Bekijk alle testimonials

Benjamin U
Groupon

via deze website kun je op wel meer dan 500 websites besparen doormidden van dat je producten koopt zo bespaar je al gauw al 2% van je aankoop makkelijk verdient toch bij €10,- kun je al een uitbetaling aanvragen.

NoortjeB
Groupon

Net nieuw hier, heel erg benieuwd naar wat dit allemaal te bieden heeft maar ziet er goed en vertrouwd uit en de website is erg handig. Kan het aanraden aan iedereen. Het legt zichzelf uit en betaald zich uit

Bram
Groupon

Zeer tevreden over deze firma. Klantgericht scoren ze zeker hoog, je wordt binnen een zeer korte tijd geholpen. Verder niks op aan te merken! Als ik ooit iemand iets in deze branche zou moeten aanbevelen zijn het hun wel

Diny Z
Groupon

Door een actie van de anwb zijn wij nu weer lid geworden en dat hebben wij te danken aan cash back wij zijn dan ook heel erg blij dat wij dit hebben gedaan, heel veel mensen zouden dit ook kunnen gaan doen, dit scheelt heel veel centjes dus hou je

Sjaak S
Groupon

Geweldige site die mij al vaak goede aanbiedingen heeft opgeleverd. Top. Zal er nog zeker heel vaak gebruik van maken als het nodig is en voor mij aantrekkelijk. Ga zo door met deze site zolang mogelijk

Esmeralda W
Groupon

Ik heb me nog niet zolang geleden aangemedl op Nucash.nl maar zit nu al bijna bij mijn eerste uitbetaalgrens. Het 's ochtends in de trein check ik mijn klikbanners en mailtjes en zo tik het aardig aan.

Celine W
Groupon

Ik vind NuCash fantastisch! Je ontdekt leuke acties, verdient makkelijk een zakcentje en je leert nieuwe sites kennen! De site is overzichtelijk en je kunt de persoonlijke acties makkelijk terugvinden. Kortom, een aanrader om je nu aan te melden!

Her K
Groupon

Het is erg leuk om te doen en je krijgt geld terug via NuCash als je een aankoop doet bij een van de aangesloten bedrijven. Daarnaast ontvang je coins als je klikt op banners of op ander advertenties. Gewoon doen!!!

Assumar G
Groupon

Gewoon heel gemakkelijk om geld te verdienen. het kan vanuit huis, ook heel makkelijk dus. de website is erg overzichtelijk, de app is ook erg handig. ik ben gewoon erg tevreden over NuCash.nl ,groetjes

Berry W
Groupon

Wat een fantastisch spaarprogramma is dit. Je kan heel makkelijk geld verdienen met het klikken van: e-mails, banners, delen van e-mails op Facebook en het beoordelen van web shops. Bovendien kan je winnen als je de uitslag voorspelt.

Jacky
Groupon

Door de leuke acties heb je een win-win situatie: ik koop iets leuks via de online webshops en kan daarmee Cash coins verdienen, die ik later weer kan laten uitbetalen of gebruiken als cash! Win-win dus!

Maroesca V
Groupon

Leuke en makkelijke manier om iets extra's te verdienen, site is duidelijk en overzichtelijk. En vooral als je veel online aankopen verdien je ook nog wat terug. En ja anders gewoon klikken, makkelijker kan niet

Anne M
Groupon

Ik ben nu inmiddels al een tijdje bij Nucash,en ben daar zeer tevreden over.Als je een betaling aanvraagt en uit laat betalen via je bank,dan is dat in een paar dagen geregeld 100% zeker een aanrader.

Petronella S
Groupon

Nucash.nl is samen met een paar andere zoals Ipay en Ladycashback de beste van dit soort. Ze zijn eerlijk en communiceren goed. Alles wordt netjes op tijd uitbetaald en met de klik en verdien actie gaat het sparen nog sneller, top!

Rob H
Groupon

Al jaren maak ik gebruik van Nucash. Ik heb op een heel leuke wijze al dik over de 100 euro's verdiend. Ik maak steeds meer gebruik van Nucash en het sparen gaat steeds sneller. Nu op naar de 1000 euro's.

  Expert
Close
1,88% CashCoins
10% korting op diverse overtrekken bij Dekbed-Discounter
Code:LENTEKRIEBELS
visit register click click