ONTVANG Tot 22,50 CASHCOINS ONTVANG Tot 22,50 CASHCOINS
 • Wat is de NuCash Alertbar?
  De NuCash Alertbar geeft, als je online shopt, aan bij welke websites je cashback krijgt. Je krijgt automatisch een melding, waardoor je nooit meer cashback misloopt. Hiermee bespaar je honderden Euro’s extra per jaar. Installeer de NuCash Alertbar hier.
 • Hoe werkt de NuCash Alertbar?
  Is de NuCash Alertbar geïnstalleerd, dan geeft deze een melding als je een webshop bezoekt die is aangesloten bij NuCash en waar je CashCoins kunt verdienen. De NuCash Alertbar wordt geactiveerd zodra je doorklikt naar een webshop vanaf NuCash.nl en is gedurende 20 minuten actief. De melding van de Alertbar verschijnt bovenin je browservenster en toont hoeveel CashCoins je ontvangt bij de betreffende webshop. Klik op de button Klik hier voor CashCoins en je gaat direct naar de pagina van deze webshop op NuCash.nl. Vervolgens ga je via de button Koop nu met korting naar de webshop en doe je jouw aankoop.
 • Hoe installeer ik de NuCash Alertbar?
  In slechts enkele, simpele stappen is de NuCash Alertbar geïnstalleerd. Klik hier om de Alertbar voor de gewenste browser te installeren. Kijk voor meer informatie over het installeren van de Alertbar bij de gewenste browser: Chrome, Firefox. De Alertbar is op dit moment niet beschikbaar voor andere browsers.
 • Voor welke browsers is de NuCash Alertbar beschikbaar?
  De NuCash Alertbar is beschikbaar voor de browsers Chrome (versie 10 of hoger) en Firefox (versie 28 of hoger).
 • Is de NuCash Alertbar gratis te installeren en te gebruiken?
  Ja, installatie en gebruik van de Alertbar is geheel gratis voor leden van NuCash.nl.
 • Hoe zie ik of ik cashback verdien bij een webshop?
  De NuCash Alertbar wordt alleen getoond in de browser als je een webshop bezoekt waar je CashCoins kunt verdienen. Bovenin het browservenster verschijnt een melding van de Alertbar met het aantal CashCoins en de button Klik hier voor CashCoins. Is een webshop niet aangesloten bij NuCash, dan verschijnt er geen melding in de browser.
 • Moet ik nog naar www.nucash.nl voordat ik via de Alertbar een aankoop doe?
  Ja. De aankoop kan alleen worden geregistreerd via jouw NuCash account als je via onze website doorklikt naar de betreffende webshop, zoals je normaal gesproken ook doet om CashCoins te verdienen. We hebben het wel makkelijk gemaakt voor je, als je in de Alertbar klikt op de button Klik hier voor CashCoins dan ga je direct naar de pagina van de betreffende webshop op NuCash.nl en kan je daar direct doorklikken. Dit is een extra controle om ervoor te zorgen dat je bent ingelogd voordat je doorklikt naar de webshop, waardoor de CashCoins in jouw account worden geregistreerd.
 • Moet ik zijn ingelogd als ik gebruik maak van de NuCash Alertbar?
  Nee. De NuCash Alertbar wordt na activatie getoond in de browser bij aangesloten webshops, ongeacht of je op dat moment wel of niet bent ingelogd op NuCash.nl. Ga je een aankoop doen en klik je op de button Klik hier voor CashCoins in de Alertbar, dan vindt er altijd nog een extra controle plaats of je bent ingelogd voordat je vanaf onze website doorklikt naar de betreffende webshop. Ben je nog niet ingelogd, dan verschijnt de melding om dat alsnog te doen om CashCoins te verdienen.
 • Krijg ik evenveel cashback via de NuCash Alertbar als via de website?
  Jazeker! De NuCash Alertbar maakt het verdienen van CashCoins tijdens het online shoppen nog makkelijker en leuker. Je verdient altijd evenveel CashCoins via de NuCash Alertbar als via de website.
 • Is de NuCash Alertbar veilig om te installeren?
  Ja, de NuCash Alertbar kan veilig worden geïnstalleerd. Er wordt geen spyware, malware of adware geïnstalleerd bij het downloaden van de NuCash Alertbar. De Alertbar kan op elk gewenst moment worden verwijderd.
 • Waarom krijg ik niet voor alle NuCash webshops een melding in de Alertbar?
  De webshops, die zijn aangesloten bij NuCash, moeten toestemming geven voor promotie via de Alertbar. Als webshops hiervoor geen toestemming geven, mag er geen melding worden getoond in de Alertbar. Er zijn momenteel slechts enkele webshops die dit niet toestaan.
 • Installeer de NuCash Alertbar in Google Chrome
  Voor het downloaden van de NuCash Alertbar in Google Chrome klik hier. Kies voor installatie van de Alertbar in Chrome en de Google App Store opent automatisch. Klik op de button Gratis rechtsboven in het Google App Store scherm en bevestig vervolgens de vraag of je de extensie wilt downloaden in het popup venster dat verschijnt.
 • Installeer de NuCash Alertbar in Mozilla Firefox
  Voor het downloaden van de NuCash Alertbar in Mozilla Firefox klik hier. Kies voor installatie van de Alertbar in Firefox en het add-ons scherm opent automatisch. Klik op Installeren/Toevoegen in Firefox en de Alertbar wordt gedownload. Het kan zijn dat er extra toestemming wordt gevraagd voor de installatie van de Alertbar op jouw computer.
 • Hoe kan ik de NuCash Alertbar verwijderen?
  De NuCash Alertbar kan op elk gewenst moment worden verwijderd. Heb je vragen over het gebruik van de Alertbar, neem dan eerst contact met ons op. We helpen je graag!

  Chrome: Voor het verwijderen van de NuCash Alertbar klik je in de browser rechtsboven op de drie oranje streepjes en vervolgens op Instellingen. Kies aan de linkerkant voor Extensies en klik het vinkje weg bij de NuCash Alertbar om de Alertbar uit te schakelen of klik op de Prullenbak om de Alertbar geheel te verwijderen uit Chrome.

  Firefox: Voor het verwijderen van de NuCash Alertbar klik je in de browser rechtsboven op de drie streepjes en vervolgens op Add-ons of ga via Extra bovenin je scherm naar Add-ons. In de tab Extensies kan je de NuCash Alertbar uitschakelen/verwijderen. Sluit de browser vervolgens af. Bij het opnieuw openen van de browser is de Alertbar verwijderd.
Close
2,00% CashCoins
10% korting op tafeldecoratie bij La Redoute
Code:FLASH
ONTVANG Tot 22,50 CASHCOINS ONTVANG Tot 22,50 CASHCOINS
visit register click click