ONTVANG TOT 1,00% CASHCOINS bol.com

T-Mobile Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over T-Mobile

T-Mobile is één van de grootste aanbieders van mobiele telefonie, sim only, prepaid en mobiel internet

T-Mobile is een aanbieder van mobiele telefonie voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. Op de website van T-Mobile vind je de beste aanbiedingen voor GSM, SIM Only, prepaid en Mobiel internet. T-Mobile is exclusief partner van de Apple iPhone dus ook de nieuwste iPhone bestel je eenvoudig rechtstreeks bij T-Mobile.

T-Mobile Beoordelingen

Natasja Kuipers  | 23/11/20  18:50:00 | Winkelbeoordeling :
Prima heel blij mee. Vooral gezin korting. We zijn al heel lang lid van t mobile. Acties vallen wel tegen. Bij problemen goede communicatie en snelle service via klantenservice
Roderick Wever  | 18/11/20  01:07:31 | Winkelbeoordeling :
Ben al jarenlang klant bij t-mobile. Wat mij betreft de beste van de grote providers. Vooral de combinatie van diensten voor thuis en onderweg is heel aantrekkelijk.
ditsie dodeweerd  | 05/11/20  08:10:26 | Winkelbeoordeling :
goede service, goede prijs, mooie aanbiedingen en staan altijd voor je klaar en ik ben een zeer tevreden klant. verzenden gaat ook snel en ik zit al jaren bij tmobile en nooit geen klachten en bij storing word meteen opgelost.
Sushma Sharma  | 01/11/20  20:18:57 | Winkelbeoordeling :
Snel geregeld. Fijne klantenservice. Er is wel een minpunt bij T-mobile thuis, dat je nog niet overal in het land programma’s kan opnemen. Ze zijn er wel druk mee bezig om het voor elkaar te krijgen.
ELLA Schoonhaven  | 28/10/20  20:43:01 | Winkelbeoordeling :
Ik vergelijk altijd en tot nu toe blijf ik ook altijd hij tmobile. Goede, snelle klantenservice en de app werkt fijn en is gebruiksvriendelijk. Ik vind de verkopers in de winkel, voor verkopers in een telecommunicatieshop niet teveel pushen. Ik heb 2 abb, 1x telefoon en 1x tablet met i-netkaartje.
Kimberly Galjaard  | 01/10/20  18:23:04 | Winkelbeoordeling :
Super provider! Al vanaf het moment dat ik een abonnement kon nemen voor T-Mobile gekozen en nooit meer weggegaan! Mobiel eigenlijk altijd goed bereik waar ik ook ben, sinds kort ook de T-Mobile thuis genomen gewoon omdat ik super tevrede ben! Zeker een aanrader :D
Pascalle Hollanders  | 12/09/20  08:58:00 | Winkelbeoordeling :
Hele fijn provider. Staan je altijd vriendelijk te woord. Met problemen denk ze met je mee. Mocht het een keer voorkomen dat je rekening niet op tijd kunt betalen is dat geen probleem. Ze proberen het gewoon een paar dagen later zonder extra kosten
job Van Bekhoven  | 10/09/20  13:42:13 | Winkelbeoordeling :
Perfecte provider. Ik ben niet voor niets al jaren klant bij t mobile. Netwerk is altijd perfect en als je iets nodig hebt of je abo wilt aanpassen, wordt je snel geholpen. Nooit klachten gehad over ze!
Angelique Steinbusch  | 27/08/20  20:42:28 | Winkelbeoordeling :
T-Mobile is een hele fijne internet en tv aanbieder ik kreeg de eerste maanden korting plus extra film zender erbij ik ben er nu meer als 3 jaar klant en tevreden altijd goede service en leuke films in bibliotheek
Charlotte Rozel  | 16/08/20  20:30:42 | Winkelbeoordeling :
jaren lang een abonnement gehad bij T-Mobile en eigenlijk altijd heel tevreden geweest. sinds kort heb ik en abonnement bij ben omdat dit qua kosten flink zou schelen. verder niks over t mobile te zeggen
Marco  | 23/07/20  08:32:07 | Winkelbeoordeling :
Prima service, snel (glasvezel) internet en het voordeel in combinatie met 2 mobile telefoon abonnementen is het erg gunstig. Wij hebben dit zonder tv abonnement wij keken geen 'gewone' tv meer en besloten dit uit het pakket te laten.
Veronika Kalou  | 30/06/20  09:37:04 | Winkelbeoordeling :
Ik ben overgestapt van Ziggo naar T-Mobile, tot nu toe een uitstekende service gehad wat mij veel vertrouwen gaf en meteen online, het internet is supersnel, ik ben dus heel tevreden en de klantenservice is echt top en heel vriendelijk.
Ildiko  | 12/06/20  12:16:58 | Winkelbeoordeling :
Een aantal jaren geleden heb ik een T Mobile abonnement gehad. Service en kosten waren prima, ook weinig netwerk problemen. Later ben ik weliswaar overgestapt naar een andere provider maar dat was om andere redenen. Ik kan T Mobile aan iedereen aanraden!
Jessica Janmaat  | 03/06/20  12:38:54 | Winkelbeoordeling :
ik ben al jaren trouw lid van t-mobile. Klantenservice is altijd goed bereikbaar en altijd correct en behulpzaam. Verlenger is makkelijk en ook hulp bij prepaid voor mijn dochter kreeg ik goede begeleiding.
Harry Nobbe  | 30/05/20  08:54:07 | Winkelbeoordeling :
Ben zeer tevreden over 't mobile al jaren vaste klant en in december maar weer met 2 jaar verlengen en een nieuwe telefoon uitzoeken... En zal net als voorgaande jaren wel weer een Huawei toestel worden
Marco Remijnse  | 27/05/20  17:52:06 | Winkelbeoordeling :
t mobile dit was mijn eerste mobiele telefoon abonnement en dat beviel me wel goed zoals altijd hebben ze een goede service en kwaliteit en heb ik nooit klachten over hun gehad de prijzen zijn in de loop van de jaren lager geworden en de kwaliteit is omhoog gegaan en zijn nog steeds aanwezig als mobiele providers en komen met steeds verrassende aanbiedingen en zijn mede daarom nog steeds aanwezig als top providers op dit gebied en ik zou mede daarom nog steeds klant willen zijn
dennis kluytmans  | 02/05/20  21:43:19 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden met mijn galaxy S20+. De bestelling was snel en gemakkelijk geregeld. de site is verder goed navigeerbaar voordat ik kon afhalen kreeg ik netjes een SMS. hierop volgend mijn noeiwe telefoon afgehaald.
Raihan Hussein  | 01/05/20  22:34:25 | Winkelbeoordeling :
beste winkel ooit. ik hoi van t-mobile. ik heb r zelfs een telefooon van. iedereen in mijn famillie. als wr iets stuk is van hun lateb ze het repareren. het is gewoon. voor t-mobile heb je geen woorden hey is gewoon geweldig. ga zo door t-mobile. je bent nu al een succes maar later word ne een mega succes.
Widmica Dikken  | 25/04/20  13:44:26 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruik zelf t-mobile nooit problemen gehad erg fijn. Het is ook niet erg duur en de bundels zijn erg fijn.
Manuela V Renswoude  | 14/04/20  10:17:58 | Winkelbeoordeling :
t-mobile heb ik zelf niet maar mijn dochtertje wel maar dan prepaid....we zijn dr tevreden over ze heeft voldoende belminuten nu en als t op is is t makkelijk op te waarderen en je zit verder nergens aan vast...ideaal
Petra van der Boom  | 12/04/20  16:27:55 | Winkelbeoordeling :
T-Mobile is echt een goede winkel met een fantastische klantenservice. Ik ben ontzettend tevreden en al jaren een vaste klant. Ik raad het je zeker aan als je op zoek bent naar goede kwaliteit! Misschien wel wat prijzig, maar daarvoor krijg je de beste service terug.
Igor Colic  | 09/04/20  00:30:55 | Winkelbeoordeling :
T-mobile is een goed netwerk flexibele abonommente met of zonder telefoon maandelijks aanpasbaar naar prefer meer of minder betalen en stabiel sterk netwerk je kan altijd de nieuwste telefoon bij een goed betaal baar abonnement krijgen.
Tom Taal  | 02/04/20  08:03:47 | Winkelbeoordeling :
Al jaren lang trouwe klant van deze mobiele aanbieder. Snel internet, leuke spaaracties in het verleden, familie kortingen etc. Bij eventuele vragen of financiën oid is de klantenservice uitstekend te bereiken.
Ricardo Liwier  | 28/03/20  16:08:46 | Winkelbeoordeling :
al jaren klant van T-Mobile, in het begin wat probleempjes gehad maar door goede service snel verholpen. Dekking is prima in heel Nederland, klantenservice reageert vlot (zowel telefonisch als op social media)
Sybje de vries  | 22/03/20  13:30:35 | Winkelbeoordeling :
Afgelopen week een simkaart besteld. Keurig ontvangen de volgende dag. Door mijn toedoen kon ik nergens mijn pincode of 06 nummer vinden. Via de website (chat) in contact gekomen met de helpdesk en die hebben mij keurig uitgelegd waar ik het kon vinden.. Beetje gênant was dat. Verder heb ik thuis internet van hen en dat gaat heerlijk. Een router met 2,4 en 5 ghz wifi. De snelheid is vaak sneller dan beloofd.
L.U.C.I.A. Roof  | 17/03/20  22:48:16 | Winkelbeoordeling :
Een beoordeling van 't mobile deze keer. Ik ga eerlijk zijn. Is het een goede provider, jawel. Maar ook een tikje slordig. Deze maand dubbel betalen door een fout van hun. Niet leuk. En ook nooit eerder gebeurd. Goede dekking. Goede prijs ook wel. Dus per saldo de moeite waard
Roelfiena Aukema  | 16/03/20  06:33:20 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jaren klant bij T mobile, nooit geen problemen gehad. Bij vragen is er een goede helpdesk en je wordt ook prettig te woord gestaan. Goede service, ik kan alleen maar positief over T Mobile zijn.
Esther Smink  | 12/03/20  11:16:45 | Winkelbeoordeling :
Al een aantal jaar ben ik klant bij T-Mobile, en met de goede aanbiedingen en service zal ik dit ook zeker blijven. Ik en mijn gezin profiteren allemaal van leuke kortingen en extra's via T-Mobile samen
Remond Reichwein  | 10/03/20  07:37:23 | Winkelbeoordeling :
een van Nederlandse beste telefoon Inter net en tv aanbieders goede landelijke dekking snelle goede hulp vriendelijk behulpzaam personeel goede service en kwaliteit staan voor op bij tobile zeker de moeite waard
Tatjana Bosman  | 02/03/20  18:58:17 | Winkelbeoordeling :
Al jaren bij t-mobile een mobiel abbonoment en sinds dit jaar ook tmobile thuis erbij genomen. Ik ben er zeer tevreden over. Hierdoor nog meer voordelen zoals kortingen extra pakketten en sneller internet.
Anne Kocken  | 26/02/20  16:56:34 | Winkelbeoordeling :
super service. helpen je bij elk probleem dat je hebt of het nou een factuur probleem is of je toestel kapot. daarnaast hebben ze goede en de nieuwste toestellen voor echt lage prijzen. mooie combi deals voor thuis en mobiel.
wim speelberg  | 22/02/20  08:09:33 | Winkelbeoordeling :
Mooie,interessante, nette,verzorgde en aantrekkelijke website met veel aanbiedingen voor jong en oud. Zeker een aanrader om eens regelmatig een kijkje te nemen in het jaar 2020. Ik zeg dus vooral doen.
Aad1952  | 05/02/20  12:47:07 | Winkelbeoordeling :
Al jaren een prima contact met T-mobile. Zowel via internet als in de winkel altijd vriendelijk geholpen. Kort geleden wederom verlengd. Op basis van eerder abonnement werd meegedacht naar nieuw abonnement. Uiterst tevreden.
Sabine  | 27/01/20  19:17:19 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al jaren een abonnement bij T-mobile en ben erg tevreden. Er zijn eigenlijk nooit problemen. Ik heb de app op mijn telefoon gedownload en kan dus altijd checken hoeveel internet ik heb, hoeveel beltegoed enz. Super handig!
Danielle Knoops  | 17/01/20  19:33:42 | Winkelbeoordeling :
Al jaren vaste klant en erg tevreden over de service van T-Mobile. De klantenservice is goed te bereiken en behulpzaam. Goede prijs-kwaliteit verhouding en altijd overal goede bereikbaarheid. T-Mobile heeft ook regelmatig leuke acties voor vaste klanten. Kortom zeer tevreden.
 | 12/01/20  16:14:54 | Winkelbeoordeling :
't mobile is een van nederlandse beste mobile providers sluit hier zeker een abonnement af voor mobile internet vaste telefoon en televisie snel makkelijk geregeld hulp aan huis bij als het nodig is om te zijn
Gioia Huizenga  | 11/01/20  10:41:42 | Winkelbeoordeling :
Ik had tele2 2 jaar lang en heb dit opgezegd, omdat ik dit te duur vind voor de kwaliteit die ze . Nu zit ik bij T-Mobile sinds een paar weken en de internetverbinding in het hele huis is super, wel iets duurder dan tele2. Ben erg blij met mijn keuze. Ik geef deze review omdat ik veel slechte reviews las over T-Mobile en ik twijfelde echt een beetje. Nu kan ik zeggen dat ik heel blij ben met mijn keuze en zou iedereen dit aanbevelen.
John Chin Fo Sieeuw  | 31/12/19  09:27:09 | Winkelbeoordeling :
ik ben zeer tevreden over T-mobile wij hebben drie abbonomenten op een adres dus een flinke korting op onbeperkt, daarbij komt ook nog eens 2,50 korting dus met drie zijn wij erg voordelig uit onze dochter verbruikt nogal veel data
Anneke Debidien  | 30/12/19  04:42:48 | Winkelbeoordeling :
T-Mobile is al sinds jaar en dag mijn provider en ik heb er geen spijt van. Het is een goede provider en de contacten met de medewerkers zijn klantvriendelijk en oplossend. Gelukkig heb ik daar weinig gebruik van gemaakt omdat ik geen problemen heb. Ik raad een ieder deze provider aan.
Rein Weele  | 15/12/19  09:33:16 | Winkelbeoordeling :
t_mobile is de beste winkel en goedkoopste en beste provider voor mobiele telefoons en tablets de website maakt het mogelijk en gemakkelijk te gebruiken en fantastische onderneming en fantastische aanbiedingen
Ria Van de Geest  | 04/12/19  20:46:57 | Winkelbeoordeling :
fijne provider doet veel voor de klant en alle producten werken prima ik ben zeer tevreden met t-mobilethuis en mobiel en dan ook nog goede kortingen ik heb nergens zoveel voordeel als bij T-Mobile en keus
Ban asye  | 28/11/19  15:02:09 | Winkelbeoordeling :
Snelle netwerk en vertrouwenbaar, goede service, aanbiedingen, makkelijk bundel aanpassen, overal zonder problemen met internet. Ik ben tevreden over klanten service. Alleen de prijs is wel duurder in de laatste periode.
Yolanda Sam tjoe  | 20/11/19  02:33:14 | Winkelbeoordeling :
Heb abonnement afgesloten bij t-mobile en ik vind de website ronduit geweldig. Je kan alles zelf regelen en ook erg snel. Het is overzichtelijk, men geeft veel goede service en is goed bereikbaar. Er wordt snel gereageerd op vragen en correct. Ik raad het een ieder aan
Yvette Daniels  | 13/11/19  17:57:01 | Winkelbeoordeling :
T-mobile heeft een goed en betrouwbaar netwerk. Met de hele familie krijgen we ook nog eens korting. Voor een redelijke prijs een unlimited abonnement, helemaal ideaal. Via deze site verdien je ook nog wat geld terug.
Evert Jansma  | 13/11/19  20:25:12 | Winkelbeoordeling :
T-mobile is een van de grotere providers voor je mobiel en je verwacht dan een goede aanbieder. Na enkele jaren daar een abonnement begin ik toch mijn twijfels te krijgen. De ''dekking'' is niet overal optimaal en voor de goedkope abonnementen is de verbinding veel te traag.
Miriam piccin  | 13/11/19  10:19:40 | Winkelbeoordeling :
Hallo. Ik vind T-Mobile de beste provider die er is. Ik vind ze de goedkoopste en de beste verbinding hebben met Internet. Als je op de website kijkt zie je een uitgebreid en overzichtelijk site, buiten de interrassante aanbiedingen hebben ze ook veel keuze.
christina Verschoor  | 09/11/19  09:20:34 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al jaren een abbonement bij tmobile . Mijn man ook. Het bevalt ons prima altijd goed bereik. Snel internet. Klantenservice is ook makkelijk bereikbaar. Hier kan je nog een goed abbonement krijgen voor een goede prijs.
Heidy Her  | 28/10/19  19:28:16 | Winkelbeoordeling :
Goede provider met een app die fijn, duidelijk en overzichtelijk werkt. Goed bereik overalQua prijs zitten ze vaak een behoorlijk stuk onder de meeste andere providers. Qua internetsnelheid bieden ze hetzelfde als de meeste andere providers
V. Cremers-Feijen  | 22/10/19  06:58:30 | Winkelbeoordeling :
Super alert altijd als het om je eigen abonnement gaat. Denken met je mee, keuze uit veel opties en belangrijk natuurlijk een goed bereikbaar netwerk! Goede service en voor iedere portemonnee een geschikt abonnement! Al jaren vaste klant en dan blijft op deze manier ook zo!
Charita Mekern  | 11/10/19  09:26:45 | Winkelbeoordeling :
ik zit al een aantal jaar bij t-mobile en zal er niet gauw meer weg gaan, vriendelijk personeel en je word altijd goed geholpen. mijn hele gezin zit bij t-mobile en zijn ook tevreden over de service en het aanbod wat t-mobile altijd wel heeft
Richard Meijer  | 13/10/19  22:27:46 | Winkelbeoordeling :
T-Mobile is een goede webshop en hun ontvangst is door geheel Nederland ook prima ik zou dus zeggen probeer het eens je doet zeker geen miskoop. Ook zijn de prijzen realistisch zeker de moeite waard. T-Mobile de beste.
Kluk Kluk  | 29/09/19  20:19:27 | Winkelbeoordeling :
Prima provider voor alles op het gebied van internet. T-Mobile heeft een ruim aanbod met 1e-klas producten. Mede dankzij de hulp van de specialisten kun je een zo goedkoop mogelijk abonnement samenstellen op de door jou gewenste producten!
 | 26/09/19  14:07:23 | Winkelbeoordeling :
Al jaren bij T-Mobile en nog steeds tevreden. Vriendelijke service, leuk systeem van puntensparen, valt vaak te onderhandelen voor goede deals en de website/ app zijn prettig in gebruik en overzichtelijk
Anne Smit  | 22/09/19  22:25:59 | Winkelbeoordeling :
t-mobile is echt mijn merk Ik heb om te beginnen al vanaf het begin af aan en t-mobile mobiele telefoon abonnement dat abonnement had ik al toen het nog ben was ! Ik ben naar werkelijk super zeer tevreden over altijd en overal goed bereik en de prijzen vallen ook reuze mee tegenwoordig heb ik zelfs een heel pakket van t-mobile internet televisie en mobiele telefonie en ben er echt heel erg content mee supersnel internet en heel mooi beeld. ik ben er heel blij mee en kan het iedereen aanbevelen
nicole van houwelingen  | 22/09/19  07:43:44 | Winkelbeoordeling :
Ik ben ontzettend blij met T-Mobile ik heb tv en internet van hun en ben ontzettend tevreden over de diensten ze hebben onwijs geholpen bij het aansluiten en als ik bel als er iets is word ik altijd netjes geholpen en word mij goed uitgelegd wat ik moet doen
Francisca de Graaf  | 08/09/19  23:15:23 | Winkelbeoordeling :
T-mobile is voor mij de shop waar je goed en vakkundig wordt geholpen. Of het nu gaat om een mobieltje uitzoeken, een tablet of een alles in een pakket, hier ben je echt aan het goede adres. Ook is hun klantenservice goed
Maurice  | 05/09/19  23:36:35 | Winkelbeoordeling :
T Mobile heeft een mooie frisse en heldere website, met duidelijke acties en kleurrijke plaatjes. Indien je op de betreffende telefoon klikt krijg je meteen de optie om te kijken wat voor een korting je kan genieten. Kortom een interessante site, waar je terecht kunt voor een degelijke aanbieding.
Jerry Rufus  | 28/08/19  21:19:06 | Winkelbeoordeling :
Mijn data abonnement opgezegd. In 2 minuten gedaan, bevestiging na 2 minuten in de mail. Ik kan niet anders zeggen. 5 sterren en zo hoort de klantenservice te werken. Uiteraard heb ik nog andere abonnementen bij T-mobile maar zo een behandeling doet een klant goed.
Lamar Okobia  | 21/08/19  05:14:58 | Winkelbeoordeling :
Goed meestal bereik. De klantenservice helpt als je problemen hebt ik ben nu al 2 jaar klant bij t mobile en heb niet echt slechte ervaringen met ze meegemaakt
Belinda  | 16/08/19  21:37:16 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel te vrede met t mobile, ik heb een mooi abonnement en zeker tegen een zeer mooie prijs, ik heb onbeperkt bellen en betaal relatief weinig, de klanten service is goed bereikbaar, en altijd even vriendelijk. T mobile heeft goed bereik
Peter Voogt  | 14/08/19  15:22:37 | Winkelbeoordeling :
Een nieuw mobiel abonnement of de nieuwste smartphone vind je bij T-mobile. Via de website heb je toegang tot het grootste assortiment telefoons en abonnementen. Vandaag afsluiten en binnen 2 dagen je telefoon in huis? Dat is T-mobile.
Harmen Duine  | 13/08/19  13:13:50 | Winkelbeoordeling :
heel lang klant geweest en kan met zekerheid zeggen dat T-Mobile een van de beste providers van Nederland is en ze hebben ook hele leuke acties plus een zeer goede landelijke dekking,ik ben weggegaan omdat ik een super goedkope aanbieding kreeg
Yvonne Honing  | 08/08/19  07:38:02 | Winkelbeoordeling :
Ik heb t mobile via mijn werk. Prima netwerk. Soms valt wel de telefoonverbinding weg. Wellicht heeft dat te maken met de afgelegen plek. De app is gebruiksvriendelijk.
Danielle Pronk  | 18/06/19  07:57:07 | Winkelbeoordeling :
leuke aanbieder met net iets lagere abonnement en prepaid prijzen dan de marktleiders. Het gsm netwerk en bereik is prima. Ook hebben ze een compleet pakket met alles in 1 voor thuis, bellen internet en tv. Betrouwbaar netwerk.
Alexandra adriane VD brom  | 29/05/19  22:22:35 | Winkelbeoordeling :
Het is echt een goede service ook voor om een abonnement te nemen erg voordelig ook nog verder ik ben erg tevreden ik kan bijna alles met mijn mobiel ermee doen en van alles en nog wat doen succes verder doeg
Samantha Van de merbel  | 26/05/19  19:38:40 | Winkelbeoordeling :
Zonet een sim only gekocht/besteld voor mijn partner zijn mobiele telefoon. Nu de go go go deals er zijn nog goedkoper uit. Scheelt in maandelijkse kosten en je betaald geen eenmalige kosten. Qua maandelijkse kosten scheelt het t.o.v. zijn vorige abbo €20,00 per maand.
Ilonka  | 23/05/19  19:56:39 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een mobiel abonnement bij t-mobile al vele jaren. Lage prijzen en een goede klantenservice. Voor elke euro die je betaald krijg je punten die je kan inwisselen voor korting en gratis producten!
Sjef de wildt  | 17/05/19  11:00:23 | Winkelbeoordeling :
Ben al jaren abonnee en vind tmobile de beste mobiele server . Weinig klachten omdat alles perfect verloopt In heel Europa duidelijke ontvangst van internet voor weinig extra kosten heb nog nooit klachten gehad over de ontvangst van zowel telefoon als internet
Esther Roodenburg  | 13/05/19  12:38:52 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over mijn provider waar ik al zeker meer dan 10 jaar gebruik van maak nooit geen problemen gehad en afgelopen jaar nog een prachtige telefoon gekregen. Ook de klantenservice heeft me bij elke vraag die ik mocht hebben altijd netjes te woord gestaan.
R.V. Van den Muysenberg  | 10/05/19  11:55:25 | Winkelbeoordeling :
Mijn ervaring met T-mobile is tot op heden nog steeds uitstekend. Zowel persoonlijk als telefonisch wordt er de tijd voor je genomen en kan en mag je alles vragen. Als er problemen zijn, stellen ze alles in het werk om deze te verhelpen. Je wordt altijd correct aangesproken.
Renate Groenenboom  | 05/05/19  01:41:04 | Winkelbeoordeling :
Ik had een prepaidcard van T mobile, maar nu heb ik gelezen dat als met 10-cijferig telefoonnummer@t-mobile.com een email bericht wordt verstuurd ik dat als sms terug kan lezen. Wat fantastisch! Er zouden er veel meer met deze service moeten zijn! :-@!
A. Schuijt  | 02/05/19  13:13:16 | Winkelbeoordeling :
Al jaren een abonnement bij T mobile. Je kunt jaarlijks je abonnement bijstellen naar behoefte. Dus wil je minder bellen/meer internet dan kan je dat eenvoudig aanpassen. Zo zorgt T mobile voor tevreden klanten!
Chantal Jansen  | 30/04/19  18:31:19 | Winkelbeoordeling :
Goede service, mijn abonnement ruim voor het einde contract verlengd. Op de dag dat het nieuwe contract in ging kreeg ik per sms updates en over nieuwe bundels en mijn maandelijkse korting en extra's. Reageren relatief snel op vragen en opmerkingen.
Sophie Steijvers  | 26/04/19  14:53:54 | Winkelbeoordeling :
Handige duidelijke site. Pagina’s laden meestal goed. Fijn overzicht van mijn abbonementskosten. En kan makkelijk switchen naar een lager of hoger abbo. Word altijd goed geholpen door het personeel van tmobile
Gabrielle  | 22/04/19  20:12:00 | Winkelbeoordeling :
Goed bereik op alle plaatsen binnen Nederland en daarbuiten. De prijs is acceptabel, je krijgt veel data en minuten voor een redelijke prijs. Leuk spaarprogramma voor vaste klanten en leuke aanbiedingen icm de nieuwste telefoons
Ilonka  | 11/04/19  08:26:17 | Winkelbeoordeling :
Vorige maand een abonnement afgesloten bij t-mobile. Alles duidelijke te vinden op de website en met je maandelijks kosten spaar je punten waar je cadeau's mee kan bestellen. Heel origineel, bevalt me goed tot nu toe!
Afina Marianne Kempe  | 04/04/19  23:29:56 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel tevreden over Tmobile….goede klantenservice....beltegoed blijft geldig...leuke acties na opwaarderen. Ik ben een prepaid klant maar zou geen andere provider willen.Voor mij geven ze net dat stukje extra wat ik verwacht van een provider.
Jo Soest  | 31/03/19  18:08:53 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop waar je zeker zult slagen voor een nieuw abonnement met of zonder nieuwe telefoon. Vergelijk de diverse aanbieders en kies wat bij je past. Ook hebben ze er leuke accessoires. Kortom, een aanrader.
Ilonka  | 21/03/19  11:32:00 | Winkelbeoordeling :
Al jaren heb ik hier een contract afgesloten voor mijn mobiel. Je spaart punten met je factuur waarbij je leuke cadeau's kan ontvangen. Klantenservice is vriendelijk en makkelijk bereikbaar, ik blijf klant!
Pim Tibben  | 02/03/19  01:46:25 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een abonnement bij T-mobile. En ben zeer tevreden over de overzichtelijke en duidelijke website. Ik kan maandelijks mijn overzicht bekijken. Ook krijg ik op tijd door wanneer er onderhoud wordt gepleegd. Met vriendelijke groet, Pim Tibben
ryaan thangavel  | 20/02/19  00:17:22 | Winkelbeoordeling :
ik ben all meer dan 10 jaar t mobiele klant mijn ervaring t mobiele beste provider in Nederland en goede kwaliteit 4g netwerk mijn persoonlijke advies iemand mobiele telefoon met abonnement nodig beter t mobiel kiezen
Arianne Leijten  | 09/02/19  07:55:56 | Winkelbeoordeling :
fijne telecomaanbieder die veel doet voor zijn klanten. Je komt echt op de 1e plaats staan gelijk voor je klaar. Met n gezin heb je n zeer leuke korting waardoor je altijd kunt bellen en internetten zonder te veel te betalen. Ik zou nooit meer n ander wilen.
Danielle Maas  | 10/02/19  17:25:10 | Winkelbeoordeling :
Hele goede service en zeer vriendelijk personeel die graag met je mee kijken wat voor jou het beste is en bij je past. Zonder dat je het gevoel hebt dat ze naar het beste voor hun kijken maar echt naar jou situatie en voorkeuren. ik zeg top!
Els Veldt-de Keijzer  | 08/02/19  13:59:03 | Winkelbeoordeling :
GEWLDIGE PROVIDER!! Sinds kort een abonnement afgesloten en echt alleen maar voordelen!! mijn man ook een abonnement met telefoon hier afgesloten en nog meer voordeel! je bent werkelijk een dief van je eigen portemonnee als je hier niets afsluit!!
Cindy Cornelisse  | 29/01/19  12:47:34 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jaren klant bij t-mobile. Ze hebben er een goede klanten service en internet altijd goed. Als trouwe klant krijg je goede korting en die zal nooit vervallen. Ik ben zeer tevreden over de diensten.
 | 27/01/19  17:08:17 | Winkelbeoordeling :
T-mobile is een hele goeie website om telefoons te bestellen, de telefoons komen er heel snel aan en ze hebben een goeie kwaliteit dus als je een iphone of een andere merk telefoon wil besten dan moet je zeker naar de wbsite t-mobile.
Franziska beijersbergen van henegouwen  | 16/01/19  23:04:45 | Winkelbeoordeling :
Aardige mensen en voor vragen staan ze altijd open al mogen ze wel de prijzen een beetje aanpassen voor mensen met een klein budget. Verbinding is niet altijd goed en mag ook wel is na gekeken worden. En internet niet overal bereikbaar. Maar de service aan de telefoon is TOP.
E Hoevenberg  | 15/01/19  10:47:38 | Winkelbeoordeling :
Als klant van T- mobile bezoek ik regelmatig de website de site is makkelijk door de links, daardoor vind je snel wat je zoekt. De informatie is altijd up to date waardoor je heel gemakkelijk het juiste product vindt.
Fahid Sheikh  | 14/01/19  10:42:49 | Winkelbeoordeling :
Ik heb zelf ook t-mobile maar dan prepaid krijg je ieder maand als je opwaardeerd prepaid suprise in 2018 heb ik de hoofd prijs gewonnen t-mobile is de beste netwerk ik zou aanraden probeer het ook. Wie weet win je ook de hoofdprijs
Els Veldt-de Keijzer  | 10/01/19  23:15:20 | Winkelbeoordeling :
Korte tijd terug een abbonement hier afgesloten was een mooie aanbieding snelle service, keuze uit zeer mooie telefoons voor een prima prijs, prima kwaiteit, veel mb's, goede internet verbinding onderweg, gewoon doen! Niet meer twijfelen!
Roelof Pot  | 11/01/19  07:37:49 | Winkelbeoordeling :
Prima shop, duidelijk en overzichtelijk. Jammer dat je geen TV pakket kan bestellen als je geen internet besteld, (ik heb al een snel en prima internet bij een andere provider en wil niet overstappen) anders was het zeker 5 sterren waard geweest.
Guido Kreuning  | 04/01/19  11:59:50 | Winkelbeoordeling :
Super blij met t-mobile. Heeft overal goed bereik en mooie aanbiedingen. Heb al een paar jaar hier een abonnement en zal het zeker weer gaan verlengen vanwege de prijs en kwaliteit die zij leveren. De service is altijd goed
Ilona  | 05/01/19  11:33:52 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke website. Vooral de my t-mobile app is erg gebruiksvriendelijk, alles is in 1 oogopslag te zien. Daarnaast heeft T-mobile een mooi spaarprogramma en is hier erg betrouwbaar in. De prijs-kwaliteit verhouding is goed, en het netwerk is ook betrouwbaar. Al 16 jaar een trouwe en tevreden klant
Chris te Lintelo  | 03/01/19  17:52:24 | Winkelbeoordeling :
T-Mobile is een telecom aanbieder met hele mooie acties en een hele goede dekking op gebied van telecom en internet. T-mobile is al jaren vertrouwd en betrouwbaar. T-Mobile laat je nooit in de steek. Daarom T-Mobile!!!
Sonneke Vd Beemd  | 30/12/18  16:56:27 | Winkelbeoordeling :
ben heel erg ontevreden over t mobile. je word hier opgelicht ze sluiten je zonder reden af. kunnen dan je betaling zogenaamd niet vinden zelfs niet als je ze bewijs opstuurt.. zeer klantonvriendelijk z
Diona Kohlbrugge  | 23/12/18  11:40:25 | Winkelbeoordeling :
zag bij cashbackkorting mooie aanbieding voor het thuispakket zodat ik niet meer die dure maandbetaling aan ziggo heb. afsluiten is super makkelijk gegaan en het installeren was makkelijk te doen voor iemand die niet technisch aangelegd is. kijk elke dag met genot alleen ben nu minder kwijt
Joh van Soest  | 16/12/18  18:18:18 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop waar je zeker zult slagen voor een nieuw abonnement met of zonder nieuwe telefoon. Vergelijk de diverse aanbiedingen en kies wat bij je past. Ook hebben ze er leuke accessoires. Kortom, een aanrader.
Marcus Sandifort  | 06/12/18  20:23:48 | Winkelbeoordeling :
een provider die alles doet wat de klant wil ! en zeker open staat voor idee en suggesties. zeker een aanrader voor een mobiel contract. goede prijs verhouding voor mb's en bel min voor iedereen dus een top provider voor mobile en thuis verbindingen (tv/internet)
Leen van Soest  | 02/12/18  08:57:46 | Winkelbeoordeling :
betrouwbare aanbieder met goede abonnements en prepaid prijzen. Het gsm netwerk is betrouwbaar en heeft een prima bereik. Ook hebben ze een compleet pakket met alles in 1 voor thuis, bellen internet en tv
Hennie Oosterink  | 29/11/18  12:52:32 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een abbonement bij Tmobile. Ben er wel tevreden over. Goede service,klantvriendelijk,goede telefoon. Enigste nadeel vind ik dat bij sommige mobielen een vrij dure abbonementen aan vast zitten. Kijk binnenkort voor een goedkope abbonement.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG TOT 1,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click