ONTVANG TOT 5,00 CASHCOINS Lebara Mobile

ICI PARIS XL Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over ICI PARIS XL

Heerlijke dames- en herengeuren met korting bij ICI PARIS XL online

Met een assortiment van ruim 13.000 geuren, cosmetica en huidverzorgingsproducten is ICI PARIS XL de beauty specialist van Nederland! Naast de fysieke winkels heeft ICI PARIS XL ook een online shop, waar je altijd profiteert van vaste kortingen tot wel 40% op alle producten. Verwen jezelf met parfums, cosmetica en huidverzorging van alle bekende merken. Check ook de beauty tips en top geuren in de online shop van ICI PARIS XL!

ICI PARIS XL Beoordelingen

minke postma  | 05/10/20  12:25:03 | Winkelbeoordeling :
Een paar heerlijke geurtjes besteld. Ze sturen alles netjes en op tijd op! gewoon te vertrouwen! daarnaast werken ze met PostNL en dat heeft toch altijd mijn voorkeur gezien ze netjes en op tijd leveren. Dus top en kom hier graag terug.
Freddy Maertens  | 15/07/20  20:25:12 | Winkelbeoordeling :
Op zaterdag had ik een artikel besteld, verwachte levering was op dinsdag. Echter het werd op maandag al geleverd, sneller dan verwacht! De spullen waren netjes verpakt, ik kreeg een gift en 2 samples erbij. Heel tevreden over de service!
Samantha Haalen  | 11/05/20  02:57:11 | Winkelbeoordeling :
Bij Ici Paris XL kan je al je favoriete geurtjes, crèmes en make-up vinden. Met de klantenkaart spaar je punten bij elke aankoop waardoor je een kortingskaart kan krijgen. Snelle levering en bovendien ook nog eens gratis verzenden. Ik zou deze webshop zeker aanraden!
Samantha van Haalen  | 07/05/20  02:37:25 | Winkelbeoordeling :
De bestellingen op ICIParis.nl zijn altijd netjes verpakt. Ook wordt het snel geleverd. Ik heb nog nooit problemen gehad met ICI Paris. Ook zitten er vaak testers van andere producten bij de bestelling. Top! Echt een aanrader!
Jellie  | 29/04/20  09:01:36 | Winkelbeoordeling :
Bij ICI Paris XL heb je parfum, beauty en andere leuke accessoires. Ze hebben een groot assortiment en als je vragen hebt kunnen ze je online helpen. Ze pakken je producten als je dat wilt heel netjes in en het wordt snel geleverd.
Mandy Kramer  | 29/02/20  19:59:45 | Winkelbeoordeling :
De Ici Paris XL heeft werkelijk echt alles op het gebied van make up en verzorging en een heel groot aanbod aan heerlijke geuren .Net weer een luxe mascara besteld normaal best prijzig maar nu met 40 procent korting heel blij mee .
Samantha Van de merbel  | 16/12/19  15:47:01 | Winkelbeoordeling :
De geuren van ici paris XL zijn heerlijk. Vaak voor een verjaardag of een bijzondere gelegenheid (bijvoorbeeld de decembermaand), haal ik hier verschillende producten. Deze worden altijd met een glimlach ontvangen.
Veronika Kalou  | 19/08/19  08:19:26 | Winkelbeoordeling :
ICI Paris XL heeft een zeer uitgebreid assortiment. Klantenservice helpt doorgaans erg goed. Verbeterpuntje zijn de levertijden. Het is meestal niet de volgende dag geleverd, ook al bestel je voor de aangegeven 16:00 uur, maar je hebt je bestelling alsnog snel in huis.
Iniyavan Ananthan  | 26/03/13  12:30:43 | Winkelbeoordeling :
Het is een goede winkel. met goede parfums. Alleen erg duur.
Anke plomp  | 12/05/14  10:20:30 | Winkelbeoordeling :
ici paris xl is een fijne webshop, waar je een groot aanbod aan verzorgingsproducten hebt. Ze hebben regelmatig leuke aanbiedingen en acties. Ik heb er al verschillende malen besteld is erg goed, de verzending is snel.
Marianne Hiemstra  | 24/05/15  16:31:25 | Winkelbeoordeling :
Voor de verjaardag van mijn dochter heb ik een fles parfum besteld bij ICI PARIS XL. een leuke site en zo veel gemakkelijker dan naar de winkels gaan. Snel besteld, snel in huis. Prima verpakt. Enige gevaar is dat je te veel besteld ... :)
Leo Paans  | 20/09/15  05:30:18 | Winkelbeoordeling :
Tot voor kort kon je alleen in de winkel bij ICI Paris XL terecht, maar nu ook op de website. Van parfum tot bodycremes en alles er tussen in kun je kiezen uit het ruime assortiment, en met een klantenkaart veel korting
Adje Meijers  | 28/10/15  08:37:36 | Winkelbeoordeling :
Bij Ici Paris Xl bestel je makkelijk je parfum vanuit je luie stoel. Wanneer je vandaag bestelt heb je het morgen al in huis en je betaalt geen verzendkosten. Betalen doe je via Ideal of met je Ici Paris cadeaucard.
Olivier van Laar  | 26/01/16  21:52:01 | Winkelbeoordeling :
ICI PARIS XL is een prachtige, sfeervolle winkel met heel deskundig personeel. Ze hebben regelmatig mooie aanbiedingen en leuke extraatjes. En je kunt natuurlijk als cadeau ook een Gift-Card schenken aan de jarige. Het is gewoon hartstikke leuk om te winkelen bij ICI PARIS XL !!!
Janine van Laar  | 05/06/16  08:09:21 | Winkelbeoordeling :
Ik heb afgelopen week de vaderdagcadeautjes op de website van ICI PARIS XL besteld. Binnen 2 dagen werd alles keurig bij mij thuis bezorgd in een feestelijke verpakking. Mooie webshop met regelmatig mooie aanbiedingen en leuke extraatjes. Aanrader !!!
Sanne Scheeres  | 18/06/14  08:56:00 | Winkelbeoordeling :
Bij Ici Paris XL kan je al je favoriete geurtjes vinden en met de kortingspas krijg je extra korting op de verkoopprijs. Snelle levering en bovendien ook nog eens gratis verzenden. Ik zou deze webshop zeker aanraden!
Petronella Smit  | 05/02/15  15:22:16 | Winkelbeoordeling :
ICI PARIS XL is een heel mooie en overzichtelijke webshop die kwaliteit en exclusiviteit vooropstelt. Een webwinkel met de lekkerste parfums en alle kwaliteitsmerken make-up. En een snelle levertijd .
Francien van der Valk  | 25/06/15  21:13:45 | Winkelbeoordeling :
Goede prijs/kwaliteit verhouding. ICI Paris heeft vaak aantrekkelijke acties waar ik met plezier gebruik van maak. Online bestellen gemakkelijk en meestal levering de volgende dag. De fysieke winkels zijn erg aantrekkelijk door het erg vriendelijke personeel met kennis van zaken.
Leo Paans  | 20/09/15  05:59:37 | Winkelbeoordeling :
Bij ICI Paris XL kun je in vele winkels, en nu ook online terecht voor al je schoonheidsprodukten, parfums en alles op het gebied van lichamelijke verzorging. En met een klantenkaart kun je zelfs tot 40% korting krijgen
Patty Lemson  | 12/12/15  22:20:56 | Winkelbeoordeling :
Kennisgemaakt met ICI Paris via een cadeaubon die ik voor mijn verjaardag had gekregen. Wat me vooral opgevallen is, zijn de brede keus in merken ( ook heel betaalbare) en de stuntaanbiedingen. Nu vaste klant!
Fijko Vos  | 09/02/16  22:55:50 | Winkelbeoordeling :
Op de site van IciParis.nl kun je een goede keuze, voor jezelf of iemand anders, maken uit een uitgebreid assortiment met daarbij supervoordelige aanbiedingen! De site is mooi en overzichtelijk en ik ga hier in de toekomst zeker nog gebruik van maken.
Ada de Jong  | 22/02/16  09:14:07 | Winkelbeoordeling :
ICI PARIS XL is een hele mooie sfeervolle winkel. Personeel helpt je goed met het kiezen van een geur als je het zelf nog niet zo goed weet. Ook krijg je een leuke feestelijke verpakking mee. Heel erg deskundig!
Yvonne van Laar  | 11/06/16  08:30:08 | Winkelbeoordeling :
Mooie winkels met deskundig en vriendelijk personeel. Online webshop is erg overzichtelijk. Vandaag bestellen betekent morgen in huis. ICI Paris XL heeft regelmatig acties met korting oplopend tot wel 40%. Aanrader !!!
Elly Stöver  | 02/08/16  08:46:54 | Winkelbeoordeling :
Een prima website, net zo goed als de winkel. Ze hebben goed spul en soms ook leuke aanbiedingen. Ze leveren ook goed en dat is ook belangrijk. Ik vind dit echt een aanrader om hier lekkere geurtjes te kopen.
Janny Jansen  | 07/08/16  07:41:04 | Winkelbeoordeling :
Ik koop graag bij ICI PARIS XL, je wordt goed geholpen, ze hebben fijne aanbiedingen alles op voorraad zo niet wordt het produkt besteld en duurt het meestal maar 1 werkdag. Deze winkel wordt ook altijd als beste uitgeroepen dus ik blijf mijn aankopen daar doen.
Noe Kia  | 29/10/16  19:47:55 | Winkelbeoordeling :
Al jarenlang een zeer prettige winkel waar ik veel van mijn cadeautjes koop. Ze hebben erg fijne aanbiedingen, een mooi assortiment en een geode service. Ook de webshop is erg prettig en mooi overzichtelijk.
Dinja Friedrich  | 13/11/16  10:15:54 | Winkelbeoordeling :
Onlangs voor het eerst besteld in de online shop. Een hele leuke korting erbij gekregen, en de volgende werkdag al in huis. En ook nog eens super ingepakt. Ik zeg toppie
Kelly Mans  | 26/11/16  13:12:07 | Winkelbeoordeling :
mooie winkel, alleen jammer dat het hier om duurdere producten gaat, want had ik meer te besteden, dan wist ik het wel, maar helaas is dat niet het geval. groetjes, Kelly Mans
Emma Wijdeven  | 01/12/16  22:05:38 | Winkelbeoordeling :
Leuke site met heel veel lekkere geuren! Vooral nu is het leuk met die 25% kortingsactie. Wanneer je iets besteld hebt krijg je het altijd snel binnen. Zeker een aanrader.
Kelly Mans  | 28/01/17  10:13:45 | Winkelbeoordeling :
goede winkel en mooie producten, wel jammer dat het meer is voor degene, die een beter gevulde portemonnee hebben, en helaas behoor ik niet tot diegene
Wendy Visser  | 01/02/17  20:17:31 | Winkelbeoordeling :
ICI Paris XL is een hele goede winkel met een groot assortiment aan parfums, make-up en andere verzorgingsproducten. Vaak hebben ze leuke aanbiedingen en als je iets hebt besteld heb je het meestal erg snel in huis.
Abigail Thomas  | 10/02/17  10:20:53 | Winkelbeoordeling :
Ici Pairs XL is een hele goede parfumerie met een breed assortiment en ze hebben goede kwaliteit parfun voor elk budget, hoog of laag. daarbij zijn de medewerkers erg vriendelijk. De make-up vsn ici paris xl heb ik niet geprobeerd maar dat zou ook wel perfect zijn
Willem van den Hoogen  | 21/02/17  12:51:03 | Winkelbeoordeling :
Voor heerlijke geuren,ga ik naar de website van ICI PARIS XL.Daar heb je een ruime keuze en ook niet onbelangrijk veel aanbiedingen.Wil je geen verzendkosten betalen,dan kun je het ophalen bij een winkel van ICI naar keuze.
Tilly  | 22/02/17  11:13:31 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop, makkelijk te bestellen en punten worden direct berekend
Jeroen Van Den Oever  | 04/03/17  22:02:09 | Winkelbeoordeling :
goede service snel klaar niets meer aan doen en ik zou het zeker aan raden bij al mijn vrienden en vriendinnen en ik hoop dat iedereen net zoo blij is als ik met deze snelle en makkelijke manier om snel voor een speciale dag als valentijnsdag of de verjaardag van je vriendin
Kelly Linden  | 06/03/17  13:31:47 | Winkelbeoordeling :
ik ben gek op heerlijke parfums, dus deze site is dan perfect! ook de kwaliteit van make up is erg goed. de prijs komt wel overeen met de kwaliteit. maar de aanbiedingen zijn nog leuker. zelf koop ik vaak een lekker geurtje als een cadautje voor anderen :)
 | 20/03/17  18:27:14 | Winkelbeoordeling :
hele goede service alle medewerkers zijn klantvriendelijk
Riet Baaijens  | 22/04/17  07:06:19 | Winkelbeoordeling :
Bekend...vertrouwd....en bovenal heerlijke geuren! Ici paris is de trend van vandaag... Niet in de buurt? Online shoppend net zo gemakkelijk en snel. Wat kan een mens nog meer wensen? Bestellen allemaal
Donna Guttenberg  | 22/04/17  14:26:49 | Winkelbeoordeling :
Geweldige winkel, alles is lekker overzichtelijk geplaatst en makkelijk te vinden. De persoonlijke advies wat betreft de make-up voor mijn huid eigenschappen vind ik een handige service. Af en toe een beetje druk op bepaalde tijden, maar ik kwam later en de medewerkers waren gelijk voor mij klaar.
Rijkerd  | 28/04/17  06:36:36 | Winkelbeoordeling :
Binnenkort is het weer Moederdag, maar ik heb mijn cadeautje al gekocht. Een heerlijke parfumgeurtje bij ICI Paris XL. Overzichtelijke website, snelle levering en vriendelijke geprijsd. Ik ben al jaren een tevreden klant en kan ICI Paris XL van harte aanbevelen. Echt een fijne winkel!
Carmen Pavon  | 08/05/17  06:15:59 | Winkelbeoordeling :
mooie winkel met zeer breed assortiment aan make-up, parfum en algehele beauty producten. ook de webshop is een plaatje om te zien. prijs kwaliteit verhouding is prima, toch kies ik zelf eerder voor aanbiedingen bij etos. niet voor iedere portemonnee geschikt.
Fouzia Benboubker  | 10/06/18  09:29:49 | Winkelbeoordeling :
Ik vind IciParisxl.nl een van de beste parfumeries in Nederland. Ruim assortiment, goede prijs/kwaliteitsverhouding, veel kortingen, overzichtelijke site, bestellen en betalen gaat heel makkelijk, goede klantenservice, retourneren zonder gedoe. Een echte aanrader.
Christian Lintelo  | 19/07/18  06:38:00 | Winkelbeoordeling :
ICI PARIS XL is een mooie parfurmerie winkel met een uitzonderlijke assortiment heren- en dames parfums voor een mooie prijs. De medewerkers zijn uiterst deskundig en iedere klant gaat tevreden de zaak uit.
Christini Induzzi Lopes  | 21/07/18  00:50:52 | Winkelbeoordeling :
Ik hou van winkelen in deze winkel. de winkel heeft kwaliteit in parfums, cosmetica, accessoires. Ik koop altijd online. is veilig. Ik heb altijd een garantie op de diensten en producten. levering is gratis. de terugkeer is ook gratis.
Christini Induzzi Lopes  | 21/07/18  00:53:01 | Winkelbeoordeling :
Ik hou van winkelen in deze winkel. de winkel heeft kwaliteit in parfums, cosmetica, accessoires. Ik koop altijd online. is veilig. Ik heb altijd een garantie op de diensten en producten. levering is gratis. de terugkeer is ook gratis.
cokkie Corné  | 21/07/18  16:21:51 | Winkelbeoordeling :
Ici PARIS. Heerlijk het gemak van shoppen via internet. Zeker nu met deze warme dagen kun je lekker thuiswinkelen en alles wordt keurig volgens afspraak thuisbezorgd. Een frisse deodorant en een zomerse parfum, heerlijk genieten !
André Van Dillen  | 04/08/18  13:30:34 | Winkelbeoordeling :
ICI Paris xl heefy een enorm assortiment geuren zowel voor de man als voor de vrouw. Vaak kopen we hier een geurtje en vaak met een gekregen cadeaubon, hoef je lekker weinig bij te betalen of in het geheel niets ;-).
Jan Van Nood  | 05/08/18  11:16:35 | Winkelbeoordeling :
ICI PARIS XL verkoopt weliswaar de meest moderne luchtjes, maar daar hangt ook een prijskaartje aan vast. De meeste producten zijn heel erg duur en bijna niet te betalen voor de gewone portemonnee. Mijn voorkeur gaat dan uit naar hele andere zaken op dit gebied!
stefanie stooker  | 11/08/18  20:48:35 | Winkelbeoordeling :
ici paris xl ze hebben echt heerlijke luchtjes van de bekende merken dolce en gabanna gucci en ga zo maar even door ook hebben ze goedkopere merken voor hem en haar ook leuk voor cadootjes zomaar of voor je liefde ook hebben ze een uitgebreide makup lijn
Poeskin  | 15/08/18  17:00:47 | Winkelbeoordeling :
ICI Paris xl is een winkel dat een ruim aanbod heeft aan cosmetica, parfum en huidverzorging. Ze hebben alles op het gebied van beauty. De medewerkers zijn klantvriendelijk en hebben veel kennis in huis om je te adviseren.
Fed Daanen  | 17/08/18  08:27:42 | Winkelbeoordeling :
Fijne en overzichtelijke webshop. ICI Paris XL heeft een groot assortiment aan verschillende beauty producten. Ze hebben erg mooie merken voor een goede prijs. Tevens spaar je voor punten als je besteld bij hun.
Danielle Pronk  | 17/08/18  10:30:18 | Winkelbeoordeling :
Ici Paris Xl is een leuke webshop van een van de betere aanbieders van parfums en dergelijke. De prijzen zijn concurrerend en vaak zijn er ook goede acties. Bestellen is eenvoudig en leveren gaat vlot.
George Westerhof  | 18/08/18  07:33:06 | Winkelbeoordeling :
Voor al uw make-up spullen gaat u naar ICI Paris. Van oogschaduw tot lippenstift, van de beste merken parfum tot de low budget merken, bij Ici Paris kunt u altijd slagen. En er zijn altijd heel voordelige aanbiedingen te vinden !
Nathalie Maes  | 18/08/18  19:46:13 | Winkelbeoordeling :
Een bestelling plaatsen via ici paris Xl is heel simpel, het aanbod is ruim, net zoals in de winkel. Er zijn ook tal van promoties op de website zelf, je spaart ook punten via het systeem net zoals in de winkel. De verzending is heel snel!
Veronique Bam  | 31/08/18  07:58:08 | Winkelbeoordeling :
Mijn bestelling van ICI PARIS XL is altijd netjes verpakt. Verder wordt het snel geleverd. Ik heb nog nooit problemen gehad met ICI PARIS. Ook zitten er vaak testers van andere producten bij de bestelling. Top!
Annie Deinum  | 31/08/18  12:48:59 | Winkelbeoordeling :
Nu voor de tweede keer besteld, voor 16.00u. Waardoor het de volgende dag in huis hoort te zijn. Dat moet lukken met een cadeaubon zou je denken. Het is nu drie dagen verder en de koerier heeft nog niks ontvangen van Ici Paris. Ook de vorige keer duurde het meerde dagen.
Hans Bitter  | 02/09/18  09:44:13 | Winkelbeoordeling :
De prijzen zijn zeer laag en ze hebben altijd leuke aanbiedingen ook kun je terecht voor leuke cadeaupakketten voor als het echt moeilijk wordt om iets aan iemand te geven of een cadeaucard ik ben zeer tevreden.
Mariet Coppers  | 02/09/18  11:18:00 | Winkelbeoordeling :
Ici paris, een webshop voor heerlijke geuren, douchelotions en bodylotions. Ook make-up hebben ze allerlei soorten, soms wel 25% afgeprijsd, toch maar weer een leuk voordeel vinden we maar weer, nietwaar?
Jhzsd  | 03/09/18  22:23:45 | Winkelbeoordeling :
Een winkel waar ik graag heen ga of nog vaker bestel online. De geuren zijn heerlijk en vaak is er ook wel een leuke actie en daar ben ik gek op natuurlijk. Ik woon niet in de stad maar als ik er ben neem ik een kijkje.
Bhakti Dharma  | 07/09/18  13:29:59 | Winkelbeoordeling :
Ici Paris XL heeft behalve de bekende winkels ook een mooie webshop waar je hun artikelen kunt bestellen en kopen. Het is een goed verzorgde site met mooie foto's en duidelijke beschrijvingen. Kan helpen als je de winkel niet kunt bezoeken.
Froukje Rooy  | 12/09/18  11:04:37 | Winkelbeoordeling :
De allermooiste winkel op het gebied van make ups en parfums en aanverwante artikelen voor de beauty en het imago.ICI Paris XL is de toonaangevende Tienda op dit gebied in Nederland.De service is excellent.
Ilham Ait  | 16/09/18  20:57:32 | Winkelbeoordeling :
ik vind ici pari xl zeker een hele goede en leuke winkel met heel veel verschillende keuzes, de producten zijn van een top kwaliteit de service is erg goed en ze hebben ook vaak heel veel leuke acties en kortingen.
DTrump  | 05/10/18  07:35:00 | Winkelbeoordeling :
I do not lioe the inrichting van de Stores of this trade mark keten. Cash back duurt te lang, je moet vaak lang wachten voordat je je cashback hent, dit is bijndemesste websites zo, wel raar dat je zo lang mot wachten
Michelle Sibbing  | 05/10/18  18:19:59 | Winkelbeoordeling :
Iciparis.nl is een hele leuke winkel waar je allerlei leuke en lekkere luchtjes die je niet zomaar bij de reguliere winkel kan kopen zoals Kruidvat en Etos exclusieve geuren vaak ook nog korting alleen personeel is te opdringerig voel me niet lekker in de winkel te veel ogen op me opgericht
Jessica Verhoef  | 09/10/18  09:39:43 | Winkelbeoordeling :
Super fijne en goede winkel voor al je make up en parfum. Zowel online als in de fysieke winkel. Goed advies en een aantrekkelijke prijs. Echt een aanrader. Als je advies in de winkel hebt gehad en je je producten weet, kun je ze daarna heel makkelijk de volgende keer online bestellen
lion van der wens  | 09/10/18  18:43:41 | Winkelbeoordeling :
ICI PARIS XL Voor een cadeau om weg te geven of te krijgen cosmetica of een heerlijke geur . Voor dames en heren sinterklaas en kerst komen er weer aan Zeker een leuk pakje wat op deskundige wijze is ingepakt
Zoë Neumann  | 19/10/18  22:26:07 | Winkelbeoordeling :
ik heb zelf vrij weinig ervaring met deze winkel maar heb er wel eigenlijk (buiten de prijs, die is erg hoog) alleen maar goede dingen over gehoord. een erg sterke mening heb ik er niet echt over dus kan ik ook niet echt geven. maar het moet.
Rutger de Groot  | 04/11/18  19:49:08 | Winkelbeoordeling :
Onlangs heb ik een bestelling gedaan bij de webshop van Ici Paris XL. Dit is allemaal naar mijn wens verlopen. Zelfs bij een klein bedrag, wordt je bestelling gratis geleverd. En ook nog eens gratis in een zéér luxe cadeauverpakking ingepakt. Ik raadt de Ici Paris XL site zeker aan !
orson harms  | 07/11/18  18:48:02 | Winkelbeoordeling :
ici-paris is werkelijk een winkel waarin ik direct aan mijn trekken kwam , was wel veel parfum maar dat vond mijn dochter direct totaal niet erg, voor haar was het het uitstapje van haar leven, en ik vond het ook top
Keth S.l  | 10/11/18  06:04:48 | Winkelbeoordeling :
Top winkel i love iT. Het is net voor mij in een Candy shop in loop. Wil alles kopen. Koop graag mij. Producten
Dima van Doorn  | 12/11/18  09:08:50 | Winkelbeoordeling :
Tot nu toe vind ik hier altijd de scherpste prijzen (in vergelijking met Douglas, De Bijenkorf) en is er bijna altijd wel een kortingscode. Online service is goed, altijd op tijd mijn bestelling ontvangen.
G.M van Holten  | 12/11/18  16:39:11 | Winkelbeoordeling :
ICI PARIS XL is een prettige webshop met vaak fantastische aanbiedingen. Zoek je het perfecte pakje en ga je op zoek naar een origineel cadeau? Laat je inspireren op de ICI PARIS XL website. Heerlijke damesgeuren of ga voor een mooie herengeur, er is keuze genoeg.
Gretha van Holten  | 12/11/18  18:50:14 | Winkelbeoordeling :
ICI Paris XL al meer dan 15 jaar een prettige winkel op het gebied van geuren en verzorging. Zowel de fysieke winkel als de webshop bieden een enorme keuze aan producten. Bestel wel op tijd, want vertraging komt regelmatig voor.
Aleksandra Stolecka  | 13/11/18  15:52:18 | Winkelbeoordeling :
Really nice shop u get lots of different items too choose from. Also u can find really good discounts. The people are so friendly plus you can get deliver stuff online wich is always handy for a lazy people like me
Jacqueline Voetee  | 23/11/18  19:22:18 | Winkelbeoordeling :
Sfeervolle, chique winkel met goede merk make-up en heerlijke parfums, voor man en vrouw. Vriendelijke service en altijd een extraatje in je brievenbus met 5 euro kortings / kadobon. Met je verjaardag is er ook altijd een leuk kadootje.
Harm Raspe  | 26/11/18  08:52:52 | Winkelbeoordeling :
Prima werkende website de indeling is snel en handig. De assortiment is groot en de leuke aanbiedingen zijn ook goed. Het is best de moeite waard om de website te bekijken en een bestelling te plaatsen.
Sander Verbeek  | 01/12/18  18:39:21 | Winkelbeoordeling :
Voor lekkere luchtjes bestel ik graag bij ICI PARIS XL. Ze hebben een heel breed assortiment. Vrijwel alle bekende luchtjes hebben ze, en ook in verschillende formaten. Ook de klantvriendelijkheid is erg goed!
Leen van Soest  | 02/12/18  08:53:21 | Winkelbeoordeling :
Fijne proffesionele webshop waar je zeker zult slagen voor een nieuwe deodorant, aftershave of parfum. Je vind er alle topmerken tegen scherpe prijzen. Bestellen is makkelijk en het leveren gaat vrij rap.
S. A.  | 03/12/18  11:50:08 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop. Nooit problemen gehad. Ik lees dat er wel eens problemen zijn geweest met de levering. Hier heb ik nooit iets van gemerkt. Breed assortiment en leuke acties ook, vooal als je member bent. Niks op aan te merken =)
Caroline van tongeren  | 04/12/18  16:21:00 | Winkelbeoordeling :
de service van ici geweldig was iets niet op voorraad en de dame heeft hemel en aarde bewogen om het toch voor mekaar te krijgen dat ik het produkt in de winkel kon ophalen.Moest 3 werk dagen w achten maar ik werd beloond en ik kreeg nog een super leuke goody bag erbij
Leen van Soest  | 16/12/18  10:02:59 | Winkelbeoordeling :
Fijne proffesionele webshop waar je zeker zult slagen voor een nieuwe deodorant, aftershave of parfum. Je vind er alle topmerken tegen scherpe prijzen. Bestellen is makkelijk en het leveren gaat vrij rap
Cindy Kalou  | 16/12/18  11:12:24 | Winkelbeoordeling :
Zowel in fysieke winkels als online, zéér goede ervaringen van ICI PARIS XL, In de winkel word ik altijd goed geholpen, eerlijke en vertrouwde medewerkers, online ook goed, mooie acties met daardoor goede prijzen. Meerdere keren besteld, altijd direct het artikel ontvangen.
Jo Soest  | 16/12/18  18:28:25 | Winkelbeoordeling :
Ik heb leuke ervaringen met deze website. Leuke aanbiedingen tegen scherpe prijzen. De site is overzichtelijk en vergelijken is makkelijk. Na de bestelling wordt het snel geleverd. Kortom een aanrader
Gerry van der wens  | 19/12/18  05:54:28 | Winkelbeoordeling :
ICI PARIS XL een leuke webshop met zoveel heerlijke geurtjes dat de keus moeilijk is . Deze week heb ik een bestelling gedaan en het werd keurig na twee dagen bezorgt normaal is het er daags erna maar vanwege de feestdagen stond het er ook bij dat het wat langer kon duren .
Yvette van Wier  | 20/12/18  13:51:52 | Winkelbeoordeling :
Het bestellen ging eenvoudig en vlot. Het pakketje werd vervolgens mooi op tijd afgeleverd en dat vlak voor de feestdagen! Een lekker luchtje voordelig in prijs zonder dat ik de straat op hoef wat in deze drukker periode zeer wenselijk is.
wim speelberg  | 22/12/18  07:52:28 | Winkelbeoordeling :
Mooie, interessante, leuke en aantrekkelijke site met aanbiedingen voor jong en oud. Zeker een aanrader om in de toekomst regelmatig eens een kijkje te nemen.Zal zeker in het jaar 2019 kijken of er iets voor mij bij zit.
John Maas  | 23/12/18  09:45:31 | Winkelbeoordeling :
ik koop regelmatig bij ici paris de prijzen zijn lager er zijn leuke aanbiedingen en je kunt op je gemak rond kijken prijzen vergelijken en dan een keuze maken uit het enorme assortiment en er zijn ook de dure merken tegen een leuke prijs.
Chanel West Coast  | 29/12/18  09:57:34 | Winkelbeoordeling :
Mijn bestellingen van ICI Paris zijn altijd netjes verpakt. Verder wordt het snel geleverd. Ik heb nog nooit problemen gehad met ICI Paris. Ook zitten er vaak testers van andere producten bij de bestelling. Top!
Corrien Volleberg  | 29/12/18  14:42:41 | Winkelbeoordeling :
Ben je op zoek naar een beauty product of een nieuwe geur of wil je je bestaande geur opnieuw bestellen dat heb je volop keuze bij ICI PARIS Een zeer snelle levering en een goede service Misschien woon je dicht bij een winkel en kun je eerst alles ruiken en zien En top winkel met ruime keuzes
Jeroen  | 02/01/19  11:42:21 | Winkelbeoordeling :
ICI Paris XL is een geslaagde winkel voor cadeaus. Hier haal ik altijd de cadeus voor mijn vrouw en andere dingen voor Sinterklaas, Kerst en de andere feestdagen. Zeker een aanrader, met goede prijzen!
Amanda Wattel  | 04/01/19  15:58:34 | Winkelbeoordeling :
Echt een geweldige winkel, Hier vind ik alles wat ik nodig heb van mijn favoriete merken omtrent Make up, Gezichtsverzorgings producten, Kwaliteit& Goede service ,Mooie winkels daarbij altijd leuke aanbiedingen!
emma van moorsel  | 12/01/19  12:38:32 | Winkelbeoordeling :
mijn favoriete winkel om parfum en make-up te kopen ze hebben een heel uitgebreid assortiment en ook hele mooie aanbiedingen, je kan op de site alles snel vinden en het wordt ook nog eens snel en correct geleverd.
Annette Blok  | 13/01/19  22:10:18 | Winkelbeoordeling :
ICI paris XL. Zoek je een lekker geurtje, make up een cadeautje voor jezelf of een ander kijk dan eens bij ICI Paris, hier vind je van heel veel merken en voor verschillende prijzen goede make up en je krijgt goede informatie.Je cadeautje wordt ook nog mooi ingepakt!
 | 15/01/19  07:38:30 | Winkelbeoordeling :
goedemorgen deze winkel is ideaal voor een mooi cadeau of zomaar iets weg te geven. de service is goed en e kdnns is ook aanwezig als je vragen hebt kun je altijd wel iemand in de winkel vinden om te helpen .
emma govers  | 21/01/19  08:41:16 | Winkelbeoordeling :
helemaal mijn winkel ik ben hier verzot op zowel fysiek als online ik kan hier altijd wel iets vinden het is makkelijk navigeren op de site het wordt snel en correct geleverd en met hele mooie prijzen helemaal top
Kyra van der Sluis  | 24/01/19  22:17:21 | Winkelbeoordeling :
ICI PARIS XL heeft een heel ruim assortiment aan heerlijke, diverse mannen en vrouwen geuren. Zowel in de winkel als in de online shop kunt u van alles vinden, voor ieder zijn wens. Zeker aan te raden als u op zoek bent naar een nieuw en lekker geurtje!
Jane Sterling  | 28/01/19  10:52:24 | Winkelbeoordeling :
Bestellingen van ICI PARIS XL zijn altijd netjes verpakt. Verder wordt het snel geleverd. Ik heb nog nooit problemen gehad met ICI PARIS. Ook zitten er vaak testers van andere producten bij de bestelling. Top!
trudy ree  | 29/01/19  12:47:51 | Winkelbeoordeling :
ici paris is voor mij de winkel voor mijn verzorgingsproducten en makeup en parfums . ontzettend veel keuze en goede tips en hulp en uitleg over de producten. je wordt vakkundig geholpen en ze zijn heel vriendelijk in de winkel . prima ici paris .
Melyana Hasan  | 02/02/19  11:00:59 | Winkelbeoordeling :
Niks meer dan lof over ICI Paris mooie shops goed webpagina. En de heerlijkste geurtjes voor een goede prijskwaliteit verhouding. En een uitmuntende service, en vakbekwame personeel weet waarover ze het hebben? Gewoon een top winkel nu snel nog even scoren.
Arianne Leijten  | 19/02/19  13:50:13 | Winkelbeoordeling :
N zeer goeden site en winkel. Veel keuzes en goede aanbiedingen. Met vragen of advies kun je altijd bij ze terecht. Als je via de site wat besteld gaat de betaling soepel en de levering zeer snel en netjes.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG TOT 5,00 CASHCOINS Lebara Mobile
visit register click click