ONTVANG 1,14% CASHCOINS Wijnvoordeel
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help

YouGov Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over YouGov

Deel jouw mening en verdien geld bij YouGov

Deel samen met miljoenen anderen jouw mening over politiek, sport, entertainment en meer. Deel jouw mening bij YouGov, verdien geld en geef vorm aan het nieuws.

YouGov Beoordelingen

Fahid sheikh  | 25/12/21  22:20:22 | Winkelbeoordeling :
Het is wel leuk om vragen te beantwoorden maar je krijgt weinige punten en weinig vragen je hoort per dag vragen te kunnen krijgen en elke dag want als je bij een andere maakt bijvoorbeeld jij bent belangrijk krijg je per dag vragen en soms beloning op review en geld
Hennie Koen  | 08/12/21  09:49:44 | Winkelbeoordeling :
Hier een positieve beoordeling omdat ik deze app ZEER kan waarderen. Het is een heuse aanrader voor iedereen die werkelijk voordeel zoekt. Hij geeft een precieze waardes telkens een gigantisch korting op elke nieuwe aanbieding.
Nancy Koopman  | 14/05/21  16:59:28 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden over deze site ben nou pas lid punten gaan snel en vragenlijsten ook en je kan het in vullen wanneer jij dat wil top
Sam van Haalen  | 30/03/21  01:07:57 | Winkelbeoordeling :
Leuke website om een extraatje te kunnen verdienen. Veel gevarieerde vragen die gemakkelijk te beantwoorden zijn. Het kost je weinig tijd met het invullen van de vragen. Ook zit je snel aan het doel tot uitbetaling.
Robin van den Herik  | 25/03/21  10:05:19 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dit echt een geweldige site. Het is super overzichtelijk en heeft de leukste weetjes. In allemaal verschillende opzichten van politiek gezien tot aan de leukste kledingwinkels. Zeker aan te raden voor jong en oud!
Monique Van Os  | 22/03/21  21:27:37 | Winkelbeoordeling :
Erg enthousiast er over Prima en goede website heel simple en makkelijk te begrijpen het is zeker een aanrader voor wie maar wil zeker de moeite waard om er even naar te gaan kijken en tijd aan te besteden
Bhakti Dharma  | 05/03/21  21:36:02 | Winkelbeoordeling :
Een van de betere sites om lid van te worden en door middel van vragenlijsten je mening te geven en een beetje wat bij te verdienen. Over het algemeen gaat het hier beter dan bij vergelijkbare sites en doe je mee met hun uitnodigingen.
Diana Van norden  | 07/03/21  06:07:59 | Winkelbeoordeling :
Leuke website om een extraatje te kunnen verdienen. Veel gevarieerde vragen die gemakkelijk te beantwoorden zijn. Je bereikt al snel het punt tot uitbetaling en het kost je weinig tijd met het invullen van de vragen.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
2,50% CashCoins
Ontvang 50 gratis foto's bij smartphoto
Code:WELKOM50
ONTVANG 1,14% CASHCOINS Wijnvoordeel
visit register click click