VakantieVeilingen.nl

NordVPN Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over NordVPN

NordVPN, de beste VPN serviceprovider

Houd je online activiteiten veilig en afgeschermd met NordVPN. De dubbele VPN-technologie van NordVPN codeert gegevens niet eenmaal, maar tweemaal. Deze technologie voldoet aan de strengste veiligheidscriteria waardoor jij zonder zorgen kan surfen en shoppen op het internet.

NordVPN Beoordelingen

Joey Van de hoek  | 18/10/20  13:05:30 | Winkelbeoordeling :
Wat een makkelijke en goede app. Makkelijk om aan te melden. Daarna app downloaden, aanmelden en gaan. Lekker Amerikaanse Netflix kijken leuk hoor. Kan overal in de wereld inloggen en dus kijken wat ik wil.
Clint Eastwood  | 01/05/20  19:43:07 | Winkelbeoordeling :
Prima functionerend VPN. Gebruiksvriendelijk, dus makkelijk te bedienen, voldoet aan al mijn eisen en is niet te duur! Werkt perfect, ik zou geen andere meer willen, Een van de beste en bovendien betaalbare bescherming tegen vele kwalen van het internet!
Peter Voogt  | 30/03/20  05:34:32 | Winkelbeoordeling :
Via NordVPN regel je snel en voordelig je online beveiliging. Momenteel is er een aanbieding waarbij je tot wel 70 procent korting krijgt op je abonnement. Naast veilig online gaan regelen ze het ook dat je apparatuur beschermd is.
Christini Induzzi Lopes  | 15/04/19  18:14:25 | Winkelbeoordeling :
Ik hou van deze winkel als het gaat om browsers voor mijn internet. Ik zoek altijd naar dit merk. Ik surf graag op het web op een anonieme en veilige manier. en ik beveel dit merk aan voor alle consumenten. Bedankt.
Remond Reichwein  | 12/01/20  14:17:53 | Winkelbeoordeling :
de beste Vpn ter wereld deze Vpn is een echter aanrader om te downloaden en te installeren op je smartphone of tablet of laptop of pc abonnement kost wel maandelijks een bedrag maar dat is het zeker waard
Joh van Soest  | 28/04/19  18:51:45 | Winkelbeoordeling :
Veilig en beschermd internetten via dit exclusieve abonnement van deze aanbieder. Met hoogstaande beveiligingstechnologieën wordt je internetverkeer beschermd. Je kunt zo internetten zonder sporen achter te laten.
George Westerhof  | 27/04/19  06:50:56 | Winkelbeoordeling :
Versleutel je internetverkeer. Browse veilig en privé met NordVPN. Makkelijke apps voor al je apparaten: Android, iOS, macOS, Windows, Linux, Android TV. Geen Logbestanden Beleid. Wees zuinig op jouw privicy !
Ilonka  | 18/04/19  08:40:52 | Winkelbeoordeling :
met NordVPN kan ik online gemakkelijk mijn werkmail lezen en gebruiken. Veilige internetverbindingen, maar vooral ook snel. Kan via hun de amerikaanse website van Netflix gebruiken. Zeer gebruiksvriendelijk!
Jan Van Nood  | 23/09/18  08:31:48 | Winkelbeoordeling :
NordVPN biedt de optimale bescherming tegens hackers en ander ongewenst gespuis voor uw dure en zo dierbare Soft- en hardware. Alle post wordt optimaal beschermd en geeft hackers geen kans en dat voor 4 dollar per maand. Gewoon doen.
Roy W  | 03/10/18  12:49:42 | Winkelbeoordeling :
Ik vind NordVPN de ideale hulp om mijn privédata te beveiligen tegen hackers en nieuwsgierige adverteerders. Bovendien is het krachtig en ben ik wereldwijd verbonden. Daarbij zijn de tarieven heel aantrekkelijke te noemen.
Dima van Doorn  | 03/10/18  08:48:01 | Winkelbeoordeling :
Een goede service en de servers gaar behoorlijk snel. ze zijn behulpzaam en ze zijn vriendelijk. En ze hebben heel veel servers waar je veel aan heb en ik heb het ook op mijn telefoon geïnstalleerd NordVPN en dat gaat perfect. top ga zo door
martin  | 01/10/18  20:55:56 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruik Nord VPN nu een jaar en mag zeggen naar tevredenheid. Echter heb ik een vraag over het gebruik op mijn iPhone. Telkens als ik de telefoon gaat gebruiken moet de VPN opnieuw connectie maken met een server.
Bhakti Dharma  | 28/09/18  01:04:15 | Winkelbeoordeling :
Een bedrijf dat je privacy beveiligt op een professionele moderne manier zoals on line op de site is te zien. Tijdens het surfen op internet beschermd tegen bv. hackers. Ook apparaten kunnen zo goed worden beveiligd.
Mariet Coppers  | 23/09/18  09:48:56 | Winkelbeoordeling :
NordVPN, is toch wel erg bekend aan het worden ten hedendage. Levert hoge kwaliteit en voldoet aan de eisen van de moderne samenleving die we hebben. Ook de prijs is om aan te horen, die is toch wel erg belangrijk.
Orson Harms  | 02/10/18  17:09:52 | Winkelbeoordeling :
Nord VPN ja is een mooi iets om direct mee in huis te vallen, zeer sympathiek kwamen ze voor mij direct over terwijl ik voor het eerst met hun des tijds in contact kwam. wat een gaaf iets te weten dat hun zo gedreven zijn en dit dan ook overbrengen
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
VakantieVeilingen.nl
visit register click click