ONTVANG 1,50% CASHCOINS Dell

Norton Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Norton

Bij Norton koop je krachtige beveiliging en veilige back-ups voor je pc, laptop, tablet en smartphone!

Met Norton heb je één service voor de bescherming van al je apparaten. Norton beschermt je privacy en biedt bescherming tegen virussen, spyware, malware en andere internetaanvallen. Bescherm jouw apparaten goed en schaf met korting Norton Security aan!

Norton Beoordelingen

Bhakti Dharma  | 04/01/19  00:42:33 | Winkelbeoordeling :
Een goede virusscanner. Ik heb al jaren een abonnement van Norton op mijn telefoon en het werkt tot nu toe goed. Ook geschikt voor de PC en laptop voor windows. De abonnementsprijzen zijn redelijk te noemen.
mh EEEE  | 13/06/16  21:01:00 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruik al jaren producten van norton. Norton 360 de laatste jaren en nu security deluxe. Helaas is deze versie vervangen door norton security. Klantenservice is erg verbeterd. Ook de mogelijkheid tot online chat/service is erg handig.
Fijko Vos  | 14/05/16  19:25:43 | Winkelbeoordeling :
Via de site van Norton kun je een prima virusscanner uitzoeken voor 1 of meerdere apparaten, daarnaast hebben ze een verschillende 'uitgebreide' pakketten en kun je via Ipay ook nog wat terugverdienen. Kortom Norton is zeker het overwegen waard!
Kenneth Snel  | 12/05/16  08:13:35 | Winkelbeoordeling :
Norton is super, maar maakt de pc erg traag. verder, nog nooit armoede gehad door virussen, spyware, malware, e.d. Voor de mobiele versie is er een handige functie, het kunnen traceren van een gestolen apparaat.
Marianne Hiemstra  | 08/05/16  20:36:53 | Winkelbeoordeling :
Norton is uiteraard al een hele bekende naam, maar het is ook heel betrouwbaar. Tegenwoordig kan je niet voorzichtig genoeg zijn voor de veiligheid tegen hackers op je computer en je mobiele telefoon. Norton is een juiste keuzen!
Geert Kolks  | 29/02/16  23:02:45 | Winkelbeoordeling :
Bij Norton een prima beveiliging gevonden die me twee jaar beschermt tegen allerlei virussen, valse e-mails, spams en dergelijke. Na een proef het abonnement gekocht voor ook nog een mooie aanbiedingsprijs.
Kim Boënne  | 01/12/15  13:14:46 | Winkelbeoordeling :
Ik ben erg tevreden over Norton! Met Norton je zeker van privacy en het bied bescherming tegen allerlei virussen. Voor goede bescherming van computer en laptop ben je bij Norton aan het goede adres. Ook de prijs is goed
Mar Engels  | 26/11/15  23:15:37 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruik al jaren producten van norton. Norton 360 de laatste jaren. Helaas is deze versie vervangen door norton security. Klantenservice is erg verbeterd. Ook de mogelijkheid tot online chat/service is erg handig.
Jeroen Peters  | 03/07/15  12:43:34 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruik Norton al superlang. Al vanaf Windows 98. Het heeft een tijd gekend dat het product minder goed was voor je systeem maar dat is opgelost en in mijn mening zijn ze weer helemaal terug. Goed product voor als je beschermd wil zijn tegen aanvallers van buitenaf (met leuke iCoin mogelijkheid)
Chester warmerdam  | 26/04/15  13:21:08 | Winkelbeoordeling :
dit is een goed virusscanner en beschermt je tegen alle malware en virussen. Er verschijnen regelmatig updates om je bescherming optimaal te houden zodat je ongestoord kunt blijven surfen op het world wide web
fedde feelders  | 26/04/15  11:01:26 | Winkelbeoordeling :
je hebt altijd wel iets in huis wat je niet meer wilt hebben en dan is het altijd leuk en handig als je daar je medemens blij mee kan maken en er zelf ook nog wat mee opschiet door het te verkopen ruilen of weggeven op marktplaats
Cora Scherp  | 20/03/15  07:42:51 | Winkelbeoordeling :
Hallo. Ik gebruik al jaren Norton en ik kan niet anders zeggen dat ik daar echt super blij mee ben. Norton is gewoon betrouwbaar en kwalitatief uitstekend. De service is super. Het aanbod voor Norton via iPay is absoluut een aanrader.
M. Zdm  | 12/03/15  01:21:03 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruik al jaren Norton antivirus. Eerst alleen op de pc, maar tegenwoordig ook op mijn mobiele telefoon en tablet. En, nog nooit ellende gehad door virussen, spyware, malware, enz. Ook een handige functie is het evt. te kunnen traceren van een gestolen apparaat.
Ellen Belderbos  | 01/03/15  15:08:07 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel tevreden over de diensten van Norton en ben dus ook al jaren klant bij hun. Elk jaar opnieuw koop ik de anti virus, en er is nog nooit iets mis gegaan met mijn computer. Een echte aanrader dus.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
1,25% CashCoins
Shop met 20% korting bij ASOS
Code:ASOSNEWJOY
ONTVANG 1,50% CASHCOINS Dell
visit register click click