ONTVANG 0,75% CASHCOINS LEGO
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help

Shoppen met CashCoins

Shoppen met korting

Leden sparen via NuCash.nl CashCoins op hun aankopen bij meer dan 3003 bekende en minder bekende webshops. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is je gratis aanmelden en je online aankopen altijd starten bij NuCash.nl!

Hoe spaar je CashCoins bij de aangesloten webshops?

 • 1

  Stap 1: Meld je aan

  Meld je gratis aan op NuCash.nl. Er wordt automatisch een persoonlijk account voor je aangemaakt en je hebt direct toegang tot alle webshops en de beste online deals!
  > Meld je nu aan en krijg direct 1 euro in jouw account gestort!

 • 2

  Step 2: Log in

  Zorg altijd dat je bent ingelogd op NuCash.nl voordat je een aankoop doet bij één van de aangesloten webshops. Alleen dan kunnen wij jouw aankopen registreren en CashCoins geven.

 • 3

  Stap 3: Zoek je shop

  Browse the extensive range of Zoek in het uitgebreide aanbod van aangesloten webshops en zie direct hoeveel CashCoins jij van NuCash.nl krijgt. Heb je jouw shop gevonden? Klik op de button en shop met CashCoins!

 • 4

  Stap 4: Doe je aankoop

  Bestel de gewenste producten en/of diensten in de webshop, zoals je gewend bent, en reken af. Je doet jouw aankoop dus gewoon op de website van de aangesloten webwinkel. NuCash.nl registreert automatisch de naam van de webshop en het totale aankoopbedrag (zodat we kunnen berekenen hoeveel CashCoins je van ons krijgt).

 • 5

  Stap 5: Krijg CashCoins!

  Jouw aankopen en de CashCoins die jij hiervoor van NuCash.nl ontvangt, worden geregistreerd in jouw persoonlijk account op NuCash.nl. Jij kan dus altijd zien hoeveel tegoed je hebt opgebouwd en wanneer je dit kan laten storten op jouw rekening!
  Heb je nog vragen? Lees onze uitgebreide FAQ's voor meer informatie over shoppen met CashCoins bij NuCash.nl

De voordelen van NuCash.nl

Als je je aanmeldt bij NuCash.nl spaar je CashCoins op miljoenen producten en diensten bij meer dan 3003 aangesloten webshops. Profiteer daar bovenop van méér korting als je gebruik maakt van onze kortingscodes en speciale acties. Jij shopt, wij betalen!
> Meld je nu aan en krijg direct 1 euro op jouw account gestort!

Close
2,50% CashCoins
10% korting op alles bij Yourdecoration
Code:YDTT10
ONTVANG 0,75% CASHCOINS LEGO
visit register click click