ONTVANG TOT 1,00% CASHCOINS bol.com

OHRA Inboedelverzekering Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over OHRA Inboedelverzekering

Sluit je inboedelverzekering voordelig af met de OHRA Inboedelverzekering

Met de inboedelverzekering van OHRA weet je dat je gebakken zit. De inboedelverzekering bied jou vele voordelen. Zo verzeker je ook gelijk de schades die je zelf veroorzaakt en met een vrijwillig eigen risico betaal je minder premie. De OHRA Inboedelverzekering scoort 5 sterren op kwaliteit! Sluit je inboedelverzekering daarom nu met korting af bij OHRA!

OHRA Inboedelverzekering Beoordelingen

Cor Veltman  | 01/05/20  22:33:33 | Winkelbeoordeling :
OHRA inboedel verzekering,een goede keus.In geval met een schade,makkelijk en soepel de schade doorgeven en alles is snel geregeld.OHRA is een vertrouwde verzekering,ik zit er al jaren tot volle tevredenheid.
Wouter Dekker  | 24/02/20  11:33:38 | Winkelbeoordeling :
prima verzekeringsmaatschappij, alleen goed opletten maar voor de rest prima mensen en fijne klantenservice. wel lang wachten in de rij altijd hetzelfde liedje ach het ik de niet anders altijd wel wat te klagt
Rein Weele  | 09/02/20  06:33:30 | Winkelbeoordeling :
Ohra inboedelverzekering is een goede manier om uw inboedel te verzekeren omdat het een goede keuze is . voor een goede en goedkope inboedel verzekering moet je bij onze klanten zijn zeer tevreden en fantastische onderneming
Angela Bettink  | 13/01/20  22:12:34 | Winkelbeoordeling :
Bij schade werd er snel actie ondernomen en de schade werd professioneel gerepareerd door een bedrijf dat door Ohra werd aangewezen. Dat scheelde weer uitzoekwerk en was erg fijn dat Ik de kennis en kunde in huis hebben om dit op te lossen.
remond reichwein  | 30/12/19  16:22:04 | Winkelbeoordeling :
een van Nederlands grootste en belangrijkste verzekeringen voor je auto verzekering dekt alle soorten en maten van soorten schade van je auto vriendelijk personeel behulpzaam snelle service en dekt veel
 | 30/09/19  11:56:13 | Winkelbeoordeling :
de Ohra inboedelverzekering is niet duur vergeleken met de anderen en ook hierbij weer, de klantenservice is erg vriendelijk en behulpzaam. ik blijf in ieder geval klant bij Ohra de komende tijd......
Miriam piccin  | 28/01/19  17:43:23 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik heb mijn inboedelverzekering bij OHRA. Ik ben er zeer tevreden over en de premie die ik maandelijks betaald is ook goed. Ik raad iedereen aan om ook eens een kijkje op de website van Ohra te nemen.
Petronella smit  | 13/01/19  14:27:55 | Winkelbeoordeling :
Ohra inboedelverzekering is een degelijke en betrouwbare inboedelverzekering. Bij Ohra inboedelverzekering heb ik niet het gevoel dat het alleen om de premie gaat. Bij een wasmachine brand ben ik uitstekend geholpen en lekker snel ook, top !!!!
Arnold Smit  | 18/10/18  00:28:06 | Winkelbeoordeling :
geweldige verzekeringsmaatschappij geen taboes geen poespas staan voor je klaar als het echt nodig is en dan zijn ze er ook echt hele vriendelijke telefonistes die begrijpen wat jij doormaakt en daar goed op anticiperen en dit alles voor een zeer redelijke prijs Ik ben echt dik en dik tevreden Ik kan deze verzekeringsmaatschappij iedereen aanbevelen
Kel Pronk  | 08/08/16  16:40:19 | Winkelbeoordeling :
OHRA is een fijne verzekingers maatschappij. Ik en mijn gezin zit er al jaren bij als er iets is is het altijd zo beantwoord en geregeld. Alles is gewoon oke.
Jessica Verhoef  | 26/07/16  07:27:54 | Winkelbeoordeling :
Deze verzekering is duidelijk en helder in wat er verzekerd is en de voorwaarde. Goede prijs en ook nog eens een goede kwaliteit verzekering. Goede service!
M. Wiegink  | 07/03/16  11:55:18 | Winkelbeoordeling :
Mijn man is verzekerd bij OHRA en dit bevalt prima. Nette service en afhandeling. Kortom super
Stefan Kremers  | 03/03/16  04:57:19 | Winkelbeoordeling :
Wat een heerlijke site!!!, enorm makkelijk om via de site te bekijken wat het beste bij onze wensen past inzake onze inboedelverzekering met twee kleine kinderen heel erg belangrijk dat deze goed is, dus OHRA.
Denise Verbakel  | 21/10/15  12:32:13 | Winkelbeoordeling :
Indien u over wilt naar goedkope uitstekende verzekeringen bent u bij OHRA aan het goede adres. Ik zelf heb een Inboedelverzekering bij hun afgesloten en een laag tarief en een uitstekende dekking dus ik denk er al stevig aan om ook met de overige verzekeringen over te stappen.
Alma Selimovic  | 12/10/15  01:26:05 | Winkelbeoordeling :
Onlangs heb ik brand gehad in imjn werkplaatsje, dit is geheel uitgebrand, ondanks dat de locatie verweg is van mijn woonhuis, heb ik het in de polis genoemde maximale bedrag uigekeerd gekregen. Ik heb de meeste van mijn verzekeringen bij OHRA ondergebracht.Hele goed
Annemarie Moerenhout  | 28/09/15  20:43:05 | Winkelbeoordeling :
Een goed en professioneel bedrijf! Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een verzekering! er is voor ieder wel wat wils! voor jong en voor oud, en voor mensen met een groot budget en voor mensen met klein budget
Hennie Loriaux  | 25/08/15  15:30:34 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met Ohra inboedelverzekering. Je kan ook schade die jezelf veroorzaakt verzekeren. Met vrijwillig eigen risico betaal je minder premie, zeer interessant Met vriendelijke groeten Hennie
Mirjam van der Walle  | 01/08/15  11:33:27 | Winkelbeoordeling :
Ik heb mijn autoverzekering hier èn mijn aansprakelijkheidsverzekering en dat ook al een aantal jaren. Ik ben zeer tevreden. Je wordt goed geholpen wanneer nodig en ook snel uitbetaald (of tegenpartij) wanneer nodig.
Christine Chu  | 31/07/15  13:56:40 | Winkelbeoordeling :
Ohra is een erg goede verzekeraar. Hun inboedelverzekering is erg voordelig en ze zijn ook erg redelijk met spullen vergoeden. Verder zijn hun medewerkers ook erg aardig en behulpzaam bij vragen en problemen.
frank smid  | 25/07/15  22:07:18 | Winkelbeoordeling :
Ohra vinden wij de beste verzekeraar op dit moment qua verzekeraars die er te vinden zijn. wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Ohra. Wij willen niet anders dan Ohra. Echt waar. Wij zijn heel tevreden.
Foeke  | 26/07/15  14:59:50 | Winkelbeoordeling :
Bij Ohra heb je in ieder geval een hele goede inboedelverzekering volgens mij. Ook is het gemakkelijk online te regelen, zoals een schade melden. Ohra staat bekend als een degelijke verzekeraar, dus het is aan te raden voor velen.
Xu lan  | 21/07/15  17:33:49 | Winkelbeoordeling :
Ohra is een goede zorgverzekeraar. Ze zijn erg goed met zorgverzekeringen. Verder lijken ze me ook goed met andere verzekeringen zoals reis enzovoort. Ze hebben ook erg goede klantenservice en zijn erg behulpzaam.
Fons  | 19/07/15  09:59:13 | Winkelbeoordeling :
Een aantal jaren geleden waren wij uitgebreid verzekerd bij OHRA verzekeringen. Het grootste voordeel ervan vindt ik alle verzekeringen gemakkelijk bij één partij én de kortingen die OHRA geeft als je meerdere polissen bij hen hebt.
Harry van de Sunweb  | 17/07/15  15:12:03 | Winkelbeoordeling :
Indien u over wilt naar goedkope uitstekende verzekeringen bent u bij OHRA aan het goede adres. Ik zelf heb een Inboedelverzekering bij hun afgesloten en dat bevalt uitstekend, laag tarief en een uitstekende dekking dus ik denk er al stevig aan om ook met de overige verzekeringen over te stappen.
Petra Jansen  | 16/07/15  08:45:25 | Winkelbeoordeling :
Een Inboedelverzekering afsluiten? Vergelijk op de site en sluit direct af! Makkelijk te doen en handig te gebruiken. Overzichtelijke site met contactmogelijkheden met experts die voor je klaar staan met advies en ze beantwoorden graag al je vragen! Kijk op hun site en vergelijk!
Johan Van De Put  | 02/07/15  15:56:24 | Winkelbeoordeling :
Ik heb geen verzekering van Ohra, maar ik heb hen wel overwogen in mijn keuze, ik denk dat het geen slechte keuze zou zijn geweest, hun service staat bekend als goed en de prijs is iets hoger dan die ik nu heb genomen.
Helena Seters  | 18/06/15  09:39:36 | Winkelbeoordeling :
Wil jij je ook geen zorgen meer maken om je Inboedelverzekering? Regel deze dan bij OHRA! Zo zijn jou spullen verzekerd tegen schade en of diefstal. Via de site van OHRA kun je makkelijk en snel jou premie berekenen.
p. ram  | 13/06/15  16:43:04 | Winkelbeoordeling :
Op de site van OHRA vindt je allerlei soorten verzekeringen waaronder de inboedelverzekering. Op de site vindt je snel en gemakkelijk de voorwaarden en prijzen en kun je daarna meteen je verzekering aanvragen.
Harm Raspe  | 08/06/15  12:01:10 | Winkelbeoordeling :
aardige site en zeer overzichtelijk.Ik heb deze site eens rustig door genomen en de producten die ze je aanbieden zijn ook redelijk van prijs.Mischien zal ik in de toekomst wel overstappen naar Ohra maar dat is nog niet helmaal zeker
Chris Weber  | 10/06/15  11:43:36 | Winkelbeoordeling :
OHRA heeft een van de betere websites op het internet in Nederland. Ook de INBOEDELVERZEKERING kun je hier makkelijk afsluiten. Dus informeer je op de site van OHRA en verglijk de premies !!! DUS DOEN.
Ingrid Noppen  | 08/06/15  15:25:18 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke website. Verzekering is makkelijk aan te vragen en je krijgt meteen de premie te zien. De verschillende betalingsmogelijkheden zijn ook prettig en alles staat duidelijk aangegeven en gerangschikt.
Gerrit Vink  | 01/06/15  22:00:04 | Winkelbeoordeling :
De Ohra inboedelverzekering is een heel goede met een uitgebreide dekking voor eventuele schade aan je inboedel. Alle zaken aangaande deze verzekering kan je regelen via de web shop van deze verzekeraar. Kwaliteit en service zijn goed.
Bud Spencer  | 27/05/15  15:00:47 | Winkelbeoordeling :
Al een paar jaar op rij gebruik gemaakt van Independer om een inboedelverzekering uit te kiezen. Al kijk ik ook buiten Independer om naar andere verzekeraars, goedkoper voor een prima dekking dan Ohra kan ik echt niet vinden. Perfect!
Double Trouble  | 24/05/15  09:34:29 | Winkelbeoordeling :
Al een paar jaar op rij gebruik gemaakt van Independer om een inboedelverzekering uit te kiezen. Al kijk ik ook buiten Independer om naar andere verzekeraars, goedkoper voor een prima dekking dan OHRA kan ik echt niet vinden. Super!
Margo de Wit  | 17/05/15  12:33:14 | Winkelbeoordeling :
De OHRA Inboedelverzekering is gelijk een van de meest uitgebreide inboedelverzekeringen die je kan vinden en dat tegen de laagste prijs. Veroorzaak je zelf een schade? Geen probleem ook die is gedekt met een Inboedelverzekering van OHRA.
Maria van Roessel-Strassner  | 12/05/15  13:01:16 | Winkelbeoordeling :
Op zoek naar een niet te dure inboedelverzekering? Dan kun je gerust een kijkje nemen bij OHRA. Kies tussen twee dekkingen. Bij nieuwe spullen krijg je zelfs de nieuwwaarde terug. Een extra is "Buiten het huis", wanneer je spullen mee neemt op reis, bij voorbeeld.
Wilfred Verbakel  | 26/04/15  11:12:28 | Winkelbeoordeling :
Al een paar jaar op rij gebruik gemaakt van Independer om een zorgverzekeraar uit te kiezen. Al kijk ik ook buiten Independer om naar andere zorgaanbieders, goedkoper voor een prima zorg dan OHRA kan ik echt niet vinden. Super!
Beppie Sultana  | 23/04/15  14:12:01 | Winkelbeoordeling :
Al een paar jaar op rij gebruik gemaakt van Independer om een zorgverzekeraar uit te kiezen. Al kijk ik ook buiten Independer om naar andere zorgaanbieders, goedkoper voor een prima zorg dan OHRA kan ik echt niet vinden. Super!
Stephanie van der Hart  | 16/04/15  15:55:20 | Winkelbeoordeling :
Ben jij op zoek naar een inboedelverzekering? Ga dan eens kijken bij Ohra.Daar ben je binnen no time verzekerd.En je hoef niet alles steeds aan te geven.Je bent gewoon verzekerd.Hoe fijn en handig is dat?
Annie Deinum  | 15/04/15  15:32:14 | Winkelbeoordeling :
Met de OHRA Inboedelverzekering ben je verzekerd tegen schade aan je inboedel. Ook ben je verzekerd in het geval van diefstal De OHRA inboedelverzekering dekt schade aan al je bezittingen. De polisvoorwaarden zijn duidelijk.
Huub Stolle  | 06/04/15  14:29:08 | Winkelbeoordeling :
Ohra is bekend van de tv reclame. Met name de vervelende spot met Andre v Duijn. Echter ze doen wat ze beloven. Ze zijn echt goedkoop bieden op op wat voor verzekering ook een goede dekking. Duidelijke taal service op hoog niveau!!!
Didi Didi  | 29/03/15  09:15:40 | Winkelbeoordeling :
De verzekeringen die ik heb lopen, hebben een gustige prijs ten opzichte van andere aanbieders met vergelijkbare verzekeringen. Dit mede door het bonussysteem bij meer verzekeringen. Bij telefonisch contact word ik snel en adequaat geholpen.
Rodney Zwaard  | 08/03/15  01:28:40 | Winkelbeoordeling :
Dit is een hele goede website waar je veel informatie kan vinden over de zorgverzekering. De website is erg overzichtelijk en heel duidelijk. De zorgverzekering vergoed erg veel dingen en je hebt ruime keuze uit pakketten.
anja johanna van vessem  | 23/11/14  10:08:29 | Winkelbeoordeling :
ik zit al zo een 17 jaar bij Ohra en tevreden.ze handelen claims super snel af en de premie's zijn betaalbaar.vriendelijke mensen aan de telefoon als je ze belt en dat zegt tegenwoordig al heel wat! ben aan het dubben of ik ook mijn zorgverzekering af sluit bij Ohra
Elena Vasilescu  | 18/11/14  16:20:30 | Winkelbeoordeling :
U kunt bij OHRA terecht voor uw zorgverzekering, schade- en levensverzekeringen,bankproducten en huisdierverzekeringen.OHRA is al meer dan 80 jaar een gezonde Nederlandse verzekeringsmaatschappij.Op dit moment heeft OHRA als totaalverzekeraar ruim 800.000 klanten.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG TOT 1,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click