ONTVANG TOT 2,50% CASHCOINS OTTO

Tegeldepot Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Tegeldepot

Shop tegels en sanitair voordelig bij Tegeldepot

Tegeldepot is de grootste outlet in Nederland voor tegels en sanitair en biedt een groot assortiment A-merken tegen scherpe prijzen. Je bij Tegeldepot terecht voor tegels, baden en douches, wastafels en kranen, badkamermeubels, toiletten, radiatoren en afvoeren en accessoires. Bestellingen kunnen thuis worden bezorgd of worden afgehaald in de showroom in Zeewolde.

Tegeldepot Beoordelingen

Anouska Bepnikova  | 25/04/21  07:45:42 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben een complete badkamer besteld bij Tegeldepot. We werden keurig op de hoogte gehouden over de levertijden. Alles werd op de beloofde dag afgeleverd. Alles is perfect gemonteerd! Wij kunnen alleen maar heel positief zijn over tegeldepot!!!
Harry Nak  | 07/03/21  13:04:54 | Winkelbeoordeling :
Een top service van Tegeldepot! Na ongeveer een jaar hebben we wat problemen met onze douchekraan gekregen, contact gezocht en gelijk een supersnelle reactie en met een super oplossing gekomen, namelijk gelijk gratis een nieuwe douchekraan opgestuurd. Wij zijn super tevreden!
Pieta Bambergen  | 31/10/20  10:51:18 | Winkelbeoordeling :
Na een bestelling van meerdere artikelen kwamen wij er pas laat achter dat 1 artikel niet paste. Klantenservice bij Tegeldepot.nl hebben het probleem daarna perfect en heel snel opgelost, ik twijfel er daarom dan ook niet aan om de volgende keer weer bij Tegeldepot te bestellen.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG TOT 2,50% CASHCOINS OTTO
visit register click click