ONTVANG TOT 1,00% CASHCOINS bol.com

Nike Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Nike

Kleding en schoenen van het bekende merk Nike bestel je met cashback bij Nike

Bij Nike vind je het beste van het beste op het gebied van sportartikelen. Kleding, schoenen, tassen, ballen, petjes en meer voor dames, heren en kinderen. Nike is één van de meest bekende en gewaardeerde sportmerken ter wereld. En Nike gaat nog veel verder, het is nu mogelijk om via NIKEiD je eigen sportschoenen te ontwerpen. Bepaal zelf de kleur, het materiaal en voeg je eigen iD toe en maak je eigen unieke sportschoenen die niemand anders heeft.

Nike Beoordelingen

yoni koelen  | 09/11/20  00:55:00 | Winkelbeoordeling :
De webshop is duidelijk en overzichtelijk. Makkelijk producten zoeken. Makkelijk bestellingen plaatsen en online betalen.
Yannick Verhelst  | 03/10/20  14:17:26 | Winkelbeoordeling :
Altijd verzekerd van een super goede kwaliteit en een breed assortiment. Nike heeft een van de meest brede assortimenten. Van sport kleding tot casual kleding. Altijd tevreden !
Manuela V Renswoude  | 04/10/20  16:45:24 | Winkelbeoordeling :
Nike is echt mijn favoriete merk sportschoenen ik bestel ze 9 vd 10 keren ook gewoon online ....Nike is een topmerk van topkwaliteit en krijgt van mij 5 sterren !!! de webshop levert altijd snel en netjes verpakt een echte aanrader dus
Harry Nak  | 13/09/20  09:13:55 | Winkelbeoordeling :
Nike is een topbedrijf ! Alles wordt altijd keurig geleverd, ben een Nikeplus member (kost niets). Het duurt wel eens wat langer maar er zit gelijk een retourlabel bij en je geld is dan ook snel terug. Ik blijf graag bij Nike bestellen !
Jennifer De Greef  | 08/07/20  20:50:15 | Winkelbeoordeling :
Als een echte schoenengek mogen een paar nikes natuurlijk nooit ontbreken, ze lopen heerlijk en met de juiste verzorging heb je er jarenlang plezier van! Ook voor in de fitness kun je bij Nike terecht, ik zweer bij de Nike tights die nooit doorschijnen, super lang meegaan en squat proof zijn!
Ferry  | 16/10/13  19:22:50 | Winkelbeoordeling :
Mooi strak design. Ook handig in gebruik door direct te kunnen kiezen tussen schoenen kleding en assosoirres en mannen vrouwen of kinderen. Ook direct prijs verschil bekijken precies wat ik wil.
anke plomp  | 14/07/14  07:57:36 | Winkelbeoordeling :
Nike is mijn favoriete merk, ik kom vaak in de winkel maar bestel ook online. Vooral de schoenen lopen heerlijk van Nike, de collectie is zeer uitgebreid. De service is altijd goed, en de verzending snel.
Nicole L’Espoir  | 28/03/15  12:10:46 | Winkelbeoordeling :
hebben zowel schoenen als kleren die je makkelijk online besteld meld je gratis aan voor de nieuwsbrief en ontvang t laatste nieuws en aanbiedingen van nike heeft spullen voor t hele gezin bestel je voor €50 of meer is de verzending gratis
jeltje dijkstra  | 28/09/16  09:56:38 | Winkelbeoordeling :
Het is een hele fijne winkel en er zijn vaak kortingen. Je ontvangt de producten zoals op de afgesproken datum in huis. Heb veel ervaring met deze shop en nog nooit klachten gehad. De keuze is ook ontzettend groot, voor man, vrouw en kinderen.
Yvonne Kooij  | 05/04/18  15:47:30 | Winkelbeoordeling :
Nikestore is zeker een site die de moete waard is om eens te bekijken ze hebben vaak leuke aanbiedingen en ook voor iedereen wel wat of het voor de sportschool is of je wilt nieuwe voetbalschoenen of lekkere schoenen om op te lopen je bestelling word gratis afgeleverd op de plaats waar jou het beste uitkomt en bevalt het je niet stuur je het gratis terug nikestore is een mooie site en zal deze site zeker nog bezoeken van mij krijg nikestore dan ook een dikke
Wai Che  | 06/12/18  20:35:18 | Winkelbeoordeling :
De Nike Store verstuurd bestellingen snel en je wordt goed op de hoogte gehouden via de e-mail. Zowel verzending en retourneringen zijn gratis en het geld wordt bij retourneren na ontvangst door Nike snel terugbetaald.
Yvette van Wier  | 27/02/19  17:02:02 | Winkelbeoordeling :
Nike-store levert op tijd en je bent zeker van echt fabrikaat. Ook al eens een eigen ontwerp gemaakt, wat precies zo werd als verwacht. Het aanbod is geweldig groot voor zowel kinderen, vrouwen en mannen!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG TOT 1,13% CASHCOINS HEMA
visit register click click