ONTVANG 1,25% CASHCOINS ONTVANG 1,25% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help

Sneakerbaas Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Sneakerbaas

Exclusieve sneakers en streetwear van bekende merken bestel je met korting bij Sneakerbaas

Sneakerbaas is een webshop voor exclusieve sneakers en streetwear in Nederland. Sinds 2009 zijn bij Sneakerbaas exclusieve sneakers te vinden van grote merken zoals Nike, Vans, Puma en Concerse maar ook van kleinere merken zoals Jordan, Saucony en New Balance. Naast sneakers verkoopt Sneakerbaas ook vesten, shirts, petten en horloges.

Sneakerbaas Beoordelingen

Berry de Plakker  | 24/10/22  11:36:52 | Winkelbeoordeling :
My new favourite sneakershop is Sneakerbaas! Kortingscode vergeten in te voeren, gemaild, supersnel antwoord en supersnel geld retour. Levering top alleen zat er een verkeerde maat in de doos, ook weer snel reactie en geld snel terug! En nu wel de sneakers in de juiste maat, ben ik heel blij mee!
Xantippe Visser  | 26/08/22  17:13:48 | Winkelbeoordeling :
Zeer mooie schoenen gekocht bij Sneakerbaas! Leuke prijs en super snelle levering. Heb het zondag ochtend besteld en maandag avond kreeg ik het binnen, top bezorging! En deze schoenen zitten heel lekker, super!
Hans Webber  | 27/07/22  10:00:16 | Winkelbeoordeling :
Goede service, goede aanbiedingen en een overzichtelijke website van Sneakerbaas. Mooie sneakers met een geweldig snelle levering en al mijn verwachtingen waar gemaakt. Mijn bestelling kreeg ik netjes en verzorgd ingepakt, super!
Henk van Dorp  | 08/07/22  14:23:41 | Winkelbeoordeling :
Uitstekend! Zéér snelle levering. Ik heb Vóór 21u besteld en had mijn pakje de volgende ochtend al in huis. Mijn bestelling heb ik netjes en verzorgd ingepakt aangetroffen bij ontvangst, goede service, sneakermodellen die ik nergens anders vond, en wat mij betreft de beste shop voor Sneakers!
Piet Bazoer  | 03/06/22  17:44:26 | Winkelbeoordeling :
Fantastische schoenen van Sneakerbaas en een super snelle levering/service. Supersnel sneakers mogen ontvangen. Zij werken blijkbaar ook op de zondag. Handig wanneer je kind ineens groeit, zeker een aanrader!
Charley Brown  | 20/05/22  15:59:57 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke website van Sneakerbaas. Online op zondagmiddag besteld bij Sneakerbaas en op maandagochtend al geleverd! Supersnel dus! En ik ben heel blij met de schoenen, zijn supermooi en passen goed. Top!
Loise Hamilton  | 06/04/22  09:01:36 | Winkelbeoordeling :
Super, op internet een paar mooie Vans opgezocht en Sneakerbaas hadden deze te koop. Even een mailtje over de betaling en daarna direct besteld. Schoenen waren de volgende dag al geleverd, prima service dus en ik ben er zeer blij mee!
Hans Bazoer  | 27/02/22  08:11:37 | Winkelbeoordeling :
Mooie collectie, zeer snelle levering en klantvriendelijk bij Sneakerbaas! Per mail had ik de klantenservice benaderd met een vraag, top geholpen! Ze denken daar met de klanten mee en komen met een geschikte oplossing!
Toon Gesink  | 12/11/21  16:50:02 | Winkelbeoordeling :
Eerste keer dat ik schoenen heb besteld bij Sneakerbaas en ik ben super tevreden. Ik heb op zondag de bestelling geplaats en dinsdag had ik ze al binnen. Duidelijke communicatie en je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail! Ik ga hier zeker nog eens vaker bestellen!
Vero Nica  | 13/10/21  19:29:26 | Winkelbeoordeling :
Ik ben erg tevreden met de diensten van Sneakerbaas! Duidelijke website, mooie producten tegen goede prijzen, snelle verzending en levering en het puntensysteem vind ik super! Kortom, chapeau! I’ll be back!
Sjaak Swart  | 27/08/21  18:00:48 | Winkelbeoordeling :
Leuk dat modellen nog lang beschikbaar zijn bij Sneakerbaas terwijl ze in andere winkels niet meer te krijgen zijn. Zodoende scoorde ik een mooie aanbieding, werd deze snel verzonden en zit de schoen als een pantoffel, super!
Harry Webber  | 30/08/21  13:30:10 | Winkelbeoordeling :
Goede service met een snelle levering van Sneakerbaas, goede aanbiedingen, duidelijke website, top! Ik had mijn sneakers dinsdag besteld en had ze woensdag al binnen, supersite, zeker voor herhaling vatbaar!
Clint Eastwood  | 21/05/21  15:30:06 | Winkelbeoordeling :
Ik ben erg blij met de schoenen die ik voor een zeer scherpe prijs heb kunnen kopen in de sale bij Sneakerbaas en ze zijn zelfs iets mooier dan de "gewone versies". De schoenen werden snel geleverd en waren mooi verpakt. Super! Ik ben heel tevreden!
Harry Spotter  | 30/04/21  09:13:19 | Winkelbeoordeling :
Super snelle service!! En Sneakerbaas heeft gewoon de leukste sneakers met vaak hele leuke kortingen. Heel ruim aanbod op de site, altijd snelle verzending maar ook de klantenservice is goed en snel bereikbaar, ik ben weer super tevreden over mijn aankoop!
Ricky Wamberto  | 07/04/21  09:10:52 | Winkelbeoordeling :
Snelle verzending en fijn dat je kunt kiezen uit meerdere betaalmethodes bij Sneakerbaas. Netjes een bevestigingsmail en track en trace. Ik ben heel tevreden over Sneakerbaas en bestel hier zeker nogmaals.
Fred Heineken  | 26/03/21  09:03:42 | Winkelbeoordeling :
Zondag besteld en maandag al binnen. Ben super blij met mijn nieuwe schoenen en de goede snelle service. Ik ga mijn schoenen en die van de kinderen voortaan bij Sneakerbaas bestellen. De Baas onder de sneaker stores!
Harry Nak  | 03/01/21  15:22:47 | Winkelbeoordeling :
Prima website, je wordt goed geïnformeerd bij Sneakerbaas en de schoenen worden snel verzonden, perfecte deal, scherpe prijs, alles goed verpakt en volgende dag al in huis! Ik ben blij met m'n nieuwe Air Max 90's.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG 1,25% CASHCOINS ONTVANG 1,25% CASHCOINS
visit register click click