ONTVANG 1,50% CASHCOINS Woonexpress

inkClub Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over inkClub

Inktpatronen en toners bestel je met korting bij InkClub

inkClub behoort tot één van de grootste deelnemers in de online verkoop van inkt en toner in de wereld! Bij inkClub.com kan je inktpatronen, lasertoners en ander printer toebehoren bestellen tegen zeer lage prijzen en snelle leveringen. Ze hebben zowel originele als goedkopere producten van zeer goede kwaliteit. inkClub zet de toon!

inkClub Beoordelingen

Clint Eastwood  | 02/04/21  17:43:06 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden met de aankopen bij InkClub. De cartridges voldoen zeer goed, makkelijk te bestellen via de website en een snelle levering. Ik raad daarom na verschillende orders InkClub dan ook ten zeerste aan! Super!
Harry Spotter  | 26/02/21  20:58:15 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden met InkClub, prima service ! Aanbevolen online leverancier met snelle order behandeling en levering Huismerk Laser inktcartridge zwart voor Samsung laser printer gekocht. Eerder met originele Samsung cartridges veel problemen gehad met deze cartridge nog steeds perfecte afdrukken!
Steelo Brim  | 25/11/20  19:41:57 | Winkelbeoordeling :
Als je bij inkClub bestelt, duurt het allemaal wat langer maar dat komt wel goed want de cartridges komen uit Zweden dus is er niets aan de hand. Ik ben overigens erg tevreden over de manier waarop de klantenservice hulp bied.
Rob Dyrdek  | 09/11/20  19:05:16 | Winkelbeoordeling :
Prima kwaliteit, snelle service en betalingsvoorwaarden. Dik tevreden eigenlijk over InkClub.nl. Tegenwoordig is er veel concurrentie maar alles wat wij nodig hebben word keurig thuis gestuurd met rekening er bij, nog nooit een fout gemaakt, prima dus van InkClub.
Veronika Kalou  | 28/10/20  13:06:49 | Winkelbeoordeling :
Voor het eerst besteld bij InkClub, kreeg keurig mail dat het iets langer duurde ivm dat het uit Zweden komt. En inderdaad, na iets meer dan een week viel het gewenste pakket op de deurmat, Topservice van Inkclub.
Marianne Hiemstra  | 21/08/16  09:31:50 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al twee keer inktpatronen besteld voor onze 3 in 1 printer en tot alle tevredenheid. Makkelijke site om te bestellen en de bestelling is snel in huis. Ze geven grote kortingen en dat is ook meegenomen!
Anke Plomp  | 04/06/15  09:16:40 | Winkelbeoordeling :
Ik heb pas geleden bij InkClub mijn inktpatronen voor de printer besteld. Dit is zeer goed bevallen, de service was goed. En de verzending snel en keurig verzorgd.Dus zeker een aanrader om hier eens een kijkje te nemen.
Adje Meijers  | 25/01/15  09:29:12 | Winkelbeoordeling :
Bij Inkclub kan je oa cartridges van allerlei merken kopen óf het eigen merk waardoor je ook nog flink geld kan besparen. Bij je 1e bestelling kan je ook nog eens kiezen uit een aantal cadeaus. Zo had ik een inktpatroon en stofzuigerzakken voor €14.
mariska sylvana  | 03/09/14  16:19:50 | Winkelbeoordeling :
Leuke website! Ze hebben veel producten en ieder huishouden in Nederland kan eenmalig een gratis product in bepaalde categorieën uitzoeken waardoor je alleen de verzendkosten betaald. Zo heb ik 5 stofzuigerzakken besteld voor maar 4,95!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG 1,50% CASHCOINS Woonexpress
visit register click click