ONTVANG 2,00% CASHCOINS Budget-Bed.nl

VoordeelVanger Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over VoordeelVanger

Scoor iedere dag de beste aanbiedingen met korting bij VoordeelVanger!

VoordeelVanger is een 'dagdeal'site met als missie om iedere dag de beste aanbiedingen met korting tot wel 80% aan te bieden. Zo maakt VoordeelVanger de luxe dingen in het leven voor iedereen betaalbaar!

VoordeelVanger Beoordelingen

Harry Bellafonte  | 18/09/21  11:35:32 | Winkelbeoordeling :
Ik had een draadloze deurbel besteld bij VoordeelVanger, maar deze was binnen korte tijd kapot. Hoewel de service pro-actiever zou kunnen, heb ik een retourlabel gehad om kosteloos te kunnen retourneren en is het netjes opgelost met een terugbetaling.
Bernd Maylander  | 03/09/21  12:03:53 | Winkelbeoordeling :
Zonnebrillen besteld bij VoordeelVanger, zouden gepolariseerd moeten zijn, helaas was dit niet het geval, Gelukkig een hele vriendelijke en goede klantenservice! Ik had mijn geld, na een mail verstuurd te hebben met foto’s, na een paar dagen alweer op mijn rekening staan.
Anna Kournikova  | 21/06/21  16:32:39 | Winkelbeoordeling :
Heb een sweefparasol besteld bij VoordeelVanger en heb gelijk een bestellingsbevestiging gekregen, alles liep op wieltjes. Perfekte bezorging op tijd zoals aangekondigd. Bovendien is de parasol net zoals aangekondigd. Ik ben echt tevreden over VoordeelVanger!
Toon Gesink  | 20/05/21  09:09:09 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al zeker 10 keer hier iets gekocht. Nog nooit een probleem gehad, altijd keurig binnen de afgesproken tijd geleverd, nog nooit de 30 dagen bedenkt hoeven gebruiken. Ik zou geen moment aarzelen om VoordeelVanger.nl aan te bevelen!
Vladimir Bepnikov  | 17/05/21  13:16:45 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering van VoordeelVanger.nl, product zoals voorgesteld op de site, uit ervaring weet ik prima garantie-afhandeling wanneer er zich een na een bepaalde termijn een probleem voordoet, VoordeelVanger is zeker één van mijn favorieten webshops!
Veronica Veronica  | 12/05/21  15:32:28 | Winkelbeoordeling :
Goede producten bij VoordeelVanger voor een mooie prijs en ook een snelle levering! Goed op de hoogte gehouden via mail. Ik heb nu hier voor de tweede keer iets besteld en beide keren ben ik zeer tevreden!
Jesse James  | 05/05/21  13:20:26 | Winkelbeoordeling :
Ik koop veel op VoordeelVanger.nl en ben heel tevreden over de kwaliteit van van al hetgeen ik er gekocht heb,goede kwaliteit en service evenals de leveringen gebeuren vlot. Voor mij een dikke 10 voor VoordeelVanger!
Ron Veltman  | 19/04/21  20:37:36 | Winkelbeoordeling :
Meerdere keren heb ik al besteld bij Voordeelvanger. Van een grote webshop steken zij met kop en schouders boven de rest uit. Mooi op tijd en volgens afspraak leveren. Maar ook de service die ze geven als er nog vragen zijn. Top.
Harry Webber  | 15/03/21  18:31:38 | Winkelbeoordeling :
Je houdt het soms niet voor mogelijk, maar toch is het waar! Kwaliteitsvolle producten kopen aan bodemprijzen, dat is wat Voordeelvanger aanbiedt! Bovenop komt er dan nog een snelle levering. Voordeelvanger.... een zegen voor de koper!
Jos Verstappen  | 04/03/21  19:27:48 | Winkelbeoordeling :
Al verschillende keren wat besteld bij VoordeelVanger, de meest uiteenlopende spullen. Steeds netjes op tijd geleverd. En (nog) niets stuk... Uiteraard bij normaal gebruik, ik ben zeer tevreden over VoordeelVanger.nl
Fred Heineken  | 22/10/20  16:44:57 | Winkelbeoordeling :
Perfecte service, Ik had gevraagd om een product te retourneren omdat het niet was zoals ik verwacht had. Op een dag tijd kreeg ik alle info die ik nodig had voor de retour, heel erg goede communicatie en erg vriendelijk en behulpzaam personeel van VoordeelVanger.nl.
Freddy Maertens  | 21/09/20  20:29:35 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop, alles is snel geregeld met het bestellen, ik had toch eens gekozen voor Russell T-shirts. XXL is inderdaad groot genoeg. De stof valt me wel iets tegen, ze zijn best wel een beetje dun en 'plakkerig'.
Berry Stevens  | 16/09/20  17:41:12 | Winkelbeoordeling :
Mijn laatste aankoop van Voordeelvanger waren een set Hyundai solar lampen, ze voldoen uitstekend, stevig en netjes verpakt. Voordeelvanger.nl heeft altijd wel een mooie aanbieding. Vlotte levering en als je iets wil retourneren gaat dat ook goed. Prima ervaring !
Steelo Brim  | 29/07/20  07:20:17 | Winkelbeoordeling :
Steeds correcte info, enorm goede prijzen, steeds kwaliteit... Altijd tevreden en echt een aanrader Ik heb mijn producten wat ik besteld heb meestal 2 dagen later binnen, maar voor mijn gevoel is de informatie die wordt doorgegeven terug door VoordeelVanger per e-mail ook zeer positief.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
2,50% CashCoins
5% korting op je gehele bestelling bij Fonu.nl
Code:ILOVEFONU
ONTVANG 2,00% CASHCOINS Budget-Bed.nl
visit register click click