ONTVANG TOT 5,00 CASHCOINS Lebara Mobile
 • Wat kan ik met de E-Mails die ik ontvang van NuCash?
  Leden van NuCash kunnen extra geld verdienen door het klikken op acties en aanbiedingen in E-Mails. Als je bent aangemeld, ontvang je dagelijks E-Mails in je mailbox. Klik op de actie of aanbieding in de e-mail en je ontvangt het in de E-mail aangegeven aantal CashCoins in jouw account op NuCash. Maak je gebruik van de actie door te shoppen bij de desbetreffende website, dan ontvang je tevens CashCoins voor jouw aankoop.
 • Hoe en wanneer ontvang ik geld voor E-Mails?
  Klik op de actie of aanbieding in een E-Mail en ontvang aangegeven CashCoin in jouw account. Je hoeft enkel te klikken op de button onderaan de e-mail. Per E-Mail ontvang je het in de E-mail aangegeven aantal CashCoins in jouw account op NuCash. Dit wordt automatisch (binnen 48 uur) toegevoegd aan jouw account op de dag dat jij op de button in de E-Mail klikt (mits de geldigheidsduur van de actie niet is verlopen).
 • Hoeveel kan ik verdienen met E-Mails?
  Voor het klikken op bepaaldes E-mails ontvang je een vergoeding die kan variëren van 0.005-0.01 CashCoin in jouw account (je kan slechts 1x per E-Mail klikken en Cashcoins ontvangen). Je ontvangt dagelijks één of meerdere E-Mails in je mailbox. Maak je gebruik van de actie of aanbieding in de e-mail, dan ontvang je tevens CashCoins over jouw aankoop.
 • Waar zie ik hoeveel ik heb verdiend met E-Mails?
  In jouw account op NuCash wordt bij 'Mijn tegoed' zowel de CashCoins voor jouw aankopen getoond als de vergoeding voor E-Mails. Klik op 'Toon mijn E-Mails tegoed' onder het overzicht met jouw aankopen en de vergoeding voor de E-Mails worden getoond.
 • Ik wil geen E-Mails meer ontvangen. Hoe meld ik mij af?
  In jouw account op NuCash kan je bij jouw gegevens aangeven welke e-mails je van ons wilt ontvangen. Meld je af voor CashMails, sla je wijziging op en je bent per direct uitgeschreven voor CashMails. Je kunt de CashMails dan nog steeds via de online inbox lezen. De CashMails zullen maar een bepaalde tijd op de site staan dus zorg dat je dagelijks jouw online inbox controleert om zo geen CashCoins mis te lopen.
ONTVANG TOT 5,00 CASHCOINS Lebara Mobile
visit register click click