ONTVANG Tot 22,50 CASHCOINS ONTVANG Tot 22,50 CASHCOINS

Lidl.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Lidl.nl

Meer dan 3000 producten met cashback bij Lidl.nl

Je boodschappen doe je makkelijk en snel bij Lidl.nl, de webshop van supermarktketen Lidl. In deze webshop kun je terecht voor een ruim assortiment aan non-food artikelen. Van damesmode tot boormachines en van wijnen tot herenmode; elke week zijn er nieuwe producten te ontdekken in Lidl.nl. Daarnaast zijn de producten van hoge kwaliteit én profiteer je van exclusieve aanbiedingen en scherpe prijzen!

Lidl.nl Beoordelingen

Brian Koekoek  | 16/09/21  10:50:49 | Winkelbeoordeling :
Goeie winkel...Je kan dingen goed vinden en personeel is aardig...Ook is t personeel aardig en daarom geef ik 4 sterren...De 5e mist omdat er soms wel wat meer kassa's open mogen want, dan wacht je iets te lang in de rij.
Veronica Veronica  | 15/09/21  18:28:47 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben een badkamer kastje gekocht via de website, bestelling was na 2 dagen binnen. Het in elkaar zetten van de onderdelen was even puzzelen maar is uiteindelijk gelukt. Het kastje is van goede kwaliteit en kan prima in een vochtige (badkamer) ruimte staan. Kortom wij zijn zeer tevreden!
Nander Veltman  | 15/09/21  20:50:37 | Winkelbeoordeling :
Vroeger had Lidl lang niet alle producten in huis die ik nodig had. Nu grijp ik nog maar zelden mis in de winkel. Zelfs sommige A merken zijn verkrijgbaar. En vergeet de heerlijke verse broodjes niet.
ARNE Pelzer  | 14/09/21  07:55:03 | Winkelbeoordeling :
Ik heb hier vaker besteld en het kwam binnen 1-2 dagen binnen altijd fijn en de klantenservice is ook altijd vriendelijk en behulpzaam zeer tevreden met deze winkel en leuke prijzen ook nog eens! Ik zal hier vaker bestellen
Bart van der Molen  | 14/09/21  08:33:37 | Winkelbeoordeling :
Ik heb meerde malen een aankoop geplaatst op Lidl.nl Ik kan vermelden dat ik zeer tevreden ben over de service van Lidl en over het brede assortiment. Het artikel was snel geleverd. Voor het vinden van goede deals is dit een top website
Marijke  | 14/09/21  07:13:01 | Winkelbeoordeling :
Lidl is een uitermate geschikte supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Ze hebben dan wel geen A-merken, maar vooral voor groentes en fruit is het een heerlijk. Daarnaast hebben veel winkels inmiddels zelfscankassa's wat het afrekenproces enorm vergemakkelijkt.
kim brink  | 12/09/21  21:59:56 | Winkelbeoordeling :
Lidl is een leuke winkel om je boodschappen bij te doen, het is lekker goedkoop vergeleken met een Albert Heijn of een Jumbo. Je zal er misschien niet veel A-merken vinden maar lang niet altijd is de A-merk het beste. Dus daarom leuker voor je portomonnee.
Mandy de Pol  | 11/09/21  23:24:36 | Winkelbeoordeling :
Fijne site, verzending is wat traag maar vaak wel binnen een week. Leuke koopje. Eigenlijk van alles van kleren tot bankstellen. Verzending is wel wat aan de duren kant ook geen mogelijkheid tot gratis verzenden
estella bella  | 12/09/21  03:28:43 | Winkelbeoordeling :
Goede winkel van Nederland vindt groenten en fruit altijd vers gezien gekocht nooit eentje oud gekregen vers van alles goede kwaliteit nette winkel nooit problemen gehad goede service aan de hand ik raad iedereen een kijkje te nemen.
Melvin Taverne  | 12/09/21  18:33:37 | Winkelbeoordeling :
Prima winkel met goede kwaliteit producten! Wij komen wekelijks met plezier onze boodschappen doen bij de Lidl!!! Vooral de cola is erg lekker daar en is wat mij betreft de lekkerste die je kan kopen!
priscilla van duinen  | 10/09/21  12:43:10 | Winkelbeoordeling :
Wat een leuke winkel en helemaal niet duur en ze hebben super leuke aanbiedingen en een handige app voor op de telefoon Met de app kun je sparen en krijg je elke dag een kraslot verder gewoon een top winkel van zich zelf
Debby Ter Beek  | 09/09/21  09:16:22 | Winkelbeoordeling :
Prima aanbod, kwalitatief goede producten. Wel de standaard verzend.kosten, ook bij hoge aankoop bedragen. als er problemen zijn doet de klantenservice zijn best het op te lossen. Ik ben tevreden.
Yorick Leeraert  | 08/09/21  01:10:13 | Winkelbeoordeling :
Het fijne van Lidl is dat je voor een laag bedrag een uitstekend product geleverd krijgt. Daarnaast is de service top! En worden producten na betaling snel verzonden. Ik zal zeker vaker aankopen doen op bij Lidl
Wolgera Bartelink  | 08/09/21  06:42:17 | Winkelbeoordeling :
Lidll shop als je besteld netjes en keurig en snel worden je spullen gelwverd
Shuvra Chowdhury  | 06/09/21  00:22:57 | Winkelbeoordeling :
wij hebben een liddle in de banne winkelcentrum. Ik en mijn gezin kopen heel vaak boodschappen daar. Zij hebben producten van goede kwaliteit en medewerkers die goede service bieden. De kassamedewerkers werken snel en zijn vriendelijk. De winkel is schoon en zij houden zich aan de coronaregels
jacqie putter  | 04/09/21  15:34:53 | Winkelbeoordeling :
Goede en snelle levering. De website is erg duidelijk. Kopen via de plaatjes, dit is hetzelfde als wat je in huis krijgt. Duidelijke omschrijving van het artikel. Mocht je een probleem hebben met de levering en je belt de klantenservice wordt je netjes geholpen.
Jörgen Blok  | 05/09/21  10:09:08 | Winkelbeoordeling :
Fijne no nonsens winkel, en ook zo lekker in de buurt, goede kwaliteit voedsel, vooral de chocolade! Leuke aanbiedingen van leuke en handige spullen, misschien op z'n tijd eens wat aan het uiterlijk doen van de winkel.
Gosse Jilderda  | 06/09/21  13:20:49 | Winkelbeoordeling :
het is een hele goede shop je besteld het en je heb de ander dag in huis en ook niet duur soms nog goed koper dan bij ander shops dat ik zou zegen koop bij de lidl shop .nl ik hoop dat er veel mens na lidl gaan
Loek Ludwig  | 05/09/21  06:44:10 | Winkelbeoordeling :
Lidl is mijn favoriete supermarkt want het heeft lage prijzen en goede kwaliteit. Doe hier 2x per week mijn boodschappen. Ik kom hier al zolang lidl in mijn woonplaats is en hopelijk nog heel erg lang.
Rob boxelaar  | 04/09/21  18:30:24 | Winkelbeoordeling :
Uitstekende kwaliteit en zeer voordelig! Altijd dicht in de buurt, voldoende keuze aan artikelen en regelmatig leuke aanbiedingen die goed van pas komen. Brood
Zina John  | 03/09/21  15:42:59 | Winkelbeoordeling :
Goedkope shop vind lekker om eten te hallen voor goedkope en het kwaliteit is supergoed ga graag maar lidl het is bij mij niet in de buurt dus ge een stad verder om boodschappen te doen online koop soms
Wouter Van Der Jagt  | 02/09/21  13:39:25 | Winkelbeoordeling :
Zeer uitgebreid assortiment met goede spullen. Noem maar op en je kunt het op lidl. Nl vinden. De service is zeer goed. We zijn erg blij met onze aankoop en tot nu toe. Niets op aan te merken en altijd snel geleverd. Top!
SANDRA STOLKER  | 01/09/21  08:45:14 | Winkelbeoordeling :
Bij de LIDL kun je van alles kopen en ze hebben bij de LIDL een groot assortiment met zowel food als non food artikelen. De prijzen die ze bij de LIDL hanteren zijn ook echt betaalbaar. Er zijn aardig wat filialen van de LIDL te vinden in Nederland. Ik raad de LIDL iedereen aan!
Anita  | 29/08/21  05:35:58 | Winkelbeoordeling :
Gezellige winkel, veel variaties in producten.. wat ik ook fijn vind in deze winkel is dat ze ook huishoudelijke apparaten hebben op sommige momenten. In elk land zijn de producten toch anders, wat het wel bijzonder maakt in de winkel ervaring.
Chantal Brader  | 26/08/21  16:38:05 | Winkelbeoordeling :
De artikelen en producten zijn Goedkoop. Artikelen goed vindbaar in de winkel. Ruim keuze in het assortiment. De werknemers zijn erg behulpzaam en vriendelijk. En zeer goede service. Met veel contact met de klanten
Marie-José Jansen  | 19/08/21  15:16:58 | Winkelbeoordeling :
Lidl-shop is een van mijn favoriete webshops. Je kunt er kwaliteitsartikelen voor gunstige prijzen vinden en de cashback is snel zichtbaar in je account. De verpakking en verzending gebeurt keurig door Lidl en je hoeft niet lang te wachten op je spullen. Ze hebben echt van alles dus bezoeken waard.
Mario Pinas  | 20/08/21  16:08:33 | Winkelbeoordeling :
De beste supermarkt voor de minder bedeelden. Goedkoop, goed en eerlijk. Ik doe hier graag mijn boodschappen. er is een grote assortiment aan goederen producten te vinden en de service is goed. Het is simpel weg mijn favoriet
Johan de Ruigh  | 22/08/21  11:13:28 | Winkelbeoordeling :
de nieuwe app van Lidl is echt een aanrader en dan de nieuwe winkel die in Almere is gebouwd en sinds kort geopend is ,,die is geweldig mooi geworden en ook het grote parkeer terrein met gratis parkeren mag een plaatje heten
Anne Schreuder  | 17/08/21  15:36:12 | Winkelbeoordeling :
fijne winkel op mijn wekelijkse boodschappen te doen, ze hebben altijd wel een vervanger als ze iets niet hebben van een bepaalt merk. ik vind het fijn dat al het eten en schoonmaak spullen in de dozen gelaten worden.
Maricica Draguta  | 17/08/21  22:35:56 | Winkelbeoordeling :
Super recomand tuturor celor ce le place sa gateasca cu gust si miros placut. Incercati Lidl nu recomand doar eu mai sunt si cei din Shefi la cutite care recomand. Sincer si eu am ineput sa folosesc in bucatarie produsele Lidl odata cu Shefi la cutite!!!!
Rinus barends  | 17/08/21  14:58:45 | Winkelbeoordeling :
Super goed en overzichtelijk en niet moeilijk alleen loopt hij af en toe bij teveel aan klikken. Maar naar de winkel zelf gaan is toch wel het leukste en gezelliger. En nog een voordeel je hebt geen last van rijen
Josette Vlaar  | 18/08/21  21:33:45 | Winkelbeoordeling :
uitstekende kwaliteit producten. food en non food. winkelpersoneel W.C. De Mare Alkmaar Noord, klant vriendelijk, klant gericht, behulpzaam. uitstekende prijsbewust winkelen. Je weet waar je aan toe bent bij de Lidl.
Ouahid Bahri  | 17/08/21  00:31:14 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het een goese leuke winkel vergeleken met vroeger heeft het nu echt a producten,dus Lidl doet zich nu echt voor als een baas en begint de markt een beetje te domineren voor de wat minder bedeelden tussen ons
V Peer  | 16/08/21  21:18:14 | Winkelbeoordeling :
Geweldige service vanuit Lidl, item besteld maar had een fabrieksfout, na 2 nieuwe apparaten was uiteindelijk het 3de pakket zonder beschadigingen. Klantenservice was erg behulpzaam en heb uiteindelijk een fijn product thuisgebleven.
Danielle Miljkovic  | 16/08/21  01:28:57 | Winkelbeoordeling :
Top ik heb er nix anders op te zeggen ik zeg gewoon topper !!!!!!!!!!!!zit altijd te wachten op nieuwe leuke aanbiedingen prijs is altijd goed verzendkosten goed geregeld service is top je wordt meteen geholpen
Astrid Terlouw  | 11/08/21  15:18:24 | Winkelbeoordeling :
Zojuist een bestelling gedaan op Lidl-shop.nl voor kleding. Altijd wanneer ik gewoon wat basics nodig heb check ik eerst de Lidl alvorens ik elders ga kijken. Lidl verkoopt echt kwalitatief goede kleding voor een betaalbare prijs. Zonde om daar niet van te profiteren.
Chantal Jansen  | 09/08/21  13:50:33 | Winkelbeoordeling :
Ideaal om te bestellen, zeker de artikelen die ook in de winkels liggen, daar is vaak een klein assortiment en weinig maten beschikbaar. Bestellingen worden bovendien snel bezorgd. Enig nadeel de verzendkosten, ook voor één shirtje betaal je het bedrag voor een groot pakket.
Ronny Bron  | 06/08/21  13:34:56 | Winkelbeoordeling :
een ruime keus in meerdere categorieën.Met name het gereedschap heeft goede producten voor de huis en tuin doe het zelfer . Gebruik zelf regelmatig het accugereedschap van parksite en moet zeggen dat ik er geen spijt van heb deze aangeschaft te hebben
Dirk Kamminga  | 08/08/21  15:17:45 | Winkelbeoordeling :
De Lidl Shop is gewoon geweldig, ik mag hier graag mijn spullen kopen en ze worden snel geleverd, maar ook is er wel een min puntje en dat is dat ze soms goede spullen niet weer terug krijgen in de verkoop. Maar alles met alles super.
Loise Hamilton  | 04/08/21  09:48:16 | Winkelbeoordeling :
Ik mag graag via Lidl webshop online bestellen, Prima service! Supersnelle levering en alles goed verpakt en goede producten. Alles gaat perfect zoals beloofd, ik ben daarom heel tevreden over de Lidl-shop.
Corien Beerta  | 05/08/21  09:25:04 | Winkelbeoordeling :
Mooie producten voor goede prijzen, alleen jammer van de verzendkosten en dat je het niet via een winkel kan retouneren. Duidelijke en overzichtelijke webpagina. Als je telefonisch contact opneemt krijg je aardig snel iemand aan de telefoon. Ze helpen je graag.
Elise Eijnde  | 03/08/21  12:42:42 | Winkelbeoordeling :
Wat een leuke shop met goede kwaliteit producten voor een mooie prijs, makkelijk bestellen en vlug in huis. De sportartikelen vind ik echt heel goed. Goede aanbiedingen voor jong en oud, er is voor iedereen wel wat te vinden. Erg blij met Lidl
Renske Bijlsma  | 03/08/21  05:19:54 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop, duidelijk overzicht van de producten. Wel jammer dat niet alles wat ook in de winkel te krijgen is ook online te koop aangeboden wordt. Dat geldt ook voor de levensmiddelen. Misschien is het een idee om een bezorgdienst te koppelen?
Miranda Bolk  | 02/08/21  21:55:04 | Winkelbeoordeling :
Super web shop goede service en goede retour zending je wordt echt super geholpen en ze hebben echt super leuke spullen en kleding voor jong en oud en ook de non food producten zijn super ik winkel er graag
Bianca Zuijdam  | 31/07/21  20:24:41 | Winkelbeoordeling :
Zondag een artikel besteld via de website, meteen werd er al vermeld wanneer ik mijn pakket zou kunnen verwachten. Snelle levering, keurig verpakt en heel tevreden met mijn product. Zeker een aanrader om ook bij de LIDL te bestellen.
siedo henstra  | 30/07/21  07:38:09 | Winkelbeoordeling :
LIDL mijn favorite winkel voor basis boodschappen maar ook de aanbiedingen en wekelijkse verrassende non food producten. kwaliteit en ruime nieuwe winkel doet voor niemand onder. mijn winkel. goede service
Nanique van Drunen  | 27/07/21  07:51:40 | Winkelbeoordeling :
Altijd leuke deals, goeie spullen, goeie kwaliteit, snel geleverd.En goede klantenservice voor als er toch iets niet helemaal goed mocht zijn... Ik ben er echt heel tevreden mee en raad iedereen aan een kijkje te nemen op de site, er zit vast wel iets leuks voor je bij!
Rosita Engelkens  | 27/07/21  00:32:53 | Winkelbeoordeling :
Lidl heeft vaak leuke mooie kortingen en vooral de app waar je kunt sparen voor korting of gratis boodschappen vind ik heel erg leuk. Ik doen vaak boodschappen bij de lidl omdat ze best met veel dingen goedkoop zijn.
George Westerhof  | 21/07/21  16:28:57 | Winkelbeoordeling :
Bij Lidl weet je zeker dat je niet teveel betaald. En dat wat je koopt, altijd vers en van goede kwaliteit is. Je vindt Lid niet voor niets in alle landen om ons heen. Dus wil je geld besparen en geen kat in de zak kopen, dan doe je voortaan jouw inkopen bij Lidl !
Jlw Kerkhof  | 16/07/21  11:47:20 | Winkelbeoordeling :
Goede zaak goeie aanbiedingen netjes goedkoop en aardige mederwerkers gewoon een hele goede en goedkopen winkel een winkel naar me hart. Super aardige mederwerkers en een mooie prijs daarom vond ik lidl gewoon een goede zaak
Jesse schot  | 13/07/21  13:42:50 | Winkelbeoordeling :
Top supermarkt. Met uitstekende producten. Het is waar wat ze zeggen het groente en fruit is bij de Lidl inderdaad echt het beste van alle supermarkten. Voor hoever ik weet bij de Lidl bij mij in de buurt is het een goeie supermarkt met ook uitstekende medewerkers
Monique Solleveld  | 09/07/21  06:51:21 | Winkelbeoordeling :
Aankopen doen via Lidl shop is heel gemakkelijk en fijn. De shop is overzichtelijk en de prijzen zijn laag. De producten zijn kwalitatief prima. De verzendkosten zijn laag en ook al komen de producten uit verschillende distributiecentra, het wordt allemaal binnen 4 dagen geleverd.
Ciska Clardey  | 02/07/21  18:17:04 | Winkelbeoordeling :
Is echt een top winkel!! Heeft altijd van alles Met goeie kortingen En goeie webshop Alleen de kassa mag wel wat langer vanwege de boodschappen inpakken Ik zou er zeker al me boodschappe. Voor de week halen
ANGELIQUE Vd stelt  | 04/07/21  06:32:16 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering en netjes verpakt, super handig! Levering kwam sneller dan eerder was aangegeven, kwaliteit / prijsverhouding is fijn. De website is overzichtelijk en duidelijk, de hoeveelheid te bestellen producten was groter dan ik van te voren had verwacht .
GABRIELLE Van Silfhout  | 04/07/21  18:52:02 | Winkelbeoordeling :
doe altijd 1 per week booschappen bij de lidll, het is een goedkope winkel met super goede producten. erwerkt heel fijn personeel, en voel me hier altijd erg op mijn gemak. ook is het fijn dat je tegenwoordig zelf je boodscaheppen kunt scannen en betalen .
Ingrid Snijders  | 02/07/21  19:59:27 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne winkel, ik koop daar altijd mijn verse groente! Ze zijn niet duur goedkoper dan de andere winkels in mijn omgeving. Mijn kinderen gaan graag mee en kennen het assortiment opvolgorde zij maken het lijstje op volgorde van de winkel dat maakt het makkelijk voor mij
Tonja Gestel  | 03/07/21  15:26:12 | Winkelbeoordeling :
Ben zeer tevreden over deze winkel, goede acties groente en fruitafdeling is goed de prijs hiervan is goed personeel is vriendelijk en behulpzaam de webshop ben ik ook zeer tevreden over wordt altijd op tijd geleverd en goed verpakt
Mulder  | 03/07/21  17:29:16 | Winkelbeoordeling :
Prima service en goede kwaliteit/prijs verhouding netjes op tijd geleverd em goede communicatie. Ik zou Lidl zeker aanbevelen. Voor herhaling vatbaar! Ook een artikel ruilen gaat makkelijk en snel, in de winkel kan dit ook.
charlotte kuiper  | 01/07/21  13:50:11 | Winkelbeoordeling :
lidl is een super goedkoper winkel met veel leuke aanbiedingen tot heerlijk feestmaaltijd voor op de tafel tot borrel tafel maar men heeft ok veel leuke aanbiedingen iedere week wat nieuws dan hebben ze nog een super lidl app
Marinus Rossel  | 01/07/21  07:57:30 | Winkelbeoordeling :
Lidl is een fijne winkel waar je vele (ook A produkten) voor een schappelijke (vaak goedkoper van elders) prijs kunt kopen. Heb tot op heden geen klachten over het personeel. al met al een fijne winkel
Marian Van Ginkel  | 30/06/21  11:24:25 | Winkelbeoordeling :
heerlijke winkel vooral de fijne groente die ze hebben en natuurlijk de goede aan biedingenl lleuk kleding gwoon een winkel voor elk wat wils vriendelijk geholpen o en vergeet het heerlijk brood niet
karin gerritsen  | 24/06/21  03:48:47 | Winkelbeoordeling :
Assortiment is groot. Groter dan in de fysieke winkel. Goede prijs- kwaliteitsverhouding. Het is een fijne overzichtelijke website. Van het product zoeken tot het thuis af laten leveren gaat prima. Lekker snel, zeer tevreden
Jan Holtkamp  | 19/06/21  10:32:32 | Winkelbeoordeling :
De Lidl-shop is een prima site om te winkelen, gemakkelijk en overzichtelijk. ook de service is goed, ook voor het retour beleid ie erg goed te noemen. Ik heb het zelf meerdere keren me gemaakt. Klant vriendelijk gewoon een aanrader.
Marrit  | 16/06/21  21:02:10 | Winkelbeoordeling :
Ik heb gisteren blauwe bessen, frambozen en watermeloen bij jullie gehaald. Vanmiddags heb ik gezommen met vriendinnen en pakte ik het lekkere fruit erbij. Het fruit was vers en erg lekker. Top! Bedankt.
Chantal Hagenus  | 16/06/21  08:05:34 | Winkelbeoordeling :
Goeie deals en goede kwaliteit , ruilen kan altijd aan de kassa en dat vind ik wel fijn dat je niet alles online hoeft terug te sturen. Ik ben dus een zeer tevreden klant en kom zeker vaker terug bij de lidl
Sjaak Swart  | 28/05/21  12:07:51 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke website, mooie spullen, makkelijk te bestellen en ruim voldoende info aanwezig. Heb bij de Lidl webshop een nieuwe matras bestelt die door de consumentenbond als voordeligste getest werd. Levering verliep goed, matras slaapt voor mij heel goed, prima dus!
Maris van den Bovenkamp  | 29/05/21  07:08:27 | Winkelbeoordeling :
Zowel Lidl als winkel, als de webshop zijn fijne winkels. Je kunt er echt van alles bestellen en over het algemeen is het ook allemaal wel van goede kwaliteit. Uitzonderingen daar gelaten. Fijne webshop en snelle levering, aanrader!
Rob Boxelaar  | 23/05/21  11:11:46 | Winkelbeoordeling :
Lidl heeft uitstekende producten voor een zeer voordelige prijs. Tevens is de groente en fruit bij Lidl van top kwaliteit. Ook hebben ze elke week leuke gadgets die ook vaak van top kwaliteit zijn en zeer goed bruikbaar.
Rensina Vink  | 24/05/21  18:54:06 | Winkelbeoordeling :
Bij de Lidl kan je werkelijk van alles en nog wat kopen. Ze hebben artikelen van boodschappen tot tuigereedschap. De kwaliteit , service en garantie zijn goed. Dus wat zou u nog tegen houden om bij Lidl te gaan winkelen.
Sandra Domburg-Kuhn  | 12/05/21  19:40:45 | Winkelbeoordeling :
Lidl shop is een erg leuke webshop. we kunnen hier altijd wel iets vinden van tuin, kleding tot aan gereedschap. nu hebben we een erg mooi tuinset besteld
Carola van der Waal  | 10/05/21  18:54:55 | Winkelbeoordeling :
LIDL heeft producten van A-kwaliteit voor een vriendelijke prijs. Regelmatig leuke spaaracties, vooral op kinderen gericht. Inrichting van de winkel is simpel, maar toch overzichtelijk en praktisch ingericht. Een nadeel is dat ik producten in de winkel mis, en ik nog naar een andere supermarkt ga.
Suzanne Rosdorff van Hensbergen  | 11/05/21  05:04:38 | Winkelbeoordeling :
Ik ben een groot fan van deze webshop! Ik vind het aanbod zeer divers en voor de prijzen hoef je het niet te laten! Het enige minpuntje is dat als er aanbiedingen zijn, de beste maten altijd meteen al weg zijn! Als jullie dat nog verbeteren, krijgen jullie een dikke 10!
Janet V Diejen  | 09/05/21  11:04:15 | Winkelbeoordeling :
Draadloze steelstofzuiger gekocht. Snel en correct geleverd. Nadeel van de Lidl webshop vind ik datje niet even na kandenken of je zeker bent dat je een artikel wil aanschaffen want zo hebben ze het een een uur later kan het uitverkocht zijn.
Miranda  | 01/05/21  01:29:41 | Winkelbeoordeling :
Erg fijne online shop, veelzijdige artikelen en alles voor een mooie prijs. Ik ben helemaal fan van de sportbroeken omdat ik een maatje xs heb zijn die moeilijk te verkrijgen, maar gelukkig heeft lidl deze wel.
Miranda B  | 03/05/21  16:23:27 | Winkelbeoordeling :
Goede en snelle service. Prijzen zijn allemaal helemaal goed. Zeker voor herhaling vatbaar. En voor iedereen aan te raden. Ik ga vaker online bestellen Het bevalt heel erg goed. Ik zeg gewoon allemaal doen
max van schooten  | 29/04/21  14:04:22 | Winkelbeoordeling :
In de webshop van Lidl vind je leuke koopjes, handige spullen voor in en om je huis en tuin, kleding en schoeisel voor zowel volwassenen als kinderen. Kortom een leuke en fijne winkel. De klantenservice is prima en goed bereikbaar.
Istrelia Winklaar  | 26/04/21  12:45:14 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne winkel! Ik koop hier graag electrisch snufjes van Lidl. Ik heb 2 kranen bij LIDL gekocht en hoop dat ze lang meegaan. Ze hebben hele leuke dingen en heel vaak aanbiedingen online. Ik zal hier zeker vaker kijken wat ik kan gebruiken.
Suzanne  | 28/04/21  02:42:03 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke webshop, goede producten voor lage prijzen en een snelle levering. Ik maak dan ook regelmatig gebruik van de Lidl- online shop! Het enige minpuntje is dat sommige seizoensgebonden producten erg snel uitverkocht zijn, dat is jammer. Verder tot nu toe alleen maar positieve ervaringen!
Coby Gloudemans  | 22/04/21  17:07:57 | Winkelbeoordeling :
goede webshop, artikelen zijn van goede kwaliteit en de prijs is over het algemeen heel redelijk. Ik heb al diverse malen in de lidl-shop besteld en altijd tot volledige tevredenheid. Helaas nog nooit via cashbackkorting, maar dat zal volgende keer zeker gebeuren.
Anke plomp  | 06/04/21  11:50:43 | Winkelbeoordeling :
Heel erg goed. Zeer snelle verzending. Ik had vragen over een product wat ik wou koen. Ze hebben me daar heel erg goed bij gehoolpen. Daarnaast zijn ze lekker goedkoop. Zeer tevreden zeker een aanrader.
Susanna Zeeman  | 02/04/21  07:02:14 | Winkelbeoordeling :
Lidl een top winkel ! Kom er echt elke week,de winkel ziet er keer op keer top uit! Het personeel is aardig en behulpzaam. En online je aankopen bij de Lidl doen is ook een mogelijkheid,dan zijn je bestelde artikelen zo in huis
Monique Nieuwpoort  | 05/04/21  06:39:34 | Winkelbeoordeling :
De lidl is een fijne overzichtelijke winkel met een breed aanbod van verschillende artikelen. De prijzen zijn goed te doen en de kwaliteit is bijna altijd prima, vooral als je ze vergelijkt met andere winkels.
Liane De blaauw  | 31/03/21  15:50:00 | Winkelbeoordeling :
Lidl is een goede winkel waar de werknemers heel erg vriendelijk werken en je antwoorden en helpen Ik ben zeer tevreden over het beleid ook van de Lidl En kan de producten en de versheid ervan ook heel erg waarderen! Top winkel gewoon en ook niet te duur haha gelukkig lang leve de lidl xxx
Anoniem  | 20/03/21  09:24:26 | Winkelbeoordeling :
Mooie webwinkel, jij kan veel dingen hier kopen. En meer keuze dan in de supermarkt Lidl zelfs. Ik heb een paar kleren, schoenen, en Electronica van Lidl-shop gekocht en heel tevreden. Hele goede kwaliteit met betaalbare prijzen. Alleen af en toe duurt het langer dan 3 dagen voor de bezorging.
anneke desse  | 20/03/21  01:04:26 | Winkelbeoordeling :
ik vind de lidl vrij goedkoop een prettige winkel en ze hebben vaak leuke hebbe dingetjes,ik kom daar 1 keer per week en haal dan voor de hele week boodschappen het personeel is vriendelijk en er word opgelet dat je een mondkapje op heb en een winkelkarretje meeneemt
Rudolph Beckers  | 10/03/21  12:57:31 | Winkelbeoordeling :
Ik kan iedereen Lidl aanbevelen ik koop iedere week Bij de Lidl voor de grote keus en goede kwaliteit voeding maar ook hand gel of kleding de kant en klaar maaltijden vind ik persoonlijk er erg lekker en betaalbaar
Joop Van Leeuwen  | 08/03/21  11:00:22 | Winkelbeoordeling :
Elke keer blijft de Lidl-webshop mij verrassen met mooie aanbiedingen van klusspullen Echt goed gereedschap voor een goede prijs en wat ook nog lang meegaat. Zonder meer zeer goede ervaringen met de Lidl webshop.
Unsal Ayerdem  | 07/03/21  12:05:59 | Winkelbeoordeling :
bij Liddle heb je altijd verse groente en fruit, en het prijs wat je daar allemaal ziet is de beste prijs vergeleken met andere winkels. en qua kwaliteit perfect. als ik de liddle met een cijfer zou moeten beoordelen zou dat een 10 zijn.
Suzanne Klundert  | 05/03/21  09:52:58 | Winkelbeoordeling :
De prijzen zijn in vergelijking met andere winkels goedkoop Winkel is groot en ze hebben veel keus in het assortiment. De bakkerij afdeling is een must voor snel even iets vers halen. Producten die je online besteld zijn zo binnen en de prijs daarvan is goed in vergelijking met andere prijzen.
Agnes Feikens  | 05/03/21  09:56:07 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het een heel uitgebreide winkel, veel verschillende producten en keuzes in de winkel en sinda kort hebben ze hier bij lidl ook verse broodjes en een bakkerij er bij. De winkel ia erg netjes en opgeruimt.
Lourdes Ting  | 27/02/21  12:13:06 | Winkelbeoordeling :
Ik doe graag boodschappen bij lidl. Hun prijzen zijn onovertroffen en hebben een breed assortiment. Wat ik de laatste tijd vaak koop zijn verspakketten. Die zijn net zo lekker als die van AH en zelf lekkerder dan die van de Dekamarkt.
Sandra Meeter  | 26/02/21  11:58:01 | Winkelbeoordeling :
Altijd vlot geleverd. Goede klantenservice. Als er iets niet oké is, wordt het hele artikel vervangen. Ik had bijvoorbeeld een ligbed waar een handvat miste. Ik kreeg een compleet nieuw ligbed. Zelfde met een doosje lampen...1 lampje stuk. Kreeg een heel nieuw doosje. Er hoeft niks retour.
Christini Induzzi Lopes  | 02/02/21  20:30:37 | Winkelbeoordeling :
Ik kocht bij deze fysieke winkel voordat het coronavirus begon. En nu, na elke pandemie, koop ik alleen online omdat het op dit moment veiliger en geschikter is om te doen. Relevante en nuttige diensten van die provider.
Marjan Janssen  | 03/02/21  10:24:28 | Winkelbeoordeling :
Snelle correcte levering en retour sturen geen probleem . Terug storten van je geld gaat altijd goed . Je krijgt steeds een mail met hoe en wat de staat is van de bestelling of de retour van je artiekelen.Goede kwaliteit redelijke prijzen.. Echt de moete waard om de website te bezoeken .
Ingrid Boer  | 01/02/21  18:38:54 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel Ik kom er graag Dus wekelijks.vooral de lidl plus app is een uitkomst en aanrader, kun je mooi op verdienen.
Istrelia Winklaar  | 30/01/21  19:56:16 | Winkelbeoordeling :
Wat een pech, Kraan kapot op oudejaarsdag, Gelukkig kon ik bij LIDL online terecht en op 4 januari had ik mijn nieuwe kraan. Goede kwaliteit en goedkoop! Ik ben erg tevreden met de nieuwe kraan. Ik zal vaker kijken op LIDL online!!!!!
Thijsien Driesprong  | 29/01/21  11:14:25 | Winkelbeoordeling :
Erg goed: het bestelde was snel op ons huisadres en werd keurig verpakt aangeleverd, met inachtname van de Corona-afstand. Ook de garantiebepalingen zijn in orde. De prijs heb ik niet vergeleken, het was een aanbieding en het klonk mij goed in de oren.
D.J.W. Casteel  | 21/01/21  11:07:58 | Winkelbeoordeling :
Gooien spullen , voor een mooie prijs. Komen ook bezorgen , en leveren vrij snel. Je moet er wel snel bij zijn want het is vaak wel op is op. Als er iets niet goed geleverd is doen ze ook nooit moeilijk over retourneren van het product.
Z020xxxxx  | 21/01/21  21:22:13 | Winkelbeoordeling :
Top winkel Zeer tevreden over de bezorging Zeer tevreden over de bezorging. Zoiezo een fantastisch consept. Ik heb een bezorgbundel dus altijd plek. Op een paar niet leverbare artikelen na alles aanwezig. Goede service. Handige app. Allemaal fantastisch!!
SamDeMarktkraam man  | 17/01/21  03:04:29 | Winkelbeoordeling :
Top winkel met een super leuk breed assortiment.. betere kwaliteit voor deze prijs vind je niet!! ps: de webshop is waanzinnig!! met te gekke prijzen en echt de meest geweldige producten ! #Love # fan
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
2,00% CashCoins
10% korting op tafeldecoratie bij La Redoute
Code:FLASH
ONTVANG Tot 22,50 CASHCOINS ONTVANG Tot 22,50 CASHCOINS
visit register click click