ONTVANG TOT 1,00% CASHCOINS bol.com
 • Wat is een kortingscode?
  Met kortingscodes kan je geld besparen op je online aankopen. Een kortingscode vertegenwoordigt een bepaalde korting in euro's of een kortingspercentage. Het werkt heel simpel. Bij de online bestelling wordt gevraagd of je een kortingscode - ook wel actiecode, vouchercode, promotiecode of voordeelcode genoemd - hebt. Vul de kortingscode hier in en de korting wordt direct verrekend. Kortingscodes zijn een simpele manier om minder te betalen voor online aankopen.
 • Hoe werkt een kortingscode?
  Gebruik maken van een kortingscode en minder betalen voor je online aankopen is heel simpel. Als je online een bestelling plaatst, wordt tijdens het plaatsen van de order gevraagd of je een kortingscode - ook wel actiecode, vouchercode, promotiecode of voordeelcode genoemd - hebt. Vul de kortingscode hier in en de korting wordt direct in mindering gebracht op het totale orderbedrag.
 • Waar vind ik kortingscodes en deals op NuCash?
  Alle kortingscodes vind je onder Kortingscodes en alle deals onder Deals op de website. Met de zoekbox op deze pagina kan je makkelijk zoeken naar beschikbare kortingscodes en acties. De beschikbare kortingscodes en acties staan ook vermeld bij de betreffende shop in het overzicht met webshops. Als je bent aangemeld bij NuCash ontvang je ook regelmatig nieuwe kortingscodes & acties per e-mail.
 • Kan iedereen gebruik maken van de kortingscodes & acties op NuCash?
  Ja, kortingscodes en acties op NuCash zijn gratis en voor iedereen. Je hoeft je niet aan te melden of in te loggen op de website om kortingscodes te kunnen gebruiken. Maar als je aangemeld en ingelogd spaar je wel extra CashCoins! Als je ingelogd bent, krijg je van NuCash CashCoins voor je online aankopen en met de kortingscodes en acties krijg je nog eens extra korting!
 • De kortingscode werkt niet. Wat nu?
  Werkt een kortingscode van NuCash niet? Laat het ons weten. Jouw feedback helpt ons om de website en de vermelde kortingscodes up-to-date te houden. Kortingscodes die zijn verlopen of niet werken, kan je aan ons doorgeven via het contactformulier op de website.
Close
tot 3,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 1,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click