Meld je aan en ontvang direct 1,00

Bekijk alle testimonials

Janny S
Groupon

Ik vind het leuk om te doen. Ook krijg je door het klikken interessante website te zien. Je kan er in je eigen tijd geld meer verdienen. Het is prettige om te doen. Een aanrader voor iemand, die veel thuis zit.

Lydia K
Groupon

het is superhandig dat dit bestaat. Hiervan kunnen wij sparen voor leuke dingen te doen aangezien ik niet kan werken door 24/7 pijn. Dit kan ik zittend doen en is net dat kleine beetje extra geld wat we goed kunnen gebruiken.

Stephanie S
Groupon

Het is een duidelijke en heldere site waar je de hele dag door cash kan verdienen! Ik ben nog niet lang lid maar heb er volle vertrouwen in dat ik snel een uitbetaling aan kan vragen! Fijn om savonds wat extra te verdienen

Maartje T
Groupon

NuCash kun je leuk mee verdienen zolang je maar bij de goede winkels koopt maar mijn aankoop bij Bol.com was een miskoop !! het ontwerp van de waterketel was gewoon gevaarlijk met een loszittend handvat dus terug gestuurd wat niet gemakkelijk ging .

Ola Z
Groupon

Het is echt een leuke app om wat geld te soaren als je geen zin hebt om te werken. Je kunt makkelijk in een maand 10euro verdienen. Je krijgt elke dag nieuwe emails en daaeviir krijg je ook geld soms 0.005 soms 0.010 en soms zelfs 1.00

Lizie
Groupon

Nu cash vind ik een hele fijne webiste, heel vertrouwelijk en handig maar ook snel in gebruik! Mijn beoordeling is dan ook zeker hoog, hoewel ik nog niet heel lang lid ben van Nu Cash kan ik zeggen dat ik geen onaangenaamheden heb gemerkt!

Jas P
Groupon

leuk om extra te besparen en een centje bij te verdienen. alleen jammer dat het bijschrijven vanuit de winkels soms een paar maanden moet duren maar dat ligt aan de winkels heb ik begrepen.
eerst langs nucash voordat je wat besteld

Michelle H
Groupon

Leuke website om extra centjes binnen te halen, je hoeft er niet veel voor te doen en het bespaart je een hoop met het kopen van producten en dergelijke. Ik kan het iedereen aanraden om gebruik te maken van NuCash.

Kees V
Groupon

Ik geloofde nooit in gratis geld ontvangen. Ik moet daarop terug komen. Ik heb namelijk al bijna 10 euro ontvangen ! Ik kan het daarom iedereen aanbevelen! Het werkr gewoon, nog maar 2 euro voor mijn eerste uitbetaling!

Emilia92
Groupon

Nucash is een fijne site waarop je cashcoins kunt verdienen. Voor een e-mail die je leest of een review die je schrijft, krijg je een vergoeding. Mijn ervaring is goed,voornamelijk omdat het handig in gebruik is en je weinig moeite hoeft te doen

Lia B
Groupon

Heel handig en toch wat geld verdienen.
Je hoeft niet meer te doen dan gewoon te klikken.
Gaat vrij snel en uit laten betalen gaat lekker vlot en is gemakkelijk in te vullen.
Ben blij om mee te mogen doen.

Marc S
Groupon

Al enige tijd gebruik ik nu cash en heb al aardig wat bespaard door leuke acties en aanbiedingen. Ik kan iedereen deze site aanraden want iedereen wil toch geld besparen en makkelijk geld verdienen door te klikken

Elisabeth S
Groupon

Wat een fijne, duidelijke en gebruiksvriendelijke website. De betalingen zijn ook snel en gemakkelijk aan te vragen en de uitbetaling is snel. Ik koop veel online, dus ik vind dit een leuk extraatje dan. Vergoedingen worden wel steeds lager merk ik.

Marinus R
Groupon

eerlijk en leuk om te doen, wat ook nog geld oplevert. Je blijft overal mee op de hoogte. Daarom lopen we elke dag even door de programma om t kijken of er nog enquete's te zijn in te vullen. Erg leuk om te doen

Anne M
Groupon

Ik zit nu al een tijdje bij Nucash,en ik kan tot mijn grote vreugde iedereen aanraden om het ook te gaan doen,want sparen bij Nucash is 100% betrouwbaar en loont zeker.dus ik zeg allemaal naar Nucash,het loont de moeite.

  Ziggo
visit register click click