Vodafone Zakelijk
Meld je aan en ontvang direct 1,00

Bekijk alle testimonials

Piet V
Groupon

het is een heel makkelijk programma om op een leuke manier wat geld bij elkaar te sparen.
toch altijd prettig om plots weer een klein extraatje te hebben op je rekening.
daarbij weet je ook meteen wat er speelt

Daisy
Groupon

Een leuke website waarop je eenvoudig kan sparen. Doordat er veel websites aangesloten zijn kan iedereen wel coins sparen. Tevens kan je ook reclames en aanbiedingen bekijken waardoor je ook nog eens overal van op de hoogte bent!

Jeffrey B
Groupon

Het is een leuke site. Ik heb verder nog niks besteld maar de manier om wat extra cashback te krijgen en de kortingen van diverse sites is ook wel een leuke optie. Ik hoop dat ik hier wat extra geld mee kan verdiverdienen.

Maaike V
Groupon

Leuk spaarprogramma makkelijke uitleg.Met een simpele klik spaar je via mails online web aankopen en enquetes voor hele leuke kadobonnen die je heel snel binnen hebt nadat je punten hebt ingewisseld. Heel eenvoudig

Mary V
Groupon

Sparen en geldverdienen dat doe je op nu cash met een vergoeding voor het klikken en een snelle uitbetaling zonder problemen dus Cash en het gaat heel snel je hebt zo 10 euro bij mekaar en je krijgt je geld netjes op de bank SUPER

Caroline
Groupon

Sparen via emails lezen gaat niet snel, maar alle beetjes zijn mooi meegenomen. Cashback op aankopen die je toch al van plan was is ook fijn, scheelt toch weer een beetje! Het is allemaal niet erg veel, maar toch weer fijn.

Colinda V
Groupon

Ik zit al een paar jaren bij NuCash en het werkt echt wat ik niet had verwacht. Er zijn vaak dingen te doen dus je hoeft niet maandenlang te wachten tot je wat kan verdienen. Ik ben heel tevreden met NuCash.

Reina
Groupon

Al een paar jaar lid. Wanneer je geen aankopen via webshop doet, gaat het sparen langzaam. Veel emails om te klikken. Nu weer een leuke actie met vind de code waar je cashcoins mee kunt verdienen. Leuk meegenomen.

Dominique M
Groupon

Super handige website, maak er veel gebruik van. Bespaard toch weer een beetje elke keer. Check het bijna dagelijks en gebruik het bij al mijn online bestellingen. Het is zeker een website om vaker te gebruiken!

Jamiroquai H
Groupon

NuCash is echt super handig! Je kan er veel geld mee verdienen als je actief bezig bent met shoppen en enquetes invullen. Het is een echte aanraden voor degenen die een extra centje wilt verdienen en dat helemaal gratis!

Miranda
Groupon

Het is een interessante website. Ik vraag me wel af of je ook zonder webshops te gebruiken veel kan bijverdienen. Ik zit er nig maar pas op dus ik moet ook even mijn weg nog zien te vinden met deze app.

HKE
Groupon

NuCash is een hele leuke site. Een makkelijk en eenvoudig een extra centje te verdienen. Je wordt er niet snel rijk van maar als je veel shopt kun je hier behoorlijk wat cashback van krijgen. En belangrijker, ze betalen echt uit. Een aanrader!

Rick R
Groupon

Ik werd attent gemaakt op NuCash en ik dacht ok is er 1 van de velen, maar ik moet zeggen dat ze zich toch onderscheiden sowieso hoe snel ze cashback bijschrijven Doen ze snel Hele goeie aanbiedingen krijg je en het is leuk om rond te snuffelen.

Mustafa K
Groupon

Heel gemakkelijk om geld te verdienen. Geld verdienen kan vanuit huis, ook heel makkelijk dus. de website is erg overzichtelijk, de app is ook erg handig. ik ben gewoon erg tevreden over NuCash.nl ,groetje

Rik
Groupon

Misschien niet de snelste manier om geld te sparen, maar het kost ook weinig moeite. En af en toe heb je toch een leuk bedragje op je rekening. Geen gedoe, gewoon leuk. Wat dat betreft dus een super site.

  Amac
Epine
visit register click click