ONTVANG 2,00% CASHCOINS fonQ
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help

Vodafone Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Vodafone

De beste en goedkoopste abonnementen sluit je af met korting bij Vodafone

Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatie-bedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het meest toonaangevende telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met proportioneel ruim 200 miljoen klanten in vijf continenten. Bij Vodafone kun je veel besparen op je belkosten met een Vodafone gsm- of Sim Only abonnement. Profiteer van extra korting op je abonnement i.c.m. de nieuwste mobiele telefoons.

Vodafone Beoordelingen

Guido De Jong  | 25/08/22  11:00:27 | Winkelbeoordeling :
Geen klachten over over hen. Goede service en prima bereikbaar. Daarnaast altijd leuke aanbiedingen voor de klant. Ik blijf Vodafone voorlopig trouw en zal niet snel overstappen. Ik hoop dat ik nog jaren trouwe klant kan blijven.
Dennis Vrinzen  | 20/08/22  14:54:05 | Winkelbeoordeling :
prima service & zeer tevreden over mijn telefoon abonnement. ik zal zeker andere Vodafone aanbevel.Al met al is Vodafone een erg goede keuze als je op zoek bent naar een betrouwbare provider die veel bij het abonnement aanbiedt. Zeker wanneer je het kan combineren met een abonnement van Ziggo, krijg je veel extra. Let wel op de prijs, deze is hoger dan bij veel concurrenten.
Rianne de Jong  | 19/06/22  07:33:02 | Winkelbeoordeling :
Prima service. Je kunt op verschillende manieren contact opnemen en dat is erg prettig. Je kunt nu kiezen voor een mogelijkheid die bij jou past.
Afaf Taibi  | 14/06/22  08:13:12 | Winkelbeoordeling :
Heb al zeker meer dan 10 jaar abonnement bij Vodafone! Ben heel te vreden, onbeperkt bellen/sms'en en genoeg mbs voor internetten.. Je kan gewoon in Europa bellen met je eigen belbundel !! vodafone abonnementen zijn iets prijzige, maar je hebt wel overal bereik !!!
Krisz nienhuis  | 26/05/22  20:51:30 | Winkelbeoordeling :
goede en klantvriendelijke telefonie provider. goede tarieven en goed netwerk en snelwerkend internet, ik heb nooit last van een slecht netwerk. ik ben zeer tevreden en kan vodafone zeker aanbevelen aan iedereen die wil overstappen.
Priscilla van Middendorp  | 21/05/22  10:14:55 | Winkelbeoordeling :
Al jaren lang een abonnement bij Vodafone. I.c.m. Ziggo helemaal ideaal! Vele gratis extra's, een aanrader. Bij vragen ook snel geholpen in de winkel of middels online klantenservice. Geen minpunten op te merken.
Amy Hazewinkel  | 24/09/21  08:53:39 | Winkelbeoordeling :
Ziggo is Zakelijk Internet en op zoek naar een Vodafone abonnemen Dubbel prijs Combineer Ziggo met Vodafone en krijg deze extra voordelen en Elke maand gratis. Extra gratis tv paket goede service ze zijn snel met verzenden. Fijn wekend
Patrick Edelaar  | 18/09/21  09:06:16 | Winkelbeoordeling :
Een overzichtelijke website met ruime keuze aan artikelen. Voor ieder wat wils. De aanbiedingen zijn zeer goed.
Charlotte Rozel  | 18/08/21  19:46:25 | Winkelbeoordeling :
voorheen een tijdje bij Vodafone gezeten. op zich nooit problemen mee gehad en de klantenservice is goed te bereiken en zij helpen je fijn. ik ben overgestapt omdat ik ergens anders een goedkoper en uitgebreider pakket kon krijgen
Geanne  | 14/07/21  08:03:27 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jaren klant bij vodafone. In het verleden eenmaal overgestapt naar de concurrent, dit is mij zo slecht bevallen zodra ik weer over kon stappen dit direct gedaan. Ook voor oude vertrouwde klanten hebben ze altijd leuke aanbiedingen. In combinatie met ziggo krijg je veel leuk extra's.
Astrid Terlouw  | 12/07/21  13:58:59 | Winkelbeoordeling :
Gisteren met mijn schoonmoeder naar de winkel geweest nadat we de prijzen online hadden bekeken. Ze vond dat ze zoveel betaalt voor internet en dat kon goedkoper zagen we op de website. Het was allemaal heel makkelijk te vinden op de website. Omdat ze niet kan internetbankieren zijn we naar een fysieke winkel gegaan en was het zo geregeld en betaalt ze nu 30 euro minder per maand
Bianca Bosscha  | 29/06/21  12:10:59 | Winkelbeoordeling :
ik ben heel tevreden over Vodafone. ze hebben mooie aanbiedingen. ik heb altijd overal bereik. weinig storingen. ik had een abonnement en kon moeiteloos over stappen op een ander abonnement. ik raad Vodafone aan!
Ron De Putter  | 06/06/21  21:55:39 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede service en betrouwbaar alles ineen makkelijk te installeren klopt er iets niet word je heel goed geholpen
Harry Nak  | 30/05/21  08:30:56 | Winkelbeoordeling :
Al jaren klant bij Vodafone, nooit problemen gehad. Soms is het bereik wel een beetje slecht maar hier heb ik niet heel vaak last meer van met 5G. Omdat ik Ziggo combineer met Vodafone krijg ik ook nog eens veel korting, goede service!
Wiilem Stuut  | 13/04/21  21:40:29 | Winkelbeoordeling :
Vodafone is een betrouwbare aanbieder voor telefoon en internet, het heeft een grote dekkingsgraad over Nederland en van heeft weinig storingen . ik kan iedereen Vodafone aanbevelen en dan ga je prettig bellen.
Yucel Nehir  | 04/04/21  19:10:48 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jaren klant en heb nooit problemen gehad met het netwerk. zowel bellen als internetten super tevreden over. Klantenservice goed bereikbaar. Mooie prijzen in combinatie met een Ziggo abonnement
Susan Ghuijs  | 26/02/21  02:52:43 | Winkelbeoordeling :
sinds ik een abonnement van Vodafone heb, heb ik nooit meer geen bereik gehad, waar ik ook was. Ik kon een maand nadat mijn nieuwe abonnement was ingegaan mijn nummer voor ongeveer een tientje veranderen, waar ik erg blij mee was.
Loesje Smit  | 18/11/20  13:12:58 | Winkelbeoordeling :
Vodafone, een gerenommeerd  merk op het gebied van mobiele telecommunicatie! ik gebruik het al jaren naar grote tevredenheid! Goedkoop en een goede klantenservice! wat wens je nog meer ? kan het echt iedereen aanbevelen!
Kyra van der Sluis  | 08/07/20  01:14:47 | Winkelbeoordeling :
Goede mobiele aanbieder, ik ben er zeer tevreden over. Genoeg keuze voor verschillende soorten abbonementen. Gemakkelijk af te sluiten en indien je wilt ook gemakkelijk weer op te zeggen. Ze hebben een goede klantenservice, waar je goed geholpen wordt.
Mariska Sylvana  | 27/01/15  11:11:12 | Winkelbeoordeling :
Toch maar weer overgestapt naar deze provider. Heeft het beste bereik maar vooral erg handig voor in het buitenland. Kun je voor maar weinig per dag een bundel aanzetten waardoor je kan bellen, smsen en internetten. Nooit meer hoge kosten, super!
Jeroen van Lieshout  | 19/02/16  13:17:02 | Winkelbeoordeling :
Op de webshop van Vodafone kun je telefoons bestellen van verschillende merken. Ook kun je kiezen of je prepaid of een abonnement wilt. Je hebt ook de mogelijkheid om je abonnement te verlengen of op te zeggen als je dat wilt.
Olivier van Laar  | 04/04/16  19:38:51 | Winkelbeoordeling :
Vodafone is een zeer betrouwbare leverancier op het gebied van Televisie, Internet en Telefonie. Ik ben al jaren een tevreden klant. En ze hebben altijd een pakket dat bij je past. Ik ben zeer te spreken over hun service en de snelheid en probleemloze verbinding van hun internet.
Tamara van der Steen  | 26/12/13  16:47:30 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruik deze provider zelf ook en ben heel erg tevreden. Altijd goede service ook bij vodafone en altijd goede verbinding
Elena Vasilescu  | 30/12/13  13:03:15 | Winkelbeoordeling :
duur maar wel goed netwerk met prima ontvangst
Rijk van Laar  | 26/02/16  20:07:23 | Winkelbeoordeling :
Vodafone is een zeer betrouwbare leverancier op het gebied van Televisie, Internet en Telefonie. Ik ben al jaren een tevreden klant. En ze hebben altijd een pakket dat bij je past. Ik ben zeer te spreken over hun service en de snelheid en probleemloze verbinding van hun internet.
Joy Ingram  | 15/12/13  18:11:54 | Winkelbeoordeling :
Nog altijd mijn favoriete provider, hier en in het buitenland. Vooral de mijn account pagina is erg overzichtelijk. Goede aanbiedingen en bonussen voor iedereen op maat !
Nines  | 27/07/16  20:56:27 | Winkelbeoordeling :
Vodafone is een zeer betrouwbare leverancier op het gebied van Televisie, Internet en Telefonie. Ik ben al jaren een tevreden klant. En ze hebben altijd een pakket dat bij je past. Ik ben zeer te spreken over hun service en de snelheid en probleemloze verbinding van hun internet.
Eline Keijzer  | 10/01/17  10:30:36 | Winkelbeoordeling :
Al jaren mobiel abonnement van Vodafone en sinds kort ook TV en internet. Net als over het mobiele abonnement ben ik zeer tevreden over het TV en internet pakket. Klantenservice is vriendelijk en geen enkel probleem is te veel moeite. Blijf zo doorgaan!
kenneth axeldongen  | 11/01/17  04:38:12 | Winkelbeoordeling :
bij vodafone kan je van alle soorten telefoons kopen je heb alle soorten merken mischien die jij wilt hebben maar ga eerst kijken op het internet voor dat een besluit neemt dat is beter vind ik want je hen keuze zat hoor
Elly Stöver  | 24/04/17  07:54:53 | Winkelbeoordeling :
Ben al jaren klant bij Vodafone en nu pas geleden weer mijn abonnement verlengd, dit keer met een sim only, aangezien mijn toestel nog goed is. Betaal nu echt heel weinig. Nu ook dubbele data omdat ik ook klant bij Ziggo ben. Toppie.
Leo Paans  | 25/09/17  03:08:35 | Winkelbeoordeling :
Bij Vodafone kun je sinds kort genieten van extra voordelen als je ook klant bent bij een internet aanbieder. Tarieven zijn gunstig,en als je tussentijds je abonnement wilt aanpassen is er altijd een mogelijkheid dit aan te passen
Ron Veltman  | 23/09/18  14:34:15 | Winkelbeoordeling :
Over Vodafone hoor ik alleen maar goede berichten. Goed bereik, fijne klantenservice en niet te duur. Over enige tijd loopt mijn huidige contract af en ik weet nu al dat ik overstap naar Vodafone. Ze zijn ook vooruitstrevend.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
1,00% CashCoins
Ontvang 5% korting op jouw bestelling bij Spartoo.nl
Code:FALL0522
ONTVANG 2,00% CASHCOINS fonQ
visit register click click