ONTVANG 2,00% CASHCOINS fonQ
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help

Klingel Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Klingel

Kies bij Klingel uit een ruim aanbod mode, schoenen en sieraden en bestel online met korting!

Klingel heeft met 13.000 producten een zeer ruim aanbod aan dames-, heren- en schoenmode, sieraden, wonen & huishouden en nog veel meer! Maak gebruik van speciale aanbiedingen en bestel voor het hele gezin bij Klingel!

Klingel Beoordelingen

Anna Kournikova  | 08/11/21  16:01:48 | Winkelbeoordeling :
Voor het eerst wat bij Klingel besteld. Het is prima verlopen. De waterkoker werd zelfs eerder geleverd dan vooraf was aangegeven, Prettige website en gemakkelijk bestellen, valt zeker niet tegen, ga ongetwijfeld hier nog terugkomen!
Sandra Colje  | 11/08/21  13:37:23 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel met leuke kleding .Ze verkopen ook leuke artikelen voor het interieur met aantrekkelijke prijzen.Ik zou er zeker een keertje kijken .De levertijd is ook kort .Goede service en mooi producten
Veronica Veronica  | 23/06/21  19:23:37 | Winkelbeoordeling :
Ik heb bij Klingel al zo vaak besteld en alles komt echt altijd netjes en redelijk vlug aan, ook op een postpunt leveren is geen probleem. Ik vind dat Klingel alles steeds netjes afhandeld, zowel de betalingen, retouren, leveringen. Echt waar dit bedrijf werkt correct.
Crash Chenko  | 19/04/21  15:47:34 | Winkelbeoordeling :
Een paar laarsjes gekocht, die waren te klein en ik kon ze zonder kosten weer terugsturen. Kreeg voor de uitverkoopprijs dezelfde laarsjes een maat groter. Dat scheelde toch echt € 15.00. Alles werd netjes en snel geregeld, super van Klingel.
Jacks Teller  | 14/12/20  15:48:32 | Winkelbeoordeling :
Klingel luistert tenminste naar de klant, de leveringen van bestellingen zijn nog wel steeds aan de late kant. Echter, Klingel verkoopt nu wel alle kledingmaten voor 1 prijs. Zeker voor mensen met een maatje meer is dat fantastisch nieuws. De kwaliteit van de kleding is ook goed.
Hans Kazan  | 23/11/20  19:30:45 | Winkelbeoordeling :
Ben al jaren tevreden klant van Klingel. Alle bestellingen altijd op tijd gekregen nooit geen probleem gehad. Ik vind dat Klingel alles ook steeds netjes afhandelt, zowel de betalingen, retouren, leveringen. Echt waar, Klingel werkt correct.
Steelo Brim  | 16/09/20  17:54:12 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jaren klant van Klingel, en heb nog nooit nare ervaringen gehad. Als ik een vraag had, kon ik daar altijd uitkomen met een medewerker. Je word ook op de hoogte gehouden als het verzenden van een artikel langer gaat duren en/of niet meer geleverd kan worden.
Freddy Maertens  | 27/07/20  11:30:23 | Winkelbeoordeling :
Ben heel erg blij met de schoenen die ik gekocht heb. Ze zitten heerlijk en gelijk nog maar een paar gekocht. Snelle levering en goede service. Ik had nog een paar besteld die ik retour gestuurd heb. Ook daar kreeg ik binnen een paar dagen bericht van. Ben zeer tevreden over Klingel!
Rob Dyrdek  | 22/06/20  15:51:31 | Winkelbeoordeling :
Ik heb schoenen gekocht bij Klingel en ik heb gelijk nog maar een 2e paar van een andere kleur gekocht. Snelle levering en goede service. Ik had nog een paar besteld die ik retour gestuurd heb, paar dagen later bericht dat het binnen was, zeer tevreden over Klingel!
Peter Tosh  | 19/06/20  06:43:22 | Winkelbeoordeling :
Ik heb bij Klingel al dikwijls besteld en alles komt echt altijd netjes en redelijk vlug aan, Ik vind dat Klingel alles steeds netjes afhandeld, zowel de betalingen, retouren, leveringen, de kleding vind ik wel van goede kwaltiteit/prijs en grote maten zijn ook geen probleem.
Berry Stevens  | 17/06/20  15:05:28 | Winkelbeoordeling :
Koop al jaren bij Klingel. Altijd snelle levering. Je wordt netjes en op tijd geinformeerd erover wanneer de bezorging van het pakket plaats zou vinden. Ik koop hier mooie kleding. Klantenservice staat altijd klaar voor je. Ben super tevreden over Klingel.
Danielle de Widt  | 12/01/19  17:37:30 | Winkelbeoordeling :
Erg prettige website met gelukkig ook leuke kleding voor jongere dames. Onlangs een ontzettend mooi pak gekocht! Prijs kan soms wat aan de dure kant zijn, maar de meeste artikelen zijn het meer dan waard.
lion van der wens  | 02/10/18  02:26:36 | Winkelbeoordeling :
Klingel een fijne webshop waar je prachtige kleding kunt bestellen . Je kunt bijvoorbeeld bij een jurk mooie schoenen of andere accessoires erbij bestellen . Ook voor heren heb je mooie kleding . Je slaagt er zeker .
Nicole  | 25/09/17  13:16:15 | Winkelbeoordeling :
met meer dan 13000 producten voor dames-,heren en schoenmode,sieraden,wonen&huishouden is Klingel meer dan de moeite waard om eens te bezoeken prima service,betaalbaar goede kwaliteit altijd de laatste modetrend
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
1,25% CashCoins
Ontvang 5% korting op alle amusement parken bij Tiqets
Code:5OFFPARKS
ONTVANG 2,00% CASHCOINS fonQ
visit register click click