ONTVANG TOT 1,00% CASHCOINS bol.com

Thuisbezorgd.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Thuisbezorgd.nl

Bestel je favoriete maaltijd met korting bij Thuisbezorgd.nl en laat het bij je thuis bezorgen

Bij Thuisbezorgd.nl kun je pizza’s, chinees, shoarma en veel meer lekkere gerechten online bestelling. Kies een restaurant met behulp van meer dan duizenden recensies. Zo kies je altijd het beste restaurant uit. Geen contant geld in huis? Je kunt ook online betalen, ideaal! Thuisbezorgd.nl is onderdeel van Takeaway, een van ’s werelds grootste eten-bestelsites. Momenteel zijn in Nederland meer dan 5000 bezorgrestaurants bij Thuisbezorgd.nl aangesloten. Thuisbezorgd.nl verwerkt meer dan 1.000.000 bestellingen per maand. Daarnaast werkt Thuisbezorgd.nl samen met grote ketens en bekende bedrijven in de branche, zoals Domino’s Pizza, New York Pizza, Coca-Cola en nog veel meer!

Thuisbezorgd.nl Beoordelingen

Kaj verhaegh  | 05/10/20  19:32:46 | Winkelbeoordeling :
al jarenlang m'n favoriete bezorgingsdienst. vooral in deze corona tijd. veel keuzes en de livetracker is echt een uitkomst. als er iets niet goed gaat met de levering staat de klantenservice me altijd goed tewoord.
Jerney van Duijvenvoorde  | 29/09/20  23:25:01 | Winkelbeoordeling :
Het is makkelijk om eten te bestellen via thuisbezorgd.nl. Ook als je ergens bent zie je gemakkelijk welke thuismaaltijden er in die plaats genuttigd kunnen worden. Vaak snel geleverd en altijd nog goed in de smaak gevallen!
Sezer Buz  | 28/09/20  16:49:42 | Winkelbeoordeling :
Laatst eten besteld bij thuisbezorgd. Communicatie was duidelijk en bezorging liep goed. Ook online fooi geven is een slim alternatief nu tijdens corona. Ook spaar je meteen punten bij thuisbezorgd om er leuke extra's of korting op je bestelling mee te krijgen
Sharm  | 22/09/20  22:07:13 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel regelmatig via thuisbezorgd.nl App. Het fijne hiervan is, dat het een overzichtelijke app is. Ruime keuzes in restaurants, goede betaalwijzen, je bestelling kunnen volgen en ook nog eens bonuspunten sparen! Ik zou bijna niet meer zonder kunnen..
Marieke  | 21/09/20  11:55:11 | Winkelbeoordeling :
Wij bestellen als gezin zeker wekelijks via de thuisbezorgd app. Het is een makkelijke manier om zo snel mogelijk lekker eten op je schoot te hebben. Ideaal via deze app. Zeker weten aan te raden :) go for it!
Peter Van Gessel  | 16/09/20  12:54:30 | Winkelbeoordeling :
Makkelijke site en app met een ruime keuze aan bedrijven en maaltijden. De bestelling wordt snel door gegeven. En de levertijd komt vaak overeen. Ook is het grappig om te zien dat je je bestelling kan volgen tot het moment van bezorgen
Klus Klus  | 11/09/20  19:57:43 | Winkelbeoordeling :
2 broodjes Argentijnse hamburgers besteld. Mijn vrouw is GROOT gewend maar deze waren toch echt te groot maar wel heel erg lekker!! Het eten was heel snel bezorgd en dus lekker, maar ook een vriendelijke bezorger!
Harry Spotter  | 29/08/20  13:51:26 | Winkelbeoordeling :
Heerlijk bestellen als we een keer geen zin heb om voor het gezin te koken. Van Thuisbezorgd zijn wij al jaren trouw klant! Lekker eten en goede service via social media kanalen. De meeste restaurants zijn ook goed en betaalbaar, perfect!
Henk Roozeboom  | 28/08/20  03:49:10 | Winkelbeoordeling :
zeer uitgebreide website met veel restaurants/snackbars/cafetaria makkelijk te bestellen en het bestelde eten wordt ook keurig netjes en snel afgeleverd. vriendelijke bezorgers. een aanbeveling meer dan waard en zeker voor herhaling vatbaar.
Paula Vd hoek  | 27/08/20  08:50:24 | Winkelbeoordeling :
Ik ben ontzettend tevreden over het thuisbezorgd app . Je hebt een ruime keuze van verschillende keukens. Alles wordt duidelijk aangegeven op de site. Je kunt makkelijk betalen met ideal. Je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling.
John Broek  | 26/08/20  11:05:12 | Winkelbeoordeling :
Of je nou trek hebt in pizza, sushi, of gewoon even geen zin hebt om te koken - met Thuisbezorgd heb je jouw maaltijd snel in huis. Een ruimere keuze vind je niet makkelijk. Van chique restaurant tot snackbar - je vindt ze allemaal op Thuisbezorgd.nl.
Sandra van Corstanje  | 23/08/20  07:10:41 | Winkelbeoordeling :
Het zijn met name onze kinderen die regelmatig gebruik maken van thuisbezorgd.nl en die zeggen er goed tevreden over te zijn. De kosten om het te laten bezorgen zijn reel en het wordt veelal binnen de afgesproken tijd bezorgd. Zo niet dan krijg je daar in ieder geval wel een bericht van.
sander Baadjou  | 25/08/20  22:10:28 | Winkelbeoordeling :
vaak mee besteld. altijd handig als je ergens bent waar je niks kent. zeer snelle goedkeuring van je cash coins. enige min puntje is dat ze de vergoeding verlaagd hebben momenteel waardoor je nog maar de 40% van voorheen terug krijgt
Irene van Rijn  | 25/08/20  14:32:23 | Winkelbeoordeling :
Een webshop waar ik heel veel gebruik van maak. Heel overzichtelijk. Gebruikersvriendelijk. Altijd met gemak uit jouw buurt alle restaurants met uitgebreide keuzes. Direct online betalen. En smullen maar.
Sabria Moussaid  | 19/08/20  16:42:06 | Winkelbeoordeling :
Een goede app! Soms is hij wat traag, maar verder geen echte klachten. Sommige eetgelegenheden hebben hoge verzendkosten.
Sabine  | 06/08/20  07:19:05 | Winkelbeoordeling :
Omdat ik vaak over moet werken, bestel ik hier regelmatig mijn eten. Het is ideaal, je kan ''s ochtends al bestellen en zelf de bezorgtijd kiezen. Betaling gaat makkelijk via ideal (keuze) en alles wordt keurig op tijd bezorgd. Veel keuze qua restaurants!
Gina van Ooijen-Klasens  | 29/07/20  12:29:00 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Thuisbezorgd een hele fijne en duidelijke website om eten te bestellen en het wordt echt lekker warm bezorgd door een vriendelijke bezorger. Er is ook genoeg keus in de menu's, dus voor iedereen wat.
Vinzenz Vosselman  | 24/07/20  21:02:23 | Winkelbeoordeling :
altijd heerlijk eten en goede service vriendelijke mensen en netjes op tijd maak er regelmatig gebruik van alleen er is niet zo veel keuze aan verschillende bedrijven dat vind ik wel jammer ook kun je bij heel veel omliggende dorpen niet bestellen.
germaine de groot  | 22/07/20  14:12:35 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over thuisbezorgd. Het aanbod is erg groot dus je kunt altijd wel iets vinden waar je trek in hebt. De prijzen zijn variabel, je kunt het zo duur maken als je zelf wil. De site laadt snel, het zoekmenu werkt goed en de bezorging is meestal zeer snel.
Angelique Steinbusch  | 16/07/20  20:24:48 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is ideaal wanneer je geen zin hebt om te koken maar toch een lekkere maaltijd wilt ik bestel af en toe Chinees een heel pakket voor 20 euro en daar eet ik dan 2 dagen van samen met de kids
Jannie Van vliet  | 17/07/20  23:34:20 | Winkelbeoordeling :
Goede website met veel keuze aan eten en goede service. Ze hebben ook nog een leuk spaar systeem waar je voor punten kunt sparen en daar kan je korting mee sparen. Altijd als ik ergens eten wil bestelen dan doe ik het via thuisbezorgd.nl.
Ildiko  | 14/07/20  17:21:44 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaringen met thuisbezorgd. Mijn favoriete eten is hamburgers. Als ik erge zin heb in een hamburger, dan ga ik naar de site van thuisbezorgd, kies m'n favoriete restaurant en de rest gaat bijna als vanzelf. Hele handige app is ook beschikbaar. Top !
nusca rosa  | 13/07/20  18:59:43 | Winkelbeoordeling :
dit is de beste om eten te bestellen een paar keer gedaan geen klachten gedaan alles werd op tijd gelever en de kwaliteit eten is best goed ik raad iedereen om het proberen is de moeite waard.en is goed om voor het hele familie een dag niet gekoot toch genieten.
Marieke Scheffers  | 13/07/20  14:24:25 | Winkelbeoordeling :
Makkelijke site en een handige app. Ideaal om snel even wat te eten te bestellen. Veel keus in verschillende soorten eten en je kunt meteen zien wat er bij je in de buurt zit en hoe het zit met bezorgkosten.
Adil Asri  | 12/07/20  21:05:29 | Winkelbeoordeling :
bestel je favoriete gerechten online wanneer en waar jij wil makkelijk online bestellen en betalen;geen gedoe meer met cash geld betrouwbaar beslist de moeite waard om eens uit te proberen,want er is n ruime keuze aan restaurants bij jou in de buurt
Nieky De Hoop  | 12/07/20  21:02:19 | Winkelbeoordeling :
beslist de moeite waard om eens uit te proberen je favoriete gerechten online bestellen waar en wanneer jij wilt snel en makkelijk geen gedoe meer met cash betalen,want ook dit regel je snel en makkelijk online
Stefan  | 29/06/20  14:40:34 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd.nl heeft een zeer goede service. Er is duidelijke communicatie tussen de leverancier en de klant. Ik heb alleen maar positieve ervaringen met de bezorging ondervonden. Bovendien is het eten en drinken op Thuisbezorgd.nl altijd van goede kwaliteit.
AJ v. E  | 29/06/20  13:31:49 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd heeft een ruim aanbod en voegt ook regelmatig nieuwe restaurants toe. Ze zijn iets duurder soms dan bestellen bij het restaurant zelf maar ik vind dat niet erg want dan kan Thuisbezorgd ook helpen als het restaurant niet (goed) levert. De klantenservice is ook supersnel.
Floortje Hack  | 27/06/20  14:27:47 | Winkelbeoordeling :
Handige, overzichtelijke app van alle restaurants/cafe’s die eten aan huis bezorgen. Ideaal als je na een lange dag geen zin meer hebt om te koken. Of je nu zin hebt in Italiaans, Chinees of burgers; de keuze is enorm.
sharon diepen  | 29/06/20  11:33:39 | Winkelbeoordeling :
Goed bedrijf, Had vorige week iets besteld via thuisbezorgd, maar kon door omstandigheden niet bezorgd worden en werd geanuleerd. Daarna mail van thuis bezorgd gekregen met voucher, dus hun hebben het goed opgelost. Bestel altijd via hun omdat altijd super gaat.
Julia van Oosten  | 28/06/20  13:00:09 | Winkelbeoordeling :
De beste bezorg service voor eten in Nederland. Je kan in bijna overal eten bestellen bij restaurants in de buurt. De bezorgers zijn bijna altijd vriendelijk en bezorgen je eten steeds vaker op een elecktrische fiets, wat goed is voor het milieu.
Alyssa Bosscha  | 24/06/20  13:51:36 | Winkelbeoordeling :
ik heb nu al 2x bij thuisbezorgt samen met me vriend bestelt en was binnen de bezorgtijd binnen en het eten was ook nog erg lekker ik ga zeker vaker via deze app bestellen en het is ook een aanrader voor anderen
Glenn Vis  | 24/06/20  08:07:45 | Winkelbeoordeling :
vriendelijke service, vaak netjes op tijd mocht er iets niet op vooraad zijn word dat doorgegeven om evt wat te veranderen aan je bestelling aldus een top service, applicatie is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken
R. M.  | 20/06/20  06:54:07 | Winkelbeoordeling :
Goede service! Er was iets mis gegaan met de bestelling, maar dit werd netjes opgelost! Het bedrijf heeft me netjes teruggebeld en de tijd in de app werd netjes bijgewerkt. De koerier was er binnen de tijd en heeft het afgegeven.
Peter Tosh  | 17/06/20  16:03:55 | Winkelbeoordeling :
Zojuist weer heerlijk gegeten en dat weer mogelijk gemaakt door Thuisbezorgd.nl, Indiaas van restaurant Tandoorinights.nl in Den Haag. Keurig op tijd, warm en altijd een vriendelijke bezorger. Ik bestel hier vaker en ben absoluut tevreden over alles.
Wilfred Bakx  | 14/06/20  16:00:29 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorg.nl Makkelijk en veel keus uit verschillende restaurants met verschillende keukens. allemaal onder een dak met een paar klikken. gemak met een grote G goede kwaliteit voor een goede prijs de plek als je snel en met gemak eten wil bestellen.
catharina van lieshout  | 11/06/20  17:38:06 | Winkelbeoordeling :
heel tevreden over thuisbezorgd. voorál in de corona tijd kun je op hun bouwen. komen verplichtingen netjes na. leveren netjes op afstand. zou het zeker me vrienden aanbevelen om bij jullie te bestellen. ga zo door
Marc Alfarez  | 10/06/20  15:40:36 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel elke maand hier en de service is zeer goed, nooit technische problemen en je kan sparen voor kortingsbonnen. Ook een goede selectie van goede restaurants in onze buurt. Cashback gaat zeer snel.
angelique en jessie  | 07/06/20  15:43:09 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk zowel via de app als de website. Leuk omdat je punten kunt sparen voor leuke kortingen of extra's bij je bestelling. Duidelijk qua bezorgtijden, eventuele bezorgkosten en minimale bestelbedrag.
Kyra van der Sluis  | 31/05/20  02:24:28 | Winkelbeoordeling :
Superhandige website om makkelijk en snel lekker eten te bestellen. Er is een ruime keuze uit allerlei verschillende soorten restaurants met ieder hun eigen ruime assortiment aan overheerlijke dingen.
Yuting Yan  | 28/05/20  23:23:58 | Winkelbeoordeling :
De manier van het behandelen van orders is top bij thuisbezorgd! Je krijgt van te voren een mail van wanneer je eten wordt voorbereid en de tijd wanneer het klaar is. een goed uit bedachte methode die klantenbehoefte versterkt
JanCornelis Kleingeld  | 20/05/20  09:54:13 | Winkelbeoordeling :
in deze corona tijd ben ik toch blij dat deze site er is met steeds meer lokale restaurants waar ik uit kan kiezen. Werkt voor mij perfect en probleemloos. Gelukkig nog nooit problemen gehad met levering ondanks dat het soms wat langer duurt
Suraya  | 22/05/20  11:48:49 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd vind ik een fijne overzichtelijke webwinkel. Indien je een keer trek hebt in sushi of pizza en geen zin hebt om te koken, is dit natuurlijk een makkelijke uitkomst! Een aanrader als je besluit eten te bestellen.
Petra Leegerstee  | 19/05/20  07:46:59 | Winkelbeoordeling :
lekker gegeten en was er ook snel alleen vind ik dat als je boven een bepaald bedrag besteld je geen verzendkosten zou moeten betalen.als ik voor 80euro bestel dan vind ik 0.50 een beetje raar. maar ja het zal wel ergens goed voor zijn.
saskia swaen  | 18/05/20  14:30:12 | Winkelbeoordeling :
Wij bestellen heel veel via thuisbezorgd, en hebben zelden dat het niet goed is, Er staan hele goede restaurants bij. Het eten is altijd lekker en redelijk op tijd. Nu is de corona tijd is het heel handig, omdat je niet kunt gaan uiteten
Kelly Mans  | 14/05/20  23:02:50 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is hartstikke goed, makkelijk en overzichtelijk en het is handig dat je daardoor eten kunt bestellen dat naar je huis bezorgd zal worden, top service en mooi dat het er is, vooral in deze omstandigheden Met vriendelijke groet Kelly Mans
Chris Nipshagen  | 15/05/20  10:05:51 | Winkelbeoordeling :
echt een top app! alles werkt perfect en het betalen gaat ook toppie. had gister avond besteld en het was er al binnen 20 minuten! ik zou zeggen dat het een aanraden is. beste etensbezorg app ooit! ..
Celishje LImm  | 13/05/20  20:44:49 | Winkelbeoordeling :
Eten bestellen gaat snel en gemakkelijk via Thuisbezorgd.nl! Veel winkels zijn aangesloten bij deze website, dus je hebt genoeg keus! En nog een pluspunt: via enquêteclub.nl haal je er nog meer voordeel uit.
Linda Nettenbreijers  | 13/05/20  12:18:09 | Winkelbeoordeling :
Erg fijne manier om als je even geen zin hebt om te koken hierop te bestellen. Makkelijke betaling, best wat aanbod en overal waar je kunt kun je kijken welke restaurants meedoen. Ook kun je gelijk het menuboek zien waarbij je gelijk weer wat je kunt bestellen
Anne Ten Hoedt  | 14/05/20  08:01:34 | Winkelbeoordeling :
Website is duidelijk en geeft goed aan welke eetgelegenheden open zijn en bestellen via hun is heel simpel uitgebreid assortiment en te gebruiken niet alleen in je eigen stad maar ook als je ergens anders bent
Natasja  | 08/05/20  14:58:11 | Winkelbeoordeling :
Bezorging is goed, niks op aan te merken. Bezorgkosten verschilt per restaurant en staat duidelijk aangegeven. Online kun je via een tracksysteem zien waar de bezorger is en hoe lang hij/zij nog onderweg is. Er werken ook bezorgers die alleen Engels spreken, voor mij geen probleem.
Joyce Nederkoorn  | 11/05/20  10:00:22 | Winkelbeoordeling :
Ik ben meestal erg tevreden over de service van thuisbezorgd.nl. Fijn dat je je bestelling online kunt afrekenen en daarna kunt zien hoelaat je bestelling word bezorgd. Helaas klopt het niet altijd.. maar 8 van de 10x wel.
Leachi  | 05/05/20  12:47:41 | Winkelbeoordeling :
Makkelijke manier om snel eten te bestellen. Ik bestel regelmatig en ik heb nog nooit problemen gehad met de site en of website. Er zijn veel restaurants bij aangesloten en het is een hele duidelijke site.
Dennis  | 03/05/20  03:49:43 | Winkelbeoordeling :
het aanbod is in de loop der jaren gegroeid en een stuk diverser geworden. betalingen lukken eigenlijk vrijwel altijd en krijgt daar een melding van. minpunt is wel de verschillende kosten voor het bezorgen zelf per restaurant/cafetaria. verder een makkelijke app en een goed werkend spaarsysteem!
Monique Meeuwissen  | 04/05/20  12:53:47 | Winkelbeoordeling :
goede site en je bestelling wordt op tijd en warm bij je afgeleverd. verder is de betaling en de afhandeling erg gemakkelijk. Ook de app is erg gemakkelijk in gebruik. we gebruiken hem regelmatig en de bestelling is altijd oke
Sandra van Outersterp  | 30/04/20  19:24:05 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel regelmatig via thuisbezorgd.nl. Je krijgt direct een mail ter bevestiging en hoelang de levering gaat duren. Ben hier zeer tevreden over. De restaurants en eettentjes die aangesloten zijn leveren goed en snel eten.
M_eikeltje Eugenia  | 30/04/20  10:00:34 | Winkelbeoordeling :
Werkt altijd prima voor mij. Altijd binnen de voorspelde tijd( ook boven aan de deur, geen lift) Soms zijn de bezorgkosten aan de hoge kant voor de af te leggen afstand of je moet meer bestellen. Al met al dikke prima
Harry Webber  | 27/04/20  09:34:43 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is eenvoudig en gemakkelijk in gebruik. je weet precies waar en wanneer het eten aankomt! het waarderingssysteem maakt het ook makkelijk om de beste presterende restaurants ertussen uit te pikken, prima!
Wossam  | 21/04/20  16:05:59 | Winkelbeoordeling :
Zou veel langer duren volgens de website. Eerder dan verwacht. Complimenten.Lekkerste pizza en friet ooit! Snelle bezorging top eten!! Een aanrader!!.Vriendelijke mensen en fijn bezorgd. Onze favorieten zijn: de vegatariana pizza . Ons zoontje geniet van een de pizza :)
 | 21/04/20  15:37:46 | Winkelbeoordeling :
fijne en gebruiksvriendelijk app. Alles in de buurt staat overzichtelijk en kunt snel schakelen tussen verschillende maaltijden. de app is erg makkelijk om te gebruiken. raad hem zeker weten een ander aan!
Sjaak Swart  | 17/04/20  15:23:11 | Winkelbeoordeling :
Super van Thuisbezorgd met een nette bezorging, de pizza kwam mooi op tijd aan en was goed warm gehouden. 13 minuten zei de bezorgende pizzabakker. Natuurlijk als leuke bezigheid getimed.... En: 13 minuten later was de pizza daar!
Hans Brouwer  | 19/04/20  18:21:11 | Winkelbeoordeling :
De beste website voor online restaurants. Met keuze uit de beste restaurantsmet de beste gerechten, beste service en lekker makkelijk contant of online te bestellen. Altijd verse producten en de beste prijs voor de beste kwaliteit.
Stephanie Van der wal  | 16/04/20  14:12:26 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd gebruik ik vaak om mijn eten online te bestellen. Het is gemakkelijk kost niets en u zit niet met een vast abonnement . Gewoon bestellen kost vaak meer tijd daarom gebruik ik thuisbezorgd!
Jeldau Dijkstra  | 17/04/20  08:48:24 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is een hele fijne website. Je kunt hier alle horecazaken in de buurt vinden die bij je thuisbezorgen. Thuisbezorgd is snel en de medewerkers zijn erg vriendelijk. Ze maken in de stad gebruik van elektrische fietsen dus dat maakt het ook nog een stukje milieuvriendelijker.
Berry Stevens  | 16/04/20  08:57:12 | Winkelbeoordeling :
Het is makkelijk een restaurant te vinden via Thuisbezorgd.nl, efficiënt, betrouwbaar en het bestelde kwam ook nog eens eerder dan aangeven, voor ons een prima ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!
Bianca Plijter  | 15/04/20  19:07:44 | Winkelbeoordeling :
Snel werkt en werkt fijn makkelijk bestellen via de app of de website. Wel jammer da je voor Ideal 025 cent extra moet betalen. Helemaal tijdens deze crisis waar contactloos word bezorgt ik zou graag zien dat dit zou veranderen
Karin Gerritsen  | 15/04/20  04:54:44 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is erg fijn, makkelijk en handig mits je in een grotere plaats woont. Ik woon in een dorp en de keuze is dan echt heel beperkt (1 of 2 eetgelegenheden die bezorgen). Jammer en ik hoop dat ze hier in de toekomst wat aan veranderen. Ik vind het soms ideaal
Renske Kamphuis  | 12/04/20  03:07:31 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke apps. Als je problemen hebt reageren ze snel. De bestellingen komen duidelijk over met waar je bestelt. Goede site mag ook wel vaker punten sparen zodat je dat weer kan inleveren. Top.
Evert Wallet  | 09/04/20  07:05:41 | Winkelbeoordeling :
thuisbezorg.nl is een hele duidelijke site je kan een profiel aanmaken en inloggen wanneer jij wat eten wilt bestellen, En zodra je wat hebt uitgekozen het goede restaurant of wat dan ook, kun je gelijk met ideal betalen
Steelo Brim  | 07/04/20  09:22:13 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is eenvoudig en gemakkelijk in gebruik. je weet precies waar en wanneer het eten aankomt! het waarderingssysteem maakt het ook makkelijk om de beste restaurants ertussen uit te pikken, super geregeld van Thuisbezorgd.nl.
Gioia Huizenga  | 06/04/20  10:30:25 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is heerlijk eenvoudig en zo gemakkelijk in gebruik. Je weet altijd precies waar en wanneer het eten aankomt! Je volgt ook makkelijk de bezorger. Het waarderingssysteem maakt het ook makkelijk om de beste restaurants ertussen uit te pikken.
Robin van den Herik  | 06/04/20  09:20:19 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorg.nl is echt top! Zelf kan ik niet zo geweldig koken en toch kan ik er met thuisbezorgd voor zorgen dat er een hele lekkere maaltijd op tafel staat zonder er moeite voor te doen. Voor iedereen aan te raden om een keer te proberen.
Cindy Janssen  | 31/03/20  11:30:59 | Winkelbeoordeling :
heel makkelijk om te bestellen. ook gelijk menukaart bij de hand, kan ieder gezinslid heel gemakkelijk zelf iets uitzoeken en waar nodig aan te passen. ook zie je meteen op welk bedrag je zit uitkomt.
Wendy van Mansom  | 31/03/20  11:36:21 | Winkelbeoordeling :
Goede site om restaurant te vinden die bezorgen. Het is een snelle site en er staat veel op. Je kan gewoon je postcode invoeren en hij zoekt restaurants in de buurt. Het is ook goed gecommuniceert, want het eten komt snel bij meeste winkels.
Hans Kazan  | 28/03/20  10:06:20 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het heel makkelijk als ik laat thuis kom om even te bestellen bij Thuisbezorgd.nl. Veel mogelijkheden bij verschillende eettentjes. Gewoon online afrekenen en ze staan binnen 45 minuten bij je aan de deur. De juiste optie als je geen zin meer hebt om nog te koken.
Annelot  | 27/03/20  16:36:29 | Winkelbeoordeling :
Erg overzichtelijk, en de klantenservice is goed bereikbaar. Informatie is altijd duidelijk en de manier van betalen is simpel en makkelijk te volgen. Dit is zeker een app die ik regelmatig gebruik en zal blijven gebruiken!
Mariëlle Van de Wiel  | 27/03/20  06:42:14 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd zo fijn om deze app Te gebruiken.Duidelijk en overzichtelijk en ook nog een punten sparen met bestellen. Zeker zo fijn in deze coronacrisis voor iedereen ook zo kun je sparen voor korting op je volgende bestellingen
Beata Bobek  | 26/03/20  10:16:55 | Winkelbeoordeling :
Alle restaurants in een app/site. Makkelijk en snel eten bestellen tijdens een drukke avond. Duidelijk en makkelijk, maar ook bij de foutjes staat de klantenservice klaar voor je. Zeker om aan te bevelen.
Jeannette Van Gool  | 23/03/20  09:34:20 | Winkelbeoordeling :
ideale dienst. Zeker in deze moeilijke corona tijden is dit een uitkomst. Snelle en hygiënische service. Ben hier heel erg over te spreken. Aanrader voor iedereen. Ga vooral zo door. En hoe meer bedrijven zich aansluiten hoe beter.
gaby kramer  | 11/03/20  21:56:00 | Winkelbeoordeling :
Erg blij met thuisbezorgd snel en makkelijk eten bestellen. Snelle bijschrijving van de punten en helemaal leuk 1,5 bij het installeren van de app die alles nog maar makkelijker maakt. Nooit meer aan d deur betalen ook. Kortom top
Danielle Maas  | 10/03/20  21:12:02 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk voor als je een keer geen zin heb om te koken. Je kijk op de plaats van bestemming wat er allemaal in de buurt te verkrijgen is. Maakt hier een keuze uit en besteld. Je krijgt dan een link waarop je je bestelling kunt volgen. Ideaal!!
Gezina  | 10/03/20  10:06:36 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk en overzichtelijk. Eten word altijd snel bezorgd. Blij mee :))) Prijs is ook goed.. En vorige keer waren ze wat vergeten en vonden ze zo vervelend hebben we een patatje extra gekregen voor niks. Had echt niet gehoeven maar was echt heel aardig
remond reichwein  | 10/03/20  07:49:28 | Winkelbeoordeling :
Nederlands beste thuis bezorgingen van uw eten snel en makkelijk geleverd van uw eten vriendelijk behulpzaam personeel bezorg je zo thuis in een korte levertijd van uw eten makkelijk snel en goed kijk er maar eens na
Peter Faber  | 06/03/20  12:15:32 | Winkelbeoordeling :
Prima oplossing van Thuisbezorgd.nl, als je gewoon eens een keer geen zin hebt om te koken is het gemakkelijk bestellen via de app van Thuisbezorgd, of gewoon via internet zelf. Ik bestelde voorheen via internet nu heb ik hun app.. snelle bezorging... prima niks mis mee!
Aisha Hurk  | 06/03/20  07:10:08 | Winkelbeoordeling :
Op zich een handige website met alle bezorg restaurants in de buurt. Ik vind het alleen jammer dat er af en toe een storing is. Dan wil ik mijn bestelling betalen en tijdens het betalen sluit de app.
Jan Van Nood  | 01/03/20  08:04:28 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd.nl maakt het leven op een dag als vandaag een stuk makkelijker. Niet hoeven koken en toch lekker eten via een app of telefoontje. Goede kwaliteit tegen een zeer redelijke prijs en de bezorging laat nooit echt lang op zich wachten. Eet smakelijk!
Anna Hoek  | 29/02/20  15:02:49 | Winkelbeoordeling :
Heb bewondering voor de bezorgers die de laatste tijd door weer en wind maaltijden moeten bezorgen. Telkens mooi op tijd met nog lekker warm en heerlijk eten. Echt een uitkomst! Genoeg keuzes en een goede kwaliteit / pirjs verhouding.
Alexandra  | 26/02/20  20:31:29 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd gebruik ik via de app en het Is overzichtelijk. Je weet wat wel en niet open is. Wat wel jammer is is dat bedrijven niet kunnen doorgeven wat ze wel en niet op voorraad hebben. Heb wel meegemaakt dat een bedrijf belt om te zeggen dat ze het niet hebben. Jammer natuurlijk.
Marieke De jager  | 25/02/20  18:37:26 | Winkelbeoordeling :
thuisbezorgd is een hele handige site.bestel eten van je favouriete restaurant en verdien ook nog eens cashback. vaak word je ook nog eerder geholpen .waarschijnlijk omdat je een recensie kunt achterlaten.ook nog eens snel bijgeschreven de cashback binnen 2dagen.
H'summer  | 22/02/20  16:16:12 | Winkelbeoordeling :
Bestel 4 a 5 keer per jaar via de site en meestal bij bekende winkels. Altijd prima bezorging op een enkele vertraagde levering na. Eten is altijd van goede tot zeer goede kwaliteit, voordeel is dat je bij de meeste zaken kunt bestellen welke ook je favoriet zijn
Rob Dyrdek  | 23/02/20  19:15:07 | Winkelbeoordeling :
Prima website om eten te bestellen, tot nu toe heb ik geen klachten over de bezorging. Wat fijn is dat het eten divers is. Een keus maken is soms wel moeilijk hoor. Ik raad een ieder zeker om Thuisbezorgd te gebruiken als men lekker thuis wil genieten van een maaltijd.
Anita  | 24/02/20  10:57:13 | Winkelbeoordeling :
thuisbezorgd snelle cashback. altijd lekker om te bestellen. sommige zaken snelle levering andere wat minder maar kan ook niet alles hebben. snelle uitbetaling van je bedrag, toch leuk om te sparen........
Clint Eastwood  | 14/02/20  07:46:28 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd heeft een echte super website. Wanneer je geen zin hebt om te koken, dan bestel je hier snel en gemakkelijk je eten. Het leuke is dat je er via NuCash ook nog een leuke cashback bovenop krijgt, waardoor je toch weer een klein bedrag spaart. Beter kan niet!!
Bennie Liwa  | 09/02/20  14:33:54 | Winkelbeoordeling :
Altijd handig als ik laat thuis kom. Veel mogelijkheden bij verschillende eettentjes. Gewoon online afrekenen en ze staan binnen 45 minuten bij je aan de deur. De juiste optie als je geen zin hebt om te koken
Angelique van der Mijle  | 08/02/20  07:22:22 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is de perfecte site/app om eten te bestellen als je een keer geen zin heb om te koken. Het bestellen gaat het makkelijk en het eten wordt altijd goed thuisbezorgd. echt een super site/app!
Amanda Zwaan  | 09/02/20  22:02:52 | Winkelbeoordeling :
lekker bestellen in de besten restaurants snel bezorgd en niet eens duur bezorgen meestal gratis alteid handag Al's je het druk heb en even niet naar de supermarket Ben geweest en alles woord snel thuis bezorgd van pizza tot bami alles aan toe
Tatjana Bosman  | 05/02/20  20:49:18 | Winkelbeoordeling :
Handige app, alle beschikbare restaurants in de buurt die thuisbezorgen op een rij. Bestellen gaat super makkelijk en snel en voor dat je een bestelling doet kun je eerst de ervaringen van anderen lezen.
Kim Grootveld  | 01/02/20  22:22:34 | Winkelbeoordeling :
ze houden je goed op de hoogte over bezorgtijden. Het eten bestellen op website/ app is erg makkelijk. je hebt meerdere betalingsmogelijkheden, wat ook handig is. je hebt veel keuzes van restaurants in de elke omgeving waar je bent .
Peter  | 02/02/20  11:23:17 | Winkelbeoordeling :
Thuisbezorgd is voor mij de app om als je zin hebt aan wat lekker te eten het meestal binnen een uur op tafel staat. Niks koken en toch een heerlijke maaltijd. De bezorgers zijn over het algemeen vriendelijk en vlot.
Jacks Teller  | 27/01/20  18:07:05 | Winkelbeoordeling :
Ik werk ontzettend veel en dan is Thuisbezorgd.nl een goede optie om toch lekker te eten en je kan er zelfs ook nog gezond eten. Thuisbezorgd.nl is dus een ideale uitvinding voor mensen zoals mij, echt ideaal!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 10,00 CASHCOINS Budget Energie
visit register click click