ONTVANG TOT 1,00% CASHCOINS bol.com
 • Hoe krijg ik bij NuCash CashCoins voor mijn online aankopen?
  Ga naar www.nucash.nl voordat je een aankoop doet, log in en klik via onze links naar de webshop van jouw keuze om je aankoop te doen. Wij registreren jouw aankoop en schrijven de CashCoins bij in jouw account op NuCash.
 • Moet ik altijd zijn ingelogd bij NuCash om CashCoins te krijgen voor mijn aankoop?
  Ja, alleen als je bent ingelogd bij NuCash en klikt op de links op onze website kunnen we jouw aankoop registreren en de CashCoins geven. Zonder inloggen is registratie van jouw aankoop niet mogelijk en kunnen wij geen CashCoins geven.
 • Waar kan ik shoppen voor CashCoins?
  Je krijgt CashCoins voor aankopen bij alle, bij NuCash, aangesloten webshops. Klik hier voor een overzicht van alle aangesloten webshops of ga op de website naar Shops. Bij elke webshop staat aangegeven hoeveel CashCoins jij per aankoop van NuCash ontvangt.
 • Hoeveel CashCoins krijg ik voor mijn online aankopen?
  Het aantal CashCoins varieert per webshop en soms zelfs per type product of dienst. De door NuCash verstrekte CashCoins (een vast aantal per aankoop of een percentage van het totale aankoopbedrag) staat aangegeven bij de informatie over de webshop. De CashCoins worden berekend over het totale aankoopbedrag exclusief BTW en verzendkosten. Klik op Bereken jouw CashCoins en zie direct hoeveel CashCoins je verdient als je via NuCash je aankoop doet.
 • Krijg ik voor al mijn aankopen CashCoins?
  In principe wel, maar er zijn enkele uitzonderingen. Check daarom altijd de informatie van de webshop op NuCash om te zien of de CashCoins van toepassing zijn op het gehele assortiment van de webshop. Verschilt het aantal CashCoins per productgroep, dan wordt dit bij de informatie over de shop weergegeven. Staat er slechts één percentage of aantal vermeld en geen verdere bijzonderheden? Dan geldt dat aantal CashCoins voor het gehele assortiment van de webshop. De CashCoins worden berekend over het totale aankoopbedrag exclusief BTW en verzendkosten.
 • Betaal ik meer als ik via NuCash koop?
  Nee, je betaalt via NuCash niet meer. Als je direct bij de betreffende webshop een aankoop zou doen, betaal je dezelfde prijs.
 • Krijg ik CashCoins over het totale aankoopbedrag als ik producten retourneer?
  Nee, bij het retourneren van een deel van de bestelling wordt het aantal CashCoins aangepast. Er worden CashCoins gegeven over het bedrag waarvoor daadwerkelijk wordt aangekocht. In enkele gevallen komen de CashCoins bij aanpassing van de order of retournering van een deel van de aankoop in z'n geheel te vervallen. Wordt de gehele bestelling geretourneerd? Dan vervallen ook alle CashCoins.
 • Kan ik gebruik maken van een kortingscode en tevens de CashCoins van NuCash ontvangen?
  Ja, maar wij adviseren om alleen gebruik te maken van kortingscodes die worden vermeld op onze website. Kortingscodes van andere websites worden niet ondersteund, waardoor de CashCoins van NuCash in veel gevallen komen te vervallen.
 • Zijn mijn account bij NuCash en mijn account bij de aangesloten webshops hetzelfde?
  Nee, jouw account bij NuCash staat geheel los van jouw accounts bij de aangesloten webshops.
 • Als ik twee aankopen doe bij dezelfde webshop, moet ik dan terugkomen naar NuCash om weer CashCoins te krijgen?
  Ja, om CashCoins te krijgen van NuCash moet je bij elke (nieuwe) aankoop via NuCash doorklikken naar de webshop van jouw keuze. Je kan wel meerdere producten tegelijk bestellen en CashCoins krijgen, zolang het dezelfde order betreft. Is jouw bestelling bij de betreffende webshop afgerond? Ga dan opnieuw via NuCash naar de betreffende webshop om een nieuwe order aan te maken en (opnieuw) CashCoins te verdienen.
 • Ik heb een vraag en/of klacht over een product dat ik via NuCash heb gekocht. Wat moet ik doen?
  Aankopen worden gedaan bij de aangesloten webshops. NuCash verkoopt zelf geen producten en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor producten die worden geleverd door derden. Bij vragen en/of klachten over aangekochte producten verwijzen we je dan ook door naar de betreffende webshop. Neem contact op met de webshop om het probleem op te lossen.
 • Wanneer wordt mijn aankoop in 'Mijn account' getoond?
  Jouw aankoop wordt in principe binnen 48 uur getoond in jouw account op NuCash. De aankoop moet dan nog wel worden goedgekeurd door de betreffende webshop. Pas na goedkeuring door de webshop kan je, bij voldoende tegoed in jouw account op NuCash, het tegoed laten uitbetalen. Bij elke aankoop in jouw account staat aangegeven welke status de aankoop op dat moment heeft. Kijk hier wat de verschillende statussen betekenen.
 • Hoe vind ik mijn favoriete webshops snel terug op NuCash?
  Plaats webshops, die je graag nog eens wilt bezoeken, in jouw persoonlijke lijst met Favoriete shops op NuCash en je vindt ze altijd snel terug. Hoe doe je dit? Bij de informatie van elke aangesloten webshop op NuCash staat rechtsboven op de pagina Voeg toe aan mijn favorieten. Klik op deze link en de shop wordt toegevoegd aan jouw persoonlijke lijst met favoriete webshops op NuCash. Een overzicht van jouw favoriete shops vind je in jouw account op NuCash. Snel shops zoeken op NuCash kan ook met de zoekfunctie rechtsboven in het scherm of ga naar het overzicht van de webshops en maak gebruik van de zoekbox Shop zoeken.
Close
tot 3,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 21,25 CASHCOINS Online.nl
visit register click click