ONTVANG 1,50% CASHCOINS Woonexpress

Internet-Bikes.com Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Internet-Bikes.com

Het is pas echt goedkoop fietsen met Internet-Bikes.com!

Op zoek naar een moederfiets, omafiets, mountainbike, elektrische fiets of bakfiets? Bij Internet-Bikes.com vind je een heel scala aan fietsen van grote merken, bijvoorbeeld Gazelle, Batavus en Hiker. Nederland staat niet voor niets bekend als fietsland, praktisch iedere Nederlanders stapt wekelijks op z'n stalen ros. Wees verzekerd van de allerbeste fiets en laat je online adviseren door Internet-Bikes.com. In de webshop vind je handige informatie over bandenmaten en framematen, helmen en fietsaccessoires. Fiets je liever op één wiel? Ook voor de recreatieve fietser heeft Internet-Bikes.com eenwielers, driewielers, steps, tandems en skelters. Voor iedere Nederlander dé perfecte fiets bij Internet-Bikes.com!

Internet-Bikes.com Beoordelingen

Akio Kaminaga  | 28/04/21  10:36:32 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel al jaren onderdelen via de mooie en zeer overzichtelijke website met chat mogelijkheid. Emails worden ook snel beantwoord, zeer snelle levering van de bestellingen en bij een eventueel defect onderdeel wordt er snel en gratis een nieuw onderdeel opgestuurd!
Stoffel van Doorn  | 27/03/21  20:46:30 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke website van Internet-Bikes.com. Fietskrat besteld en wat een snelle verzending. De volgende dag een mail dat het verzonden is. Vandaag binnen gekregen en alles naar wens!! Top ervaring! betrouwbare site dus!
Jax Teller  | 10/03/21  12:05:21 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel regelmatig producten bij Internet-Bikes en alles wordt altijd keurig volgens afspraak geleverd. Een keer werd per ongeluk een verkeerd artikel geleverd maar dit werd snel en netjes opgelost, zeker een aanrader!
Hans Kazan  | 21/12/20  16:27:25 | Winkelbeoordeling :
Perfecte service. Een van de bestelde producten kwam niet overeen met wat op de site stond, kan gebeuren. Na contact met de klantendienst werd dit onmiddellijk geregeld. Erg vriendelijke en behulpzame communicatie. Het product en de retourkosten werden integraal terugbetaald, top!
Pieta Bambergen  | 12/12/20  18:55:44 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop. Ze hadden een paar dingen niet goed op hun website omschreven en ze doen niet moeilijk met geld terug en hebben een vriendelijke klantenservice. Het enige dat jammer is, is dat als je het zelf verkeerd besteld je zelf de verzendkosten moet betalen. Gelukkig gold dit niet voor mij.
Harry Nak  | 13/12/20  10:37:51 | Winkelbeoordeling :
Ik was wat terughoudend om bij Internet-Bikes te bestellen omdat ik ze niet kende en het toch over een aanzienlijk bedrag ging maar daar heb ik nu helemaal geen spijt van. Uiterst snelle levering in een toch wel zeer stevige verpakking. De goed ogende, electrische fietsen waren perfect rijklaar.
mariska sylvana  | 15/07/15  06:53:01 | Winkelbeoordeling :
Met spoed had ik nog iets nodig voor de vakantie en via google kwam ik bij deze webshop uit. Leuk geprijsd en de spullen de volgende dag al in huis. Alleen jammer dat je bij 2 kleine producten dubbele verzendkosten betaald.
Daniël Lock  | 05/05/14  20:16:57 | Winkelbeoordeling :
Internet-bikes.com is een uitstekende webshop, waar fietsen en fietsonderdelen te verkrijgen zijn. Top webshop, waar werkelijk alles aan fietsonderdelen te krijgen zijn voor werkelijk kleine prijzen! Kortom: goede webshop!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG 1,50% CASHCOINS Woonexpress
visit register click click