ONTVANG 1,25% CASHCOINS ONTVANG 1,25% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help

KPN Thuis Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over KPN Thuis

Het beste internet en tv voor thuis bij KPN Thuis

KPN is de beste alles-in-1 provider van Nederland. Waar je ook bent, met KPN ben je altijd bereikbaar. Sluit jij jouw abonnement af bij KPN? Dan profiteer je van alle voordelen van KPN zoals overal betrouwbaar 4G netwerk, internetten & onbeperkt bellen in Europa en dag & nacht klantenservice.

KPN Thuis Beoordelingen

John Wayn  | 26/09/22  08:51:07 | Winkelbeoordeling :
Onlangs overgestapt naar KPN, telefonisch contact voor een aanbieding. Scherpe prijs, en duidelijke afspraken netjes bevestigd in de mail. Ik had de volgende dag per direct alle apparatuur in huis. Via QR kon ik gemakkelijk de installatie stappen volgen, en dag later was alles al actief, super!
Stefan Duijn  | 07/09/22  08:37:03 | Winkelbeoordeling :
Zap van Videoland via SBS naar YouTube Met KPN TV vind je alles op één plek. Van Prime Video tot ESPN Compleet, van YouTube-video's tot televisieprogramma's. KPN TV brengt alles wat je wilt kijken samen op één plek.
Hans Webber  | 11/05/22  16:40:07 | Winkelbeoordeling :
Heel erg tevreden over KPN omdat ik hier altijd terecht kan met al mijn vragen. Recent zijn wij verhuist en ook het meenemen en installeren in ons nieuwe huis was alles piekfijn in orde gemaakt! KPN is zeker 100% een aanrader!
Edwin van Soldt  | 07/03/22  19:04:58 | Winkelbeoordeling :
Ik ben overgestapt van Ziggo naar KPN. De prijs verschillen kwa alles in 1 heeft bij KPN echt veel meer voordeel dan bij Ziggo, bv de glasvezel up snelheid t.a.v de hoogste snelheid van Ziggo wat een verschil. De extra kortingen zijn geweldig, mij krijg je niet meer weg bij KPN, echt Top!!!
Frank de Boer  | 01/11/21  07:22:43 | Winkelbeoordeling :
Niets dan lof voor KPN. Er zijn zelden of nooit problemen, maar als er eens iets is (modem kapot of zo) is het in no time opgelost. De klantenservice is uitermate vriendelijk. Voor ons nooit meer een ander!
Pieter Nell  | 22/10/21  08:29:07 | Winkelbeoordeling :
Problemen met mijn modem kastje. Belde vanuit mijn werk. Maar helemaal top geholpen. De dag erna al een nieuwe modem in huis. En nog extra gb gekregen voor 1 week om toch op mobiel tv te kijken en bereikbaar te boven. Verder weinig storingen bij KPN, prima bedrijf met een goede service!
Sjaak Swart  | 08/10/21  17:05:16 | Winkelbeoordeling :
Nog altijd zeer tevreden over KPN, service ivm storingen kan ik niet over oordelen aangezien wij dat nog niet nodig hebben gehad! Wij zitten al meerdere jaren bij KPN en geen enkel probleem. Dit geldt voor mobiel, TV, vaste telefoon en internet thuis.
Loesje Smit  | 14/08/21  09:29:37 | Winkelbeoordeling :
Met KPN Thuis heb je supersnel internet, telefoon, televisie voor een goede prijs/kwaliteit verhouding! Tenzij is KPN onze oudste en eerste telefoon aanbieder van Nederland! Hierdoor is deze ook het best ontwikkeld en heeft de hoogste kwaliteit! ik ben er zeer tevreden over en kan het iedereen aanbevelen
Leroy Hamilton  | 07/07/21  08:44:56 | Winkelbeoordeling :
Overgestapt van Ziggo naar KPN, verliep vlekkeloos en sloot naadloos op elkaar aan ('s morgens tv en internet via KPN, 's avonds van Ziggo afgesloten). Ontvangst wifi op tv en pc (1e verdieping) is prima, zonder wifibooster, ik ben dik tevreden, en dat nu voor € 20,- per maand minder!
Heinz Friedrichs  | 28/06/21  15:39:48 | Winkelbeoordeling :
Ik ben weer overgestapt naar KPN omdat het de enige provider is die draadloze tv aanbied dmv gebruik van een dvs set, en je hoeft niet apart te betalen voor terugkijken. Tot nu toe gaat het uitstekend en geen haperingen en de snelheid blijft ook prima!
Anouska Bepnikova  | 10/05/21  12:01:54 | Winkelbeoordeling :
Vrijdag installatie gehad van het hele pakket, prima geholpen en perfect tv beeld, de snelheden up en down halen wij, we zijn uiterst tevreden, na 10 jaar Ziggo vaarwel gezegd hadden wij veel eerder moeten doen. KPN bedankt voor de snelle service!
Leo Beenplakker  | 19/04/21  15:24:04 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jaren bij KPN, en ben zeer tevreden. Alles doet het altijd. Uitstekende wifi. Als de tv eens hapert krijg je een deskundig iemand snel aan de telefoon en die loodst je zo naar de oplossing, wel één nadeel is dat ze behoorlijk duur zijn!
Crash Chenko  | 08/03/21  18:44:04 | Winkelbeoordeling :
Ik ben van Ziggo overgestapt naar KPN en ben nu blij met KPN. De overstap ging snel en ik werd goed op de hoogte gehouden. Het internet doet het héél goed. Tot nu toe geen storingen of andere problemen gehad, wat een rust nu !!
Charlotte Rozel  | 03/01/21  10:00:28 | Winkelbeoordeling :
wij zijn erg tevreden met kpn, nagenoeg nooit last van storingen. een fijne klantenservice met mensen die je netjes en geduldig te woord staan. ook niet te beroerd om je te bellen met een beter aanbod
Jesse James  | 30/09/20  08:12:24 | Winkelbeoordeling :
KPN is top, klantenservice is super snel en oplossingsgericht ingericht. Binnen 5 minuten een medewerker aan de telefoon en het probleem was opgelost. De volgende dag kon er al een monteur langskomen ook hij had het probleem (een kapotte adapter van het glasvezel kastje) binnen 5 minuten opgelost.
Jeannette Van Gool  | 08/09/20  19:13:25 | Winkelbeoordeling :
KPN al jaren mijn provider,degelijk betrouwbaar en goede service. een goed dienstenpakket voor een eerlijke prijs. Tv internet telefoon ,weinig storingen en altijd goed bereik. Ik raad KPN dan ook zeker aan.
Manuela V Renswoude  | 23/06/20  09:42:20 | Winkelbeoordeling :
kpn thuis krijgt van mij 5 sterren . ik heb al jaren alles van kpn en ben zeer tevreden over hun. ze hebben n zeer goede en vriendelijke service en goede hulp/ondersteuning bij n storing(wat trouwens maar zelden voorkomt) voor mij zijn ze gewoon t beste!
Steelo Brim  | 06/03/20  11:57:41 | Winkelbeoordeling :
Sinds 1998 ben ik al een tevreden klant bij KPN en ik ben content over hun kwaliteit en service, Ook de overstap destijds naar glasvezel ging perfect. Door in te loggen op mijn KPN kan simpelweg alles zelf inzien, aanpassen, bestellen etc. TV, internet en mobiel is van uitstekende kwaliteit.
Chanel West Coast  | 21/02/20  07:16:15 | Winkelbeoordeling :
Sinds 1998 ben ik al een tevreden klant bij KPN en ik ben content over hun kwaliteit en service, ook de overstap naar glasvezel ging perfect. Door in te loggen op mijn KPN kan simpelweg alles zelf inzien, aanpassen, bestellen etc. TV, internet en mobiel is van uitstekende kwaliteit.
Anne B  | 27/06/19  12:02:19 | Winkelbeoordeling :
Al jaren klant bij KPN. Eerst alleen mobiel prepaid. Toen een Abonnement met Telefoon. Toen vanuit Het Net naar Internet en vaste Telefonie. Dan 2 jr terug overstap gemaakt naar KPN iTv. Voor mij betekent dit de beste combinatie voor betaalbare Tel, TV, Internet. Zeer tevreden.
Bhakti Dharma  | 18/05/18  05:44:14 | Winkelbeoordeling :
Vertrouwde site van een van de oudste providers in Nederland voor telecommunicatie. Nog altijd goed voor een abonnement voor mobiele telefoon, televisie en internet met veelzijdig aanbod. On line af te sluiten.
Gerry van der wens  | 13/02/19  03:10:24 | Winkelbeoordeling :
KPN al jaren hebben wij de abonnementen van kpn naar alle tevredenheid . Hoe langer je lid bent hoe meer korting je krijgt en tevens mag je onderling gratis bellen . Zijn er problemen wordt het direct opgelost .
F. Vos  | 26/01/19  18:56:57 | Winkelbeoordeling :
Sim only abonnement besteld via de website! Het ging supergemakkelijk en snel. De simcard werd vlot geleverd en werkte snel. Daarnaast is via deze website en mooi bedrag aan cashback toegekend! Een echte aanrader!
Miriam piccin  | 22/11/18  19:13:44 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik vind KPN de beste provider. Zowel voor de telefoon maar ook voor tv Internet. Ze hebben mooie pakketten en goede prijzen. De klantenservice is ook klantvriendelijk en behulpzaam. Neem ook eens een kijkje op de website van Kpn
Rene Krijgsman  | 09/10/18  10:14:02 | Winkelbeoordeling :
K.P.N. Al jaren zijn we tevreden klant bij KPN. We hebben All in abonnement dan zijn de kosten vrij laag. iedere persoon heeft zijn eigen bundel , maar die kun je na behoeven delen. Ook bellen wij onderling gratis dus we zijn zeer tevreden
Mark Bakker  | 11/11/18  23:15:47 | Winkelbeoordeling :
Deze Hollandse maatschappij is erg degelijk! Recentelijk uitgeroepen tot beste alles in 1 en beste mobiele provider van Nederland! KPN behoord tot de top van Nederland! Met scherpe prijzen en prima aanbiedingen, voor een ieder die van kwaliteit houdt!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG 1,25% CASHCOINS ONTVANG 1,25% CASHCOINS
visit register click click