ONTVANG TOT 1,00% CASHCOINS bol.com

PLUS Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over PLUS

Bespaar op je online boodschappen bij PLUS

Ervaar het gemak van online boodschappen doen. Enorm handig als je weinig tijd hebt of simpel weg een hekel hebt aan boodschappen doen. Selecteer de producten die je nodig hebt en een voor jou geschikte bezorgdatum. Haal je de boodschappen liever op bij de PLUS in jouw buurt? Ook dat kan. Begin direct met boodschappen te doen en ontvang korting.

PLUS Beoordelingen

Jo van Soest  | 23/08/20  18:57:01 | Winkelbeoordeling :
Bestel uit je luie stoel bij deze een van de betere supermarkten van Nederland. Er zijn iedere week leuke aanbiedingen. Het brood en vleeswaren zijn erg lekker en van hoge kwaliteit. Boodschappen kan tuis worden bezorgd of in de winkel worden afgehaald.
Jack Beverloo  | 24/07/20  08:13:32 | Winkelbeoordeling :
In de coronatijd heb ik al mijn boodschappen online gekocht bij PLUS. De bestelde boodschappen werden steeds stipt op vrijdagmiddag bezorgd. De kwaliteit en de versheid van de producten was steeds prima, de groenten en het fruit waren vers. Ook in de toekomst: PLUS!
uschy Hagen  | 08/07/20  17:40:34 | Winkelbeoordeling :
super service goede aanbidingen fijne produkten ook het huismerk is prima is er iets niet op voradig dan woord je gebelt zo dat je een andere keuze kan maken met een woord super winkel kan ik iedereen aanraden
janneke visser  | 06/07/20  15:08:43 | Winkelbeoordeling :
plus is een fijne winkel die secuur is in het bezorgen van de boodschappen en ze netjes brengt op het afgesproken tijdstip. een hele prettige winkel met veel producten en ook heel vaak goede aanbiedingen en reclames
Ingrid van Vuuren  | 17/06/20  10:40:09 | Winkelbeoordeling :
Een zeer handige website om je product te zoeken. Je ziet dan ook meteen of het product die betreffende week in de aanbieding is. Je kunt zelf aangeven wanneer de bestelling wordt bezorgd. Dit gaat per tijdvak van 2 uur. Nette, (klant)vriendelijke bezorgers.
Manuela V Renswoude  | 16/06/20  06:13:00 | Winkelbeoordeling :
plus is een fijne winkel. je kunt er ook online bestellen en dan komen ze je boodschappen netjes thuis bezorgen. de plus heeft n zeer ruim assortiment en lage prijzen en elke week veel nieuwe aanbiedingen de versproducten zijn ook echt vers en dat vind ik heel belangrijk....kortom plus is voor mij 5 sterren
Kyra van der Sluis  | 07/06/20  18:27:26 | Winkelbeoordeling :
Heel eenvoudig al je boodschappen bestellen en lekker makkelijk thuis laten bezorgen via de website. Met een ruim assortiment aan merken en heel overzichtelijk via verschillende categorien. Goede aanbiedingen!
Harry Spotter  | 29/05/20  16:48:05 | Winkelbeoordeling :
Ik maak al een hele tijd gebruik van de vaste bezorgdienst van Plus, ben daarover erg tevreden. De app is super makkelijk. Kan ook precies zien hoeveel ik uit ga geven. Dat heb je in de hand. Word goed op de hoogte gehouden over de bezorgtijd, bezorgers zijn ook altijd aardig.
T.de V.  | 21/05/20  09:04:36 | Winkelbeoordeling :
Inmiddels een aantal keer boodschappen besteld via de site van Plus en dit werkt super. Bestellingen worden keurig conform afspraak afgeleverd en ik kan dit dan ook van harte aanbevelen! Daarnaast krijg je via cashbackkorting ook nog een (kleine) compensatie. Aanrader!
Susan Zatorski  | 19/05/20  08:13:14 | Winkelbeoordeling :
Iedere week perfecte bezorging en altijd op tijd van alle bestelde producten. Prijzen zijn normaal en de aanbiedingen zijn altijd wel goed. Kan ik zeker aanbevelen in deze tijd waarin het beter is om niet zelf naar de winkel te gaan.
Freddy Maertens  | 18/05/20  19:46:32 | Winkelbeoordeling :
Bezorgen vanaf 25 euro of je kunt het zelf ophalen, soms zijn er ook acties bij bepaalde artikelen en dan heb je ook geen bestelkosten, altijd wel leuke voordelige acties voor de kinderen, wij hebben wel goede ervaringen met de PLUS.
Hans Kazan  | 09/05/20  17:18:25 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk thuisbezorgen met PLUS, fijne supermarkt met een ruim assortiment. Het kan wel eens voorkomen dat er een artikel niet voorradig is, maar er is altijd wel een alternatief, online shoppen bij de PLUS waardoor je helemaal niet meer de deur uit hoeft!
Anna Hoek  | 08/05/20  07:22:43 | Winkelbeoordeling :
Plus bezorgt al vanaf minimaal 25 euro. Ideaal dus voor een klein huishouden. Duidelijke overzichtelijke website, altijd goede aanbiedingen. Word telkens op tijd thuisgeleverd door behulpzame bezorger. Echt een aanrader.
Leny La Heij Dijksman  | 04/05/20  10:37:00 | Winkelbeoordeling :
Assortiment en bediening ben ik zeer tevreden over. Bezorgdienst ben ik dik tevreden over. In deze coronatijd worden de producten netjes thuisbezorgd met inachtneming van de eisen qua hygiëne, op afstand afleveren.
Naomi De graaf  | 02/05/20  12:53:17 | Winkelbeoordeling :
Lekker makkelijk en eenvoudig je boodschappen bestellen bij de voordeligste supermarkt van Nederland. Met een keuze uit de volgende categorieën: recepten, aanbiedingen, goed eten en spaaracties. En al je boodschappen thuis bezorgd vanaf 25 euro.
Johan peters  | 19/04/20  17:28:50 | Winkelbeoordeling :
Plus maakt boodschappen doen een stuk makkelijker met deze mooie overzichtelijke website. Je hebt een grootte keuze uit de volgende categorieën: recepten, aanbiedingen, goed eten en spaaracties. Met A producten sterk in prijs verlaagd!
Sjaak Swart  | 10/04/20  10:32:37 | Winkelbeoordeling :
Wij bestellen vaak bij Plus en als we dat 's ochtends doen kan het meestal nog dezelfde dag bezorgd worden. De prijzen van Plus eigen merk zijn super voordelig en de producten zijn goed. De bezorging gaat altijd perfect, hele vriendelijke bezorger!
Ben Thuis  | 01/04/20  19:48:33 | Winkelbeoordeling :
Vriendelijke medewerkers en een ruim assortiment bij Plus. Het kan wel eens voorkomen dat er een artikel niet voorradig is, maar er is altijd wel een alternatief, ook online shoppen bij de Plus gaat uitstekend waardoor je helemaal niet meer de deur uit hoeft!
Kluk Kluk  | 30/03/20  08:35:45 | Winkelbeoordeling :
Zeker nu met het coronavirus op de loer, kun je beter niet naar de supermarkt gaan dan heeft de Plus een handig alternatief om snel aan je boodschappen te komen. Je kunt dan rustig thuis je keuze bepalen om de boodschappen vervolgens thuis te laten afleveren, super handig nu!!
Peter Tosh  | 27/03/20  16:49:58 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de Plus de beste supermarkt die er is en als je online besteld word het ook netjes en snel geleverd ik heb persoonlijk nog nooit klachten ervaren dus ik raad iedereen aan om naar de plus te gaan je krijgt er echt geen spijt van!
Jacks Teller  | 23/03/20  13:34:55 | Winkelbeoordeling :
Bij Plus kun je prima online bestellen, heel makkelijk, producten worden snel thuis bezorgd , je hoeft niet naar de winkel en de bezorging kost niet veel meer. alle producten bij een gewone winkel zijn ook online te koop en wordt bezorgd wanneer je wilt, ideaal dus!
Sebastiaan Van Soest  | 21/03/20  21:30:37 | Winkelbeoordeling :
Scrol, click, click betaal, en t word bij je thuis gebracht. Erg fijn zodra je terug keert uit een sub keuze, je automatisch weer uitkomt bij het produkt waar je bezig was. Iets minder stappen in de afronding zou fijn zijn. Goede app.
Wim Speelberg  | 22/02/20  08:16:24 | Winkelbeoordeling :
Mooie,interessante, nette,verzorgde en aantrekkelijke website met veel aanbiedingen voor jong en oud. Zeker een aanrader om eens regelmatig een kijkje te nemen in het jaar 2020. Ik zeg dus vooral doen.
Flash Gordon  | 17/02/20  18:14:53 | Winkelbeoordeling :
Wij bestellen bijna altijd bij Plus online onze boodschappen, een zeer overzichtelijke site moet ik zeggen. Alles is goed te vinden en anders uiteraard via het zoekvenstertje ook gemakkelijk te vinden. Goede en nette service tijdens de bezorging, perfect!
gerry van dinther  | 04/02/20  04:31:00 | Winkelbeoordeling :
Plus een winkel met super goede aanbiedingen waar je alle merken kunt kopen . De keus heb je uit de goedkope of de bekende merken wat je wilt . Ze bezorgen thuis als je daar behoefte aan hebt gemakkelijk vanuit je luie stoel bestellen .
Jan Boer  | 01/02/20  15:16:15 | Winkelbeoordeling :
Je vindt hier op deze mooie moderne website, de voordeligste supermarkt met blijvende vaste kortingen. Alles is hier zo makkelijk te vinden en te bestellen. Een website die is onder verdeeld in: recepten, aanbiedingen, acties en winkels. En met Plus Express ontvang je je boodschappen binnen 2 uur !
Clint Eastwood  | 10/01/20  08:58:56 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het wel goed om een Plus in de buurt te hebben, ten eerste hebben ze elke week een heleboel aantrekkelijke aanbiedingen, maar ze bezorgen ook zonder bijkomende kosten,het personeel is vriendelijk en heb je een probleem, even bellen en ze lossen het zo voor je op, echt een aanrader!
Hans Breith  | 06/01/20  09:23:08 | Winkelbeoordeling :
Handig dat ik ook de boodschappen kan laten thuisbezorgen. Vaak gratis met bepaalde kode of bepaalde produkten kopen. Ze bezorgen al vanaf 25 euro terwijl bij andere supermarkten voor meer besteld moet worden. Helemaal top!
Vanessa Leman  | 07/01/20  10:32:26 | Winkelbeoordeling :
plus, de app van Plus laden op android is soms wat aan de trage kant. top dat je je lijstje kan ordenen, alsook super handig dat je het boodschappenlijstje van plus kan delen met anderen (ideaal gewoon). regelmatig gratis bezorgen (prima actie).
Ilja Bremen  | 29/12/19  22:42:28 | Winkelbeoordeling :
Plus is echt een heel erg gave supermarkt waar je velerlei mooie en nuttige levensmiddelen kunt halen en bestellen. De website van supermarkt Plus werkt werkelijk waar heel erg goed en ik kan die dan ook aanbevelen.
Steelo Brim  | 20/12/19  11:32:30 | Winkelbeoordeling :
Voortaan doen wij onze boodschappen bij de Plus online bestellen. Nette en zeer overzichtelijke site moet ik zeggen. Alles is goed te vinden en anders uiteraard via het zoekvenstertje ook gemakkelijk te vinden. Goede en nette service tijdens de bezorging, perfect!
Veronika Kalou  | 16/12/19  07:49:12 | Winkelbeoordeling :
Bij de Plus krijg je altijd een goede service en de voorraad is altijd goed aangevuld, zelfs in het drukke hoogseizoen. Producten zijn altijd goed en net even anders als in andere supermarkten Kortom een prima winkel!
Alexander van Vlierden  | 11/12/19  15:20:59 | Winkelbeoordeling :
Super handig je boodschappen thuisbezorgd hebben voor een lage prijs dan moet je bij plus zijn je kan het ook ophalen doen hun voor jouw de boodschappen pakken hoef je het alleen af te halen je kan contant betalen of pinnen
ronald veldhuis  | 09/12/19  10:22:11 | Winkelbeoordeling :
plus is de beste supermarkt die er is en als je online besteld word het netjes en snel geleverd ik heb persoonlijk nog nooit klachten ervaren dus ik raad iedereen aan om naar de plus te gaan je krijgt er geen spijt van
Chanel West Coast  | 25/11/19  20:25:10 | Winkelbeoordeling :
Prima winkel maar online bestellen bij de Plus is ook heel makkelijk, producten worden snel thuis bezorgt , je hoeft niet naar de winkel en de bezorging kost niet veel meer. alle producten bij een gewone winkel zijn ook online te koop en wordt bezorgd wanneer je wilt, ideaal dus!
Henriette  | 21/11/19  20:14:55 | Winkelbeoordeling :
Bij de webshop van Plus kom je soms leuke aanbiedingen tegen om te kopen. Het kan een praktische manier zijn om thuis je boodschappen uit te zoeken zodat je niet naar de winkel hoeft te gaan. Dat bespaart de nodige tijd.
Anouska Poets  | 15/11/19  21:43:53 | Winkelbeoordeling :
Bij Plus heb je altijd een goede service en de voorraad is altijd goed aangevuld zelfs in het drukke hoogseizoen hier. Producten zijn altijd goed en net even anders als in andere supermarkten Kortom Plus is een hele goede en gezellige winkel!
Gio Santana  | 13/11/19  06:53:48 | Winkelbeoordeling :
Als je helemaal geen zin hebt om naar een supermarkt te gaan dan is de Plus een handig alternatief om snel aan je boodschappen te komen. Je kunt dan rustig thuis je keuze bepalen om de boodschappen vervolgens thuis te laten afleveren, super!!
Chris spiers  | 09/11/19  06:44:02 | Winkelbeoordeling :
De locatie van plus bevindt zich altijd in een parkeerzone zonder te betalen. Het is goed voor ons. nu heeft het ook online winkelen. het maakt dagelijkse boodschappen veel eenvoudiger en leuker. En er is post NL desk with PLUS .het is zo goed.
Mandy Kramer  | 05/11/19  15:06:30 | Winkelbeoordeling :
De plus is een van mijn favoriete supermarkten.Bij plus hebben ze altijd goede versproducten en altijd vriendelijk personeel.Veder hebben ze ook altijd goede acties ,en aanbiedingen ,zo kun je nu weer sparen voor een boodschappen pakket van 50 euro .Al met al een goede winkel met goed personeel .
Tatjana Juginovic  | 02/11/19  18:46:17 | Winkelbeoordeling :
De acties zijn goed te zien op de website. Goede reclames, dragen zeker hun steentje bij in de maatschappelijke verantwoordelijkheid en gelukkig draait het niet allemaal alleen om winst. Goed bezig. OOk fijn dat de boodschappen worden bezorgd.
Arie Wanningen  | 29/10/19  14:36:47 | Winkelbeoordeling :
Naast de goedkope boodschappen die jezelf kan halen kan je tegenwoordig ook de boodschappen thuis laten bezorgen door PLUS. Wie wil dat nu niet tegen de voordelige prijzen die je bij PLUS voor je boodschappen moet betalen.
Robbert  | 29/10/19  12:19:47 | Winkelbeoordeling :
Bij deze webshop kun je op eenvoudige wijze je boodschappen bestellen. Je kunt op je gemak thuis bekijken wat je aan boodschappen nodig hebt wat je de nodige tijd zal besparen, om vervolgens je aankoop te doen.
verceti  | 19/10/19  17:39:20 | Winkelbeoordeling :
perfecte winkel met ruim assortimenten ,zoals groenten vlees ,zuivel,fruit,brood,rijst en werdt snel geholpen toen ik opzoek was naar bepaalde producten en ook bij bestellingen werdt er vlug bwzorgd zeker een aanrader
W. van Pel  | 21/10/19  09:02:51 | Winkelbeoordeling :
Plus is niet de goedkoopste, maar met name de versafdeling van zowel het brood als de groente en het fruit ziet er vers uit. De acties zijn meestal leuk. Prijsverschillen van a-merken met bv de jumbo vind ik soms aan de hoge kant.
Leen van Soest  | 12/10/19  08:58:45 | Winkelbeoordeling :
De leukste kruidenier van Nederland met scherpe aanbiedingen. Makkelijke online winkel waar je kan kiezen om de boodschappen thuis te laten bezorgen of zelf af halen in een filiaal naar keuze. Brood en vleeswaren zijn een aanrader.
Harry Webber  | 07/10/19  07:17:40 | Winkelbeoordeling :
PLUS is een fijne supermarkt. Vriendelijke medewerkers en een ruim assortiment. Het kan wel eens voorkomen dat er een artikel niet voorradig is, maar er is altijd wel een alternatief, ook online shoppen bij de PLUS gaat uitstekend waardoor je helemaal niet meer de deur uit hoeft!
Johan Schoofs  | 29/09/19  14:30:55 | Winkelbeoordeling :
Net als de echte winkel groot assortiment. Goede aanbiedingen en je hoeft niet alles zelf in de winkel te zoeken. Je kan kiezen om zelf de boodschappen op te halen of thuis laten bezorgen. Zodat je altijd op tijd je boodschappen in huis hebt. Prijs is aan de hoge kant
Peter Voogt  | 22/09/19  10:24:18 | Winkelbeoordeling :
Snel en gemakkelijk jouw boodschappen online bestellen? Dat kan ook bij Plus, of het nou gaat om grote boodschappen of alleen de aanbiedingen. Je kiest zelf je bezorgmoment en jouw boodschappen worden tot in de keuken bij je bezorgd. Wat wil je nog meer?
Fred Bonaparte  | 16/09/19  07:24:32 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben voor het eerst bij Plus online boodschappen besteld. Nette en zeer overzichtelijke site moet ik zeggen. Alles is goed te vinden en anders uiteraard via het zoekvenstertje ook gemakkelijk te vinden. Goede en nette service tijdens de bezorging, perfect!
Esther Roodenburg  | 04/09/19  10:02:38 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over deze winkel waar ik al zeker meer dan 10 jaar gebruik van maak nooit geen problemen gehad en afgelopen jaar nog een prachtig pakket gekregen. Ook de klantenservice heeft me bij elke vraag die ik mocht hebben altijd netjes te woord gestaan.
Harmen Duine  | 26/08/19  23:24:39 | Winkelbeoordeling :
Fijn om zo een winkel in de buurt te hebben, ten eerste hebben ze elke week een heleboel aantrekkelijke aanbiedingen en ze bezorgen ook zonder bijkomende kosten,het personeel is vriendelijk en heb je een probleem, even bellen en ze lossen het zo voor je op, aanrader
Bert Visser  | 26/08/19  13:19:57 | Winkelbeoordeling :
De PLUS is de goedkoopste supermarkt, althans dat vinden wij! Ze hebben een groot assortiment met goede prijzen. Sinds kort doen we ook online de boodschappen en laten ze dan thuis bezorgen. Raad iedereen aan om eens een kijkje te nemen op de website.
Larissa  | 22/08/19  13:35:28 | Winkelbeoordeling :
Ik doe lang niet al mijn boodschappen online, maar voor zover ik dat wel doe zijn de verdiensten toch mooi meegenomen. De Plus heeft altijd leuke en vooral goede aanbieidingen, dus tel uit je winst!!!
miriam piccin  | 10/08/19  20:50:59 | Winkelbeoordeling :
Hallo, ik doe al jaren mijn boodschappen bij de Plus, goede kwaliteit.lage prijzen en het grote assortiment is de reden,sinds kort kijk ik ook op de website van de PLUS, ik kan het iedereen aanbevelen om ook eens een kijkje te nemen.
an van vessem  | 10/08/19  13:29:48 | Winkelbeoordeling :
wat een fijne supermarkt, krijg het gevoel in een ouderwets gezellig buurt winkeltje te zijn. gezellige kassiere's en iedereen is zo behulpzaam! dit word waarschijnlijk mijn meest populaire supermarkt
Maurice  | 07/08/19  20:22:42 | Winkelbeoordeling :
Een heldere herkenbare site van de Plus, met de huiskleuren groen van de betreffende supermarkt. Veel aanbiedingen en duidelijke hoofd- en subgroepen v.w.b. de te leveren producten. Makkelijk winkelproces, waarbij de betalingsopties ook voldoende zijn. Kortom een prima website !
Sietske Van Loenhout  | 07/08/19  10:30:12 | Winkelbeoordeling :
Goede service en voorraad is altijd goed aangevuld zelfs in het drukke hoogseizoen hier. Producten zijn altijd goed en net even anders als in andere supermarkten Kortom een hele goede winkel!
Henrie Nak  | 02/08/19  19:35:10 | Winkelbeoordeling :
Eindelijk onderhand ook een PLUS in onze woonplaats, wat een fijne winkel..! Prettige opzet, goede aanbiedingen en wat ik met name belangrijk vindt: goed vlees, vooral in vergelijking tot AH en Jumbo.
Adri Veltman  | 04/08/19  19:16:21 | Winkelbeoordeling :
Soms bestel ik online bij Plus. De bezorgkosten zijn namelijk heel redelijk en de bezorging gaat keurig volgens afspraak. Maar soms ga ik toch zelf naar de winkel omdat je daar weer extra ideeen opdoet.
govers govers  | 30/07/19  21:17:06 | Winkelbeoordeling :
super om je boodschappen online te bestellen je komt niet in de verleiding om meer te kopen dan dat je nodig hebt en het wordt keurig netjes thuis bezorgd alles verloopt heel erg soepel en bij sommige producten zijn zelfs de verzendkosten gratis.
Chris te Lintelo  | 10/07/19  07:41:19 | Winkelbeoordeling :
Plusmarkt is een supermarkt welke al langere tijd een van mijn favoriete supermarkten is. De supermarkt heeft een mooi assortiment en altijd goede acties. Ook de site is helder en duidelijk. Plus Markt is top!
Miriam piccin  | 21/06/19  22:43:03 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de PLUS de beste en goedkoopste supermarkt. Ze hebben een groot assortiment met goede prijzen. Sinds kort doe ik ook Online boodschappen en doen ze dan thuis bezorgen. Raad iedereen aan om eens een kijkje te nemen op de website.
Fred Gasselich  | 07/06/19  17:48:59 | Winkelbeoordeling :
Geen zin om naar een supermarkt te gaan dan is de Plus een handig alternatief om snel aan je boodschappen te komen. Je kunt dan rustig thuis je keuze bepalen om de boodschappen vervolgens thuis te laten afleveren.
Sjef de wildt  | 08/06/19  15:04:17 | Winkelbeoordeling :
Plus is een supermarkt met kwalitatief hoogwaardige producten wij halen er regelmatig onze boodschappen omdat er volop keuze is in merk artikelen voor een redelijke prijs. Ook de plus artikelen zijn perfect. Ze hebben ook regelmatig goede aanbiedingen. Fijne winkel
Adrienne Mathijssen  | 05/06/19  21:37:40 | Winkelbeoordeling :
Wekelijks ga ik bij de plus boodschappen doen. De voorraad is altijd goed en ik word er vriendelijk geholpen. Waar ik niet bij kan word ik geholpen. Ook zijn er altijd leuke aanbiedingen. En de plus is dichtbij. Altijd makkelijk om even binnen te gaan. Ook heeft plus ruime openingstijden.
Priscilla Ras  | 05/06/19  11:13:36 | Winkelbeoordeling :
De plus supermarkt heeft een fijne en overzichtelijke webshop. Omdat ik chronisch ziek ben kan ik niet altijd de deur uit en dan is het fijn dat je de boodschappen kunt bestellen. Als er een product niet leverbaar is krijg je een vervangend product. Echt een aanrader
Rob Lisman  | 29/05/19  20:49:31 | Winkelbeoordeling :
De PLUS supermarkt bij ons in de buurt is een zeer prettige winkel om je dagelijkse boodschappen te doen. De winkel is intuïtief ingedeeld en heeft dagelijks vele aanbiedingen. Ook kun je er zegels sparen voor het hoog rendement van wel 50%. Dit vind je in geen enkele andere winkel.
Sjaak Swart  | 24/05/19  06:42:37 | Winkelbeoordeling :
Plus heeft een prima winkel maar online bestellen is ook heel makkelijk, producten worden snel thuis bezorgt , je hoeft niet naar de winkel en de bezorging kost niet veel meer. alle producten bij een gewone winkel zijn ook online te koop en wordt bezorgd wanneer je wilt, ideaal dus!
Ilonka  | 23/05/19  19:45:24 | Winkelbeoordeling :
Plus had een actie met gratis bezorging dus heb ik het voor het eerst geprobeerd. Kwaliteit was heel goed en de producten vers. Weet niet of de prijs zo goed is, maar was leuk om een keer te proberen.
Ingrid van Loon  | 21/05/19  14:12:59 | Winkelbeoordeling :
Prettige winkel met een goed assortiment en goede aanbiedingen. Heel handig om je boodschappen klaar te laten zetten en zo op te kunnen halen. Alleen jammer dat ze niet bij ons in het dorp bezorgen. Je hoeft ook niet voor een erg groot bedrag te bestellen.
Dave Donk  | 20/05/19  09:16:53 | Winkelbeoordeling :
De prima producten van Plus zorgen er voor dat het een uitstekende supermarkt is, met name de fruitafdeling is bijzonder goed en de prijzen zijn uitermate redelijk. De bezorging aan huis is goed geregeld, want bij besteding van € 25,- wordt alles gratis thuis bezorgd.
Ferry Swinkels  | 15/05/19  11:07:58 | Winkelbeoordeling :
Prima winkel van PLUS maar online bestellen is nog veel fijner! makkelijk en de producten worden snel thuis bezorgt , je hoeft niet naar de winkel en de bezorging kost niet veel meer. alle producten bij een gewone winkel zijn ook online te koop en wordt bezorgd wanneer je wilt, ideaal dus!
Ad Peterse  | 13/05/19  14:49:38 | Winkelbeoordeling :
Mooie winkels met brede paden vriendelijk personeel Handige app met knop voor de reclames.. Overzichtelijke site met handige zoekfunctie ook staan de aanbiedingen hier direct in beeld en per soort gepresenteerd..
David Ruiter  | 11/05/19  09:25:57 | Winkelbeoordeling :
Plus supermarkt is een aanrader voor elk huishouden. Voor ieder mens in elke leeftijdscatagorie rijk of arm, voor iedereen de ideals supermarkt voor Uw boodschappen. Bij de plus zijn constant nwe leuke spaaracties voor elke 10euro aan boodschappen. Is de spaarkaart vol krijgt U iets leuks!
Susan Mensink  | 02/05/19  06:48:05 | Winkelbeoordeling :
Plus, de beste supermarkt die ik ken! Ruim aanbod aan producten. Heel veel leuke acties, aanbiedingen. Ook altijd leuke spaaracties zoals nu die in samenwerking met tupperware! En niet te vergeten het sparen van de koopzegels. Altijd weer een leuk extraatje voor de vakantie of de kerst :)
Melyana Hasan  | 22/04/19  11:40:21 | Winkelbeoordeling :
Lekker de zomer in aantocht, voor lekker en goede prijs naar plus voor al uw barbecue spulletjes, en genieten met uw familie en vrienden of collega's! Of tijdens de WK vrouwen hup hup leeuwinnen echt top met al de lekkere gerecht van de plus.
tim koolen  | 17/04/19  23:24:24 | Winkelbeoordeling :
zeer tevreden over de plus we hebben een plus bij kas in het dorp en die hhebn alles wat je je kan bedenken top eigenaren kan geen beter bedenken top service aan huis brengen het kan allemaal niet op met de plus
Bianca  | 13/04/19  08:31:21 | Winkelbeoordeling :
Als je geen zin hebt naar een supermarkt te gaan is deze webshop een handig alternatief om snel aan je boodschappen te komen. Je kunt dan rustig thuis je keuze bepalen om de boodschappen vervolgens thuis te laten afleveren.
Christini Induzzi Lopes  | 07/04/19  23:19:06 | Winkelbeoordeling :
Ik koop soms regelmatig in deze winkel. Ik hou van de producten die ik nog een kan nemen. en gratis. is een grote supermarkt. goede kwaliteit en prijs. Ik raad het aan voor mensen die van promoties, kortingen en voedselvoordelen houden.
anja van den brandt  | 01/04/19  07:57:36 | Winkelbeoordeling :
goede kwaliteit mooie prijzen fijne winkel om te winkelen verse producten in de schappen vriendelijk personeel uiterst fijne winkel voor je dagelijkse boodschappen centraal gelegen voldoende parkeerruimte
Janny Sterling  | 01/04/19  08:04:52 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben goede ervaringen met PLUS, bezorgen vanaf 25 euro of zelf ophalen. Acties bij bepaalde artikelen geen bestelkosten, altijd wel leuke voordelige acties voor de kinderen bijvoorbeeld smurfen of voetbalplaatjes.
emma govers  | 29/03/19  17:31:00 | Winkelbeoordeling :
Heel erg gemakkelijk om je boodschappen bij plus.nl te bestellen die komt niet meer in de verleiding om allerlei andere dingen te kopen en alles wordt Keurig netjes thuisgebracht zodat je zelf niet meer hoeft te zeulen met zware kratten
Assumar Gellis  | 29/03/19  08:26:10 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de Plus een voortreffelijke winkel, ze hebben een heel groot assortiment, dus keuze genoeg. Je wordt altijd erg goed geholpen. Je kunt ook online je boodschappen doen en het wordt dan bij je thuis bezorgd. Ze zijn ook erg klantgericht, sowieso een aanrader!
Froukje De Rooy  | 26/03/19  09:43:35 | Winkelbeoordeling :
Plus is voor mij de groene supermarkt,wwr de verse bio producten van de kassen en het weiland te koop zijn van prima kwaliteit.De winkels vind je dikwijls in de kleinere steden en dorpjes in Nederland.
Barbara  | 25/03/19  17:09:44 | Winkelbeoordeling :
Wat fijn dat de plus hier om de hoek zit. En thuisbezorgd Je kan ook een bestelling doen en hem dan een paar uur later afhalen of laten bezorgen via plus express Ze hebben altijd leuke aanbiedingen En vriendelijke bezorgers
Ilonka  | 25/03/19  09:42:23 | Winkelbeoordeling :
Deze week was er een actie met gratis bezorging dus ik heb voor het eerste online boodschappen besteld bij de Plus. Leuke aanbiedingen, op tijd bezorgd en goede kwaliteit. Ga hier zeker vaker bestellen!
Debbie Coert  | 25/03/19  08:58:46 | Winkelbeoordeling :
sinds Plus hier uit de wijk is verdwenen en er geen andere supermarkt op loopafstand is, is de online-site van Plus echt een uitkomst. Vooral omdat hun minimumbedrag voor bezorging maar 25 euro is. Top!
Ursula Schramm  | 21/03/19  12:34:50 | Winkelbeoordeling :
Ik heb hele goede ervaring bij de Plus gemaakt, ik ben voral Fan van de Koopzegels, er is geen andere winkel die zoveel rendement op koopzegels heeft als de plus. je spaart zelf voor 4 euro zegels maar je krijgt er wel 6 euro voor terug, dat is een rendement van maar liefst 50 %
Samantha Van de merbel  | 20/03/19  13:09:47 | Winkelbeoordeling :
Boodschappen besteld via plus.nl dit ging erg gemakkelijk en een ruim aanbod met verschillende prijzen. Met de kortingscode gratis thuisbezorgd wat ideaal is aangezien je dan niet hoeft te sjouwen. Ik ga dit zeker vaker doen.
Berry Stevens  | 20/03/19  06:42:19 | Winkelbeoordeling :
De Plus heeft een uitstekende supermarkt met prima producten. Ik vind met name de fruitafdeling bijzonder goed en de prijzen zijn uitermate redelijk. De bezorging aan huis is goed geregeld, want bij besteding van € 25,- wordt alles gratis thuis bezorgd.
Jacob Smeets  | 14/03/19  14:16:04 | Winkelbeoordeling :
Plus supermarkt is een sterk in opkomst zijnde winkel.kan goed concurreren met de grote jongens.Veel aanbiedingen maken het een fijne supermarkt,waar je alles vindt voor je dagelijkse boodschappen.Erg goede indeling van de winkel,waar je alles snel en makkelijk vindt.
Jan Metaal  | 08/03/19  08:50:14 | Winkelbeoordeling :
Plus is een gezellige winkel maar online bestellen is ook heel makkelijk, producten worden snel thuis bezorgt , je hoeft niet naar de winkel en de bezorging kost niet veel meer. alle producten bij een gewone winkel zijn ook online te koop en wordt bezorgd wanneer je wilt, ideaal dus!
Harry Webber  | 04/03/19  10:24:40 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben vrijdag voor het eerst bij plus online de boodschappen opgehaald. Wat een gemak, stond allemaal gereed en was met de drukte zo weer weg!.Echt handig. Zullen het zeker nog weer eens doen als we veel boodschappen nodig hebben.
Martin Simons  | 25/02/19  05:02:11 | Winkelbeoordeling :
Mooi assortiment en vriendelijk en deskundig personeel. Tijdig geleverd. Indien niet voorradig is er eerst contact alvorens er zomaar wat anders bij te voegen. Altijd veel aanbiedingen waar ik dankbaar gebruik van maak.
stinger de smet  | 20/02/19  06:42:20 | Winkelbeoordeling :
nette dienst, netjes op afgesproken tijd thuis goederen afgeleverd twee artikelen niet in voorraad, wel netjes gebeld hierover om eventueel een vervangend prodikt aan te duiden vlotjes afgehandeld - nette, keurige levering en afhandeling
Yvette Daniëls  | 18/02/19  15:02:47 | Winkelbeoordeling :
Plus is een supermarkt met een mooi, eigen assortiment. Vaak leuke aanbiedingen. Bestellen via nucash zorgt voor een 'korting' op je boodschappen. Handig in deze dure tijd. Plus is een goede supermarkt.
Frank T.  | 18/02/19  06:32:00 | Winkelbeoordeling :
Dit is echt een heel goede webshop omdat de service en cashbacksnelheid echt supersnel is. Als je bij Plus koopt kijk altijd welke goede aanbiedingen ze dan hebben. Koop dus bij Plus de ideale webwinkel.
Cindy Kalou  | 17/02/19  08:54:30 | Winkelbeoordeling :
Ik heb alleen maar goede ervaringen met PLUS, zowel met fysiek shoppen als met online bestellen. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Kwaliteit producten over het algemeen goed. En als er eens iets minder goeds tussen zit, dan kun je zonder probleem retourneren.
Monique  | 12/02/19  20:16:08 | Winkelbeoordeling :
Voor het eerst bij Plus online boodschappen besteld. Nette en zeer overzichtelijke site moet ik zeggen. Alles is goed te vinden en anders uiteraard via het zoekvenstertje ook gemakkelijk te vinden. Goede en nette service tijdens de bezorging die vlot gedaan werd
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 10,00 CASHCOINS Budget Energie
visit register click click