ONTVANG 1,50% CASHCOINS Dell

Staatsloterij Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Staatsloterij

Meer kans, meer geld in de Staatsloterij - koop je lot en maak kans op geweldige prijzen!

Meer kans, meer geld! Dat is sinds 1726 de simpele verklaring voor de populariteit van de Staatsloterij. Spelers in de Staatsloterij genieten van het grootste prijzenpakket, de hoogste prijzen plus de hoogste winkans. Koop nu online jouw lot(en) en beproef je geluk in de grootste loterij van Nederland!

Staatsloterij Beoordelingen

Roos Stam  | 13/09/21  17:46:23 | Winkelbeoordeling :
Altijd goed, helaas nog steeds niets gewonnen ;) De app is handig en het inzetten van punten vind ik ook erg leuk. Elke keer wanneer je een lot koopt krijg je weer punten die je kan inzetten voor het winnen van een prijs
henry de groot  | 07/09/21  02:55:22 | Winkelbeoordeling :
altijd al gedroomd om rijk te worden. hier is uw kans. 1 of meerdere loten en het dromen kan beginnen. een nieuwe auto. of toch een groter huis. vrijstaand en veel tuin. een zwembad alles is mogelijk bij winst. grijp nu je kans
Ray Smissaert  | 16/07/21  00:52:15 | Winkelbeoordeling :
Staatsloterij is duidelijk en transparant. De site is ook snel. De prijzen zijn duidelijk en overzichtelijk. Je ziet gelijk of je wel of niet en hoeveel je gewonnen hebt. Als je vragen hebt en hun moet bellen , dan krijg je duidelijke uitleg maar bovenal heel vriendelijk. Prima !
Kim Boenne  | 14/06/21  20:46:07 | Winkelbeoordeling :
de Staatsloterij is een leuke manier om met niet al te veel geld kans te maken op een hele grote geldprijs. Je hebt 2 opties, je kunt natuurlijk automatisch maandelijks meespelen, optie 2 is losse loten kopen in de winkel!
Maris van den Bovenkamp  | 19/05/21  12:31:58 | Winkelbeoordeling :
Staatsloterij heeft een fijne goed te begrijpen webshop, duidelijk ook. Best handig dat je online gewoon je loten kunt bestellen, of natuurlijk een abo afsluiten. Ze hebben ook een fijne klantenservice!
Edith Ravenswaaij-otten  | 03/05/21  10:56:26 | Winkelbeoordeling :
deze website is makkelijk te begrijpen. Ook aankopen gaan snel en eenvoudig. Duidelijke site waardoor het gebruik ervan makkelijk is. Koop graag op deze manier 1 of meerdere loten voor een trekking. Ook de prijzen zijn erg aantrekkelijk. Gewonnen geld wordt snel op je rekening gestort
Froukje De Rooy  | 02/04/21  09:06:16 | Winkelbeoordeling :
Waar Niet waar,waar vormde mijn oplossing voor het winnen van nieuwe loten voor de volgende trekking van de Staatsloterij.Leuk dat ik mee kan doen en kans maak op grote prijzen.Soms koop ik loten.
Sylvia Lenting  | 03/04/21  14:44:03 | Winkelbeoordeling :
Het is elke maand weer een feestje en spannend om de trekking in de gaten te houden en maar duimen dat je wat gewonnen hebt en dromen wat je er allemaal mee kunt verwezenlijken en je familie ook mee laten delen
Alexandra Bendlage  | 10/03/21  06:29:19 | Winkelbeoordeling :
Fijne site. Met je account kun je daarnaast punten sparen waarmee men kan meedoen aan een winactie om extra prijzen te winnen. verder kan men ook meteen zien of je iets gewonnen hebt met je staatsloten ja of nee.
Jos Maagdenberg  | 31/01/21  10:40:16 | Winkelbeoordeling :
Elke maand koop ik 1 of meerdere staatsloten en ik heb altijd prijs al is het maar 5 euro. De prijs wordt dan automatisch ook heel snel uitbetaald. Je kunt dit zelf aangeven hoe je het uitbetaald wilt hebben.
Iwen Groenefelt  | 18/01/21  20:19:05 | Winkelbeoordeling :
ik heb al zes loten gekocht via cashback en heb €20.- winst laten uitbetalen via de wallet van de Staatsloterij ... mooi meegenomen toch. er word netjes uitbetaald en heb mijn cashcoins ook netjes ontvangen.
lion van der wens  | 03/01/21  06:44:13 | Winkelbeoordeling :
De Staatsloterij ja we hebben weer meegedaan . Met de oudejaarsloterij met een half lot ja daar vallen dus de meeste prijzen op ! Maar helaas niet op ons lot 5 euro was de prijs . En toch doen we iedere maand weer mee met een vijfde lot . Eens komt de dag dat we geluk hebben.
Mary Kruijf  | 17/12/20  07:13:08 | Winkelbeoordeling :
Iedere maand een lot en alles gaat automatisch. Geen omkijken naar. Gewoon zo rond de 11e even naar de site van de staatsloterij om te kijken of die grote prijs nu eens voor mij is. Dat gaat allemaal heel makkelijk. Ook het geld wordt automatisch ingehouden en vergeet ik nooit om mee te spelen
Monique Meeuwissen  | 06/12/20  12:28:14 | Winkelbeoordeling :
al jaren spelen we mee met de staatsloterij. helaas geen grote prijzen gewonnen maar soms een klein prijsje. wij spelen automatisch mee en ontvangen in de mail ons lot. tevens wordt om gewonnen bedrag gelijk gestort. makkelijk om je lotnummer te controleren.
martin Smit  | 07/12/20  14:56:17 | Winkelbeoordeling :
Het is zeker het proberen waard om een keer mee te doen ik heb vorige maand een lekker geld bedrag gewonnen en ga zeker nu vaker mee spelen Dus een hele dikke aanrader Groetjes Martin ................
Sander Verbeek  | 07/11/20  15:08:54 | Winkelbeoordeling :
Voor mij is de Staatsloterij de leukste loterij van Nederland. Dit komt vooral door het prijzenpakket. Iedere 10e van de maand kan je gegarandeerd een miljoen euro winnen. En de jackpot is altijd minimaal 7,5 miljoen euro, en deze valt ook regelmatig!
Rosy Roberts  | 18/10/20  22:19:32 | Winkelbeoordeling :
Makkelijke om alsnog loten te kunnen kopen als je die vergeten bent. Zeker nog net voor de trekkings dag. E natuurlijk is het helemaal leuk als je ook wint... Je gewonnen geld gaat automatisch naar je account.
Esrima  | 13/10/20  06:35:41 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk loten kiezen en kopen, zonder dat je de deur uit hoeft. Als je prijs hebt, wordt het in je Wallet bijgeschreven. Soms moet je wel meerdere keren klikken voor je bent waar je wil zijn. Dat zou wel iets duidelijker mogen.
L.M. de Jong  | 07/10/20  11:38:55 | Winkelbeoordeling :
Speel al jaren automatisch mee. Tot nog toe bijna mijn inleg terugverdiend. Je hoeft er zelf niets voor te doen. Je gewonnen prijzen worden automatisch op je bankrekening gestort. Maar... Als je niet meespeelt weet je zeker dat je nooit iets wint.
Petronella Smit  | 04/10/20  12:12:14 | Winkelbeoordeling :
Al vanaf mijn zestiende verjaardag toen ik voor het eerst mijn eigen geld verdiende doe ik al mee met de Staatsloterij. Niet iedere maand maar wanneer ik het kan missen koop ik een lot en het is altijd weer spannend om naar de trekking te kijken.
Linda Nettenbreijers  | 04/10/20  12:11:48 | Winkelbeoordeling :
Erg leuke loterij, ik doe niet standaard mee maar gewoon af en toe bijvoorbeeld met koningsdag, oud en nieuw en pas nog met de droomsalaris trekking. Vind het gewoon spannend om mee te doen omdat de prijzen heel hoog liggen.
Diona Kohlbrugge  | 15/09/20  08:13:44 | Winkelbeoordeling :
voor de komende trekking 2 statsloten gekocht en maar hopen op een mega prijs uiteraard. het leuke is de spanning van wie weet wat voor prijs en uiteraard een kleine verdienste met bedragje terug via cashbackkorting. op naar de megajackpot
Christini Induzzi Lopes  | 25/07/20  17:15:42 | Winkelbeoordeling :
Ik speelde altijd in fysieke winkels voor deze loterij. en soms won ik kleine prijzen. Ik speel momenteel meer online vanwege het corona virus. Het is veiliger en ik heb geweldige kansen om grote geldprijzen te winnen. Ik vertrouw deze loterij. En ik raad het aan.
Linda van 't Hoog  | 25/07/20  10:59:59 | Winkelbeoordeling :
De eerste en oudste loterij van Nederland, iedere 10e van de maand is er een trekking en daamee kunnen prachtige prijzen mee gewonnen worden dus met een beetje geluk val je in de prijzen en ook nog eens 4 extra trekkingen.
Johan Schoofs  | 25/07/20  19:33:53 | Winkelbeoordeling :
De staatsloterij een begrip in Nederland. Elke maand kans op dikke prijzen en extra loterijen met koningsdag en Nieuwjaar. Na het kopen van het lot begint de pret over het fantaseren; wat als we een grote prijs winnen! Spanning op de trekkingsdag. En korting op een lot via cashbackkorting ook :)
Danielle Maas  | 12/07/20  15:18:59 | Winkelbeoordeling :
Ze hebben een hele fijne website. Hier kun je heel duidelijk je lotnummers zien en wat je gewonnen hebt. mocht je nog een extra lot willen kan dit hier ook allemaal heel erg makkelijk. het meest fijne vind ik dat je prijs automatisch op je rekening komt en je verder niks hoeft te doen. Echt helemaal top!
Maurice  | 04/07/20  14:53:21 | Winkelbeoordeling :
De Staatsloterij is een loterij welke de meeste win kansen, door een variatie aan prijzengelden. Alleen al het kopen van een Staatslot kan je blij maken en hierdoor te gaan dromen van het winnen van grote geldprijzen,
christina verschoor  | 05/07/20  11:17:54 | Winkelbeoordeling :
Leuk om te doen gokje wagen. Automatisch spelen is wel zo makkelijk geen omkijken na en je vergeet het ook niet of je raakt je lot ook niet kwijt. Toch leuk om zo wat te winnen. Prijs valt ook best mee
Bart Liempt  | 14/06/20  16:26:40 | Winkelbeoordeling :
een eerlijke loterij waar je echt kan wegdromen van hopelijk die hoge jackpot te winnen. uiteraard zijn kleine prijzen ook meegenomen maar eerlijk gezegd is het dromen van de jackpot toch het mooiste.
Menyhert  | 04/06/20  08:47:51 | Winkelbeoordeling :
Af en toe doe ik mee met de staatsloterij. Ik koop dan meestal het kleinste lot. De kans om iets te winnen is best groot. Ik weet nog van de allereerste keer dat ik mee deed. Ik had een lot van 3 euro en won toen een prijs van 20 euro !
Hennie Loriaux  | 30/05/20  09:01:39 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met de staatsloterij. Ze hebben een jackpot van meer dan 10 miljoen, en altijd interessante extra prijzen en tijdelijke acties Je ontvangt je lotnummer per e-mail en gewonnen prijzen worden automatisch op rekening bijgeschreven
Nieky De Hoop  | 20/05/20  16:47:56 | Winkelbeoordeling :
beslist de moeite waard om eens n gokje te wagen,want je kunt al meespelen vanaf € 3 betrouwbaar betaalbaar is de enige Nederlandse loterij waar je geen belasting betaald over je gewonnen prijs zet je aan tot dromen
Adil Asri  | 20/05/20  16:49:30 | Winkelbeoordeling :
je kunt ervoor kiezen om n los loot te kopen vanaf 1/5 lot of n heel lot zet je aan tot dromen zeker de moeite waard om eens n gokje te wagen betrouwbaar is de enige Nederlandse loterij waar je geen kansbelasting betaald over je gewonnen prijs
Jan van Nood  | 26/04/20  08:14:59 | Winkelbeoordeling :
De staatsloterij geeft de grootste kans op winst van alle loterijen in Nederland en iedere maand vind ik het weer spannend om mee te doen. Loten zijn verkrijgbaar bij vele winkels en via internet en de bezorging is snel. Bij winst kan het gewonnen bedrag eenvoudig worden geïncasseerd! TOPPIE
Wim de Jong  | 28/04/20  11:42:07 | Winkelbeoordeling :
Wij spelen al jaren mee met een vast lot bij de Staatsloterij. Je hebt volgens deskundigen hier de meeste kans op het winnen van een prijs. Tegenwoordig doen alleen de loten die daadwerkelijk verkocht zijn mee met de trekking.
Jan Witjes  | 22/04/20  09:56:59 | Winkelbeoordeling :
Wie wil er nou niet winnen, bij de staatsloterij maak je elke maand kans op leuke geldprijzen. Ik win hier best wel vaak iets, meer als bij andere loterijen. Je kunt hier ook een straatje kopen, dan maak je een stuk meer kans.
Gretha van Holten  | 20/04/20  06:19:56 | Winkelbeoordeling :
Je kunt meespelen met een lot of een 1/5 lot. Ieder lot heeft een uniek lotnummer dat bestaat uit twee letters en vijf cijfers. Het laatste cijfer mag je bij een online lot zelf kiezen. Je kunt voor €2,50 extra XL toevoegen aan je lot voor meer prijzen. Iedere 10 de van de maand is de trekking.
remond reichwein  | 13/04/20  17:30:05 | Winkelbeoordeling :
nederlandse beste eerlijkste loterij met redelijk veel kans op een prijs van klein tot grote prijzen belasting vrij en snelle uit betalingen super leuk om eens mee te doen hier aan dus schrijf je snel in
RPP Lemlijn  | 08/04/20  09:02:56 | Winkelbeoordeling :
Fijne, overzichtelijke app. Makkelijk inloggen en zien welke loten je hebt en wat je gewonnen hebt. Je kunt het geld in de wallet laten zitten of laten uitbetalen, gaat heel simpel.
John Hoen  | 30/03/20  11:01:52 | Winkelbeoordeling :
Site is oke Alleen de prijzen mochten van mij wat kleiner en dan meer voor een ieder meer kans zou leuker zijn. Wat wel weer goed is is de keuze van loten kopen. Eindcijfer zelf bepalen ook oke maar waarom niet 2 eindcijfers zou het nog leuker maken
George Westerhof  | 27/03/20  06:16:25 | Winkelbeoordeling :
Bij de Staatsloterij zit je altijd goed ! Je kan er grote prijzen winnen met de inleg van een klein bedrag ! En alles wordt onbelast uitgekeerd. Wie wil er nou niet zijn/haar dromen waar kunnen maken ?
Karin Gerritsen  | 10/03/20  05:12:57 | Winkelbeoordeling :
Zo handig om nog even online een lot te kopen. Je hebt een wallet, kun je via je bank gemakkelijk het geld opwaarderen wat je nodig hebt, kies je lot en afrekenen gaat snel. Bevestiging per mail en eventuele gewonnen bedrag komt op je bank
Els Jonker  | 29/02/20  18:09:31 | Winkelbeoordeling :
Doe al heel lang mee met de staatslotterij. Eigenlijk nog nooit een flinke prijs gewonnen, wel diverse tientjes. Het gaat ook om de kans en de daarbij behorende entertainment spanning. Ik blijf voorlopig meespelen. Onder het mom nee heb je ja kan je krijgen.
Henriette  | 22/02/20  09:17:55 | Winkelbeoordeling :
De webshop van de staatsloterij biedt de mogelijkheid loten te kopen waarmee je een hoge prijs zou kunnen winnen. Als je het aantal uitgegeven loten beziet is de kans om zo' n hoge prijs te winnen echter extreem laag. Je mag al blij zijn als je een deel van je inzet terugkrijgt.
Mandy Kramer  | 21/02/20  08:40:25 | Winkelbeoordeling :
De Staatsloterij ,naar mijn mening de leukste loterij met het meeste kans om een leuke prijs te winnen ,Speel zelf af en toe mee al een paar keer een leuk klein prijsje gewonnen nu nog de jackpot hihi.
Gerry Van Veen  | 06/02/20  08:45:37 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruik de staatsloterij app, daar kun je geld op zetten en meespelen wanneer jij dat wilt. Via de mail word je op de hoogte gehouden en kun je snel inloggen om te kijken of je wat gewonnen hebt. Hoe gemakkelijk wil je het hebben..
Bianca den Draak  | 03/02/20  07:54:50 | Winkelbeoordeling :
Het is leuk om elke maand een kans te hebben op prijzen en ik ben gaan meespelen en ik kreeg nog cashback ook. Via hun site kun je ook aanmelden voor Club Staatsloterij waardoor je weer extra kansen krijgt. Het werkt goed.
L.U.C.I.A. Roof  | 22/01/20  17:44:28 | Winkelbeoordeling :
Jaaa de enige echte staatsloterij !!! Met tegenwoordig een wat betere winkans En je krijgt elke maand gratis punten. En die punten kun je ook weer inzetten voor mooie prijzen.Altijd leuk, en ook steeds vaker leuke acties, met bijvoorbeeld een spel spelen.Zodat je kans maakt op bijvoorbeeld loten.
Roelfiena Aukema  | 17/01/20  15:45:13 | Winkelbeoordeling :
De staatsloterij is leuke gelegenheid voor ie dereen om een gokje te wagen, regelmatig heb ik al het ingezette bedrag gewonnen en teruggekregen, ik wacht nog op een hoofdprijs. Ik doe elke maand mee .
Sjoerd Krul  | 17/01/20  07:44:04 | Winkelbeoordeling :
wij spelen met 16 man mee met de staatsloterij al een paar jaar het enen andre jaar gaat het soms wat beter de kans is klein op een grote prijs maar het is leuk om mee te spelen einde van het jaar delen we de prijs door 16
Gerry van der wens  | 18/09/19  03:31:54 | Winkelbeoordeling :
Staatsloterij wie heeft er niet aan meegedaan. 1 oktober kun je weer een mooie prijs winnen zodat je levenslang een mooi bedrag op je rekening krijgt . wij gaan er niet van uit dat hij hier valt maar proberen is nooit verkeerd.
Mark Bakker  | 10/07/19  15:34:12 | Winkelbeoordeling :
De Staatsloterij is van oudsher een zeer populaire Nederlandse loterij en heeft goede recensies! Vanwege de enorme prijzenpot én winstkansen is de Staatsloterij voor een ieder die van een gokje houdt toegankelijk!
Tilly  | 13/03/19  09:34:42 | Winkelbeoordeling :
Staatsloterij is onderdeel van de Nederlandse loterij. Makkelijke site, alle kansspelen bij elkaar. 1x inloggen en je kan alle spellen spelen. Heel klantvriendelijk, je vinkt aan over wat en welk spel je via email informatie wil . Topper
Arnold Smit  | 02/02/19  17:30:23 | Winkelbeoordeling :
de Staatsloterij is voor mij de enige manier van gokken! waarmee ik in het verleden al een paar hele mooie prijzen in de wacht heb mogen slepen! Van alle loterijen vind ik dat dit de eerlijkste is met het hoogste percentage winkans Ja ik zweer bij deze Loterij en kan het ook echt iedereen aanbevelen
JanCornelis Kleingeld  | 29/12/18  21:54:46 | Winkelbeoordeling :
vandaag maar een oudejaars lot gekocht om te kijken of dromen misschien ook uit kunnen komen. de voorpret die ik met mijn kinderen heb is het bedrag al waard. mooi dat ik tenminste iets al gewonnen heb met mijn aankoop via cashbackkorting
Ron Veltman  | 16/09/18  13:09:13 | Winkelbeoordeling :
Bij de staatsloterij heb ik het voor het zeggen. Ik kan automatisch (maandelijks) meespelen of af en toe in de winkel een lot kopen. Ik kan een heel lot kopen of een halve of 1/5. Ik vind het fijn dat ik dat zelf mag bepalen.
Marianne Hiemstra  | 24/05/18  14:14:40 | Winkelbeoordeling :
Ik speel al jaren mee met de staatsloterij en tussendoor ben ik soms gestopt. Maar de spanning rond de trekking vind ik altijd spannend! Nu met de wallet online wordt het wel heel gemakkelijk gemaakt. Dan doe je nog sneller mee! Nu nog een hoofdprijs ...
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
2,00% CashCoins
Shampoo aan de helft van de prijs bij L'Occitane
Code:SHAMPOO21
ONTVANG 1,50% CASHCOINS Dell
visit register click click