SlaJeSlag

Ziggo Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Ziggo

Ziggo is aanbieder van (digitale) televisie, internet en telefonie en levert aan circa 3,2 miljoen huishoudens televisie, aan 1,4 miljoen huishoudens breedband internet en aan 1 miljoen huishoudens telefonie. Ziggo biedt Alles-in-1, waarbij (digitale) televisie, internet en telefonie in één keer goed geregeld is.

Ziggo Beoordelingen

Sandra Leijen  | 17/06/20  18:45:26 | Winkelbeoordeling :
Goede service. Ben al dik 17 jaar klant bij upc/Ziggo. Nooit geen problemen. En als er wat is,ze staan je netjes te woord en helpen je graag verder. Mooie beeldkwaliteit met een goed werkende mediabox. Super snel internet. Nee beter kan het niet Top.
Ferry Swinkels  | 08/06/20  08:56:06 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn heel tevreden over Ziggo, De gratis zender Ziggo-sport totaal, is een echte aanwinst voor ons vanwege de Formule1. we zijn al jaren klant geweest van UPC alvorens dit overging in Ziggo, toen hadden we gratis Film 1 en dit is destijds door Ziggo netjes voortgezet.
Rob Dyrdek  | 18/05/20  19:52:09 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel tevreden over Ziggo, een erg goede provider voor internet en tv. De prijs is erg goed en kwaliteit prima. Internet is snel en tv is goede kwaliteit en de basis zenders zitten in het pakket. Verder is klantenservice erg behulpzaam bij eventuele problemen.
Erwin De Boer  | 16/04/20  00:52:43 | Winkelbeoordeling :
Ik ben met ziggo super tevreden mee komen hun belooft na zijn niet duur en het internet en tv werken echt super goed een bedrijf dat ik echt aan zal raden aan mensen die niet al te veel wil betalen voor echt goed werkende internet en tv
Angelique Greven  | 28/03/20  13:27:23 | Winkelbeoordeling :
ik sinds 1 jaar klant van ziggo en nooit geen problemen met ziggo kwaliteit van beeld is goed geluid service is ok altijd heel goed heel vriendelijk en je wordt goed geholpen en hun uitleg is ok heel duidelijk
Clint Eastwood  | 13/03/20  11:42:16 | Winkelbeoordeling :
Prima kwaliteit van Ziggo. Veel zenders, goede beeldkwaliteit, vriendelijke medewerkers, redelijk abonnementstarief, overzichtelijke facturen en prima internetverbinding. Ook het gratis sportkanaal is erg leuk. Voor mij geen andere provider dan Ziggo!
Freddy Maertens  | 09/03/20  15:23:37 | Winkelbeoordeling :
Ik ben tevreden over Ziggo, ze hebben een service die precies bij onze wensen past Als ik op bel met een probleem dan staan ze me vriendelijk te woord en proberen samen met mij een oplossing te vinden voor het probleem.
Anne Smit  | 01/03/20  02:57:31 | Winkelbeoordeling :
Ziggo levert veel goede televisiekanalen en daarnaast ook supersnel internet helaas werkt het niet op elke plaats even goed het is afhankelijk van waar je woont in Almere werkt het niet echt goed, wel op andere plaatsen waar ik gewoond heb ! Tja wat dat betreft is Ziggo wel een Koploper op het gebied van internet en televisie Ik ben er wel content over en kan het iedereen aanbevelen
Peter Tosh  | 28/02/20  07:30:03 | Winkelbeoordeling :
Vorig jaar overgestapt van provider en ben nu bij Ziggo. Overstappen gaat heel makkelijk en ik heb het geregeld via iPay.nl, toen heb ik ook nog de puntjes die bij mijn totaal kunnen optellen, Ik ben tevreden met Ziggo en de extra sportzender, voortaan kan ik gewoon de Formule 1 zien!!
Hans Kazan  | 22/02/20  15:57:45 | Winkelbeoordeling :
Wij nemen al jaren tv en internet af bij Ziggo en dat bevalt ons uitstekend. Ziggo is een zeer betrouwbare leverancier op het gebied van Televisie, Internet en Telefonie. Ik ben zeer te spreken over het aantal zenders en zeker over het gratis sportkanaal!
Berry Stevens  | 19/02/20  13:15:16 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel goed tevreden over Ziggo, ben vroeger al jaren klant geweest van UPC alvorens dit overging in Ziggo, toen hadden we gratis Film 1 en dit is onder Ziggo netjes voortgezet. De nieuwe gratis zender Ziggo sport totaal, is een echte aanwinst voor mij vanwege de Formule1.
Sjaak Swart  | 31/01/20  07:53:03 | Winkelbeoordeling :
Ziggo heeft de beste prijs/kwaliteit en goede service, ben al langere tijd klant van Ziggo. Maar bedrijf blijft me verrassen met snelheidsverhogingen zonder dat me dit meer kost. En steeds meer zenders in HD. En leuke voordelen voor de Ziggo Dome, ga zo door!
Jacks Teller  | 13/01/20  07:17:20 | Winkelbeoordeling :
Nu al 4 jaar klant bij Ziggo en nog steeds tevreden. Ze bieden een compleet pakket van internet, telefonie en televisie voor een goede prijs. Sinds enige tijd gebruik ik ook mobiele telefonie en ook daar ben ik tevreden over.
Flash Gordon  | 30/12/19  19:09:41 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn tevreden klant bij Ziggo en als je eens een storing of zoiets hebt zijn ze altijd zeer snel te bereiken en gaan door tot dat het opgelost is ik kan alleen maar positief over Ziggo zijn, voor ons is Ziggo helemaal perfect!
Harry Webber  | 23/12/19  18:03:31 | Winkelbeoordeling :
Niks mis mee met Ziggo. Veel zenders, goede beeldkwaliteit, vriendelijke medewerkers, redelijk abonnementstarief, overzichtelijke facturen en prima internetverbinding. Ook het gratis sportkanaal is erg leuk. Voor mij geen andere provider dan Ziggo. Fijn bedrijf!
Anouska Poets  | 13/12/19  18:04:42 | Winkelbeoordeling :
Ik zit al een heel tijdje bij Ziggo en dat bevalt me prima, Ziggo is een zeer betrouwbare leverancier op het gebied van Televisie, Internet en Telefonie. Ik ben zeer te spreken over het aantal zenders en het gratis sportkanaal.
Kluk Kluk  | 18/11/19  20:13:50 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn al jaren klant bij Ziggo en dat bevalt ons prima. Dit bedrijf is een zeer betrouwbare leverancier op het gebied van Televisie, Internet en Telefonie. Ik ben zeer te spreken over het aantal zenders en zeker over het gratis sportkanaal, super!
Veronika Kalou  | 04/11/19  11:04:21 | Winkelbeoordeling :
Omdat ik zowel Ziggo als Vodafone als provider heb,krijg ik extra veel voordeel.Zo kan ik kiezen uit diverse pakketten zoals meer data of belminuten.Of zenderpakketten zoals een filmzenders of sportzenders.En elke maand kan ik ook weer iets anders kiezen!
Steelo Brim  | 11/10/19  21:10:09 | Winkelbeoordeling :
Niet de goedkoopste maar Ziggo heeft wel een goede service en een gratis telefoonnummer als je alles in 1 hebt. De horizon is een alleskunner die gemakkelijk te bedienen is. Ook Ziggo mobiel werkt goed.
Chanel West Coast  | 07/10/19  07:40:12 | Winkelbeoordeling :
Tevreden over producten en service, 3 jaar afgenomen. Ik gebruikte internet en tv basis, een compleet pakket voor c.a. €40,- p/m. Kwaliteit internet en tv was goed, zelden storingen gehad. De ZiggoGo app is helemaal top om Ziggo ook buiten de deur te kunnen gebruiken en deze was heel stabiel!
Henrie Nak  | 04/10/19  20:19:53 | Winkelbeoordeling :
Tevreden over producten en service, 3 jaar afgenomen. Ik gebruikte internet en tv basis, een compleet pakket voor c.a. €40,- p/m. Kwaliteit internet en tv was goed, zelden storingen gehad. De ZiggoGo app is helemaal top om Ziggo ook buiten de deur te kunnen gebruiken en deze was heel stabiel.
Ben Thuis  | 30/09/19  08:39:51 | Winkelbeoordeling :
Voor een normale prijs per maand is Ziggo een uitstekende provider voor internet, televisie en bellen. Verder ook erg goede klantenservice, snel en behulpzaam. Ook verder goede aanbiedingen voor andere pakketten.
Gio Santana  | 27/08/19  08:05:27 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn al jaren klant bij Ziggo en dat bevalt ons uitstekend, Ziggo is een zeer betrouwbare leverancier op het gebied van Televisie, Internet en Telefonie, wij zijn dan ook zeer te spreken over het aantal zenders en zeker het gratis sportkanaal!
Fred Bonaparte  | 29/07/19  21:07:31 | Winkelbeoordeling :
Voor internet en tv is Ziggo een erg goede provider, de prijs is erg goed en kwaliteit prima. Internet is snel en tv is goede kwaliteit en de basis zenders zitten in het pakket. Verder is klantenservice erg behulpzaam bij problemen.
Bert Visser  | 10/06/19  07:51:54 | Winkelbeoordeling :
Lekker Formule 1 kijken bij Ziggo, over het geheel kan ik niet anders dan ruim tevreden zijn. Ik had eerst gratis Film 1 bij UPC en dit is onder Ziggo netjes voortgezet. De nieuwe gratis zender Ziggo sport totaal, is een echte aanwinst voor ons!
Jane Sterling  | 15/04/19  09:21:20 | Winkelbeoordeling :
Het bevalt mij uitstekend bij Ziggo. Veel zenders, goede beeldkwaliteit, vriendelijke medewerkers, redelijk abonnementstarief, overzichtelijke facturen en prima internetverbinding. Ook het gratis sportkanaal is erg leuk. Voor mij geen andere provider dan Ziggo. Fijn bedrijf!
Fred Gasselich  | 10/04/19  11:21:42 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dat Ziggo de beste prijs/kwaliteit en goede service heeft, ben al langere tijd klant van Ziggo. Maar bedrijf blijft me verrassen met snelheidsverhogingen zonder dat me dit meer kost. En steeds meer zenders in HD. En leuke voordelen voor de Ziggo Dome, ga zo door!
Ferry Swinkels  | 27/03/19  08:15:01 | Winkelbeoordeling :
Na zo'n beetje alles van KPN te hebben afgezegd, heb ik nu bijna een jaar, alles van Ziggo. Wat een verademing na KPN. Veel goedkoper voor veel meer. Vriendelijk en goede service. Internet is nu veel betrouwbaarder geworden dan eerst met onze vroegere provider!
Assumar Gellis  | 01/03/19  10:12:43 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al jaren Ziggo internet/tv en eigenlijk nooit gedoe. Tot een maand geleden..slechte instabiele verbinding en snelheid verlies.. na wat telefoontjes met hun vriendelijke klantenservice, hebben ze echt alles nagemeten en hersteld wat moest hersteld worden, nu werkt alles weer prima!
Harry Webber  | 28/01/19  10:59:25 | Winkelbeoordeling :
Al jaren zijn wij tevreden klant bij Ziggo en als je eens een storing of zoiets hebt zijn ze altijd zeer snel te bereiken en gaan door tot dat het opgelost is ik kan alleen maar positief over Ziggo zijn, voor ons is Ziggo helemaal perfect!
Sjaak Swart  | 21/12/18  11:09:08 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben al jaren Ziggo en het bevalt prima, ze hebben een service die precies bij onze wensen past Als ik opbel met een probleem dan staan ze me vriendelijk te woord en proberen samen met mij een oplossing te vinden voor het probleem.
Jan Metaal  | 14/12/18  09:36:11 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn over het geheel best tevreden over Ziggo, we zijn al jaren klant geweest van UPC alvorens dit overging in Ziggo, toen hadden we gratis Film 1 en dit is onder Ziggo netjes voortgezet. De nieuwe gratis zender Ziggo sport totaal, is een echte aanwinst voor mij vanwege de Formule1.
marianne hiemstra  | 29/10/16  22:06:03 | Winkelbeoordeling :
Sinds 2 jaar zijn wij bij Ziggo voor televisie, telefoon en internet en wij zijn zeer tevreden. Af en toe een kleine storing gehad, maar dat is bij elke aanbieding van internet wel. Tegen een redelijke prijs. Helemaal tevreden!
Leo Paans  | 31/10/16  04:09:17 | Winkelbeoordeling :
Als vaste klant van Ziggo kan ik zeggen dat zij de beste en voordeligste zijn van alle providers en zeker op de lange termijn, aangezien de overige met een korting komen die meer beperkt geldig is. En de service is perfect.
Leo Paans  | 31/10/16  04:58:59 | Winkelbeoordeling :
Als vaste klant bij Ziggo kan ik zeggen dat na al die jaren zij de beste provider zijn voor internet, tv en telefoon. Een nette prijs voor het totaal pakket en een hele goede service maakt Ziggo tot de beste van iedereen.
Hans Nieuwenhuijs  | 02/11/16  06:25:10 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over Ziggo, ben al jaren bij deze provider ,voorheen bij Casema, zonder veel problemen ( tv, internet en mobiel). Goede service ook via de "tent" tijdens de lokale acties. Mobiel een goede dekkingin geheel Nederland.
Esther Verhoef  | 05/11/16  22:55:19 | Winkelbeoordeling :
Helemaal happy met de mogelijkheden die de box biedt..3in1 werkt perfect! Al een aantal jaren heb ik dit abonnement voor een oke prijs en heb weinig problemen ondervonden..Dit is echt een aanrader ook kun je op je tablet tv kijken..dat is relaxed
Jan Van helden  | 19/11/16  05:01:36 | Winkelbeoordeling :
Als vaste klant bij Ziggo kan ik zeggen dat na al die jaren zij de beste provider zijn voor internet, tv en telefoon. Een nette prijs voor het totaal pakket en een hele goede service maakt Ziggo tot de beste van iedereen.
Olivier  | 28/01/17  07:16:58 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jaren klant bij Ziggo en dat bevalt mij uitstekend. Dit bedrijf is een zeer betrouwbare leverancier op het gebied van Televisie, Internet en Telefonie. Ik ben zeer te spreken over het aantal zenders en het gratis sportkanaal.
Nines  | 21/02/17  20:57:41 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jaren klant bij Ziggo en dat bevalt mij uitstekend. Dit bedrijf is een zeer betrouwbare leverancier op het gebied van Televisie, Internet en Telefonie. Ik ben zeer te spreken over het aantal zenders en het gratis sportkanaal.
Wendy Visser  | 24/02/17  21:00:04 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn al jaren klant bij Ziggo en nog steeds tevreden. Ze bieden een compleet pakket van internet, telefonie en televisie voor een goede prijs. Sinds enige tijd gebruik ik ook mobiele telefonie en ook daar ben ik tevreden over.
Danny  | 08/03/17  17:17:05 | Winkelbeoordeling :
al jaren klant bij Ziggo, eigenlijk nooit problemen.. recentelijk ook een nieuw modem ontvangen na wifi problemen met de oude.. top service. en 300mbit is ook 300mbit krijgen! niet zo als bij de DSL providers van ja ergens TOT 100mbit.. en je er maar 80 krijgt..
Adri Veltman  | 17/03/17  20:30:57 | Winkelbeoordeling :
Al ruim 25 jaar heb ik als provider Ziggo die voorheen nog UPC heette. Uitgerekend in de periode dat UPC zo'n slechte naam had hebben we enkele klachten gehad die vrijwel onmiddellijk werden opgelost. Wij waren zeer tevreden.
Bhakti Dharma  | 18/03/17  20:55:57 | Winkelbeoordeling :
Goede provider en nu bekend wegens de HBO films die ze aanbieden. Ze doen hun best om klanten te behouden met service en andere pluspunten. Op de site staan alle mogelijkheden goed uitgelegd met voorbeelden.
Jawel Vries  | 20/03/17  13:38:39 | Winkelbeoordeling :
Al jaren klant bij ziggo zeer tevreden vooral de klantenservice is goed ze leggen het rustig uit vind ik
Adri Veltman  | 01/04/17  12:11:48 | Winkelbeoordeling :
De advertenties van Ziggo lees ik meestal niet. Ik ben al vele jaren klant bij ze. Onlangs viel het me op dat er verschillende pakketten zijn waarmee ik voordeliger uit ben. Even met ze gebeld en aangegeven wat voor mij belangrijk is. Dat scheelt meteen €15,= per maand.
Tilly  | 02/04/17  08:38:21 | Winkelbeoordeling :
Prettige site, gebruiksvriendelijk en servicegericht. Makkelijk te vinden of er storingen zijn en hoe lang het ongeveer gaat duren. Leuke tips en prettig dat er na een storing mail gestuurd wordt met uitleg
Beppie Sultana  | 07/04/17  19:11:39 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jaren klant geweest van UPC alvorens dit overging in Ziggo. Over het geheel kan ik niet anders dan ruim tevreden zijn. Ik had gratis Film 1 en dit is onder Ziggo netjes voortgezet. De nieuwe gratis zender Ziggo sport totaal, is een echte aanwinst voor mij persoonlijk!
Christine  | 07/04/17  21:05:51 | Winkelbeoordeling :
Ziggo is een erg goede provider voor internet en tv. De prijs is erg goed en kwaliteit prima. Internet is snel en tv is goede kwaliteit en de basis zenders zitten in het pakket. Verder is klantenservice erg behulpzaam bij problemen.
wim speelberg  | 10/04/17  11:02:02 | Winkelbeoordeling :
Mooie, interessante, leuke en aantrekkelijke site met aanbiedingen voor jong en oud. Zeker een aanrader om in de toekomst regelmatig eens een kijkje te nemen.Zal zeker in het jaar 2017 kijken of er iets voor mij bij zit.
Ricky Wamboso  | 11/04/17  22:41:56 | Winkelbeoordeling :
Na zo'n beetje alles van KPN te hebben afgezegd nu bijna alles van Ziggo. Wat een verademing na KPN. Veel goedkoper voor meer. Vriendelijk en goede service. Intermet is nu betrouwbaar in ons kleine dorpje itt onze vroegere provider.
Jan Sterling  | 12/04/17  09:20:46 | Winkelbeoordeling :
Ik had laatst per mail een storing doorgegeven. Binnen 5 minuten werd ik gebeld. Had dit niet verwacht en moest weg. Afspraak gemaakt dat ze om 14 uur terugbellen. Om 13.55 ging telefoon, goed begeleid en storing opgelost. Perfecte service van Ziggo.
Kim Kimi  | 13/04/17  13:22:46 | Winkelbeoordeling :
Sinds een aantal dagen hebben wij van Ziggo een nieuw WIFI modem ontvangen. Het vorige WIFI modem was gewoon 'waardeloos'. Gelukkig hebben wij nu een nieuw modem van Ziggo die groter en er ook wat duurder uitziet. De snelheid van het internet is nu in ieder geval enorm snel.
Willem van den Hoogen  | 20/04/17  10:24:49 | Winkelbeoordeling :
Mijn internet en tv provider is natuurlijk Ziggo.Behalve probleemloos internetten,kijk je natuurlijk ook gratis Ziggo sport met de formule 1,Peptalk en andere leuke sportprogramma's.Ook heb je nog het Ziggo event kanaal en dat allemaal gratis erbij.
Frits Hartgers  | 23/04/17  14:01:20 | Winkelbeoordeling :
Eerst klant van Multikabel en daarna - na de overname - klant van Ziggo en nog steeds tot grote tevredenheid. Goede service, snelle oplossingen, gunstige tarieven en zeer klantvriendelijk. zowel aan de telefoon dan wel on-line. Prima organisatie.
Frits Flinkenfleugel  | 27/04/17  19:51:32 | Winkelbeoordeling :
Zit al jaren bij Ziggo alles in een pakket, alleen jammer dat je op tv reclames veel acties ziet met kortingen en dat wij als vaste klant nooit een extraatje krijgen. Ik zou al blij zijn als ik een aantal gratis tv zenders krijg. Wij hebben in ons dorp geen keuze en moeten wel bij Ziggo klant zijn.
jose peeters  | 30/04/17  12:43:49 | Winkelbeoordeling :
heel lang lid geweest bij ziggo, op zich altijd tevreden geweest, maar als je met vragen zit dan zijn ze soms moeilijk te bereiken of hebben niet meteen het juiste antwoord klaar. nu geen klant meer bij ziggo
Alma Selimovic  | 01/05/17  01:07:44 | Winkelbeoordeling :
Heel vaak geen beeld, wel geluid. altijd problemen met telefoon, 1 week zonder telefoon gezeten, belt er iemand mij op , krijgt zij te horen, dit nummer is niet in gebruik. Bel ik iemand, krijg ik te horen, dit nummer is niet in gebruik. Zo snel mogelijk hier weg
Purcy Sledge  | 02/05/17  15:27:02 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al een tijdje Ziggo internet/tv en eigenlijk nooit gedoe. Tot een half jaar geleden..slechte instabiele verbinding en snelheid verlies.. na wat telefoontjes met hun vriendelijke klanten service, hebben ze echt alles uit de kast getrokken om mij te helpen met m'n probleem, perfect!
Rijkerd  | 05/05/17  14:46:33 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jaren klant bij Ziggo en dat bevalt mij uitstekend. Veel zenders, goede beeldkwaliteit, vriendelijke medewerkers, redelijk abonnementstarief, overzichtelijke facturen en prima internetverbinding. Ook het gratis sportkanaal is erg leuk. Voor mij geen andere provider dan Ziggo. Fijn bedrijf!
Hennie Loriaux  | 14/05/17  15:21:28 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goeder ervaring met Ziggo 3in 1 TV,Internet en bellen vaak aanbiedingen starttarief voor 39,95 per maand. Maar als je al lang klant ben, betaal je veel meer.Overigens goede service, als je ergens meezit.
Michelle Sibbing  | 21/05/17  19:44:58 | Winkelbeoordeling :
Ziggo en R fijne webshop Waar heeft met veel vragen terecht kan voorheen belde ik ze altijd menu is alles op de site te vinden Ik vind het overzichtelijk en zou het zeker aanraden voor iedereen om eerst naar te kijken en op uw product zou ik ook misschien kan bestellen
Annie Deinum  | 24/05/17  05:47:34 | Winkelbeoordeling :
Ik heb eigenlijk altijd goed internet en televisie en nooit klachten, maar ik ben wel heel blij dat ze een klantenservice hebben. De stunt bedrijven die een lagere prijs hebben geen klantenservice en zou je klachten hebben vind ik dat nogal een vervelend idee dat je niet direct iemand kan spreken.
Roelien  | 09/06/17  09:26:54 | Winkelbeoordeling :
ziggo heeft eengoede service word vriendelijk te woord gestaan door de medewerkers. alleen mijn overstap naar een ander pakket verlipe niet naar wens maar werd wel goed opgelost door ziggo. ze gaven een goede compensatie en werd altijd vriendelijk te woord gestaan ook de monteur ok
Cindy Kalou  | 09/06/17  18:20:40 | Winkelbeoordeling :
Als erg tevreden klant wil ik hier ook graag iets positiefs laten horen over Ziggo. Snelheid internetverbinding heeft bij mij geen downtime gehad en loopt erg stabiel. We kregen gratis een nieuwe COAX kabel opgestuurd toen we (zelf) de kabel hadden beschadigd. Ik ben erg te spreken over Ziggo.
Janny Sterling  | 09/06/17  18:48:26 | Winkelbeoordeling :
Tevreden over Ziggo (UPC), doet het (bijna) altijd. En als er een keertje storing is altijd heel snel opgelost. Verder ben ik tevreden over hoe Ziggo steeds weer nieuwe diensten aanbiedt aan mij als klant, daar hoef ik dan niets voor bij te betalen. Dat vind ik wel zo eerlijk.
P. Westerbeeke  | 10/06/17  09:14:15 | Winkelbeoordeling :
Zeer ontevreden over de manier waarop Ziggo de prijs maar steeds weer omhoog duwt. Geen invloed op de producten die ze aanbieden en veel pakket-onderdelen waar je niet op zit te wachten maar waar je wel voor moet betalen. Nog steeds geen pakketten op maat ...
emma govers  | 10/06/17  09:34:44 | Winkelbeoordeling :
wij zijn al jaren tevreden klant bij Ziggo als je eens een storing of zoiets hebt zijn ze altijd zeer snel te bereiken en gaan door tot dat het opgelost is ik kan alleen maar positief over ziggo zijn. een aanrader
Marion Helsloot  | 10/06/17  11:34:54 | Winkelbeoordeling :
Ik ben overgestapt van provider en ben nu bij Ziggo. Overstappen gaat heel makkelijk en ik heb het geregeld via ladycashback.nl Dan heb ik ook nog de puntjes die bij mijn totaal optellen. Ik ben tevreden met ziggo en ladycashback
Feije v/d Meer  | 10/06/17  14:17:38 | Winkelbeoordeling :
Onlangs een storing gemeld en binnen no time een monteur, bleek de Horizon box kapot, nieuwe gehaald bij de winkel en ja hoor binnen no time werkte alles weer, professionele monteur die onmiddellijk aangaf dat de box kapot was klasse
Nancy Nijsten  | 10/06/17  14:55:46 | Winkelbeoordeling :
We hebben al jaren ziggo en het bevalt prima ze hebben een service die precies bij onze wensen past Als ik opbel met een probleem dan staan ze me vriendelijk te woord en proberen samen met mij een oplossing te vinden voor het probleem
Henk Koster  | 10/06/17  15:19:24 | Winkelbeoordeling :
Vorige maand heb ik bij Ziggo horizon televisie besteld. Dat werd binnen een week geregeld. Er kwam een meneer met een nieuw kastje wat hij heeft geplaatst. Alle kabels werden nagekeken en zelfs vervangen. Daarna werd alles afgesteld. Ik heb nu geweldige televisie.
Klaas Kroese  | 10/06/17  21:18:05 | Winkelbeoordeling :
Ziggo is de beste internet ,totaal pakket aanbieder die er is , nooit geen storing , totaal pakket , goede films, goede prijs concurentie, nnoit storingen, en altijd vernieuwend , ziggo blijf zoals je bent TOP
Arie Van hal  | 11/06/17  08:10:55 | Winkelbeoordeling :
snelle verhuis regeling prima monteur alles nagekeken en overal werkte het internet. televisie aansluiting goed geregeld stond aan het verkeerde huis adres maar na een telefoontje naar het nieuwe huis adres alles werkt.
Anneke Tasseron  | 11/06/17  10:39:06 | Winkelbeoordeling :
Leuke site. Met een goed en duidelijk overzicht van de aanbiedingen, voor de leden zijn bijvoorbeeld de betalingen makkelijk terug te vinden. Naast de mals kijk Ik zeer regelmatig op de site om te zien of er nieuwe aanbiedingen zijn. Kortom wij horen tot de groep van tevreden klanten.
din bhulai  | 11/06/17  22:35:20 | Winkelbeoordeling :
Bij Ziggo kun je terecht voor abonnementen qua televisie, internet en telefoon. Hun prijzen zijn redelijk hoog. En als je om korting vraagt krijg je deze normaliter niet. Pas als je overstapt zijn ze bereid je korting te geven.
Dirk Spijker  | 11/06/17  23:28:55 | Winkelbeoordeling :
klant vriendelijke medewerkers als je belt , en een goede service want ze zorgen er voor dat zo snel mogelijk je klacht verholpen is. ik heb nooit geen problemen met ze gehad als ik ergens over belde.
David Ghys  | 12/06/17  13:37:26 | Winkelbeoordeling :
Kijk ook overal de beste voetbalduels en live Formule 1 met de Ziggo GO app. Stap nu over op Ziggo Alles-in-1 en betaal de eerste 3 maanden € 34,95 p.m. zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de website
CMA WEBER  | 12/06/17  15:29:50 | Winkelbeoordeling :
ZIGGO heft een van de betere websites op het internet in Nederland. Altijd boordevol met goede en goedkope aanbiedingen. Dus kijk regelmatig op ZIGGO en laat je aangenaam verrassen... DUS DOEN en bespaar je poen...
Renske Rademaker  | 13/06/17  12:43:29 | Winkelbeoordeling :
Sinds ze zijn samengegaan met UPC is ons internet zeer slecht. Vaak helemaal niets, dan moet je de stekker er maar weer eens uit halen. Ziggo zegt niets te kunnen doen, het ligt nooit aan hun. Zelf al een dure router gekocht maar dat helpt niet genoeg omdat het signaal al slecht binnenkomt.
Merel Vonderen  | 14/06/17  07:08:04 | Winkelbeoordeling :
Vele problemen. Bij afhandeling bestelling vele problemen gehad. Tig keer klantenservice bellen, andere abonnement verlengt ivm late levering. Na ontvangst, was de box vaak vastlopend, nieuwe box gehad, nu werkt het wel maar toch paar keer per week resetten. 22/2 besteld noggeen cashback gehad
Lewis Hamilton  | 14/06/17  13:42:26 | Winkelbeoordeling :
Ik heb wel goede ervaringen met Ziggo 3in 1 TV,Internet en bellen vaak aanbiedingen starttarief voor 39,95 per maand. Maar als je al lang klant ben, betaal je veel meer daar zouden ze wel eens iets aan mogen gaan doen.Overigens goede service, als je ergens meezit.
Danielle Pronk  | 16/06/17  06:47:06 | Winkelbeoordeling :
Een van de marktleiders in Nederland op het gebied van telecom. Goede aanbieder, goed en betrouwbaar netwerk, snel internet, veel tv zenders, goede klantenservice en natuurlijk scherpe abonnementsprijzen.
Betsie Butsers  | 16/06/17  18:57:06 | Winkelbeoordeling :
Sinds kort is er iets aangepast bij Ziggo waardoor we alle zenders digitaal kunnen ontvangen zonder extra kastje of CI+ module. Dit gaat via DVB-C wat tegenwoordig op elke TV zit. Super handig, en ook alle zenders op de juiste volgorde.
Jan Van Nood  | 17/06/17  16:53:25 | Winkelbeoordeling :
Ziggo biedt een ruim assortiment op het gebied van elektronica. Met name het drie in een pakket is zeer interessant vanwege de prijs en de kwaliteit. Mocht er een probleem zijn dan beschikt Ziggo over een prima klantenservice!
tiny den hartog  | 18/06/17  11:31:10 | Winkelbeoordeling :
ziggo is een van de telecomaanbieders met de minste storingen. Ze hebben een breed aanbod met televisie kanalen. Het internet is lekker snel omdat het via de kabel gaat. De abonnementsgelden zijn gunstig geprijsd.
Mandy  | 19/06/17  06:30:01 | Winkelbeoordeling :
Sinds dat Upc overgestapt is naar de naam Ziggo is het echt geen goeie kwaliteit service meer! het personeel is zeer onvriendelijk de webshop ligt er regelmatig uit en het is de nog maar de vraag of je de spullen werkelijk thuis krijgt! zo als laatst gezien is bij het programma Kassa!
Fred Bonaparte  | 19/06/17  08:07:31 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben al jaren een stabiele en snelle internet verbinding van Ziggo (UPC), verder een uptime van zeker 99% wat zeer uitzonderlijk is voor een consumentenverbinding. Verder ook prima TV-kwaliteit en een zeer vriendelijke klantenservice.
Kim Nettenbreijers  | 20/06/17  13:07:38 | Winkelbeoordeling :
Al een tijdje klant bij Ziggo en ik ben erg tevreden. Tot nu toe nog geen enkele storing op mijn tv gehad. Door een eigen fout moest ik de klantenservice bellen en die stonden mij vriendelijk te woord. Het internet is erg snel en betrouwbaar.
d. bhulai  | 21/06/17  22:33:03 | Winkelbeoordeling :
Ziggo biedt onder andere internet, telefoon en televisie aan. De prijs van de maandabonnementen zijn redelijk goedkoop tot duur. Vaak hebben ze leuke aanbiedingen waarbij je korting krijgt in de eerste 6 maanden.
Christine Chu  | 25/06/17  12:21:52 | Winkelbeoordeling :
Ziggo is een erg goede provider voor internet en tv. Voor een erg lage prijs per maand. Verder ook erg goede klantenservice, snel en behulpzaam. Ook verder goede aanbiedingen voor andere pakketten.
Petronella Smit  | 28/06/17  10:08:25 | Winkelbeoordeling :
Ziggo is een hele fijne provider met goede service en een heel mooi pakket waar je uit kan kiezen, de betalingen maandelijks gaat ook lekker soepel, en gelukkig nooit problemen, en ook de klantenservice is top
Tante Truus  | 29/06/17  13:48:41 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jaren tevreden klant bij Ziggo als je eens een storing of zoiets hebt zijn ze altijd zeer snel te bereiken en gaan door tot dat het opgelost is ik kan alleen maar positief over Ziggo zijn. helemaal perfect!
Hilly Meijer  | 02/07/17  05:56:26 | Winkelbeoordeling :
Slechte ontvangst maar wel geduldige werknemers. Kreeg zonder moeite korting.Ziggo heeft mijn probleem niet kunnen oplossen maar aan de telefoon doen ze niet moeilijk. Volgend jaar zoek ik toch een andere provider. ik heb het goedkoopste pakket bij Ziggo maar er zijn er vast mee die niet duur zijn.
Jacob Smeets  | 03/07/17  07:56:46 | Winkelbeoordeling :
Ziggo levert een goede internetverbinding en een groot aanbod aan TV zenders.Ook mobiel kun je rekenen op een optimale verbinding.De pakketprijzen zijn zeer concurrerend.Ik vind de service uitstekend .Ook de eventuele installatie wordt door goede monteurs gedaan.
Vera Westland  | 07/07/17  11:06:04 | Winkelbeoordeling :
Verleidelijk om over te stappen . Ze maken het de klant bijzonder aantrekkelijk. Doch de overstap maken durf ik niet omdat mijn eigen betrouwbare provider zelden storingen heeft en ik hoor dat Ziggo het regelmatig heeft
Erik Duit  | 07/07/17  21:32:57 | Winkelbeoordeling :
Als klant van ziggo weet ik dat ik goed zit. Heb een uitgebreid pakket voor tv en Internet. Heb goed bereik en een fijn tv aanbod. Ik ben nu 8 maanden bij ziggo en zou absoluut niet weer anders willen.
Harm Raspe  | 08/07/17  09:50:10 | Winkelbeoordeling :
Ik heb mijn abonement bij Ziggo op gezegd, De service die zij horen te leveren is ver beneden peil en het kost je alleen maar extra geld om met ze te bellen en een excusses heb ik tot nu toe ook niet gekregen.
Bianca V Eekelen  | 10/07/17  11:19:36 | Winkelbeoordeling :
ziggo de leuke internet provider van nederland leuke acties en aanbiedingen kijk op www.ziggo.nl voor alle aanbiedingen en acties dus wees snel . snelle internet nu ook complete pakketten
Dino Leric  | 10/07/17  19:48:58 | Winkelbeoordeling :
Niét al te beste qualiteit.kan beter met de Internet speed.heel vaak vertraging af en toe dc's. Service is wel goed bij ziggo zelf deklantenservice doet zich best om je te helpen dus dat is wel te waarderen
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 4,38% CashCoins
Gratis postzegel bij alle kaarten bij Greetz.nl
Code:POSTZEGEL
ONTVANG TOT 103,50 CASHCOINS Staatsloterij
visit register click click