ONTVANG TOT 1,13% CASHCOINS HEMA

Picnic Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Picnic

Picnic is de online supermarkt, gratis aan huis

Ken jij Picnic al? Je kunt je boodschappen voor de laagste prijs gratis thuis laten bezorgen! De bezorging is gratis en je hoeft nooit meer te wachten op je boodschappen. Registreer je nu en profiteer ook van het gemak van Picnic!

Picnic Beoordelingen

Laila Franken-daniels  | 03/10/20  12:18:34 | Winkelbeoordeling :
Picnic vind ik persoonlijk zeker een aanrader, ik heb hier nooit problemen gehad tot nog toe. Ze hebben een snelle levering en een best groot aanbod in produkten als er iets niet is kun je het melden en proberen ze hier een oplossing voor te zoeken goed geregeld allemaal!
John Reiche  | 25/08/20  02:28:11 | Winkelbeoordeling :
Ja Picnik het aanbod is oneindig en ze zijn snel en niet vlug !!! Ja dames en heren bestel bij picnic ze flessen je waar je bij staat en als je niet uitkijkt dan wordt met de ogen van het personeel uit en halen ze het geld van je bankrekening !!!
Simone Vlieland  | 03/07/20  17:42:28 | Winkelbeoordeling :
altijd netjes bezorgd, 1x iets vergeten te leveren en kreeg me geld netjes terug. het contact met de klantenservice is ook goed geregeld. je kan duidelijk zien hoelaat je boodschappen worden bezorgd. ik bestel standaard 1x in de week.
Jack Van Slooten  | 06/06/20  10:21:44 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede bezorging altijd netjes op tijd een smsje hoe laat ,e eraan komen. Bezorgers behulp,zaam en respect vol. Diepvries ijsje goed bevroren overgekomen. Ondanks de drukte tijden de carona wel altijd de tijd om ff te helpen
Barbera Striekwold  | 07/06/20  15:51:14 | Winkelbeoordeling :
super goede aanbiedingen ik beveel het aan om lid te worden ideaal voor mensen die de hele dag werken Word bezorgt aan huis tot bijna in de keuken Je kan online je boodschappen doen dus je hebt tijd over om andere dingen te doen
marieke  | 29/03/20  18:08:11 | Winkelbeoordeling :
Bij Picnic kun je makkelijk en snel je boodschappen bestellen. Dat scheelt een hoop tijd en geld, want Picnic heeft veel producten scherp geprijst! Verzending is altijd gratis. Wel geldt er een minimum bestelbedrag van 25 euro.
geert Bosgraaf  | 16/02/20  12:57:01 | Winkelbeoordeling :
ik vind picnic geweldig je kan er online kopen in wat ze in voorraad hebben en dan ook nog voor een schappelijke prijs dus maak je lid en verdien cashback er voor terug hoe makkelijk wil je het nog hebben
sandra ooijen  | 04/12/19  12:48:06 | Winkelbeoordeling :
super makkelijk en snel je boodschappen in huis ook veel produkten goedkoper dan bij dirk zelf en een goede uitkomst voor mensen die hele dagen werken is de picnic niet weg te denken dus mensen bestel bij de picnic ook een hoop aanbiedingen
Fran Lachterop  | 06/10/19  15:32:28 | Winkelbeoordeling :
Zo makkelijk gewoon thuis bestellen niet de deur uit wordt gebracht vriendelijk optijd wat wil je nog meer!!!makkelijker dan dit is er niet en dan ook nog eens kwaliteit en de prijs is ook helemaal top
ahj wennekes  | 22/08/19  11:22:32 | Winkelbeoordeling :
Bij picnic is makkelijk en snel u boodschappen te bestellen snelle levering goede kwaliteit en klant vriendelijk personeel en u boodschappen snel in huis te hebben en makkelijk onlain te bestellen toppie
erna Neuteboom  | 20/08/19  05:21:02 | Winkelbeoordeling :
Picnic, goede service, altijd op tijd, prijzen gelijk aan supermarkt of goede aanbiedingen, doe er vaak mijn online boodschappen, en mocht er iets niet kloppen, dan is dat via de app zo geregeld, vind dit een echte aanrader..PICNIC
Helene Van Egmond  | 25/06/19  10:49:46 | Winkelbeoordeling :
Al langere tijd doe ik mijn boodschappen bij PicNic. Ik ben erg tevreden over hun aanbod, service en manier van winkelen. De prijzen zijn vergelijkbaar met andere voordeelsupers, ze staan open voor suggesties en hun service is prima. Vanuit huis boodschappen doen waarbij ik zie wat nodig is.
bianca wesel  | 13/05/19  06:52:03 | Winkelbeoordeling :
super deze online winkel goed en zeker goede kwaliteit voor lekker tasje boodschappen moet je hier zijn goede service en klantgericht met oog op kwaliteit dus kijk snel op picnic en maak ook kennis hier mee
Nelly Flahaut  | 15/04/19  09:19:43 | Winkelbeoordeling :
picnic is super ben al meer dan14 maanden vaste klant en ben super tevreden .een aanrader ! makkelijk via de app bestellen en een problem kan je appen via watsup .zijn ze iets vergeten gewoon zeggen en je krijg alsnog voor niks bij je volgende bestelling!ik raad picnic aan aan iedereen
Ciska Tesink  | 04/03/19  01:21:42 | Winkelbeoordeling :
Picnic is een gat in de beperkte markt van thuisbezorging van huishoudelijke boodschappen.Overzichtelijk, goed assortiment, vriendelijk en behulpzaam en de prijs is ook vriendelijk. De naam is ook erg goed bedacht en maakt het online bestellen en laten bezorgen leuk, geeft een gezellig gevoel.
Jeroen Opstelten  | 08/02/19  09:14:17 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruik Picnic al zo'n 1,5 jaar. Ik ben ontzettend tevreden, ze leveren goede producten tegen de scherpste prijs. De service is excellent, als er iets niet goed gaat krijg je het aankoopbedrag van het product terug EN het product gratis nogmaals toegezonden. Zeer behulpzaam personeel
charlotte kuiper  | 11/02/19  13:51:52 | Winkelbeoordeling :
hoe simpel kan het zijn gewoon thuis blijven niet sjouwen met de boodschappen nog door regen en sneeuw nog hitte maar gewoon via uw computer rustig met bakkie koffie shoppen en alles wordt lekker thuis gebracht
Melody  | 06/02/19  16:26:35 | Winkelbeoordeling :
Geen zin om naar de supermarket te gaan dacht even kijken bij Picnic was makkelijke site. Nadat ik besteld had was al snel thuis bezorgd op de tijd dat gevraagd had via de site. Ik ben om ik ga vaker bestellen!!
C Beer  | 02/02/19  10:36:02 | Winkelbeoordeling :
Boodschappen besteld bij PICNIC. Vrij snel kreeg ik mijn boodschappen thuis geleverd. Snelle, goede services. Nog een cadeautje erbij gekregen. Vriendelijke bezorgers en wat een verademing dat ik niet altijd meer de deur uit hoef voor de boodschappen.
Judith van Gelder  | 05/02/19  10:28:03 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk als je aan huis gekluisterd bent. Je boodschappen online invullen op je smartphone en bestellen maar. Boodshappen worden als je dat wilt ook binnen gebracht. Echt toppie. Heb het momenteel niet nodig, maar als weer zo zou zijn dan bestel ik hier weer.
Nathalie Brak  | 29/01/19  14:51:25 | Winkelbeoordeling :
Helemaal tevreden. PICNIC had alles wat ik wilde bestellen en ik kon de tijd van leveren helemaal zelf bepalen. Ze waren keurig op de aangegeven tijd. Zeker een aanrader. Met vriendelijke groet Nathalie
Pascalle Van Zadelhoff  | 11/01/19  13:11:00 | Winkelbeoordeling :
Ik heb voor Picnic gekozen omdat ik niet altijd de mogelijkheid heb om naar de winkel te gaan. Ze hebben een duidelijke app, alles is te vinden. En natuurlijk vanaf de € 25,- geen bezorgkosten. De bezorgers zijn vriendelijk en behulpzaam
Safina Kasanmoehamat  | 12/01/19  10:31:18 | Winkelbeoordeling :
Picnic is ideaal vanaf 25 euro hoef je geen bezorgkosten te betalen heel makkelijk en snel en snel geleverd de boodschappen. Ook ruime keus in assortiment. Vriendelijk personeel. Ook heeft picnic van alles in de winkel.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
Tot 3,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 1,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click