ONTVANG 1,50% CASHCOINS Dell

Koffievoordeel Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Koffievoordeel

Koffievoordeel is de voordeligste koffiewinkel van Nederland

Koffievoordeel biedt jou een enorm assortiment koffie afkomstig uit alle toonaangevende koffie gebieden over de hele wereld. Je vindt er topklasse koffie voor de laagste prijs. En je krijgt jouw bestelling altijd helemaal gratis thuisbezorgd!

Koffievoordeel Beoordelingen

Leroy Hamilton  | 15/09/21  17:59:39 | Winkelbeoordeling :
Heel tevreden en altijd snel geleverd, Ik ben super blij mee en af en toe een verrassing fijn hoor. Een hele makkelijke website met goede koffie pakketten tegen de beste prijs. Op deze manier kan je goedkoop verschillende smaken koffie uitproberen.
Toon Gesink  | 10/09/21  07:30:16 | Winkelbeoordeling :
Om te beginnen is het heerlijke koffie! Prijs/ kwaliteit is goed. We hadden een probleem met een soort koffie en toen bleek de uitstekende bereikbaarheid een grote plus. De koffie werdt onmiddellijk kosteloos vervangen en daarnaast kregen we een leuk presentje. Zo hoort het. Wij zijn zeer tevreden!
Crash Chenko  | 01/08/21  09:35:08 | Winkelbeoordeling :
Heerlijke koffie weer besteld bij Koffievoordeel.nl. Snel geleverd. Ruime keuze. De pakketten met verschillende smaken zijn erg fijn om te proberen. Meteen een ruime voorraad thuis, zeker tot de volgende keer weer!
Frits Ordelman  | 25/05/21  12:37:49 | Winkelbeoordeling :
Goede en snelle service, doe wat ze beloven. Een echte aanrader voor de koffie liefhebber. Zeer goede aanbiedingen en een erg ruim assortiment. Ook goed in advies. Tevens een ruim aanbod in onderhoud en reiniging van je koffie machine.
Anouska Bepnikova  | 17/05/21  13:10:21 | Winkelbeoordeling :
Het aanbod van koffie en de prijs is goed bij Koffievoordeel.nl en de koffie smaakt ook goed, ik zal zeker voordat het op is hier weer nieuwe bestellen, Goed verpakt en snelle en betrouwbare levering. Top!
Lance Hamilton  | 10/05/21  11:55:56 | Winkelbeoordeling :
De site van Koffievoordeel.nl is overzichtelijk, de producten zijn erg snel bezorg en het is ook nog eens goed geprijsd. We hebben inmiddels 9 maanden aan koffiebonen besteld en dat gaan er meer worden!
Vladimir Bepnikov  | 12/04/21  19:18:52 | Winkelbeoordeling :
Mooi pakket ontvangen. Heerlijke koffie en snel in huis. Koffiecapsules lopen ook goed door bij mijn Nespresso apparaat. Duidelijke bestel procedure, goede betaalmogelijkheden en heel netjes verpakt/bezorgd.
Mark Webber  | 09/04/21  13:22:56 | Winkelbeoordeling :
We zijn verrast door de kwaliteit van de koffie. We gebruiken al jaren de koffie van een bekend merk, maar dat is nu verleden tijd. Gewoon heel tevreden over de kwaliteit en de levertijden van Koffievoordeel! Altijd snel geleverd en altijd wel een klein extraatje erbij.
Clint Eastwood  | 26/03/21  08:19:09 | Winkelbeoordeling :
Goede koffie , in ons geval Italiano koffiepads, voor een gunstige prijs. Snelle bestelling plaatsen via de website en de volgende dag al in huis. Een pakket met verschillende soorten koffiebonen. Ik heb nu 3 verschillende soorten geprobeerd. Ik ben erg tevreden over Koffievoordeel.
Jesse James  | 09/12/20  15:49:10 | Winkelbeoordeling :
Koffievoordeel.nl komen leveringsafspraken prima na. Ik heb een proefpakket diverse Italiaanse bonen en ben nu aan het 2e pak bezig; de kwaliteit is tot nu toe uitstekend, daarom ga ik hier zeker meer bestellen !!
Harry Nak  | 01/11/20  10:40:26 | Winkelbeoordeling :
Door een tip voor het eerst via Koffievoordeel.nl Nespresso cups besteld. De levering was conform de afspraak en alles was netjes verpakt. De smaak van de Grand Maestro Italiano - Celeste is lekker krachtig en mooi van smaak. De prijs kwaliteit is top!
Rob Dyrdek  | 24/08/20  08:38:31 | Winkelbeoordeling :
De bestelling die we geplaatst hebben was keurig verpakt en op het afgesproken tijdstip bezorgd. Nu kunnen we weer van de koffie gaan genieten! Snel en heel correct afgehandeld door Koffievoordeel.nl, koffie was weer van de vertrouwde kwaliteit, dus tot een volgende bestelling!
Freddy Maertens  | 19/08/20  18:37:15 | Winkelbeoordeling :
Koffievoordeel.nl is een aanrader! Een prima website met groot aanbod in soorten koffie, tegen heel redelijke prijzen! De leveringen zijn snel en op tijd en betalen kan ook achteraf. Hier koop ik voortaan mijn koffie!
Harry Spotter  | 14/08/20  15:38:33 | Winkelbeoordeling :
Koffie bestellen bij koffievoordeel.nl is een aanrader. Heerlijke soorten koffie en een supersnelle levering, snelle overzichtelijke website en ik hoef niet meer te sjouwen en geen lege schappen bij de supermarkt voor mij.
Hans Kazan  | 17/08/20  09:54:01 | Winkelbeoordeling :
het belangrijkste is en blijft natuurlijk de koffie zelf en op dat vlak ben ik nog nooit teleurgesteld door Koffievoordeel.nl. snelle levering en soms ook nog een leuke extraatjes, chocola of iets dergelijks, voor mij zeker een aanrader!
Berry Stevens  | 07/08/20  12:02:49 | Winkelbeoordeling :
Een prachtig pakket heerlijke koffiecups en pads gekocht bij Koffievoordeel.nl. Precies wat wij thuis gebruiken. Ook de verpakking met de dubbelwandige glazen was verrassend! Uitstekend geregeld. Vlotte afhandeling en aflevering, super!.
Sjaak Swart  | 10/07/20  19:49:28 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering en heerlijke koffie bij Koffievoordeel.nl De koffie wordt snel geleverd en is van uitstekende kwaliteit voor een hele schappelijke prijs. Veel keuze uit koffiesoorten en merken voor een scherpe prijs, zeker een aanrader!
Niels Ammeraal  | 05/07/20  20:26:35 | Winkelbeoordeling :
Koffiecorner heeft een ruimen divers aanbod van kwaliteit koffie tegen een redelijke prijs. Niet de goedkoopste maar zeker niet duur. Bezorging altijd netjes en vlot. Ik koop hier met enige regelmaat en ben een tevreden klant.
Chantal Jansen  | 18/10/18  14:27:08 | Winkelbeoordeling :
Leuke shop met een ruim assortiment koffie. Producten die je in de supermarkten niet snel zult vinden. Als het goed is zou de levering snel moeten zijn. Bestellen gaat snel en makkelijk, diverse betaalmogelijkheden.
J.a.j van der Velden  | 20/12/17  12:01:15 | Winkelbeoordeling :
Let op mede cashbackleden. Ze geven eenmalig maar de cashbackkorting. Vind ik eigenlijk heel vervelend. Mij zijn ze nu voor 69 cent als klant kwijt. Heel dom van dat bedrijf koffievoordeel !!!. Dus je hoeft niet te rekenen op cashback bij koffievoordeel
Mmmmm  | 05/06/17  12:05:29 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een apparaat van Dolce Gusto én Nespresso. Ik bestel regelmatig een voorraad koffie van beide soorten bij Koffievoordeel; handig, voordeliger en punten sparen. Bovendien hebben zij soorten smaken die je in de winkel niet gauw tegenkomt, dus nog meer afwisseling. Service is ook uitstekend!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
Tot 3,00% CashCoins
Tot 85% korting op alles bij THE PROTEIN WORKS
Code:
ONTVANG 1,50% CASHCOINS Dell
visit register click click