ONTVANG 1,50% CASHCOINS Dell

Schuurman Schoenen Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Schuurman Schoenen

Schoenen voor het gehele gezin bestel je met korting bij Schuurman Schoenen

Schuurman Schoenen is met 44 fysieke winkels en een webshop een grote speler in de schoenenmarkt. Zo heeft Schuurman Schoenen een grote collectie merkschoenen voor dames, heren en kids. Ook heeft Schuurman Schoenen een aantal eigen merken zoals Choizz, Visions en Keq om in alle behoeftes te voorzien. Daarnaast kom je bij Schuurman Schoenen onder andere deze merken ook tegen: Pieces, Nike, SPM, McGregor, Clarks, Ecco en nog veel meer!

Schuurman Schoenen Beoordelingen

Toon Gesink  | 03/09/21  12:37:03 | Winkelbeoordeling :
Prima webwinkel met een goed assortiment, bestellingen gaan makkelijk en een supersnelle levering, gratis verzenden en retour dus makkelijk om meerdere maten gelijk te bestellen en thuis te passen, zeker een aanrader!
Pieter Nell  | 06/08/21  12:25:39 | Winkelbeoordeling :
Mijn nieuwe gabor schoenen zijn helemaal geschikt voor mij. En dit keer ook nog eens leuk geprijsd. Heel blij met mijn nieuwe schoenen, pasvorm en wijdte zijn perfect, ze zaten netjes in de doos, prima verpakt en vlot geleverd door Schuurman Schoenen, zeker voor herhaling vatbaar!
Loise Hamilton  | 28/07/21  10:24:59 | Winkelbeoordeling :
Goede (online) zaak, heel veel keuze, makkelijk te bestellen, snel correcte afhandeling. Super zaak dus! Mijn bestelling was er snel en conform verwachting, helder en overzichtelijk. Ik ben weer blij met mijn nieuwe schoenen!
Jos Verstappen  | 23/06/21  19:37:53 | Winkelbeoordeling :
Fijne sandalen, het is alleen erg jammer dat het voetbed blijft afgeven. Nu heb ik dus telkens wanneer ik de sandalen heb gedragen donkelblauwe kleurstof onder mijn voeten. Helaas word dit ook niet minder na een paar keer dragen. Wel lopen ze echt lekker, als op wolkjes!!!
Leroy Hamilton  | 18/05/21  14:44:22 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke omschrijving en foto's op de website van Schuurman Schoenen. Mijn schoenen werden netjes en zeer snel geleverd. Goed verpakt. Alles netjes. Vrijblijvend proberen en evt retourneren. Snel te regelen alles en vlotte uitbetaling. Zou ik zo weer doen via Schuurman Schoenen!
Veronica Veronica  | 28/04/21  10:28:55 | Winkelbeoordeling :
Voor het eerst online schoenen besteld bij Schuurman schoenen. Tijdens het bestelproces kreeg ik direct hulp om de kortingscode aan mijn account te koppelen en de levering was erg snel en netjes. Ook hele mooie schoenen overigens!
Freddy Maertens  | 10/03/21  10:30:11 | Winkelbeoordeling :
Supersnelle levering van Schuurman Schoenen. Vanntevoren een telefoontje of ze het in de middag aan huis konden afleveren. Top. Pantoffels en mooie sneakers besteld, passen perfect, Ik ben weer dik super tevreden over Schuurman Schoenen !!
Leo Beenplakker  | 09/03/21  15:40:03 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn al een aantal jaren klant van Schuurman Schoenen en zijn erg tevreden over de producten en vooral de klantvriendelijkheid. Door deze lockdown hebben wij voor het eerst een online bestelling gedaan en ook de snelle levering bevestigd onze eerder beschreven ervaringen.
Jax Teller  | 03/03/21  16:50:39 | Winkelbeoordeling :
We wilden wachten tot de winkels weer open waren maar helaas was onze dochter echt uit haar schoenen gegroeid. Het eerste paar wat we kochten was te groot. We hebben snel ons geld terug gekregen. Het tweede paar paste gelukkig. Snelle levering en prima kwaliteit!
Akio Kaminaga  | 03/02/21  16:59:00 | Winkelbeoordeling :
Superservice van Schuurman Schoenen. Besteld en toen werd er gebeld vanuit de winkel en de schoenen werden gebracht, prima service. Helaas paste 1 paar niet en toevallig kwam Picnic en kon ik ze zo weer meegeven. Een week later stond het bedrag alweer op mijn rekening.
Mark Webber  | 04/12/20  18:06:20 | Winkelbeoordeling :
Snelle correcte afwerking van mijn bestelling. Verpakking en bijgevoegde documenten perfect. Schoenen voldeden aan de verwachtingen. Schuurman Schoenen is zeker een aanrader en blijft voorlopig mijn "leverancier".
Veronika Kalou  | 25/11/20  19:47:59 | Winkelbeoordeling :
Mijn man en ik kopen al jaren schoenen bij Schuurman. Er is een groot aanbod aan merken en modellen en Schuurman hanteert goede prijzen. Na het bestellen dat eenvoudig te doen is worden de spullen op tijd geleverd en op de gewenste locatie, thuis of bij een afhaalpunt.
Harry Webber  | 24/08/20  08:22:36 | Winkelbeoordeling :
Uitstekende dienstverlening van Schuurman Schoenen, heb een paar ecco offroad M sandalen besteld, de oude zijn versleten na 7 jaar, ik draag ze zomer en winter, een heel goed product, goed voetbed want ik heb voetproblemen, ben zeer tevreden over dit product.
Cindy Kalou  | 16/08/20  11:42:58 | Winkelbeoordeling :
Keurig te woord gestaan ivm vraag hoe de schoen valt, snelle bezorging, mooie aanbieding, schoen ziet eruit zoals afbeelding. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en uitstekende service. Op het internet besteld en binnen 48 uur bezorgd!!! Prima geregeld van Schuurman Schoenen!
Harry Spotter  | 07/08/20  19:28:44 | Winkelbeoordeling :
Snelle verzending en mooie producten. Ik ben er blij mee, keer op keer bestel ik simpelweg bij Schuurman Schoenen. Merk Choizz, maat 45, past altijd, ik loop er intensief op en ze gaan lang mee! Inlopen is zelfs niet nodig, super !
Steelo Brim  | 22/07/20  18:40:21 | Winkelbeoordeling :
Heerlijke schoenen voor mij voor een mooi prijsje, ga dit vaker doen, heel veel keus, snelle levering, retouren worden ook snel verwerkt bij Schuurman Schoenen. Communicatie via facebook gaat soepel en snel. Kunnen een hoop bedrijven een voorbeeld aan nemen!
Marianne Gommers  | 31/08/19  10:07:19 | Winkelbeoordeling :
Hele goede ervaring bij Schuurman Schoenen veel keus in merken en ook in grote maten. Goede prijs en had geen verzendkosten. Heel erg tevreden een aanrader om eerst een kijkje te nemen.
Gerry van der wens  | 24/07/19  05:44:14 | Winkelbeoordeling :
Vorige week schoenen besteld bij Schuurman maar er ging wat fout met de bestelling maar ik werd keurig netjes geholpen door een medewerkster via de app en het probleem is opgelost . Heb vrij snel mijn slippers ontvangen .
Jeroen Wal  | 13/04/19  16:20:45 | Winkelbeoordeling :
Laatst een paar schoenen via de website besteld. De schoenen waren de dag erop al in huis maar niet de juiste maat. Met meegzezonden retourlabel gratis teruggestuurd en aangegeven dat ik ze wilde ruilen voor 1 maat groter. Na 5 dagen juiste maat gekregen Prima service
Annie Hasenbos  | 26/09/18  07:57:41 | Winkelbeoordeling :
Verzending ging door toedoen van DHL mis, Schuurman schoenen heeft het direct opgepakt en binnen een week opnieuw verzonden. Alleen duurt de cashback keuring nu al meer dan 3 maanden, dat vind ik dan weer slecht
Adri Veltman  | 15/09/18  12:41:27 | Winkelbeoordeling :
Omdat ik nogal wat eisen heb voor nieuwe schoenen ben ik maar eens gaan kijken bij Schuurman Schoenen. Door middel van een aantal klikken kom je op de beschikbare schoenen. Gratis bezorgen en gratis retour. Er kan gewoon niets mis gaan.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
1,75% CashCoins
25% extra korting op alle SALE bij C&A
Code:EXTRA25
ONTVANG 1,50% CASHCOINS Dell
visit register click click