ONTVANG TOT 21,25 CASHCOINS Online.nl

Superwinkel.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Superwinkel.nl

Elke dag een leuke aanbieding met korting bij Superwinkel.nl

Superwinkel.nl is een leuke site met elke dag een nieuwe dagaanbieding. Koop bijvoorbeeld een parfum van Calvin Klein of een horloge van Tissot met heel veel korting. Slim en super voordelig shoppen doe je bij Superwinkel.nl!

Superwinkel.nl Beoordelingen

Rizah Ramic  | 16/10/20  13:18:05 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Superwinkel een leuke en fijne website om aankopen voor persoonlijke verzorging. Producten worden snel geleverd. Ik ben tevreden over service. Het is een webwinkel die ik echt aan iedereen zal bevelen.
Anita Nieskens  | 29/09/20  18:49:34 | Winkelbeoordeling :
Superwinkel.nl is echt super, veel keuze, kwaliteitsproducten voor minder geld dan elders, je verdiend cashback en hebben dagelijks aanbiedingen met een snelle levering, probeer het ook zou ik zeggen
Anita Nieskens  | 29/09/20  18:39:05 | Winkelbeoordeling :
Superwinkel.nl is echt super, je krijgt veel cashback en een kwaliteitsproduct voor minder geld dan elders, echt de moeite waard, snalle levering en veel aanbiedingen, probeer het ook eens zou ik zeggen
Petronella Smit  | 25/09/20  08:12:21 | Winkelbeoordeling :
Superwinkel.nl is met recht echt een super winkel, het maakt eigenlijk niet uit wat ik zoek, een cadeautje voor een vriendin of een verjaardagscadeau voor mijn broer ik kan altijd slagen bij Superwinkel. nl
Jesse James  | 16/09/20  17:35:15 | Winkelbeoordeling :
Ik heb me toch een super lekker parfum gekocht!!! Superwinkel.nl zag ik op Facebook voorbij komen met een aanbieding voor een parfum, ik zag dat veel mensen dit lekker vonden, dus hupsakee, bestellen, mooi prijsje. De volgende dag al in huis en ja raad het al..hemels lekker!!
Filip Anthonis  | 23/08/20  23:58:21 | Winkelbeoordeling :
Ik bestelde een flesje parfum via Superwinkel. Het contact met de klantenservice verliep heel vriendelijk en vlot. Een mooie korting erbovenop (-25 euro!) en bovendien een dag later al thuis geleverd. Ik ben een zeer tevreden klant.
Charlie Klijn  | 24/08/20  12:08:04 | Winkelbeoordeling :
Fijne overzichtelijke webwinkel met goede prijs/kwaliteit verhouding. Redelijk snelle bezorging en alles goed van maat en kleur. Heb er diverse keren besteld en ben er erg blij mee. Prima service en goed voor de portemonnee.
Harry Webber  | 17/08/20  09:25:17 | Winkelbeoordeling :
Alles klopte bij mijn bestelling. Juiste artikel, beste prijs en prima bezorging en op tijd zoals aangekondigd. Verpakking te goed. Veel lucht en plastic om artikel niet te beschadigen, tot de volgende keer want volgens mij heb ik de beste winkel gevonden!
Harry Spotter  | 10/07/20  20:38:11 | Winkelbeoordeling :
Prettig om te snuffelen en te vergelijken bij SuperWinkel.nl en daarna natuurlijk voldaan te bestellen, de levering is ook snel en vlot met een goede informatie van de voortgang er van, blijkbaar een echte superwinkel dus!
Rob Dyrdek  | 06/07/20  10:07:56 | Winkelbeoordeling :
De naam van de winkel zegt het al: super!!! Ruime keuze aan bekende en minder bekende merken, vlotte levering. Prijs / kwaliteit is perfect. Ik had parfum besteld voor een zeer goede prijs en snel in huis als Superwinkel.nl ook beloofd!
Cindy Kalou  | 28/06/20  10:33:09 | Winkelbeoordeling :
Eindelijk weer eens een webshop die "gewoon" op tijd levert conform de voorraad op de website, dus: SUPERsnelle levering, SUPERgoedkoop en SUPERverpakt. Makkelijk te bestellen, duidelijke bevestiging. SUPERwinkel maakt zijn naam waar!
Veronika Kalou  | 23/06/20  11:04:36 | Winkelbeoordeling :
Super..!Mega Super Super Snel geleverd, een heerlijke backup als je nog snel een mooi cadeautje nodig hebt!! informatie klopt ook met de bestelde producten zeer mooie afprijzing voor zeer goede kwaliteit producten ik ben fan van Superwinkel.nl!
Hans Kazan  | 15/06/20  10:31:01 | Winkelbeoordeling :
Superwinkel.nl is een top shop! Snelle bezorging, goede prijs, alles goed verpakt en degelijke kwaliteit, ik kwam toevallig bij deze webshop uit en heb er zeker geen spijt van, ga hier nog zeker meer parfum bestellen!
Hennie Loriaux  | 13/06/20  07:38:38 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met Superwinkel.Ze hebben de beste merken, met de beste deals en nieuwste parfums. Ik gebruik Musk parfum van Alyssa Ashley daar zijn ze erg goedkoop mee.Met vr.gr.Hennie Loriaux
Jacks Teller  | 10/06/20  10:37:12 | Winkelbeoordeling :
Supersnelle levering, vrijdag besteld en maandag geleverd in prachtige geschenkverpakking. Dankzij jullie kan ik mijn moeder die volgende week 90 jaar wordt verwennen met haar lievelings parfum. Bedankt super winkel.
robin massa  | 08/06/20  22:41:01 | Winkelbeoordeling :
de levering van mijn bestelde artikelen bij superwinkel werd prompt de volgende werkdag bezorgd. Hier was ik zer tevreden over aangezien ik een verjaardag had in die aankomende week en ik deze totaal vergeten was tevens heb ik op dat moment diverse artikelen besteld die ik niet meer op voorraad had
Steelo Brim  | 29/05/20  16:31:15 | Winkelbeoordeling :
Na gekozen te hebben welke artikel ik wilde hebben, was het makkelijk het in de winkelwagen te plaatsen en te bestellen. Afrekenen en dergelijke was heel gemakkelijk en de volgende dag had ik het al thuis, super van Superwinkel!
Clint Eastwood  | 28/05/20  09:45:50 | Winkelbeoordeling :
Parfum was snel geleverd uit het uitgebreide assortimentparfum. Een hele goede prijs-kwaliteit verhouding met een hele snelle levering, Ik ga zeker nog eens gebruik maken van de website van Superwinkel.nl, dit is me héél goed bevallen!
Freddy Maertens  | 27/05/20  10:35:39 | Winkelbeoordeling :
Ik bestelde aan het eind vd middag een parfum, binnen 3 kwartier kreeg ik de mail dat het al klaar stond voor verzending, wat een service, zo snel.!!! In deze tijd komen juist veel pakketjes te laat, ook al was het wel op voorraad. Maar het team van Superwinkel krijgt van mij alle lof.
Berry Stevens  | 20/05/20  19:27:35 | Winkelbeoordeling :
Superwinkel.nl is echt een ontdekking, prima service met een supersnelle afhandeling. Scherpe prijzen ook, ik ben heel tevreden over mijn aankoop, ik zal zeker nog eens gebruik maken van deze super winkel !!
jose peeters  | 22/05/20  14:01:11 | Winkelbeoordeling :
fijne online webshop, al een enkele keer wat besteld gehad, al is het weer even geleden, verder geen op of aanmerkingen, prima service en snelle leveringen. veel variatie in wat je kan kiezen van wat er op de website staat.
Peter Tosh  | 22/05/20  11:59:27 | Winkelbeoordeling :
Prima service met een snelle afhandeling bij Superwinkel.nl. Scherpe prijzen ook. Zal er zeker nog eens gebruik van maken, producten zijn prima, levering duurde 2 dagen, en dat tijdens de Corona-crisis.
Harry Nak  | 17/05/20  09:51:51 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop bij Superwinkel.nl. Zeer snelle levering, alles netjes en veilig verpakt en de goederen zijn van topkwaliteit. Ik ga hier nog zeker nog vaker een bestelling plaatsen!
Jan Wit  | 29/04/20  08:54:16 | Winkelbeoordeling :
Ik ben een trouwe klant van superwinkel. Ze hebben veel verschillende producten en ze leveren ook nog eens snel. Ze hebben voor vaderdag en moederdag ook leuke pakketten, zeker de moeite waard om even te kijken.
lion van der wens  | 16/04/20  01:39:44 | Winkelbeoordeling :
Superwinkel wat wil je kopen Parfums Horloges sieraden of Speelgoed . Ze hebben altijd goede superdeals . Cadeau inspiratie voor als je niet weet wat je moet kopen voor iemand . Er zijn meer dan 50.000 artikelen te koop dat is toch wel genoeg .
Sabine  | 26/03/20  20:54:38 | Winkelbeoordeling :
Ik had eigenlijk nog nooit van deze website gehoord maar werd er door iemand op geattendeerd. Inmiddels een paar keer besteld. Ze hebben veel keuze in diverse producten en leveren snel. Kortom; ik kan het aanraden!
Roelfiena Aukema  | 24/03/20  16:39:13 | Winkelbeoordeling :
Recent heb ik mijn eerste aankoop gedaan op Superwinkel. Mooie website met goede productkeuze. Er wordt vlot geleverd en het product voldoet aan de verwachtingen. Ben er erg blij mee. Kijk zeker vaker!
Jan Boer  | 24/01/20  15:01:31 | Winkelbeoordeling :
Een webshop voor iedereen die er verzorgd uit wilt zien. Met de bekendste merken van vandaag. Met elke dag leuke kortingen tot wel 50%. Met bekende producten in de categorieën: make-up, verzorging, parfum en haarproducten.
Madelyn Rodriguez  | 01/01/20  14:36:49 | Winkelbeoordeling :
Leuke online warenhuis om te shoppen met super aanbiedingen en super leuke prijzen van goede merken, hier kan je komen voor verzorgingsproducten, een echte aanrader, ook service en de verzending zijn super snel
Eva Jongen  | 03/01/20  13:42:41 | Winkelbeoordeling :
Voordeelwinkel heeft een mooie , overzichtelijke en voor iedereen te overziene site en zorgt voor een snelle, correcte levering. Alle producten die ik reeds bestelde waren goed verpakt. Goede, lage prijzen voor hun producten.
Jan Van Nood  | 11/01/20  08:23:20 | Winkelbeoordeling :
De Super Winkel biedt vele producten aan via de digitale snelweg. Producten van kwaliteit wel te verstaan en tegen alleszins redelijke prijzen!! De service is prima en de bezorging veelal zeer stipt en mocht er een kink in de kabel komen dan lost de klantenservice het op!
Johan van Uffelen  | 28/12/19  17:23:52 | Winkelbeoordeling :
Bent u op zoek naar een lekker geurtje kijk dan eens bij Superwinkel.nl. Superwinkel heeft doorgaans zeer goede prijzen en zo nu en dan grote kortingen op populaire luchtjes.Ook voo speelgoed voor de kinderen kunt a vaak voordelig slagen.
Wim Speelberg  | 28/12/19  09:00:28 | Winkelbeoordeling :
Nette, verzorgde, interessante en aantrekkelijke website met veel aanbiedingen voor jong en oud. Zeker een website waarop ik in het nieuw jaar 2020 regelmatig eens een kijkje zal gaan nemen. Ik zeg een aanrader.
Sanne Scheeres  | 22/12/19  07:34:02 | Winkelbeoordeling :
De naam zegt het eigenlijk al...een super winkel! Ik bestel er regelmatig parfum tegen zeer scherpe prijzen. Je betaalt geen verzendkosten boven €30 en je hebt je bestelling de volgende werkdag al in huis.
Sjaak Swart  | 06/12/19  12:55:43 | Winkelbeoordeling :
Bestelling gedaan op Black-Friday maar ondanks de drukte had ik mijn pakketje de volgende dag al in huis !! Behalve dat was de prijs ook nog aantrekkelijker dan bij andere webwinkels , top dus !! Luchtje ook erin gespoten zodat we hem konden ruiken zonder open hoeven te maken, echt top!!
Anne Smit  | 29/11/19  22:59:46 | Winkelbeoordeling :
superwinkel is gewoon echt een super winkel! er is werkelijk van alles te koop je kan het zo gek niet verzinnen of ze hebben het daar en voor een prijsje waar je u tegen zegt werkelijk lekker goedkoop en dat voor een goede kwaliteit Ik ben er zeer content over en kan het iedereen aanbevelen
emma govers  | 10/11/19  10:27:10 | Winkelbeoordeling :
Zoals vorige keren óók met deze bestelling zeer tevreden, netjes ingepakt en bezorgd met een geweldige klantenservice, máár vooral de prijzen bij SUPERWINKEL zijn zeer voordelig..." ik ben fan van Superwinkel"
G.M van Holten  | 22/10/19  16:35:18 | Winkelbeoordeling :
Superwinkel is gemakkelijk bestellen en betalen. Afhaalmogelijkheid bij afhaalpunt. Je wordt keurig geïnformeerd tijdens het leveringsproces, Ze bieden een ruim assortiment denk oa aan parfum, horloges en sieraden.
Gretha van Holten  | 16/10/19  07:34:14 | Winkelbeoordeling :
Superwinkel is een prettige zaak waar je gerenommeerde artikelen van A merken kunt kopen tegen sterk verlaagde prijzen. Superwinkel biedt je de beste merken en beste deals en heeft een groot assortiment. Snelle levering.Ik ben heel tevreden over hun service.
Peter Voogt  | 08/10/19  21:31:54 | Winkelbeoordeling :
Superwinkel biedt een super service: voor 22 uur besteld, de volgende dag je bestelling al in huis. En als je voor meer dan 30 euro bestelt dan betaal je geen verzendkosten. Als iets niet in orde is dan kun je het kosteloos retourneren.
emma govers  | 22/09/19  09:04:41 | Winkelbeoordeling :
Voor de eerste keer besteld bij superwinkel. Zeer goed ervaren. Product was nergens goedkoper te vinden, als het al ergens anders te vinden was. De leveringen was ook super snel. Volgende keer ga ik zeker weer bij superwinkel bestellen.
Maurice  | 12/09/19  13:29:49 | Winkelbeoordeling :
Superwinkel.nl is een warenhuis op internet welke een groot assortiment heeft aan diverse merken parfum en andere luchtjes. Tegen zeer betaalbare prijzen worden deze aangeboden, leuke interessante kortingen op diverse producten, kortom de moeite waard om eens een kijkje te nemen op deze site.
Samantha Van de merbel  | 12/09/19  08:25:14 | Winkelbeoordeling :
De online webshop is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Bij superwinkel.nl 2x een bestelling gedaan voor playmais. Het is hier stukken goedkoper, dan bij andere webshops die ik heb gevonden online. Het is een echte aanrader. Levering snel en netjes.
gerry van dinther  | 11/09/19  05:29:14 | Winkelbeoordeling :
Superwinkel is een hele leuke winkel als je wat cadeau moet geven of het nu een geurtje is voor dames of heren . Een mooie geurset in de aanbieding elke dag wel wat anders in de reclame . Ook verkopen ze mooie horloge's . Het thuisbezorgen is nooit geen probleem
Adje Meijers  | 03/09/19  17:11:11 | Winkelbeoordeling :
Bij superwinkel vind je een breed assortiment met oa parfum, speelgoed, cosmetica etc. De prijzen zijn een stuk goedkoper dan bij reguliere winkels. Verzenden vanaf €30 is gratis en je bestelling wordt snel geleverd. Zeker een aanrader!
André Van Dillen  | 31/08/19  09:34:00 | Winkelbeoordeling :
Lang, lang en lang geleden kocht ik vaak aftershave van Aqua Brava. Een verfrissende geur en een geur , die opviel en herkenbaar is. Heb met behulp van Google inderdaad dit artikel gevonden bij Superwinkel en ben hier heel blij mee.
Harm Raspe  | 29/08/19  11:01:29 | Winkelbeoordeling :
een prima snelwerkende website, die ook nog goed inelkaar is gezet. de diverse links wijzen je snel naar de juiste producten ,die je wil bestellen Het is best de moeite waard om hier een kijkje te gaan nemen
Henriette  | 12/08/19  05:10:34 | Winkelbeoordeling :
De naam van deze webshop belooft veel maar is nog tamelijk onbekend. Misschien is het een idee om eens die webshop te gaan bezoeken om te bezien wat er allemaal te koop wordt aangeboden. Wellicht kom je wat naar je gading tegen.
Ilonka  | 30/07/19  18:37:46 | Winkelbeoordeling :
Ik werd getipt over deze website en na de website bekeken te hebben werd ik heel enthousiast. Breed assortiment, lage prijzen en vaak acties. Kan er van alles scoren voor verschillende leeftijden / categorien
Christini Induzzi Lopes  | 29/07/19  17:44:24 | Winkelbeoordeling :
Ik hou van deze winkel om cosmetica te kopen. Ik vind kwaliteit. Ik vind goede parfummerken. Ik koop graag online. Ik bezoek meestal deze online winkel. Ik beveel deze winkel aan aan vrienden en familie.
Poeskin  | 27/06/19  15:39:38 | Winkelbeoordeling :
Ik had nog nooit gehoord van superwinkel.nl. Ik heb even gekeken en ze hebben van alles. Van parfum, make up, haarverzorging, sieraden, elektronica, huishoud artikelen tot speelgoed. En voor een leuk prijsje.
Bhakti Dharma  | 27/06/19  10:13:38 | Winkelbeoordeling :
Een goede on line site voor verschillende artikelen zoals parfum, huishoudelijke artikelen, elektronica/computer artikelen, in een best mooie site met goede foto's en bestelmogelijkheden. Een aanvulling voor de nederlandse markt.
Silvia Swart  | 26/11/18  20:22:01 | Winkelbeoordeling :
Erg leuke, praktische acties! Tevreden! Altijd blij als er pakjes komen van de Superwinkel :) Een feest, lijkt wel elke x een verjaardag of kerstgevoel
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 21,25 CASHCOINS Online.nl
visit register click click