ONTVANG TOT 7,50 CASHCOINS hollandsnieuwe

Thuisbezorgd.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Thuisbezorgd.nl

Bestel je favoriete maaltijd met korting bij Thuisbezorgd.nl en laat het bij je thuis bezorgen

Bij Thuisbezorgd.nl kun je pizza’s, chinees, shoarma en veel meer lekkere gerechten online bestelling. Kies een restaurant met behulp van meer dan duizenden recensies. Zo kies je altijd het beste restaurant uit. Geen contant geld in huis? Je kunt ook online betalen, ideaal! Thuisbezorgd.nl is onderdeel van Takeaway, een van ’s werelds grootste eten-bestelsites. Momenteel zijn in Nederland meer dan 5000 bezorgrestaurants bij Thuisbezorgd.nl aangesloten. Thuisbezorgd.nl verwerkt meer dan 1.000.000 bestellingen per maand. Daarnaast werkt Thuisbezorgd.nl samen met grote ketens en bekende bedrijven in de branche, zoals Domino’s Pizza, New York Pizza, Coca-Cola en nog veel meer!

Thuisbezorgd.nl Beoordelingen

Chelsey De laat  | 15/01/21  10:56:54 | Winkelbeoordeling :
fijn om je eten te bestellen voor als je even geen zin hebt om te koken lekker makkelijk en snel hoef er ook niet je huis voor uit is er fijn wij hebben hier ook heel veel keuze en dat is ook wel geel erg fijn
Anton Gesink  | 10/01/21  11:46:15 | Winkelbeoordeling :
Eten bestellen gaat gemakkelijk. Laatst is het dan toch een keer misgegaan bij een restaurant: het eten was na drie uur nog niet bezorgd. Ik zou mijn geld terugkrijgen. Thuisbezorgd heeft mij dezelfde avond nog gebeld om excuses aan te bieden, en mijn geld is meteen teruggestort.
Millian Oostenbrink  | 06/01/21  14:49:12 | Winkelbeoordeling :
App is erg prettig in gebruik en geeft een goed overzicht van het lokale aanbod van eten. Geeft ook duidelijk aan wat het minimum bedrag per restaurant ist om te bestellen en wat per restaurant de opties zijn qua eten en extra's.
Lucianne  | 07/01/21  10:44:29 | Winkelbeoordeling :
Zeker nu in deze tijd is online eten bestellen een mooie aanvulling voor de horeca. De app is mooi overzichtelijk en er zijn categorieën aanwezig om je zoekopdracht beter te filteren. Op het moment dat je in de app zit, zie je in jouw woonplaats welke restaurants (de keuken) er open zijn.
Klaas-Jan Schakelaar  | 31/12/20  15:51:44 | Winkelbeoordeling :
Altijd veel keuze in soort eten en goede services, makkelijk en veel mogelijkheden om te betalen overal waar je bent! Makkelijk te gebruiken en snel je eten thuisbezorgd op de tijd die jou uitkomt! superhandig!!
Thea Yuin  | 01/01/21  17:24:03 | Winkelbeoordeling :
voor als je geen zin in koken heb en je niet weet wat je eten wil is thuisbezorgd.nl echt een aanrader je heb de keus uit verschillende restaurants zodat je makkelijk een keuze kan maken voor wat je eten gaat wordt dan aan je deur geleverd hoef je dus de deur niet uit
Robbert  | 02/01/21  08:42:34 | Winkelbeoordeling :
De webshop van thuisbezord kan af en toe handig zijn om eten bestellen en thuis te laten bezorgen als je geen zin of tijd hebt om zelf te koken. Het kost je dan weinig moeite om op deze manier aan je eten te komen.
Sanne Oussoren  | 01/01/21  23:08:27 | Winkelbeoordeling :
makkelijk op elke locatie een bezorgrestaurant te vinden. je kan standaadd adressen invullen de menus zijn duidelijk en aanbiedingen staan boven aan. informatie oved de restaurants staat er ook mocht er iets mis gaan
Marieke  | 04/01/21  18:17:49 | Winkelbeoordeling :
Als we geen zin hebben om te koken en niet weten wat we willen eten, checken we gewoon even thuisbezorgd.nl! Sinds de coronacrisis is de keuze ook flink uitgebreid met restaurants die nu gesloten zijn. Heerlijk om een keer niet zelf te hoeven koken en je steunt de horeca!
Daniel Ham  | 03/01/21  19:51:33 | Winkelbeoordeling :
Perfecte webshop, duidelijk en snelle levering. Je krijgt altijd goede referenties en als je een klacht hebt wordt je goed en snel te woord gestaan
Jurgen Van Heel  | 21/12/20  14:52:18 | Winkelbeoordeling :
Handige en makkelijke site om zeker in deze tijden je eten te bestellen als je zelf geen tijd of zin hebt om te koken. Het aanbod is prima en de cashback is vaak snel te zien en op je account gezet. Prima.
Jolanda De bondt  | 19/12/20  22:01:04 | Winkelbeoordeling :
een makkelijke. app waar je uit vele landen iets te eten kan bestellen zoek wat lekker is in de buurd zit zodat het snel gebracht kan worden zoals wij regelmatig Surinaams Grieks of pizza,s bestellen en
denise.rietvelt@gmail.com Riet  | 18/12/20  15:18:37 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn dol op deze app en gebruiken hem ook regelmatig. Je hebt een duidelijk overzicht van de producten per categorie. En je kan op de voet je bestelling volgen. Makkelijk en snel betalen via ideal, geen gedoe met klein geld
Nika Lemson  | 20/12/20  13:30:11 | Winkelbeoordeling :
Superhandige app voor ons als consument. Eenvoudig en overzichtelijk, gemakkelijk in gebruik. Alleen zijn ze helaas voor de ondernemers en de maaltijdkoeriers een stuk minder "prettig" om zaken mee te doen.
Tamara Eleonora  | 15/12/20  16:41:24 | Winkelbeoordeling :
Goede website. Duidelijke keuze is te maken tussen verschillende dieetwensen etc. Ook zijn de filters duidelijk en is er makkelijk onderscheid te maken tussen de prijs van de producten. Jammer van de extra kosten voor de ideal betaling.
Jos Maagdenberg  | 14/12/20  11:16:43 | Winkelbeoordeling :
Bij Thuisbezorgd kun je op alle tijstippen van de dag je bestelling doorgeven. De maaltijden worden met zorg voorbereiden ingepakt door het personeel; verse groente en fruit.Zeker een aanrader als je een keer niet wilt koken
Anna Hoek  | 15/12/20  07:48:31 | Winkelbeoordeling :
Makkelijke, duidelijke overzichtelijke site met volop keuzes. Betalen is eenvoudig, en mijn ervaring met de service van de aangesloten restaurants is over het algemeen heel goed! Je krijgt bevestiging via sms en mail van bestelling en kunt volgen hoelang de bezorging zal duren.
Gretta Holman  | 13/12/20  14:06:18 | Winkelbeoordeling :
Als je geen zin heb om te koken. Lekker makkelijk zoeken wat je wilt gaan eten. simpel met bestellen. uitgebreid en keuze voor ieder wat wils. echt een uitkomst voor als je even niet weet wat je wilt gaan eten.
Irina Oostrum  | 10/12/20  15:12:05 | Winkelbeoordeling :
een geweldige service, zeker nu in deze tijd. mocht een bedrijf alsnog niet de service geven welke ze behoren te geven, dan helpt de klantenservice van de website zelf om een oplossing te vinden. kort om, veel lof over deze site.
Tvan Hoorn  | 04/12/20  22:27:10 | Winkelbeoordeling :
Erg goede service. Een betaling met bitcoin werd niet bevestigd, toen dit werd gemeld werd er prompt actie ondernomen. Binnen 48 uur werd het bedrag terug gestort en werd er een tegoedbon voor eenzelfde maaltijd aangeboden.
Cindy Bergmans  | 07/12/20  12:23:00 | Winkelbeoordeling :
met een mooie cashbackactie heerlijk Sushi besteld die heerlijk gesmaakt heeft en vers was. door cashback viel de kosten nog enigszins mee want het blijft niet goedkoop. wel altijd via thuisbezorgd zodat ik iets van kosten en gemak heb
Nancy Oomen  | 04/12/20  00:45:09 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne site! Altijd wel wat lekkers om te bestellen. Voor ieder wel wat wils. Hele goede service! Bestellingen zijn vooraf te betalen zodat je geen contant geld in huis hoeft te hebben. ook evt tip vooraf te betalen
Monica Van den bosch  | 25/11/20  17:40:42 | Winkelbeoordeling :
Wij bestellen zeer regelmatig bij thuisbezorgd en het bevalt uitstekend. Veel keus en makkelijk te bestellen en je krijgt dan keurig bericht dat je hebt besteld en Hoe laat het word geleverd. Je kunt ook bepalen hoe je wilt betalen cash of iDeal. Zeer tevreden over thuisbezorgd
Britjehh lieverniet.  | 24/11/20  06:20:26 | Winkelbeoordeling :
Ik Bestel wel is afentoe bij thuisbezorgd maar dat doe ik altijd met plezier. Vorige keer had de bezorger namelijk me cola om laten vallen maar kreeg binnen 7 dagen me geld Terug. Erg vriendelijke mensen zeer tevreden.
Marianne Gommers  | 23/11/20  16:31:30 | Winkelbeoordeling :
Echt een aanrader je kan de app downloaden via cashbackkorting daar rijg je dan cashcoins voor. Snel bezorgd en leuke aanbiedingen bij jou in de buurt snelle bezorging ben echt tevreden
jeff velt  | 23/11/20  09:48:20 | Winkelbeoordeling :
ThuisBezorgd.nl is een geweldige website. Bestel vaak mijn eten via ThuisBezorgd.nl Levertijd is goed, prijzen zijn goed en de service ook. Bovendien biedt Thuisbezorgd.nl een groot aantal restaurants/afhaalrestaurants. top website!
Nadine doe  | 19/11/20  12:58:08 | Winkelbeoordeling :
Super handig als je te lui bent om te koken! Veel aanbod, werkt soepel en altijd bereikbaar. En lekker snel sparen op deze manier
Anneke Will  | 19/11/20  07:43:05 | Winkelbeoordeling :
Goede service dienst !Jandig in deze corona tojd toch het gemak van eten bestellen en niet steeds zelf hoeven te koken en toch je favoriete keuken in huis
Naoual moughouz  | 12/11/20  19:44:34 | Winkelbeoordeling :
Altijd snel mijn bestelling thuis , eten komt warm aan en netjes . Bezorgers zijn meestal beleefd en gastvrij
Anna Mae Bouma  | 12/11/20  12:13:24 | Winkelbeoordeling :
Hele goeie overzichtelijke site. Bijna alle restaurants, snackbars en café's zijn aangesloten. Heel fijn is dat, zo heb je alles in 1 app. In het begin overzicht kun je gelukkig ook meteen zien wat de minimale bestelling moet zijn en wat e.v.t. de bezorgkosten zijn.
Cindy Cornelisse  | 11/11/20  20:22:41 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeker van thuisbezorgd.nl, alles mooi in één overzicht wat je kunt bestellen. Ze hebben een erg overzichtelijke website en betalen is ook gemakkelijk! Wij bestellen regelmatig via deze website.
G.M van Holten  | 07/11/20  06:17:06 | Winkelbeoordeling :
Fijne manier om snel en gemakkelijk een maaltijd thuis bezorgd te krijgen. Zeer ruime keuze van een zaak bij jou in de buurt. Online bestellen gaat gemakkelijk en de bestelling wordt vlot bezorgd. Aanrader
Anonymous  | 06/11/20  18:25:25 | Winkelbeoordeling :
Top service, heel veel aanbiedingen. Gemakkelijk te bestellen met slechts een click en altijd lekker eten op de tafel. Pizza, sushi of wat fastfood - alles mag. Bezorgservice altijd snel, ruime keuze van restaurants in de buurt.
Marina Roering  | 05/11/20  19:41:05 | Winkelbeoordeling :
heerlijk uit je luie stoel eten bestellen als je geen zin heb om te koken vooral in deze coronatyd en het meeste wat ik besteld heb smaakt ook nog heerlijk en het is ook nog betaalbaar in deze dure tyd
Gretha van Holten  | 04/11/20  07:14:17 | Winkelbeoordeling :
Ik maak hier graag gebruik van. Ze leveren kwaliteit en houden zich aan gemaakte afspraken. Het bestellen is gemakkelijk. Ruime keuze aan maaltijden. Je bestelt je eten eenvoudig online. Al binnen 60 minuten heb je het bestelde eten meestal bezorgd gekregen.
Larissa Lageweg  | 04/11/20  08:16:38 | Winkelbeoordeling :
super goede service, makkelijk te gebruiken zowel internet als de app. Ik ben heel blij met thuisbezorgd! nu in corona tijd wordt het ook netjes contactloos bezorgd en altijd nog goed warm. twijfel niet en probeer het!
Hendrik Berend Van der Sluis  | 01/11/20  13:01:30 | Winkelbeoordeling :
thuisbezorgd is een betrouwbare organisatie en erg gemakkelijk om bij verschillende restaurants in je omgeving eten te bestellen en vervolgens thuis te laten bezorgen ook met het afrekenen werkt het erg gemakkelijk meestal via de Pin Ik raad iedereen aan om Thuisbezorgd eens te proberen.
Nathalie plasmeijer  | 21/10/20  22:37:17 | Winkelbeoordeling :
veel keuze netjes op tijd lekker eten handige app met allerlei keuzes netjes en duidelijk en de service is top lossen een fout netjes op en je krijgt een app met een loper dan staat er hoe lang je moet wachten maar altijd binne de tijd
Kaj verhaegh  | 05/10/20  19:32:46 | Winkelbeoordeling :
al jarenlang m'n favoriete bezorgingsdienst. vooral in deze corona tijd. veel keuzes en de livetracker is echt een uitkomst. als er iets niet goed gaat met de levering staat de klantenservice me altijd goed tewoord.
Jerney van Duijvenvoorde  | 29/09/20  23:25:01 | Winkelbeoordeling :
Het is makkelijk om eten te bestellen via thuisbezorgd.nl. Ook als je ergens bent zie je gemakkelijk welke thuismaaltijden er in die plaats genuttigd kunnen worden. Vaak snel geleverd en altijd nog goed in de smaak gevallen!
Sezer Buz  | 28/09/20  16:49:42 | Winkelbeoordeling :
Laatst eten besteld bij thuisbezorgd. Communicatie was duidelijk en bezorging liep goed. Ook online fooi geven is een slim alternatief nu tijdens corona. Ook spaar je meteen punten bij thuisbezorgd om er leuke extra's of korting op je bestelling mee te krijgen
Sharm  | 22/09/20  22:07:13 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel regelmatig via thuisbezorgd.nl App. Het fijne hiervan is, dat het een overzichtelijke app is. Ruime keuzes in restaurants, goede betaalwijzen, je bestelling kunnen volgen en ook nog eens bonuspunten sparen! Ik zou bijna niet meer zonder kunnen..
Marieke  | 21/09/20  11:55:11 | Winkelbeoordeling :
Wij bestellen als gezin zeker wekelijks via de thuisbezorgd app. Het is een makkelijke manier om zo snel mogelijk lekker eten op je schoot te hebben. Ideaal via deze app. Zeker weten aan te raden :) go for it!
Peter Van Gessel  | 16/09/20  12:54:30 | Winkelbeoordeling :
Makkelijke site en app met een ruime keuze aan bedrijven en maaltijden. De bestelling wordt snel door gegeven. En de levertijd komt vaak overeen. Ook is het grappig om te zien dat je je bestelling kan volgen tot het moment van bezorgen
Klus Klus  | 11/09/20  19:57:43 | Winkelbeoordeling :
2 broodjes Argentijnse hamburgers besteld. Mijn vrouw is GROOT gewend maar deze waren toch echt te groot maar wel heel erg lekker!! Het eten was heel snel bezorgd en dus lekker, maar ook een vriendelijke bezorger!
Harry Spotter  | 29/08/20  13:51:26 | Winkelbeoordeling :
Heerlijk bestellen als we een keer geen zin heb om voor het gezin te koken. Van Thuisbezorgd zijn wij al jaren trouw klant! Lekker eten en goede service via social media kanalen. De meeste restaurants zijn ook goed en betaalbaar, perfect!
Henk Roozeboom  | 28/08/20  03:49:10 | Winkelbeoordeling :
zeer uitgebreide website met veel restaurants/snackbars/cafetaria makkelijk te bestellen en het bestelde eten wordt ook keurig netjes en snel afgeleverd. vriendelijke bezorgers. een aanbeveling meer dan waard en zeker voor herhaling vatbaar.
Paula Vd hoek  | 27/08/20  08:50:24 | Winkelbeoordeling :
Ik ben ontzettend tevreden over het thuisbezorgd app . Je hebt een ruime keuze van verschillende keukens. Alles wordt duidelijk aangegeven op de site. Je kunt makkelijk betalen met ideal. Je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling.
John Broek  | 26/08/20  11:05:12 | Winkelbeoordeling :
Of je nou trek hebt in pizza, sushi, of gewoon even geen zin hebt om te koken - met Thuisbezorgd heb je jouw maaltijd snel in huis. Een ruimere keuze vind je niet makkelijk. Van chique restaurant tot snackbar - je vindt ze allemaal op Thuisbezorgd.nl.
Sandra van Corstanje  | 23/08/20  07:10:41 | Winkelbeoordeling :
Het zijn met name onze kinderen die regelmatig gebruik maken van thuisbezorgd.nl en die zeggen er goed tevreden over te zijn. De kosten om het te laten bezorgen zijn reel en het wordt veelal binnen de afgesproken tijd bezorgd. Zo niet dan krijg je daar in ieder geval wel een bericht van.
sander Baadjou  | 25/08/20  22:10:28 | Winkelbeoordeling :
vaak mee besteld. altijd handig als je ergens bent waar je niks kent. zeer snelle goedkeuring van je cash coins. enige min puntje is dat ze de vergoeding verlaagd hebben momenteel waardoor je nog maar de 40% van voorheen terug krijgt
Irene van Rijn  | 25/08/20  14:32:23 | Winkelbeoordeling :
Een webshop waar ik heel veel gebruik van maak. Heel overzichtelijk. Gebruikersvriendelijk. Altijd met gemak uit jouw buurt alle restaurants met uitgebreide keuzes. Direct online betalen. En smullen maar.
Sabria Moussaid  | 19/08/20  16:42:06 | Winkelbeoordeling :
Een goede app! Soms is hij wat traag, maar verder geen echte klachten. Sommige eetgelegenheden hebben hoge verzendkosten.
Sabine  | 06/08/20  07:19:05 | Winkelbeoordeling :
Omdat ik vaak over moet werken, bestel ik hier regelmatig mijn eten. Het is ideaal, je kan ''s ochtends al bestellen en zelf de bezorgtijd kiezen. Betaling gaat makkelijk via ideal (keuze) en alles wordt keurig op tijd bezorgd. Veel keuze qua restaurants!
Gina van Ooijen-Klasens  | 29/07/20  12:29:00 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Thuisbezorgd een hele fijne en duidelijke website om eten te bestellen en het wordt echt lekker warm bezorgd door een vriendelijke bezorger. Er is ook genoeg keus in de menu's, dus voor iedereen wat.
Vinzenz Vosselman  | 24/07/20  21:02:23 | Winkelbeoordeling :
altijd heerlijk eten en goede service vriendelijke mensen en netjes op tijd maak er regelmatig gebruik van alleen er is niet zo veel keuze aan verschillende bedrijven dat vind ik wel jammer ook kun je bij heel veel omliggende dorpen niet bestellen.
germaine de groot  | 22/07/20  14:12:35 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over thuisbezorgd. Het aanbod is erg groot dus je kunt altijd wel iets vinden waar je trek in hebt. De prijzen zijn variabel, je kunt het zo duur maken als je zelf wil. De site laadt snel, het zoekmenu werkt goed en de bezorging is meestal zeer snel.
Angelique Steinbusch  | 16/07/20  20:24:48 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is ideaal wanneer je geen zin hebt om te koken maar toch een lekkere maaltijd wilt ik bestel af en toe Chinees een heel pakket voor 20 euro en daar eet ik dan 2 dagen van samen met de kids
Jannie Van vliet  | 17/07/20  23:34:20 | Winkelbeoordeling :
Goede website met veel keuze aan eten en goede service. Ze hebben ook nog een leuk spaar systeem waar je voor punten kunt sparen en daar kan je korting mee sparen. Altijd als ik ergens eten wil bestelen dan doe ik het via thuisbezorgd.nl.
Ildiko  | 14/07/20  17:21:44 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaringen met thuisbezorgd. Mijn favoriete eten is hamburgers. Als ik erge zin heb in een hamburger, dan ga ik naar de site van thuisbezorgd, kies m'n favoriete restaurant en de rest gaat bijna als vanzelf. Hele handige app is ook beschikbaar. Top !
nusca rosa  | 13/07/20  18:59:43 | Winkelbeoordeling :
dit is de beste om eten te bestellen een paar keer gedaan geen klachten gedaan alles werd op tijd gelever en de kwaliteit eten is best goed ik raad iedereen om het proberen is de moeite waard.en is goed om voor het hele familie een dag niet gekoot toch genieten.
Marieke Scheffers  | 13/07/20  14:24:25 | Winkelbeoordeling :
Makkelijke site en een handige app. Ideaal om snel even wat te eten te bestellen. Veel keus in verschillende soorten eten en je kunt meteen zien wat er bij je in de buurt zit en hoe het zit met bezorgkosten.
Adil Asri  | 12/07/20  21:05:29 | Winkelbeoordeling :
bestel je favoriete gerechten online wanneer en waar jij wil makkelijk online bestellen en betalen;geen gedoe meer met cash geld betrouwbaar beslist de moeite waard om eens uit te proberen,want er is n ruime keuze aan restaurants bij jou in de buurt
Nieky De Hoop  | 12/07/20  21:02:19 | Winkelbeoordeling :
beslist de moeite waard om eens uit te proberen je favoriete gerechten online bestellen waar en wanneer jij wilt snel en makkelijk geen gedoe meer met cash betalen,want ook dit regel je snel en makkelijk online
Stefan  | 29/06/20  14:40:34 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd.nl heeft een zeer goede service. Er is duidelijke communicatie tussen de leverancier en de klant. Ik heb alleen maar positieve ervaringen met de bezorging ondervonden. Bovendien is het eten en drinken op Thuisbezorgd.nl altijd van goede kwaliteit.
AJ v. E  | 29/06/20  13:31:49 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd heeft een ruim aanbod en voegt ook regelmatig nieuwe restaurants toe. Ze zijn iets duurder soms dan bestellen bij het restaurant zelf maar ik vind dat niet erg want dan kan Thuisbezorgd ook helpen als het restaurant niet (goed) levert. De klantenservice is ook supersnel.
Floortje Hack  | 27/06/20  14:27:47 | Winkelbeoordeling :
Handige, overzichtelijke app van alle restaurants/cafe’s die eten aan huis bezorgen. Ideaal als je na een lange dag geen zin meer hebt om te koken. Of je nu zin hebt in Italiaans, Chinees of burgers; de keuze is enorm.
sharon diepen  | 29/06/20  11:33:39 | Winkelbeoordeling :
Goed bedrijf, Had vorige week iets besteld via thuisbezorgd, maar kon door omstandigheden niet bezorgd worden en werd geanuleerd. Daarna mail van thuis bezorgd gekregen met voucher, dus hun hebben het goed opgelost. Bestel altijd via hun omdat altijd super gaat.
Julia van Oosten  | 28/06/20  13:00:09 | Winkelbeoordeling :
De beste bezorg service voor eten in Nederland. Je kan in bijna overal eten bestellen bij restaurants in de buurt. De bezorgers zijn bijna altijd vriendelijk en bezorgen je eten steeds vaker op een elecktrische fiets, wat goed is voor het milieu.
Alyssa Bosscha  | 24/06/20  13:51:36 | Winkelbeoordeling :
ik heb nu al 2x bij thuisbezorgt samen met me vriend bestelt en was binnen de bezorgtijd binnen en het eten was ook nog erg lekker ik ga zeker vaker via deze app bestellen en het is ook een aanrader voor anderen
Glenn Vis  | 24/06/20  08:07:45 | Winkelbeoordeling :
vriendelijke service, vaak netjes op tijd mocht er iets niet op vooraad zijn word dat doorgegeven om evt wat te veranderen aan je bestelling aldus een top service, applicatie is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken
R. M.  | 20/06/20  06:54:07 | Winkelbeoordeling :
Goede service! Er was iets mis gegaan met de bestelling, maar dit werd netjes opgelost! Het bedrijf heeft me netjes teruggebeld en de tijd in de app werd netjes bijgewerkt. De koerier was er binnen de tijd en heeft het afgegeven.
Peter Tosh  | 17/06/20  16:03:55 | Winkelbeoordeling :
Zojuist weer heerlijk gegeten en dat weer mogelijk gemaakt door Thuisbezorgd.nl, Indiaas van restaurant Tandoorinights.nl in Den Haag. Keurig op tijd, warm en altijd een vriendelijke bezorger. Ik bestel hier vaker en ben absoluut tevreden over alles.
Wilfred Bakx  | 14/06/20  16:00:29 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorg.nl Makkelijk en veel keus uit verschillende restaurants met verschillende keukens. allemaal onder een dak met een paar klikken. gemak met een grote G goede kwaliteit voor een goede prijs de plek als je snel en met gemak eten wil bestellen.
catharina van lieshout  | 11/06/20  17:38:06 | Winkelbeoordeling :
heel tevreden over thuisbezorgd. voorál in de corona tijd kun je op hun bouwen. komen verplichtingen netjes na. leveren netjes op afstand. zou het zeker me vrienden aanbevelen om bij jullie te bestellen. ga zo door
Marc Alfarez  | 10/06/20  15:40:36 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel elke maand hier en de service is zeer goed, nooit technische problemen en je kan sparen voor kortingsbonnen. Ook een goede selectie van goede restaurants in onze buurt. Cashback gaat zeer snel.
angelique en jessie  | 07/06/20  15:43:09 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk zowel via de app als de website. Leuk omdat je punten kunt sparen voor leuke kortingen of extra's bij je bestelling. Duidelijk qua bezorgtijden, eventuele bezorgkosten en minimale bestelbedrag.
Kyra van der Sluis  | 31/05/20  02:24:28 | Winkelbeoordeling :
Superhandige website om makkelijk en snel lekker eten te bestellen. Er is een ruime keuze uit allerlei verschillende soorten restaurants met ieder hun eigen ruime assortiment aan overheerlijke dingen.
Yuting Yan  | 28/05/20  23:23:58 | Winkelbeoordeling :
De manier van het behandelen van orders is top bij thuisbezorgd! Je krijgt van te voren een mail van wanneer je eten wordt voorbereid en de tijd wanneer het klaar is. een goed uit bedachte methode die klantenbehoefte versterkt
JanCornelis Kleingeld  | 20/05/20  09:54:13 | Winkelbeoordeling :
in deze corona tijd ben ik toch blij dat deze site er is met steeds meer lokale restaurants waar ik uit kan kiezen. Werkt voor mij perfect en probleemloos. Gelukkig nog nooit problemen gehad met levering ondanks dat het soms wat langer duurt
Suraya  | 22/05/20  11:48:49 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd vind ik een fijne overzichtelijke webwinkel. Indien je een keer trek hebt in sushi of pizza en geen zin hebt om te koken, is dit natuurlijk een makkelijke uitkomst! Een aanrader als je besluit eten te bestellen.
Petra Leegerstee  | 19/05/20  07:46:59 | Winkelbeoordeling :
lekker gegeten en was er ook snel alleen vind ik dat als je boven een bepaald bedrag besteld je geen verzendkosten zou moeten betalen.als ik voor 80euro bestel dan vind ik 0.50 een beetje raar. maar ja het zal wel ergens goed voor zijn.
saskia swaen  | 18/05/20  14:30:12 | Winkelbeoordeling :
Wij bestellen heel veel via thuisbezorgd, en hebben zelden dat het niet goed is, Er staan hele goede restaurants bij. Het eten is altijd lekker en redelijk op tijd. Nu is de corona tijd is het heel handig, omdat je niet kunt gaan uiteten
Kelly Mans  | 14/05/20  23:02:50 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is hartstikke goed, makkelijk en overzichtelijk en het is handig dat je daardoor eten kunt bestellen dat naar je huis bezorgd zal worden, top service en mooi dat het er is, vooral in deze omstandigheden Met vriendelijke groet Kelly Mans
Chris Nipshagen  | 15/05/20  10:05:51 | Winkelbeoordeling :
echt een top app! alles werkt perfect en het betalen gaat ook toppie. had gister avond besteld en het was er al binnen 20 minuten! ik zou zeggen dat het een aanraden is. beste etensbezorg app ooit! ..
Celishje LImm  | 13/05/20  20:44:49 | Winkelbeoordeling :
Eten bestellen gaat snel en gemakkelijk via Thuisbezorgd.nl! Veel winkels zijn aangesloten bij deze website, dus je hebt genoeg keus! En nog een pluspunt: via enquêteclub.nl haal je er nog meer voordeel uit.
Linda Nettenbreijers  | 13/05/20  12:18:09 | Winkelbeoordeling :
Erg fijne manier om als je even geen zin hebt om te koken hierop te bestellen. Makkelijke betaling, best wat aanbod en overal waar je kunt kun je kijken welke restaurants meedoen. Ook kun je gelijk het menuboek zien waarbij je gelijk weer wat je kunt bestellen
Anne Ten Hoedt  | 14/05/20  08:01:34 | Winkelbeoordeling :
Website is duidelijk en geeft goed aan welke eetgelegenheden open zijn en bestellen via hun is heel simpel uitgebreid assortiment en te gebruiken niet alleen in je eigen stad maar ook als je ergens anders bent
Natasja  | 08/05/20  14:58:11 | Winkelbeoordeling :
Bezorging is goed, niks op aan te merken. Bezorgkosten verschilt per restaurant en staat duidelijk aangegeven. Online kun je via een tracksysteem zien waar de bezorger is en hoe lang hij/zij nog onderweg is. Er werken ook bezorgers die alleen Engels spreken, voor mij geen probleem.
Joyce Nederkoorn  | 11/05/20  10:00:22 | Winkelbeoordeling :
Ik ben meestal erg tevreden over de service van thuisbezorgd.nl. Fijn dat je je bestelling online kunt afrekenen en daarna kunt zien hoelaat je bestelling word bezorgd. Helaas klopt het niet altijd.. maar 8 van de 10x wel.
Leachi  | 05/05/20  12:47:41 | Winkelbeoordeling :
Makkelijke manier om snel eten te bestellen. Ik bestel regelmatig en ik heb nog nooit problemen gehad met de site en of website. Er zijn veel restaurants bij aangesloten en het is een hele duidelijke site.
Dennis  | 03/05/20  03:49:43 | Winkelbeoordeling :
het aanbod is in de loop der jaren gegroeid en een stuk diverser geworden. betalingen lukken eigenlijk vrijwel altijd en krijgt daar een melding van. minpunt is wel de verschillende kosten voor het bezorgen zelf per restaurant/cafetaria. verder een makkelijke app en een goed werkend spaarsysteem!
Monique Meeuwissen  | 04/05/20  12:53:47 | Winkelbeoordeling :
goede site en je bestelling wordt op tijd en warm bij je afgeleverd. verder is de betaling en de afhandeling erg gemakkelijk. Ook de app is erg gemakkelijk in gebruik. we gebruiken hem regelmatig en de bestelling is altijd oke
Sandra van Outersterp  | 30/04/20  19:24:05 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel regelmatig via thuisbezorgd.nl. Je krijgt direct een mail ter bevestiging en hoelang de levering gaat duren. Ben hier zeer tevreden over. De restaurants en eettentjes die aangesloten zijn leveren goed en snel eten.
M_eikeltje Eugenia  | 30/04/20  10:00:34 | Winkelbeoordeling :
Werkt altijd prima voor mij. Altijd binnen de voorspelde tijd( ook boven aan de deur, geen lift) Soms zijn de bezorgkosten aan de hoge kant voor de af te leggen afstand of je moet meer bestellen. Al met al dikke prima
Harry Webber  | 27/04/20  09:34:43 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is eenvoudig en gemakkelijk in gebruik. je weet precies waar en wanneer het eten aankomt! het waarderingssysteem maakt het ook makkelijk om de beste presterende restaurants ertussen uit te pikken, prima!
Wossam  | 21/04/20  16:05:59 | Winkelbeoordeling :
Zou veel langer duren volgens de website. Eerder dan verwacht. Complimenten.Lekkerste pizza en friet ooit! Snelle bezorging top eten!! Een aanrader!!.Vriendelijke mensen en fijn bezorgd. Onze favorieten zijn: de vegatariana pizza . Ons zoontje geniet van een de pizza :)
 | 21/04/20  15:37:46 | Winkelbeoordeling :
fijne en gebruiksvriendelijk app. Alles in de buurt staat overzichtelijk en kunt snel schakelen tussen verschillende maaltijden. de app is erg makkelijk om te gebruiken. raad hem zeker weten een ander aan!
Sjaak Swart  | 17/04/20  15:23:11 | Winkelbeoordeling :
Super van Thuisbezorgd met een nette bezorging, de pizza kwam mooi op tijd aan en was goed warm gehouden. 13 minuten zei de bezorgende pizzabakker. Natuurlijk als leuke bezigheid getimed.... En: 13 minuten later was de pizza daar!
Hans Brouwer  | 19/04/20  18:21:11 | Winkelbeoordeling :
De beste website voor online restaurants. Met keuze uit de beste restaurantsmet de beste gerechten, beste service en lekker makkelijk contant of online te bestellen. Altijd verse producten en de beste prijs voor de beste kwaliteit.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
Tot 2,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 7,50 CASHCOINS hollandsnieuwe
visit register click click