ONTVANG TOT 1,13% CASHCOINS HEMA

Vistaprint Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Vistaprint

Bestel je drukwerk en printmateriaal met korting bij Vistaprint!

Vistaprint is de online oplossing voor top kwaliteit drukwerk en printmateriaal tegen de laagste prijs. Vistaprint heeft altijd nieuwe aanbiedingen op visitekaartjes, kerstkaarten, postkaarten, brochures, stempels, adresstickers, shirts, petjes, mokken en meer. Naar eigen keuze kun je visitekaartjes ontwerpen zonder dure software en ervaring in het ontwerpen. Check regelmatig de website van Vistaprint want er zijn vaak gratis aanbiedingen.

Vistaprint Beoordelingen

Rob Dyrdek  | 23/11/20  20:22:17 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk eigen design te maken en logo's en foto's uploaden, kwaliteit van zowel de print als het papier is vind ik boven verwachting, goede prijs/kwaliteit verhouding dus van Vistaprint. bestelling uitstekend uitgevoerd binnen de afgesproken tijd.
Sjaak Swart  | 20/11/20  18:22:03 | Winkelbeoordeling :
De service van Vistaprint is echt top. Ik heb Mondkapjes besteld met logo. Deze kwamen snel binnen, maar zagen er niet zo uit als bij de bestelling, ik moest het ordernummer doorgeven en foto's maken. Ik krijg binnenkort nieuwe toegestuurd. Vistaprint bedankt voor deze geweldige service !
Harry Spotter  | 13/11/20  18:04:45 | Winkelbeoordeling :
Wauw wat een service! visitekaartjes en een automagneet besteld. Beiden vielen bij binnenkomst wat tegen, Vistaprint gebeld en samen met mij hebben ze gekeken naar de opmaak en naar wat beter kon. Meteen is het opnieuw besteld voor me.. geweldige actie, supervriendelijk vrouw! Helemaal happy!
Jax Teller  | 07/10/20  16:13:43 | Winkelbeoordeling :
Twee mousepads met mijn logo erop besteld bij Vistaprint, en het is precies waarop ik gehoopt had. Ik heb in het verleden slechte ervaringen gehad met een andere webshop, bij hen kwam het er niet scherp uit, maar deze print was echt haarscherp. en ook nog eens binnen twee dagen in huis !
Hans Kazan  | 05/10/20  10:14:01 | Winkelbeoordeling :
Wat een een super service bij Vistaprint. In het verleden ook al een paar keer visitekaartjes besteld en super tevreden over het resultaat. Nu had ik weer nieuwe kaartjes besteld en betaald maar ik wilde eerst nog de foto veranderen, want ook dat kan dan nog steeds, kortom zeker een aanrader !
Adil A  | 20/03/18  14:50:45 | Winkelbeoordeling :
voor topkwaliteit drukwerk of printmateriaal bezoek je zeker vistaprint.nl goede service en betaalbaar betrouwbaar en n zeer goede behulpzame klantenservice heb hier n zeer goede ervaring mee gehad en ze hielpen heel goed om n probleem op te lossen kom hier zeker terug
Nicole  | 20/03/18  14:34:34 | Winkelbeoordeling :
topkwaliteit drukwerk en printwerk tegen betaalbare prijzen bezoek de site vistaprint.nl en ontdek wat er allemaal mogelijk is zeer behulpzame en klantvriendelijke klantenservice betrouwbaar en betaalbaar snelle levering
Mmmmm  | 30/11/17  12:41:14 | Winkelbeoordeling :
Een tijdje terug visitekaartjes laten maken door Vistaprint: erg goede kwaliteit en zeker betaalbaar. Erg fijn dat je op de site zelf helemaal een kaartje kunt samenstellen; zo heb je iets dat je mooi vindt. Ook een kalender die ik eerder bestelde was van zeer goede kwaliteit.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG TOT 1,13% CASHCOINS HEMA
visit register click click