ONTVANG TOT 1,00% CASHCOINS bol.com

Monuta Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Monuta

Laat je nabestaanden niet met onverwachte kosten achter. Regel een uitvaartverzekering

Bij Monuta sluit je voordelig een uitvaartverzekering af. Zo weet je zeker dat je alles goed geregeld hebt en kom je niet voor verrassingen te staan. Monuta, de steun bij iedere uitvaart.

Monuta Beoordelingen

Mark Ceelen  | 26/10/20  21:58:36 | Winkelbeoordeling :
Goed en eerlijk advies ook als je jaren later nog eens navraag doet of je verzekering wel volstaat, volkomen eerlijk zonder opdringerige verkooppraatjes. Ik ben al jaren zeer tevreden.
Peter Tosh  | 03/07/20  09:04:11 | Winkelbeoordeling :
Onlangs is mijn schoonvader overleden. We hebben de uitvaart laten verzorgen door Monuta. De uitvaartverzorger was heel warm en betrokken, en heeft er voor gezorgd dat ondanks het verdriet wij de uitvaart als positief en waardevol moment hebben ervaren.
 | 12/01/20  16:10:30 | Winkelbeoordeling :
Voor al u verlies van uw dierbaren ze helpen uw bij het verwerken van uw verlies van uw dierbare personen ze bieden goede onder steuningen bij alles wat uw wenst en wat de wens was van de persoon zelf
Rein Weele  | 29/12/19  11:37:45 | Winkelbeoordeling :
Monuta is een goede keuze als begrafenis organisatie en fantastische onderneming en fantastische verzekering voor mensen met een smalle portomu een maakt er al tientallen jaren gebruik van dus een goede keuze. in
Ruud Arends  | 06/12/19  08:12:10 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel tevreden met monuta en als het ooit nodog gaat worden, ben ik er heel zeker van dat ze dit keurig gaan regelen. Dus ik raad iedereen de monuta verzekering aan . Een hele goede onderneming.
Mark Bakker  | 26/08/19  23:50:37 | Winkelbeoordeling :
Monuta is al geruime tijd dé uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar van Nederland. Als u bij Monuta denk aan een goed verzekerd afscheid, zult u bij deze maatschappij niet teleurgesteld worden! Aanbevolen!
Anne Smit  | 11/08/19  23:08:44 | Winkelbeoordeling :
Tja geboren worden we allemaal een keer en helaas gaan we ook allemaal een keertje weg van deze aarde! en dan is het goed om te weten dat er een verzekering bestaat die Monuta heet en je hele leven lang en ook na dit leven achter je staat en al je nabestaanden zoveel mogelijk ontzorgt en ontziet en met raad en daad bij staat waar het maar kan zover ik kan beoordelen ben ik zeer tevreden over Monuta en kan dit echt iedereen aanbevelen
miriam piccin  | 25/01/19  19:44:00 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik heb een verzekering afgesloten bij Monuta. Ik wil dat alles goed geregeld is als ik kom te overlijden. Dat is de reden dat ik daar mijn verzekering heb afgesloten. Je wordt altijd goed ingelicht over de mogelijkheden. Ik raad iedereen aan om ook eens een kijkje op de website van Monuta te nemen.
Miriam Piccin  | 25/01/19  19:41:32 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik heb een verzekering bij Monuta. Ik wil dat alles goed geregeld is als ik kom te overlijden. Dat is de reden dat ik daar mijn verzekering heb afgesloten. Je wordt goed ingelicht wat de mogelijkheden zijn. Ik raad iedereen aan om ook eens een kijkje op de website van Monuta te nemen.
Illona Vd B  | 10/11/18  11:37:46 | Winkelbeoordeling :
mooie site. alles erg makkelijk, duidelijk en vooral overzichtelijk. gelijk duidelijk wat de kosten zijn per maand. jammer genoeg zijn ze niet vlot met cashback snelheid. inmiddels bijna 3 maanden verder. erg jammer
Carola Vriezen  | 14/05/18  01:21:34 | Winkelbeoordeling :
Goed werkende site, betrouwbare en snelle service. Heeft een goede zoekfunctie om snel te kunnen vinden wat je nodig hebt. Goede klantenservice en wordt vriendelijk te woord gestaan. Zeker een aanrader voor familie, vrienden en kennissen.
Nicole  | 17/10/17  18:28:39 | Winkelbeoordeling :
regel de uitvaart zoals jij t wilt betaalbaar betrouwbaar tot 18 jaar zijn de kinderen gratis meeverzekerd je kunt t verzekerd bedrag op ieder moment aanpassen online kun je meteen je premie berekenen
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG TOT 1,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click