ONTVANG TOT 5,00 CASHCOINS Lebara Mobile

Pricewise Zorgverzekering Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Pricewise Zorgverzekering

Zorgverzekering vergelijken? Check je beste deal bij Pricewise

Vind de zorgverzekering die het beste bij je past. Pricewise is een 100% onafhankelijke vergelijkingssite voor jouw zorgverzekering. Zie welke keuzevrijheid je hebt, wat wel en niet wordt vergoed en waar je de beste prijs krijgt. Pricewise regelt met veel verzekeraars speciale kortingen die kunnen oplopen tot 10%!

Pricewise Zorgverzekering Beoordelingen

Adri Veltman  | 10/12/17  11:26:48 | Winkelbeoordeling :
Elk jaar in december ben ik bezig met het vergelijken van zorgverzekeringen. Een hele klus. Vorig jaar was ik er pas op 30 december uit. En toch niet tevreden. Dit jaar heb ik gekozen met hulp van pricewise. Lekker gemakkelijk.
Jeroen  | 19/12/16  12:26:07 | Winkelbeoordeling :
Bij Pricewise kan je eenvoudig verzekeringen op maat vergelijken. Ook kan je via de site je verzekering direct afsluiten, alle rompslopm die erbij hoort wordt dan voor je gedaan, dat scheelt een hoop tijd en werk voor iedereen die wil besparen!
Adje Meijers  | 23/12/15  12:02:40 | Winkelbeoordeling :
Bij Pricewise kan je heel gemakkelijk zorgverzekeringen met jouw specifieke wensen vergelijken. Ook kan je via de site je verzekering gelijk afsluiten en wordt alles voor je geregeld. Goede site voor mensen die willen besparen!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG TOT 5,00 CASHCOINS Lebara Mobile
visit register click click