ONTVANG 2,00% CASHCOINS fonQ
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help

vidaXL.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over vidaXL.nl

Huis-, tuin-, garage- en woon artikelen bestel je met korting bij vidaXL.nl

vidaXL.nl is een internationale online retailer die alles aanbiedt voor jouw huis, tuin, garage en klussen. Het assortiment van vidaXL.nl bestaat uit producten van het eigen huismerk vidaXL en producten van geselecteerde bestaande merken die passen waar vidaXL.nl voor staat. Met het productaanbod van vidaXL.nl speelt in op het dagelijkse leven: slapen en wonen, koken en eten, gezellig samen komen en in de tuin vertoeven of tuinieren. Daarnaast biedt vidaXL.nl een ruim assortiment meer gespecialiseerde producten, zoals bijvoorbeeld fotografie en autoreparatie- en onderhoud.

vidaXL.nl Beoordelingen

Kees Jansma  | 05/10/22  08:57:37 | Winkelbeoordeling :
Goede ervaring met VidaXL, Het schaduwdoek wat ik besteld had in de kleur Terracotta viel tegen qua kleur, deze mocht ik gratis retourneren en toen heb ik het doek opnieuw in donkerbruin besteld, de kleur is nu mooi en de kwaliteit is echt goed van deze doeken, dus super tevreden!
Berry Stevens  | 27/05/20  10:42:44 | Winkelbeoordeling :
Op Zaterdag 11-05-2020 een windscherm besteld bij VidaXL en op Dinsdag 14-05-2020 is het al bezorgd, kan niet beter, windscherm was prima goed verpakt, dat was helemaal toppie, ik ben heel tevreden over VidaXL.
Leo Paans  | 27/02/17  04:15:57 | Winkelbeoordeling :
Ik heb dit weekend voor het eerst kennis gemaakt met deze site, en gezien dat je hier heel veel leuke dingen kunt kopen op allerlei gebieden, en ik heb er een hele leuke kattenmand gekocht die ik morgen al geleverd krijg. Hele leuke site waar je blijft kijken!
Leona Paans  | 27/02/17  04:18:43 | Winkelbeoordeling :
Ik heb dit weekend voor het eerst kennis gemaakt met deze site, en gezien dat je hier heel veel leuke dingen kunt kopen op allerlei gebieden, en ik heb er een hele leuke kattenmand gekocht die ik morgen al geleverd krijg. Hele leuke site waar je blijft kijken!
mar westveer  | 17/12/15  08:38:35 | Winkelbeoordeling :
Webshop met veel artikelen. Pakketje volgende dag in huis. Bleek helaas niet als verwacht. Na aanmelding van retourzending werd een extra uitleg gevraagd. Daarna retourticket ontvangen en is geld binnen paar dagen retour gestort. Zou zeker volgende keer weer hier bestellen.
Elly Stöver  | 25/11/15  08:58:35 | Winkelbeoordeling :
Doen erg moeilijk over retour sturen. Kreeg een kapot artikel, mailde dat en vroeg mijn geld terug en vroeg hoe ik het retour kon sturen. Moest foto's maken en kreeg daarna een aanbieding om het artikel te houden tegen korting. Na 2 weken bellen en mailen kon ik het eindelijk retour sturen.
Leo Paans  | 27/02/17  04:10:49 | Winkelbeoordeling :
Ik heb dit weekend voor het eerst kennis gemaakt met deze site, en gezien dat je hier heel veel leuke dingen kunt kopen op allerlei gebieden, en ik heb er een hele leuke kattenmand gekocht die ik morgen al geleverd krijg. Hele leuke site waar je blijft kijken!
Michel Bruyn  | 28/02/19  20:12:06 | Winkelbeoordeling :
bestel hier regelmatig. goede producten, betaalbaar en degelijk Ook de veilingen zijn leuk! zitten soms leuke dingen tussen!! nog niets hoeven retourneren, maar werk snel en vriendelijk antwoord op vragen.
Samantha Van de merbel  | 06/06/19  09:47:12 | Winkelbeoordeling :
Vorige week hebben wij onze tv meubel besteld bij vida XL. De website is mooi opgezet en overzichtelijk. De klantenservice is vriendelijk. Deze konden ons vertellen dat ons meubel nog niet in voorraad is dus nog even duurt voor verzending. De prijs is erg leuk!
Manuela V Renswoude  | 26/05/20  07:20:19 | Winkelbeoordeling :
vida XL.nl is een webwinkel met n zeer ruim assortiment...van badkamer tot tuin tot huisinrichting ze hebben t allemaal...de prijs/ kwaliteitsverhouding is ook goed en de levering is ook netjes ik raad vida XL nl dan ook aan
Peter Tosh  | 29/05/20  16:40:25 | Winkelbeoordeling :
De website van VidaXL is overzichtelijk en ze hebben betaalbare prijzen vooral als het in de aanbieding is, maar ook super snel en GRATIS thuisbezorgd. Ik ben heel blij met mijn tv-meubel, prima aankoop!
francis torenstra  | 04/06/20  19:18:50 | Winkelbeoordeling :
vida XL.nl deze producten kan je ook kopen bij bol.com Zeer goede prijs, ziet er netjes en verzorgd uit. Ruime keuze aan assortiment. Je kunt altijd wel wat vinden voor een goede prijs. Snelle en nauwkeurige levering. Klantenservice is super.
Peter Faber  | 19/06/20  06:48:52 | Winkelbeoordeling :
Je hebt hele mooie producten bij VidaXL, precies zoals aangegeven op de website. We hebben de ovale zwarte wastafel kom en de zwarte douchebak besteld. Echt super blij met de producten en ze waren super goed ingepakt.
Freddy Maertens  | 24/06/20  16:37:45 | Winkelbeoordeling :
Prachtige eettafel besteld, track & trace prima! Daarna 2 tuinstoelen en kamerscherm besteld. Tuinstoelen geweldig, kamerscherm voldeed niet, via de chat kreeg ik bij een zeer vriendelijke man barcode per mail. Op woensdag ingeleverd en 2 dagen later stond het geld weer op mijn rekening, super!
Harry Nak  | 28/06/20  10:45:00 | Winkelbeoordeling :
Wij hadden een waterblazer besteld bij VidaXL om de vachten van onze langharige honden droog te blazen, aangezien ze van zwemmen houden gebruiken we deze ongeveer dagelijks. Nu al enkele maanden in gebruik, product was netjes en op tijd geleverd en tegen een zeer scherpe prijs!
Jacks Teller  | 13/07/20  19:07:59 | Winkelbeoordeling :
VidaXL is een heel aangename webshop. Komt de afspraken vlekkeloos na. De enige reden waarom ik geen vijf sterren geef is dat de foto's soms een betere kwaliteit doen vermoeden dan het werkelijke product is.
wilma hofstra  | 16/08/16  08:47:26 | Winkelbeoordeling :
totaal niet tevreden, slechte klantenservice en de producten die we hadden besteld waren al defect en kapot. Heb na meerdere malen telefonisch contact uiteindelijk het betaalde bedrag terug gekregen. Mijn advies, bestel niet bij VidaXL.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
Tot 5,00% CashCoins
Profiteer van 2e halve prijs aanbiedingen bij Elemis
Code:ROOSDUO
ONTVANG 2,00% CASHCOINS fonQ
visit register click click