ONTVANG TOT 1,13% CASHCOINS HEMA

Jeans Centre Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Jeans Centre

De leukste trendy mode items koop je met korting bij Jeans Centre

Jeans Centre is dé toonaangevende speler in trendy men-, women- en teenermode. De Jeans Centre collectie is veel groter dan alleen Jeans. Zo verkoopt Jeans Centre onder andere blouses, jassen, jurken en t-shirts. Jeans Centre heeft een breed assortiment van bekende merken zoals Cars, Levi's, LTB, EDC by Esprit en Garcia. Jeans Centre is daarom dé shop voor een trendy familie!

Jeans Centre Beoordelingen

Ferry Swinkels  | 14/09/20  19:29:07 | Winkelbeoordeling :
Tegenwoordig bestel ik veel online bij Jeans Centre en tot nu toe ben ik zeer tevreden over de kwaliteit van de jeans en de snelheid van de bezorging. Ook de e-mail communicatie: van bevestiging van de bestelling t/m het volgen via track&trace. Vaak leuke acties en gratis bezorging en retour.
Steelo Brim  | 26/08/20  21:23:49 | Winkelbeoordeling :
4 maanden geleden had ik een García broek gekocht in Den Bosch en die scheurde spontaan boven de knie. Ik heb toen een mailtje gestuurd en ben naar de winkel gegaan in Helmond (woonplaats) en daar kreeg ik gewoon een nieuwe broek! Super service!
Freddy Maertens  | 19/08/20  18:50:30 | Winkelbeoordeling :
De service van de webshop van Jeans Centre vind ik erg goed! Snelle levering van de artikelen zelfs op zondag! Ook snel je geld teruggestort als je iets retour stuurt en leuke aanbiedingen als je vaker dingen besteld, kortom helemaal top!
Harry Spotter  | 15/08/20  10:06:52 | Winkelbeoordeling :
Onlangs bij Jeans Centre perfect geholpen, door mijn afwijkende maten had ik advies nodig. Personeel heeft de jeans opgemeten en deze vervolgens afgespeld, om de jeans te vermaken zodat ik tevreden was. Het vermaken van de broek is niet eens zichtbaar hoe goed dat de medewerker het heeft gedaan!
Jesse James  | 01/08/20  21:09:45 | Winkelbeoordeling :
Jeans Centre is een fijne winkel, normaal ga ik altijd naar de winkel, maar merk dat ik tegenwoordig liever online mijn garcia spijkerbroek koop. En een goede prijs! De service van de webshop vind ik ook erg goed! Snelle levering van de artikelen, zelfs op zondag!
Sybje de vries  | 22/06/20  15:05:12 | Winkelbeoordeling :
Afgelopen week zes broeken gekocht. De maat komt overeen met de spijkerbroeken die ik al had. Wel een ander merk, dus het was afwachten of ze zouden passen. Een broek gaat er terug, omdat deze groter valt dan de andere. De bestelling op zaterdag gedaan en op maandag had ik de broeken in huis.
Monique Meeuwissen  | 29/01/20  13:03:35 | Winkelbeoordeling :
makkelijke en overzichtelijke site om mooie spijkerbroeken te bestellen. je ziet gemakkelijk of ze op voorraad zijn en wanneer de bestelling bezorgd kan worden. ook makkelijk om je bestelling in de winkel in de buurt op halen.
Anne Smit  | 01/01/20  23:18:55 | Winkelbeoordeling :
Jeans Centre is the place to go! Ze hebben hier werkelijk zulke mooie spijkerbroeken zo mooi als hier vind je ze nergens en tevens ook voor een heel goedkoop prijsje ik koop hier altijd mijn spijkerbroeken en ben er zeer content over kan het ook echt iedereen aanbevelen
remond reichwein  | 15/12/19  20:51:06 | Winkelbeoordeling :
hier koopt u al uw jeans ze hebben hier echt een zeer ruim aanbod aan verschillende merken jeans broeken behulpzaam en vriendelijk personeel online te bestellen snel geleverd makkelijk te retourneren kijk gerust eens hier
lion van der wens  | 16/10/18  09:08:58 | Winkelbeoordeling :
Jeans Centre Prachtige merken spijkerbroeken hebben ze in verschillende kleuren. Ook kun je er jurken en shirtjes kopen heel veel keuze . Als je besteld heb je het na een paar dagen in huis . Een goede webshop.
Lena Terra  | 02/08/18  21:32:39 | Winkelbeoordeling :
Ik koop al jaren de spijkerbroeken voor mijn zoon on-line. De maat weet ik inmiddels en zr zijn regelmatig in de aanbieding. Ook spaar ik punten en bij de ontvangst van de nieuwsbrief ontvang ik ook extra punten, Het is al met al een koopje en ook nog gratis thuisbezorgd.
Elly Stöver  | 19/01/18  08:00:13 | Winkelbeoordeling :
Eens een keer online besteld voor mijn man. De broek die hij wilde hebben hadden ze op voorraad en deze besteld in 2 maten . 1 hebben we teruggestuurd en het hele bestelproces verliep prima. We kregen keurig een mail dat ze de retour binnen hadden en dat het verrekend zou worden.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG TOT 1,13% CASHCOINS HEMA
visit register click click