ONTVANG 5,13 CASHCOINS ONTVANG 5,13 CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help

Parkos Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Parkos

Zoek een parkeerplek rondom vliegvelden met korting bij Parkos

Parkos is het boekingsplatform voor parkeerplekken rondom vliegvelden. Met parkeerplekken rondom alle grote vliegvelden zoals Schiphol, Eindhoven Airport, Dusseldorf Airport en Zaventem biedt Parkos een compleet aanbod aan parkeerplaatsen aan. Boek een parkeerplek nu met hoge korting!

Parkos Beoordelingen

Freddy Maertens  | 21/07/21  17:37:22 | Winkelbeoordeling :
Prima service van Parkos, auto staat er veilig, je neemt zelf je sleutel mee en na het ophalen van je koffers bel je en sta je binnen 20-25 minuten weer bij je auto, dit is heel ideaal voor mij en ga ik in de toekomst zeker meer gebruiken!
Anouska Bepnikova  | 12/07/21  09:12:43 | Winkelbeoordeling :
Eerste kennismaking met Parkos en zeker niet de laatste keer. Hadden om 2 uur 's nachts afgesproken en 1.50u belde ze ons op waar we waren anders wachtte hij even zodat ie ons direct mee kon nemen naar Schiphol. Bij terugkomst ook super snel opgepikt en werden bij onze auto afgezet, Aanrader!!
Vero Nica  | 23/06/21  19:09:29 | Winkelbeoordeling :
Parkeren bij Parkos is ons goed bevallen. Bij aankomst parkeerplaats was er direct een busje om ons naar Schiphol te brengen en we werden voor de deur afgezet en bij terugkomst even bellen en busje was er ook direct om ons weer bij de auto af te zetten. Beide keren vriendelijke chauffeurs.
Ricky Wamberto  | 09/06/21  10:29:21 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne parkeergelegenheid. Alles ging keurig op tijd en je hoeft niet eens je autosleutel af te geven. Dicht bij de vertrekhal en zeer goede prettige aangename service. Geen gedoe met wachttijden en bij vertrek wederom geen gedoe met wachttijden, super bij Parkos!
Harry Webber  | 07/06/21  15:00:01 | Winkelbeoordeling :
Wij werden allemaal netjes op tijd gebracht naar Schiphol en ook op de terugweg netjes op tijd gehaald en wij hadden ook nog eens een hele vriendelijke chaffeur. Duidelijk uitgelegd en alles tegen een zeer mooie prijs, zeker voor herhaling vatbaar!
Sjaak Swart  | 04/06/21  13:39:14 | Winkelbeoordeling :
Voor vertrek reserveerde ik een parkeerplaats. Een dag voor vertrek werd ik gebeld met het aanbod voor een gratis upgrade waardoor we bijna op de luchthaven konden parkeren. De reden voor deze upgrade was omdat er plekken vrij zijn en ze graag iets extra’s willen doen. Fijne service dus!
Crash Chenko  | 10/01/21  11:06:07 | Winkelbeoordeling :
Snelle service van Parkos, direct na aankomst met 10 minuten op het vliegveld. Ook bij terugkomst 10 minuten na bellen vanaf de bagageband met koffer in de hand op afgesproken plek in herkenbare bus. Beste service die ik tot op heden heb meegemaakt.
Jacks Teller  | 17/08/20  08:51:35 | Winkelbeoordeling :
Bij aankomst naar parkeerplek begeleid, daarna direct in taxibus naar Schiphol gebracht en voor de deur afgezet. Bij terugkomst tijdens ophalen bagage gebeld en taxibus kwam aanrijden toen we naar buiten liepen, allemaal prima geregeld door Parkos!
Rob Dyrdek  | 20/04/20  21:20:22 | Winkelbeoordeling :
Paniek vanwege corona, maar niet bij Parkos. Wij hebben heel goede ervaring met Parkos. Bij aankomst op het parkeerterrein kwam direct de shuttelbus die ons keurig naar Schiphol bracht. Bij terugkomst hadden we een vertraging,even een telefoontje naar Parkos en de chauffeur was er al na 5 minuten.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG 5,13 CASHCOINS ONTVANG 5,13 CASHCOINS
visit register click click