ONTVANG 2,00% CASHCOINS Budget-Bed.nl

Simpel Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Simpel

Sluit nu een abonnement af bij de goedkoopste Sim-Only van NL, namelijk Simpel en ontvang extra korting!

Slimmer, duidelijker en goedkoper. Dat is waar Simpel voor staat! Bij Simpel bepaal je zelf hoe hoog je belplafond is. Zo kom je nooit voor verassingen te staan. Je hebt de keuze uit twee duidelijke abonnementen met vele vaste voordelen. Voor de abonnementen betaal je slechts € 2,50 of € 5,-! Hiervoor krijg je 100 of 200 gratis belminuten. Veel voordeel.. Dat is Simpel!

Simpel Beoordelingen

Tom Dumoulin  | 12/09/21  08:26:51 | Winkelbeoordeling :
De overstap van mijn oude provider naar Simpel verliep heel soepel. Ik werd netjes op de hoogte gehouden. Het enigste wat ik als minder plezierig heb ervaren is dat er niet een duidelijk tijdstip werd aangegeven. Waardoor ik even niet bereikbaar was!
Frank de Boer  | 30/08/21  13:09:00 | Winkelbeoordeling :
Prima overstap, steeds bereikbaar geweest. Goed bereik. Super gemakkelijk en goede uitleg en nu een zeer goedkoop abonnement. Simpel is altijd meteen telefonisch bereikbaar en geeft dan ook goed en deskundig advies.
Bor de Wolf  | 06/08/21  09:58:48 | Winkelbeoordeling :
Heel tevreden over de service van Simpel, een goede, snelle en betrouwbare service gekregen. Wij zijn heel tevreden. De keuze voor Simpel was gemakkelijk. Het regelen van het abonnement was al even eenvoudig. Overzichtelijk, helder, snel... Helemaal okee.
Anna Kournikova  | 02/08/21  18:07:04 | Winkelbeoordeling :
Prima abonnement afgesloten bij Simpel met een supersnelle levering van mijn nieuwe simkaart. Alles duidelijk omschreven. Superservice, snel, heel duidelijk en gemakkelijk, een voorspoedige overstap zonder problemen!
Anouska Bepnikova  | 26/07/21  20:33:01 | Winkelbeoordeling :
Goede prijs kwaliteit prestatie van Simpel. Helpdek via whatsapp is wat langzaam, maar telefonisch was de service uiteindelijk uitstekend van Simpel! Nu een voortreffelijk abonnement voor echt heel weinig!
Vladimir Bepnikov  | 05/07/21  20:10:10 | Winkelbeoordeling :
Vanaf de aanvraag op 23 mei tot aan de overgang op 24 juni alles perfect verlopen. Heb nu een abonnement in plaats van 1gb per maand, 10gb voor het zelfde maandbedrag. Ik ben zeer tevreden over Simpel met deze aanbieding!
Karin Bakker  | 02/06/21  06:17:15 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk en snel een abbonement aan te schaffen, plafonds in te stellen en super fijne prijs. De simkaart was gelijk verzonden en daardoor kon ik snel gebruik maken van mijn telefoonabbonement. En mocht je toch ergens tegenaan lopen is staat de klantenservice paraat.
Nicole Donegan  | 04/05/21  15:10:28 | Winkelbeoordeling :
Hier kun je goed een passend abonnement vinden voor de kids. Je kan het online zo regelen en verloopt heel soepel. De keuzes die je kan maken tussen bellen en mobiele data zijn ruim genoeg. Je krijgt waar voor je geld en kids blij met een mooi abonnement.
Yvette Sibtsen  | 04/05/21  16:31:21 | Winkelbeoordeling :
Al jaren bij Simpel. Mijn contract weer voor twee jaar verlengd met een mooi aanbod. Het blijft de beste en goedkoopste provider. Nu voor hetzelfde geld dubbele data. Dus geen 2gb maar 4gb voor € 7,50 per maand.
Crash Chenko  | 18/04/21  08:30:05 | Winkelbeoordeling :
Overgestapt naar Simpel. Het aanbod voor sim-only in verhouding is goedkoop. Bestelling online gedaan, goede communicatie vanuit Simpel en op de dag van daadwerkelijk overstappen opnieuw duidelijke communicatie vanuit Simpel. Voor 1 vraag de klantenservice nodig gehad die heel goed bereikbaar is.
Jax Teller  | 14/04/21  21:36:57 | Winkelbeoordeling :
Simkaart ontvangen zoals aangegeven binnen 2 dagen. Instellen van MijnSimpel account en activatie simkaart gingen heel gemakkelijk. Super geregeld, makkelijk, snel en Simpel komt prima zijn afspraken na!
Yvonne Ruijs  | 06/04/21  22:03:48 | Winkelbeoordeling :
telefoonabonnement bij Simpel. Super tevreden en een lage prijs. Hele gezin zit bij Simpel. Goede internet en bereik. makkelijk bundel bij te kopen. is echt een aanrader. mijn simpel is heel handig om je gebruik in bij te houden en evt de rekening te betalen
Vero Nica  | 06/04/21  11:04:31 | Winkelbeoordeling :
Ik heb nu al 5 jaar een abonnement lopen bij Simpel. Ik ben super te vrede met het netwerk, service en de klantvriendelijkheid tot nu toe. Zelfs als ik in het buitenland ben zijn de stappen duidelijk en zichtbaar op mijn simpel, super gewoon!
Froukje Rooy  | 02/04/21  08:56:22 | Winkelbeoordeling :
Enige tijd geleden had ik een abonnement op mijn nieuwe Apple I phone gekregen.In Nederland en in het buitenland,kan ik nu internetten telefoneren.Sms behoort ook tot de mogelijkheden van T mobile nu
Fred Heineken  | 19/03/21  09:21:21 | Winkelbeoordeling :
Het afsluiten van een nieuw abonnement met nummerbehoud ging heel soepel en simpel. Website was heel duidelijk, communicatie gedurende het proces was prima in orde. Het instellen van het toestel naar het nieuwe abonnement ging zonder problemen. Samengevat: alles keurig verzorgd door Simpel!
Joyce Nederkoorn  | 07/03/21  16:35:02 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al een paar jaar simpel als provider voor bellen, sms en internet. ik ben tot nu toe altijd erg tevreden en zou het familie en vrienden aanraden. geen problemen met sloom internet of verborgen kosten.
Jesse James  | 27/01/21  18:12:50 | Winkelbeoordeling :
Binnen twee dagen geregeld bij Simpel, alles helder en duidelijk, precies wanneer en zoals beloofd geleverd en na activatie direct up and running, perfect, probleemloos, prettig en goedkoop. Ik had dit al veel eerder moeten doen!
Suyin Camacho  | 09/01/21  12:21:51 | Winkelbeoordeling :
Heel gemakkelijk in gebruik, duidelijk en de service is top. Snel en veel is online te regelen. Vaak zelfs zonder hulp. Bij veelgestelde vragen staan echt de meeste dingetjes uitgelegd om je op weg te helpen.
Piet Vettel  | 04/01/21  19:42:05 | Winkelbeoordeling :
Het Simkaartje van mijn nieuwe abonnement was er binnen 2 dagen met een nieuw nummer. Via de website fluitje van een cent om te activeren, super, Simpel heeft nog steeds de goedkoopste abonnementen van alle providers!
Lance Hamilton  | 07/12/20  18:35:17 | Winkelbeoordeling :
Aanmelden bij Simpel met nummerbehoud ging heel makkelijk, snel en zonder storende aanvullende reclames o.i.d. Simpel heeft de zaken prima voor elkaar ! Het oversluiten gaat super simpel en vloeiend, ben tot nu toe heel erg tevreden over deze provider.
Joanda Ringelink-Vredeveld  | 28/10/20  01:50:31 | Winkelbeoordeling :
Simpel, de naam zegt het. Ik heb al jaren een abonnement voor een klein prijsje. Ze zijn helder in hun communicatie en dat is wel zo Sim pel. Als je geen megahoge eisen stelt zoals ik dan is dit een prima aanbieder. Een Sim Only abonnement met Onbeperkt bellen, 150 SMS en 4 GB data kost 10 Euro. (of als je wilt kan meer data). Maar dan heb je het over minder geld. dan bij een ander.
Harry Spotter  | 11/09/20  20:15:55 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke communicatie en duidelijke website van Simpel. Alles verliep volgens afspraak en ging heel snel, als het vervolg met mijn abonnement ook zo vlot gaat verlopen, ben ik dik en dik tevreden over Simpel !!
Manuela V Renswoude  | 26/08/20  13:05:30 | Winkelbeoordeling :
mijn dochter heeft bel simpel al best lang ....zo'n 2 jaar en wij zijn er goed tevreden over want je weet precies waar je aan toe bent met bel simpel prepaid ik raad t dan ook echt aan als je je kind nog te jong vind voor n abonnement..over n jaartje mag ze over naar n bel simpel abonnement want ook de abonnementen zijn prima
Momo Vries  | 16/08/20  19:07:41 | Winkelbeoordeling :
Goede provider, nooit geen problemen mee. Je word netjes optijd herinnerd dat je abonnement afloopt en kan dan met een leuke deal verlengen. Er zijn veel opties, voor weinig gebruik, maar ook voordelig met veel gebruik. En ook nog eens een stuk goedkoper dan anderen.
Hans Kazan  | 10/07/20  20:45:47 | Winkelbeoordeling :
Ik ben overgestapt naar Simpel, het overstappen is totaal geen enkel probleem met Simpel, mooi abonnement en toch spotgoedkoop, de overstap werd van te voren goed uitgelegd. Ik ben heel tevreden over de afwikkeling van mijn abonnement.
Peter Faber  | 12/06/20  16:37:57 | Winkelbeoordeling :
Abonnement besteld voor onze zoon. Zelf zijn we al jarenlang lid bij Simpel naar grote tevredenheid. Ook nu snel geleverd, klein probleem met betaling, snel opgelost door klantenservice. Startdatum van abonnement zelfs vervroegd tov standaard aangeleverde datum. Na activering meteen gebruiksklaar!
Ferry Swinkels  | 04/05/20  18:43:25 | Winkelbeoordeling :
Super goed verlopen die overstap naar Simpel. Ik kon er gelijk van profiteren toen ik mijn simkaart over had gezet! Alles nagekomen wat Simpel ook beloofd heeft, ook duidelijk wanneer de overstap inging, prima tot dusver!
Gioia Huizenga  | 25/04/20  12:25:44 | Winkelbeoordeling :
Prima ervaringen had ik al met simpel. Nu wilde ik wat veranderen en heb ik een tweede nummer geregeld. Dit werd door Simpel ook supersnel geregeld en mijn bestaande account werd door hun gekoppeld, goeie service
Peter Tosh  | 22/04/20  09:44:50 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke website van Simpel, duidelijk aanbod. Daarnaast was het invoeren van gegevens en het regelen van telefoonnummer overzetten gemakkelijk te regelen! Ook de communicatie vanuit Simpel is helder en erg prettig!
Cor Veltman  | 22/04/20  20:52:40 | Winkelbeoordeling :
Het woord zegt het al S I M P E L.En zo is het ook,niets geen moeilijk gedoe,maar Simpel.Makkelijk aan te vragen,geen duur abonnement.Een goede landelijke dekking,echt een aanrader.In een woord,S I M P E L.
Rob Dyrdek  | 29/03/20  13:25:29 | Winkelbeoordeling :
Heel goedkoop en heel makkelijk om een abonnement af te sluiten bij Simpel, overzetten van het nummer naar de nieuwe simkaart gaf geen probleem. Duidelijk overgangsdatum naar Simpel via de mail én via SMS en gebruik het netwerk nu een weekje met veel succes.
Freddy Maertens  | 16/03/20  17:43:08 | Winkelbeoordeling :
Ik heb nu enkele maanden een abonnement van Simpel, de snelheid bij de aanmelding is indrukwekkend, overstap en nummerbehoud is ook prima verlopen, tot nu toe ben ik zeer tevreden, hopelijk blijft dat ook altijd zo!
 | 11/03/20  17:54:23 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al een aantal jaar een abonnement bij simpel, ik heb nog nooit problemen gehad en zo goed als altijd berijk, ook op plekken waar heel veel mensen dat niet hebben. Ik heb altijd snel internet en het is erg betaalbaar
Ben Thuis  | 26/02/20  08:45:39 | Winkelbeoordeling :
Super goedkoop abonnement en geen problemen gehad verder, door dit bbonnement van 10 euro in de maand ben ik volledig bereikbaar de hele maand lang en hoef ik mij geen zorgen te maken over mijn beltegoed en ook nog eens 5GB aan data!
Anouska Poets  | 21/02/20  07:51:40 | Winkelbeoordeling :
Voor de derde keer opnieuw mijn abonnement weer verlengd voor twee jaar bij Simpel. Het fijne aan Simpel is dat je ondertussen je abonnement nog bij kunt stellen. Dat is nog eens service! Daarnaast kun je een plafond instellen voor je internetbundel, wat ook super handig is en blijft goedkoop!
Ronald Veltman  | 21/02/20  13:12:06 | Winkelbeoordeling :
Een paar maanden geleden kon ik mijn abonnement van mijn telefoon verlengen. Voor de zekerheid ga je toch wat rondkijken en vergelijken. Maar ik kwam toch weer terecht bij Simpel. Lekker vertrouwd en niet te veel betalen.
Chanel West Coast  | 10/02/20  16:02:26 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een handig en goedkoop abonnement en nog totaal geen problemen gehad verder. Door dit abonnement voor geen 4 euro in de maand ben ik volledig bereikbaar de hele maand lang en hoef ik mij geen zorgen te maken over mijn beltegoed.
Jacks Teller  | 03/02/20  08:48:18 | Winkelbeoordeling :
Er zijn altijd prima acties bij Simpel voor goedkoop te bellen, overal bereikbaar en nooit een probleem, ik raad dit aan als provider als je van goedkope telecom houd, dik top in orde en hun klantenservice vind ik zelf ook heel fijn. ze helpen op een goede klantvriendelijke manier.
Berry Stevens  | 15/01/20  16:37:07 | Winkelbeoordeling :
Voorheen had ik altijd een goedkoop abonnement bij Simpel. Maar nu heb ik ook mobiel internet, ik heb destijds mijn abonnement opgehoogd met de toen huidige aanbieding meteen 5GB erbij en nog steeds voor een super klein prijsje!
Clint Eastwood  | 27/12/19  19:50:50 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een bestelling geplaatst bij Simpel.nl, alles correct afgehandeld, overnemen telefoon nummer ging probleemloos. Gewoon klasse! Heb nu 5GB voor maar 10 euro met een 2-jarig abonnement, heel goed dus!
remond reichwein  | 30/12/19  16:24:19 | Winkelbeoordeling :
een van Nederlands grootste en meest veelzijdige mobiele telefoons aanbieders van heel Nederland goede snelle service vriendelijke klanten service goede behulpzaam personeel snelle levering van je mobiel
Kluk Kluk  | 30/12/19  19:01:41 | Winkelbeoordeling :
Jaren klant geweest bij KPN, totdat mijn vrouw mij erop wees dat het ook nog véél goedkoper kon. Ik ben toen overgestapt naar Simpel en ik ben super blij. Simpel is heel goedkoop en ik heb overal een goed bereik en behoorlijke data!
Judith Stegeman  | 27/12/19  07:08:36 | Winkelbeoordeling :
Super, sinds 1,5 jaar sim-only van simpel en be er super blij mee, geen verborgen of extra kosten dankzij het plafond voor maar € 0,50 cent per maand extra
Harry Webber  | 16/12/19  07:54:27 | Winkelbeoordeling :
Mijn nieuw abonnement heb ik snel en super gemakkelijk geregeld via de site van Simpel, op de bepaalde overstapdatum liep alles zoals het hoort te lopen en dus zonder problemen, duidelijke info van Simpel zoals het hoort!
Flash Gordon  | 25/11/19  20:33:32 | Winkelbeoordeling :
Altijd leuke acties en goedkoop bellen bij Simpel, altijd overal bereikbaar nooit geen problemen mee gehad ik raad dit aan als provider vals je van goedkope telecom houd, dik top in orde en hun klantenservice vind ik zelf ook heel fijn. ze helpen op een goede vriendelijke klantvriendelijke manier.
Lachmipersad Tedjai  | 14/11/19  16:21:34 | Winkelbeoordeling :
Ik vind simpel een heel goede provider. Ik heb al jaren een abonnement. Is heel goedkoop en altijd goed bereik .Mijn huisgenoten zijn ook heel erg tevreden over deze provider . Wij bevelen het ten zeerste aan.
Alberdina Lipsius  | 14/11/19  17:50:43 | Winkelbeoordeling :
simpel.is een simpel abonnement 4gb + onbeperkt bellen+500sms voor maar 10euro permaand het is een geweldig abonnement heb het zelf ook ben erg blij mee zal het ook aanraden aan famillie en vrienden
Björn Boonk  | 04/11/19  15:56:15 | Winkelbeoordeling :
Goede prijs kwaliteit, zeer snel op Tmobile netwerk. Bijna overal dekking, zelfs 4g in buitenland. Echter mogen er wel grotere internet bundels worden aangeboden in deze huidige tijd. Verder is de service perfect.
Casper Spook  | 30/09/19  10:49:47 | Winkelbeoordeling :
Goedkope abonnementen voor veel data. Werkt goed, nooit problemen mee gehad. Zowel binnen als buitenland werkt helemaal prima. Tussentijds je abonnement aan kunnen passen is ook erg fijn. Veel voor weinig.
Bert Visser  | 04/09/19  07:29:20 | Winkelbeoordeling :
Bij Simpel heb je een goede manier om goedkoop te bellen en internetten. geen dure bundels nodig en rekening keurig op tijd afgeschreven na mailtje over de hoogte van het bedrag. kan iedereen aanraden om op deze manier bij deze provider te gaan bellen en internetten.
Fred Bonaparte  | 23/08/19  20:35:07 | Winkelbeoordeling :
Ik heb nu 3 weken een abonnement van een Simpel, de snelheid bij de aanmelding is indrukwekkend, overstap en nummerbehoud is vlekkeloos verlopen. Tot nu toe zeer tevreden, hopelijk blijft dat ook altijd zo!
Steelo Brim  | 22/08/19  07:29:29 | Winkelbeoordeling :
Super makkelijk abonnement afsluiten, paar dagen wachten op het overzetten van het nummer naar de nieuwe simkaart (bij nummerbehoud) en de simkaart was al in een paar dagen thuis. Duidelijk overgangsdatum naar Simpel via de mail én via SMS en gebruik het netwerk nu een weekje met veel succes.
Gio Santana  | 13/08/19  18:38:00 | Winkelbeoordeling :
Om goedkoop te bellen en internetten kun je het beste bij Simpel zijn, geen dure bundels meer nodig en rekening keurig op tijd afgeschreven na mailtje over de hoogte van het bedrag. Ik heb nu 3 jaar een abonnement en kan iedereen aanraden om op deze manier bij Simpel te komen!
Ogun Kaya  | 19/07/19  18:22:27 | Winkelbeoordeling :
Ik ben klant al bijna 2 jaar. Ik heb geen spijt gehad. Alles was goed geregeld toen ik overstapte. 5gb internet en onbeperk bellen. Buiten stad heb je afentoe geen bereik maar je krijg wel sms als iemand jou probeerde bellen. Ik vind niet erg omdat ik in de stad woon heb ik altijd bereik. Elke dag wordt beter met Simpel.
Henrie Nak  | 19/07/19  22:51:53 | Winkelbeoordeling :
Ik heb bij Simpel een abonnement afgesloten en alles liep gesmeerd, geen problemen ervaren, écht top, duidelijk, goede service. Je wordt op de hoogte gehouden hoe alles verloopt, ook moest de begin datum later geen probleem netjes geregeld door Simpel!
Fred Gasselich  | 10/07/19  09:59:06 | Winkelbeoordeling :
Ik had een supersnelle verwerking van mijn overstap van een andere provider. Nu al 2 maanden bij Simpel en alles is zoals verwacht. Goede en stabiele verbinding - ook in het buitenland heb ik inmiddels al ervaren, alles gaat zoals je verwacht en dat is in telecomland eerder uitzondering dan regel.
Carola van der Waal  | 08/07/19  18:54:11 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al meer dan 2 jaar een tevreden klant van simpel. In die tijd heb ik nog nooit problemen gehad met de verbinding. Ze hebben ook een handige app waarin je alles in de gaten kunt houden en regelen.
Veronika Kalou  | 05/07/19  10:52:44 | Winkelbeoordeling :
Alles was perfect geregeld, sim-kaart ruim van te voren ontvangen. Abonnement is ingegaan toen ik zelf op vakantie in het buitenland was. Maar geen problemen, kon gelijk weer bellen etc. met mijn nieuwe sim kaart. De app van Simpel is ook super makkelijk en duidelijk.
Mark Bakker  | 06/06/19  21:58:57 | Winkelbeoordeling :
Simpel is een zeer voordelig mobiele provider! Simpel is vrij nieuw als provider, maar heeft al enkele prima aanbiedingen op haar naam staan! Ik zou zeggen bekijk en vergelijk! Ik beveel Simpel voor een ieder die van voordelig houdt van harte aan!
Harry Webber  | 13/05/19  06:46:13 | Winkelbeoordeling :
Ik ben altijd bij KPN klant geweest, totdat mijn vrouw mij erop aanwees dat het ook goedkoper kan. Ik ben overgestapt naar Simpel en ik ben super blij. Simpel is heel goedkoop en ik heb overal een goed bereik!
Britta Moller  | 08/05/19  20:17:27 | Winkelbeoordeling :
Goeie en snelle service, zowel online als in de app. Nieuwe simkaart meteen volgende dag ontvangen. Zeer tevreden
Jane Sterling  | 06/05/19  21:26:55 | Winkelbeoordeling :
Ik heb opnieuw mijn abonnement weer verlengd voor twee jaar bij Simpel. Het fijne aan Simpel is dat je ondertussen je abonnement nog bij kunt stellen. Dat is nog eens service! Daarnaast kun je een plafond instellen voor je internetbundel, wat ook handig is.
Caitlin Vear  | 08/04/19  08:16:48 | Winkelbeoordeling :
Fijne provider. Ik heb al een aantal jaar een abonnement bij simpel en ik ben erg tevreden. Weinig storingen en goed betaalbaar. Ook hebben ze vaak leuke acties waardoor het helemaal betaalbaar is. Ook een hele fijne klantenservice
Aad Vis  | 21/03/19  14:08:49 | Winkelbeoordeling :
Ziin vriendelijk en reageren altijd snel op vragen. We hebben al jaren een contract bij Simpel. Zijn zeker niet duur. We verlengen om de 2 jaar en altijd de scherpste aanbiedingen. Zal jaren nog bij Simpel blijven als ze doorgaan met hun sevice
Ferry Swinkels  | 20/03/19  06:38:31 | Winkelbeoordeling :
Bij Simpel heb je leuke acties en goedkoop bellen altijd overal bereikbaar nooit geen problemen mee gehad ik raad dit aan als provider vals je van goedkope telecom houd, dik top in orde en hun klantenservice vind ik zelf ook heel fijn. ze helpen op een goede vriendelijke klantvriendelijke manier.
Alba Schutte  | 14/03/19  12:04:17 | Winkelbeoordeling :
ik gebruik het nu al een tijdje en vindt het tot nu toe erg fijn en betaalbaar. ik merk tot nu toe dat er nog nooit echt een probleem is geweest. ik hoop dat dit dan ook zo blijft en dan zal ik er zeker gebruik van blijven maken.
Piet Bander  | 08/03/19  09:14:47 | Winkelbeoordeling :
Simpel heeft de goedkoopste abonnementen, makkelijk en zeer goedkope bundels. Ik raad dit ook aan om eens een kijkje op de website te nemen. zoveel goedkoper dan andere providers. Dus Simpel is simpel. Ik ben zelf al jaren klant van Simpel en blijft natuurlijk voor een prikkie ook klant!
Assumar Gellis  | 25/01/19  17:44:53 | Winkelbeoordeling :
Helder en duidelijke info die makkelijk is uit te voeren en heel goedkoop. Het abonnement is fijn voor onze zoon van 11 jaar omdat je mee kan kijken als ouders en een Plafond kan instellen. Zo kan hij leren omgaan met een abonnement en komen wij niet voor financiële verrassingen te staan.
Freek Bekhof  | 24/01/19  11:26:21 | Winkelbeoordeling :
Werk prima. Lage maandlasten. Makkelijk online af te sluiten en vervolgens werk het zoals het her hoort te doen.
Janny Sterling  | 21/01/19  19:23:57 | Winkelbeoordeling :
Abonnement afgesloten bij Simpel en alles liep gesmeerd geen problemen ervaren écht top, duidelijk, goede service. Je wordt op de hoogte gehouden hoe alles verloopt, ook moest de begin datum later geen probleem netjes geregeld door Simpel!
suus huis  | 18/12/18  11:33:04 | Winkelbeoordeling :
goede manier om goed koop te bellen en internetten. geen dure bundels nodig en rekening keurig op tijd afgeschreven na mailtje over de hoogte van het bedrag. kan iedereen aanraden om op deze manier bij deze provider te gaan bellen en internetten.
shanaya struik  | 13/12/18  18:29:10 | Winkelbeoordeling :
handig en goedkoop abbonement nog geen problemen gehad verder. Door dit abbonement voor geen 4 euro in de maand ben ik volledig bereikbaar de hele maand lang en hoef ik mij geen zorgen te maken over mijn bel te goed.
Floris van Mourik  | 16/12/18  12:57:20 | Winkelbeoordeling :
De website is goed to-the-point, maar de manier van ‘aanspreken’ van potentiële klanten komt mij teveel als betweterig over. Tijd om naar iets nieuws over te stappen
lieke kettenis  | 05/12/18  09:32:18 | Winkelbeoordeling :
Goede prijzen voor het aantal mb’s, sms en belminuten die je krijgt. Makkelijk bundels aan te passen.
Jan Metaal  | 30/11/18  07:35:24 | Winkelbeoordeling :
Simpel is een fijne provider, ik ben een keer over mijn totale mb's heen gegaan, klantenservice gebeld heb meteen de maand erop mb's kunnen verhogen zonder extra aansluit of administratie kosten. hierbij ben ik ook nog super vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan, fantastisch bedrijf!
Arnold Smit  | 04/11/18  22:29:07 | Winkelbeoordeling :
Tja, eigenlijk niet veel woorden nodig! Dit is gewoon , "Simpel'weg in mijn ogen de beste ! En ook "Simpel"weg de goedkoopste! Weinig of geen storingen gewoon een prima abonnement met zeer goede voorwaardes met alles erop en eraan ! En dat voor die prijs Ik dacht eerst dat het een grapje was maar het is echt zo! Verder ook een goede klantenservice die zeer klantgericht is en vriendelijk. Kortom ik kan dit Iedereen aanbevelen!
Betsie Butsers  | 24/10/18  15:25:18 | Winkelbeoordeling :
Een abonnement van Simpel afsluiten op de website ging gemakkelijk en supersnel. Sim met nieuw nummer volgende dag geleverd. Zelf sim geactiveerd op mijn simpel. Na 10 min was deze actief en was ik weer online, perfect!
Nines  | 16/10/18  13:44:32 | Winkelbeoordeling :
Onlangs liep mijn telefooncontract af, maar mijn toestel was nog prima in orde. Een SIM-only abonnement biedt dan uitkomst en ik kwam voor de beste prijs voor mijn gewenste bundel uit bij Simpel. Ik heb nu 5GB, onbeperkt bellen en 500 SMS-jes voor 10 EURO. Superdeal van Simpel !!!
Miriam piccin  | 11/10/18  21:19:16 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik ben sinds kort klant bij Simpel. Ik heb een geweldig abonnement en wat het nog geweldiger maakt is de prijs van mijn abonnement. Ik ben nog nooit zo goedkoop uitgeweest voor een abonnement . Neem ook eens een kijkje op de website van Simpel en ziet u wat ik bedoel.
Veronique Bam  | 12/09/18  14:49:09 | Winkelbeoordeling :
Mijn man, zoon en ik zelf zijn zeer tevreden met het abonnement wat we alle drie bij Simpel hebben afgesloten. Zij maken hun beloftes zeker waar! Duidelijk abonnement zonder poespas en de volgende dag lagen de sim-kaartjes al binnen.
Maaike Van Den Bosch  | 15/08/18  10:27:30 | Winkelbeoordeling :
het gaat heel snel als je met aktie meedoet binnen paar clics geregeld goede service erg blij mee en snel op t account snel bijgeschreven duidelijke site en voorwaarden maw topper van jullie acties !
Cindy Kalou  | 27/07/18  08:28:53 | Winkelbeoordeling :
Perfect geregeld, sim kaart ruim van te voren ontvangen. Abonnement is ingegaan toen ik zelf op vakantie in het buitenland was. Maar geen problemen, kon gelijk weer bellen etc. met mijn nieuwe sim kaart. De app van Simpel is ook super makkelijk en duidelijk.
Lewis Hamilton  | 20/07/18  15:04:36 | Winkelbeoordeling :
Afsluiten was in een kwartiertje afgerond, paar dagen wachten op het overzetten van het nummer naar de nieuwe simkaart (bij nummerbehoud) en de simkaart was al in een paar dagen thuis. Duidelijk overgangsdatum naar Simpel via de mail én via SMS en gebruik het netwerk nu een weekje met veel succes.
miriam piccin  | 14/06/18  02:09:04 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Simpel een goede en zeer goedkope provider. Ze hebben verschillende abonnementen. Ook met telefoon als je wilt. Neem ook eens een kijkje op de site van Simpel dan zal je zien hoe goedkoop het is. De klantenservice is ook vriendelijk en behulpzaam en goed te bereiken
Johan Wepster  | 12/06/18  23:39:22 | Winkelbeoordeling :
leuke acties en goedkoop bellen altijd overal bereikbaar nooit geen problemen mee gehad ik raad dit aan als provider vals je van goedkope telecom houd dik top in orde en hun klantenservice vind ik zelf ook heel fijn. ze helpen op een goede vriendelijke klantvriendelijke manier dus ik zeg succes in de toekomst.
Harrie Knarrie  | 29/05/18  13:36:39 | Winkelbeoordeling :
Alles verloopt snel en soepel bij Simpel van aanvraag tot kunnen bellen! Klantenservice reageert snel. Je kunt een plafond instellen met een max van 10 euro ik zelf had dit liever nog lager gezien bijvoorbeeld 5 euro maar ik ben tot nu heel tevreden.
Pieta Bambergen  | 26/05/18  17:12:27 | Winkelbeoordeling :
Zelf ben ik al járen abonnee, maar volle tevredenheid. Inmiddels hebben ook mijn man en kinderen een abonnement met een leuke actie afgesloten. Ideaal voor mijn jongsten van 9 en 10 is het in te stellen belplafond. Op is op, maar papa en mama zijn ten aller tijden bereikbaar. Prettig idee!
Sanne de Bruijn  | 19/05/18  11:59:04 | Winkelbeoordeling :
simpel is een heel fijn bedrijf net goede producten. De klantenservice van simpel is heel goed bereikbaar en de mensen die er werken zijn erg vriendelijk en doen er alles aan om je te helpen. De prijzen van de abonnementen zijn ook goed en vaak hebben ze leuke acties.
Carola Vriezen  | 16/05/18  23:36:36 | Winkelbeoordeling :
Goed werkende site, betrouwbare en snelle service. Heeft een goede zoekfunctie om snel te kunnen vinden wat je nodig hebt. Goede klantenservice en wordt vriendelijk te woord gestaan. Zeker een aanrader voor familie, vrienden en kennissen.
Jan Buffel  | 07/05/18  20:02:10 | Winkelbeoordeling :
Snelle verwerking overstap van een andere provider. Nu al 2 maanden bij Simpel en alles is zoals verwacht. Goede en stabiele verbinding - ook in het buitenland heb ik inmiddels al ervaren, alles gaat zoals je verwacht en dat is in telecomland eerder uitzondering dan regel. Dikke pluim voor Simpel.
Sandra Zandinga-Roukema  | 03/05/18  12:19:55 | Winkelbeoordeling :
simpel heeft super deals. Ben zeer tevreden over mijn abonnement. Beter ontvangst nu. Zeer duidelijk hoe veel belminuten en me ik nog heb. Al met al zeer tevreden. Ik raad het anderen ook aan. klantenservice is prima snelle reacties op de app.
patrick Kuiper  | 30/04/18  13:03:37 | Winkelbeoordeling :
goede telefoon provider in het noorden des land goede verbinding, goede prijs, duidelijke app om te kijken wat je bundel is, en hoeveel minuten, sms en internet je nog hebt. ik zeg prima. ik raad iedereen aan die sim only wil om het te doen via simpel
Buddie Spencer  | 17/04/18  19:03:44 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een héél goedkoop abonnement vorig jaar bij Simpel afgesloten, geweldig maar hou je verbruik wel in de gaten. Want enige minpunt is dat je bij moet betalen als je over je mb's heen bent. Let dus goed op je verbruik of stel een plafond in!
Jantine Jansen  | 30/03/18  08:32:55 | Winkelbeoordeling :
veel waar voor je geld! telkens weer leuke aanbiedingen /abonnementen voor elke portomonnee. duidelijke reclame zonder verborgen valkuilen. zeker een aanrader voor iedereen die veel voor weinig geld wil! simpel toch!
Rick Ricciardo  | 25/03/18  09:56:30 | Winkelbeoordeling :
Ik heb nu 2 jaar een sim-only abonnement bij Simpel en heb onlangs mijn abonnement weer verlengd voor twee jaar. Het fijne aan Simpel vind ik dat je ondertussen je abonnement nog bij kunt stellen, zowel naar boven als naar beneden. Daarnaast kun je een plafond instellen wat ook handig kan zijn.
Pieta Bambergen  | 21/03/18  08:29:27 | Winkelbeoordeling :
Ik heb nu bijna een jaar een abonnement bij Simpel en ben erg tevreden over Simpel, het bevalt me prima. Had mijn abonnement na 3 maanden nog gewijzigd met de verdubbeldagen en dat kon super makkelijk via de app en het was ook nog gratis!!
Ron Veltman  | 09/02/18  13:28:31 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruikte mijn mobiel heel weinig. Nu dat binnenkort gaat veranderen was ik aan een ander abonnement toe. Daarvoor kon ik bij Simpel prima slagen. Per maand veel bellen en daarnaast wat data voor het internet voor weinig geld.
elsbeth Kroonen  | 08/02/18  22:31:57 | Winkelbeoordeling :
goede kwaliteit voor weinig geld top website met veel aanbiedingen. Mijn man zit bij simpel overweeg er ook bij te gaan. kosten liggen lager dan bij Vodafone waar ik bij zit. kortom Simpel is een aanrader ook voor uw portemonnee
Anouska Poetin  | 06/02/18  14:57:50 | Winkelbeoordeling :
Simpel is simpel, de bel- en internetservice van Simpel werkt prima, sinds een paar maanden geleden overgestapt en ben zeer tevreden. Het enige nadeel is naar mijn mening dat je voor iedere gemiste oproep een sms-je krijgt, maar gelukkig kan de lage abonnementsprijs dit minpuntje compenseren.
Romaissae Oallal  | 04/02/18  17:55:15 | Winkelbeoordeling :
ik heb een abnommeten bij simpel en ben heel erg tevreden ben nu bijna 1 jaar kñ het verleden ook 2 jaar dus dik tevreden klant ik zou het zeker aanbevelen bij vrienden nu loopt hij over een jaar af en zal hem viir mijn zoon ook weer aansluiten
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
1,25% CashCoins
Profiteer van 10% kwantumkorting bij Ledlampenfabriek.nl!
Code:kwantumkorting10%
ONTVANG 2,00% CASHCOINS Budget-Bed.nl
visit register click click