ONTVANG TOT 7,50 CASHCOINS hollandsnieuwe

HEMA Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over HEMA

De beste artikelen met de laagste prijzen vind je bij HEMA! Shop nu extra voordelig met korting.

Een leuk en makkelijk leven hoeft helemaal niet duur te zijn, vindt HEMA. Loop de winkels binnen en bezoek de webshop en je ziet het meteen: nergens anders vind je die opvallende combinatie van alleen de beste artikelen voor het dagelijkse leven, met een eigen, bijzondere vormgeving, voor verrassend lage prijzen. Nergens anders kom je die eigenzinnige winkelinrichting en webshop tegen. Dat maakt HEMA uniek. Echt HEMA!

HEMA Beoordelingen

Kirsten De Jong  | 13/01/21  08:17:24 | Winkelbeoordeling :
Goede service. Nu genoodzaakt door de lockdown een aantal aankopen online te moeten doen maar dat gaat ook heel soepeltjes.De Hema heeft voor mij alles op het gebied van beauty en panty's haal ik daar ook vaak. Mocht ik iets willen retouren dan wordt ik ook altijd vriendelijk geholpen.
Antonius Mulder  | 10/01/21  13:21:02 | Winkelbeoordeling :
De website met de leukste aanbiedingen en lage prijzen. Hema.nl biedt een groot assortiment in producten: kleding, mooi & gezond, koken & tafelen, drinken & eten, vrije tijd & feest & kantoor en wonen & slapen. Met gratis bezorging al vanaf 25 euro.
Pauline van Hoof  | 06/01/21  10:17:36 | Winkelbeoordeling :
De Hema heeft een mooi aanbod van artikelen. De kwaliteit is altijd goed. Bij een vraag of hulp word ik altijd goed en deskundig geholpen door de medewerkers. Ik vind ook altijd wel wat ik zoek bij de Hema.
Larissa L  | 04/01/21  10:02:18 | Winkelbeoordeling :
Prima service! Geen klachten aan de Hema. Ik kom er paar keer per jaar en stelt bijna nooit teleur. Ik heb eergisteren op de site van Hema een fotoboek gemaakt en het was van hoogwaardig kwaliteit! Echt super!
Marjolein  | 04/01/21  08:18:50 | Winkelbeoordeling :
Leuke gezellige producten voor zeer leuke prijzen. Kwaliteit van de producten is vaak erg goed. Verzenden duurt vaak wel iets langer. Maar de optie ophalen in een winkel is wel handig, dit is wel altijd erg snel beschikbaar.
Momijn de Fijter  | 18/12/20  10:39:51 | Winkelbeoordeling :
Je kan hier echt alles krijgen, top shop! Ik heb hier bijvoorbeeld al mijn school spullen gekocht en dingetjes gevonden die ik eigenlijk niet nodig had alleen ik had toch die neiging om het mee te nemen. Ik raad echt aan om hier te gaan shoppen!
Karin Gerritsen  | 17/12/20  03:50:36 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop, overzichtelijk en ze hebben een ruim aanbod. Zelf maak ik het meest gebruik van de gebakservice, bestellen en ophalen in een hema winkel. Ook de fotoservice is uitstekend, Deze week een kleine bestelling geplaatst, snel in huis!
Veronica Veronica  | 15/12/20  19:59:43 | Winkelbeoordeling :
Wat een fijne winkel is de HEMA en vooral de spullen die ze hebben, voor alles kan ik wel slagen., qua kleding, decoratie tijdens seizoenen of cosmetica maar ook veel lekkernijen,.. ook de taart afdeling is super! het gebak is lekker en niet al te duur, super !!
Rinus barends  | 11/12/20  11:54:25 | Winkelbeoordeling :
Super goede duidelijke kan bijna niet fout gaan snelle service alleen met gegevens invoeren loopt de site wel is vast. .. De hema klantenkaart is ook een aanrader de prijs bij de hema is altijd goed zeker omdat je voor lage prijs goede producten hebt
nico van vliet  | 13/12/20  09:10:22 | Winkelbeoordeling :
fantasties bfhgdb ncbcvf bnbcgff ncbg f nvcbhg dnbghfy bngbghyh mfvnbgnjhmj vngbyhmyt vncbfgg jhmn,m cldnf DMN dfmASN FEMAS NM FRDS WERNMFEDNE F DNB RE EERNR ENR TNE NFDG ENE TRG DNNTRNT R D NTRET R N
Marianne de Groot  | 08/12/20  11:46:30 | Winkelbeoordeling :
Bij de HEMA verkopen ze de lekkerste koffiepads ever! De dark roast pakken zijn super lekker en nog zeer goed geprijsd ook. Ik zou zeggen een 10 voor de smaak en de prijs. Daar kan geen supermarkt tegen op.
Madelon  | 05/12/20  17:57:27 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede ervaring, op zondag heb ik een bestelling gemaakt, de volgende dag werd het al bezorgd. De kwaliteit is zoals je van Hema gewend bent, goede kwaliteit. Veel keuze in baby kleren en natuurlijk ook overige producten. Ik bestel nog een keer online!
Dimphy Van der Steen  | 05/12/20  23:44:35 | Winkelbeoordeling :
Van de week heb ik nog snel een bestelling geplaatst voor een surprise cadeautje. Geslaagd voor een leuke sleutelhanger, die niet duur was.Ook nog een supersnelle levering, dus mooi op tijd. erg tevreden!!!
Ricky Wamberto  | 25/11/20  19:26:00 | Winkelbeoordeling :
Ik heb enkel goede ervaringen met Hema, zowel online als in de fysieke winkels. Klantvriendelijkheid en service zijn super. Altijd leuke en originele producten, die bijna allemaal van goede kwaliteit zijn, prima dus !!
Wendeline Cleven  | 24/11/20  11:55:08 | Winkelbeoordeling :
De website van Hema is nu voor de december feestmaans voor sinterklaas extra leuk. Kun je veel uitzoeken voor redelijke prijzen. I.v.m corona extra handig. Hoef je tenminste in een lange rij te staan in de winkel. Het levert genoeg op voor de komende tijd. De producten zijn goed te noemen.
Dineke Verboom  | 24/11/20  05:05:23 | Winkelbeoordeling :
Zowel online als ook in de fysieke winkel slaag ik voor mijn hele gezin. Ondergoed, basicshirtjes, sokken! En niet te vergeten de Jip en Janneke snoepjes voor de kinderen. Als ik online bestel, dan komt het binnen in een doos waar we weer leuk mee kunnen knutselen.
Taire volle  | 04/11/20  04:23:27 | Winkelbeoordeling :
Hema heeft stiekem een van de meest uitgebreide opties ivm supplementen en vitaminen die je voor redelijk prijs kan kopen.. Ik gebruik de huismerk en die werkt even goed als de concurrentie dat je bij de kruidvat ziet.
Sander Verbeek  | 29/10/20  21:15:17 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de HEMA een erg fijne winkel, met leuke vooral Hollandse producten. Ook is alles betaalbaar en de kwaliteit meestal vrij goed. Hun webshop is erg gebruiksvriendelijk. Ik doe er regelmatig met plezier m'n aankopen!
evelien snel  | 27/10/20  20:25:43 | Winkelbeoordeling :
Hema is de winkel waar je bijna alles kunt kopen. Van kleding tot aan brood tot aan woninginrichting. De kwaliteit bij Hema staat altijd op 1. Als ik iets nieuws nodig heb kijk ik altijd eerst bij hema. De webshop is ook heel fijn in gebruik.
Maurice  | 26/10/20  19:51:52 | Winkelbeoordeling :
De HEMA hotel handdoeken ( grotere formaat ) extra zacht aangeschaft online. Zeer prettige en zachte stof. Een aanrader dus. Snelle levering, keurig verpakt en een zeer prima prijs kwaliteit verhouding. De
Jitte g  | 25/10/20  14:08:51 | Winkelbeoordeling :
Hema heeft een grot asortiment en de kwaliteot is goed in verhouding tov de prijs Ik kom er graag voor basics zoals sokken en ondergoed Ook de ondershirtjes zijn heel fijn en mooi lang De webshop is erg handig om te bestellen en dan gratis af te halen in de winkel.
Inge g  | 17/10/20  17:05:43 | Winkelbeoordeling :
Ontzettend fijne winkel. Snelle levering en leuk assortiment! Vooral de makeup en verzorgingscollectie zijn een echte aanrader. Tijdens de coronatijd veel gebruik gemaakt van de skincare producten en de maskers. Ik zou hier zeker weer bestellen!
Harry Spotter  | 16/10/20  09:00:19 | Winkelbeoordeling :
In de winkel ben ik heel goed geholpen. Complete informatie ontvangen en goed advies bij bestellen. Het aantal weken wat van te voren was aangegeven klopte ook. De aflevering keurig verzorgd. Gordijn netjes gemaakt en hangt geweldig. Helemaal content mee. HEMA is absoluut een aanrader !
Angelique Heijmans  | 13/10/20  07:28:28 | Winkelbeoordeling :
Mondkapjes online Besteld, snelle service, ze kwamen binnen 1 dag in het aangegeven filiaal binnen. Opgehaald en betaald bij vriendelijke caissière. Mondkapjes zitten prima met leuke afbeelding van takkie
Hendrik Berend Van der Sluis  | 10/10/20  15:40:02 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de HEMA echt een warenhuis van het Nederlandse volk Je kunt er terecht voor diverse dingen kleding gebak vleeswaren foto ontwikkeling en fietsspullen daarnaast hebben ze een uitstekende service echt een zaak waar we ons best voor moeten doen om te houden
Aniek Gankema  | 07/10/20  14:39:25 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering met duidelijke communicatie daarover. De producten zijn van goede kwaliteit. Er zijn winkels waar je voor nog minder geld je spullen kan krijgen, maar die zijn ook beduidend lager van kwaliteit. Voor ietsje meer geld, producten die ook langer mee gaan!
Jannie van vliet  | 28/09/20  12:06:26 | Winkelbeoordeling :
Fijne en leuke winkel. En voor ieder wat wils ik vindt vooral de babykleding fijn het valt niet te groot uit maar ook niet klein precies op maat en heel niet duur echt een aanrader en het is heel snel geleverd.
Elvira Thesing  | 26/09/20  09:07:14 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering, goede communicatie. Je krijgt snel een e-mail als je bestelling binnen is. Ook de fotoservice is top, je krijgt direct bericht en de kwaliteit is super. Je gaat naar de winkel en het personeel weet snel je bestelling te vinden.
Marìs van den Bovenkamp  | 10/09/20  12:31:39 | Winkelbeoordeling :
Hema is een hele fijne webshop met fijne producten. De producten zijn over het algemeen van goede kwaliteit en dus zijn ze je geld waard. Het is ook fijn dat de producten uit de winkel ook gewoon online te bestellen zijn voor als shoppen een keer niet uit komt.
Marcel Otte  | 24/08/20  10:48:53 | Winkelbeoordeling :
Hema is een hele fijne winkel waar echt iedereen meetelt. Progressieve en inclusieve standpunten. Daar houd ik van. Ook de artikelen zijn van prima kwaliteit en stellen je nooit teleur. Heel fijn dat je dan via NuCash.nl nog extra cashback krijgt.
Kelv Pron  | 22/08/20  22:31:44 | Winkelbeoordeling :
Hema helemaal top Er zit er 1 bijna ons in het drop. En de de mensen die daar weken zijn super vriendelijk helpen graag goeie uitleg over van alles kunnen je wel iets zeggen. De spullen zijn niet super duur. En de tompoezen zijn altijd lekker
Josine Van den Broek  | 15/08/20  13:51:24 | Winkelbeoordeling :
Hema is gewoon ouderwets een goede winkel met veel goede producten en artikelen. Ook de kwaliteit van heel veel producten is bij de Hema altijd erg goed in verhouding met andere winkels die soortgelijke producten verkopen.
Louise  | 10/08/20  16:19:00 | Winkelbeoordeling :
Hema blijft een fijne winkel met goede artikelen. De website is overzichtelijk.. Makkelijk zoeken en bestellen. Fijn dat je je bestelling zonder kosten in de winkel op kan halen op een moment dat het jou uitkomt
Hanneke  | 01/08/20  10:48:29 | Winkelbeoordeling :
Hema heeft fijne basics voor een kleine prijs Kwaliteit van shirtjes en ondergoed is ook heel goed Ook online bestellen is fijn. Je betaalt pas bij afhalen. Ruilen is nooit een probleem. Ze hebben veel prularia en huishoud artikelen, maar ik kom er vooral voor ondergoed en badics
Minke Postma  | 28/07/20  17:34:21 | Winkelbeoordeling :
Onlangs een paar t-shirts online gekocht daar deze in de winkel niet meer verkrijgbaar waren. Ervoor gekozen om ze in de Hema te laten bezorgen en na een paar dagen kreeg ik netjes een mail dat ze er waren . Al met al keurig geregeld.
Vandana Bisoen  | 27/07/20  02:02:08 | Winkelbeoordeling :
Ben zeer tevreden met hema, prijs is top en goede kwaliteit. Iedereen is zeer vriendelijk. Klantenservice is goed. Je wordt meteen geholpen en alles is naar wens! Bedankt hema. Ik zal iedereen aanraden om bij hema te gaan shoppen!
Cindy Janssen  | 15/07/20  16:11:20 | Winkelbeoordeling :
Super gemakkelijk, je bestelt wat je hebben wilt, vervolgens wordt het thuisbezorgd of je haalt het op bij de hema die voor jou het gemakkelijkste is of op de route ligt vanuit bijvoorbeeld je werk naar huis
Judith Ditvoorst  | 08/07/20  12:30:13 | Winkelbeoordeling :
Gekozen voor gedrukt papier glanzend. Is van mooie kwaliteit. Kaft van fotoboek is ook erg mooi. Sommige foto's iets donkerder afgedrukt als het origineel. Het bestellen gaat makkelijk en het boek wordt snel thuisbezorgd. Erg tevreden.
Carola Haddeman  | 05/07/20  09:00:33 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel regelmatig bij Hema, zodat ik zeker weet dat het artikel op voorraad is. Levering is snel. Ook bestellen en ophalen in de winkel is een fijne optie. Communicatie via email is vlot. Topwinkel.
Berry Stevens  | 03/07/20  08:24:47 | Winkelbeoordeling :
Leuk om online van alles te bestellen lekkere wijn, snackje, leuke slippers, hele goeie nagellak en vanaf 25 euro gratis bezorgd. In tegenstelling tot andere webshops was het vaak al binnen twee dagen in huis.Ik werd blij als ik weer een fijne doos met verwennerijtjes kon uitpakken.bedankt Hema!!
Jordan  | 28/06/20  13:52:39 | Winkelbeoordeling :
De service bij de HEMA is altijd uitstekend, de verzendkosten is wel een beetje aan de prijs maar het is te doen. De prijzen van de producten van de winkel zijn altijd goed en de producten zijn altijd fijn en van kwaliteit.
Chantal van Neer  | 29/06/20  00:35:43 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jaren fan van Hema en sinds ik kinderen heb al helemaal. Ik koop hier van alles, vooral kinderkleding en kinderondergoed. Ook kijk ik altijd eerst op de website van de Hema als ik een cadeautje koop, kind of volwassen voor iedereen kan ik hier wel iets leuks vinden.
Annelous  | 20/06/20  15:48:15 | Winkelbeoordeling :
Goeie service en prijzen. Ik shop al jaren bij de hema en ben ook een vaste klant. Leuke acties en producten voor een goeie prijs. Wat zo uniek is aan Hema zijn de huismerken de je nergens anders kunt vinden.
M. R.  | 19/06/20  14:30:29 | Winkelbeoordeling :
Een winkel met van alles wat. Leuk om cadeaus te kopen voor vrienden/familie! Ook kan je online bestellen en het ophalen in de winkel, zo betaal je geen verzendkosten. Prima service, al mogen er soms wel meer werknemers beschikbaar zijn om je te woord te staan.
Kees Veerman  | 22/06/20  12:47:50 | Winkelbeoordeling :
Wie kent de HEMA niet ? Het warenhuis voor iedereen die graag goede en voordelige spullen in huis haalt. Nu dankzij IPAY nog voordeliger en snel geleverd aan huis! Vooral het heerlijke gebak en voordelige schoolspullen zijn een aanrader!
Mies K  | 16/06/20  21:17:59 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne winkel. Ik vind er altijd weer wat ik zoek. Leuk aanbod, frisse uitstraling. Goede service. De kwaliteit van textiel is erg goed en de artikelen gaan lang mee. Ook het gebak is altijd weer lekker en goed.
Daniel Smits  | 16/06/20  09:48:31 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel maar ook een fijne webshop. Ik heb een foto mok besteld. De prijs-kwaliteit verhouding is prima! Een aanrader dus, erg leuk voor op het werk om een eigen mok te hebben of om cadeau te doen voor een collega / vriend/vriendin.
Joke Kuyt  | 15/06/20  08:41:45 | Winkelbeoordeling :
De Hema is een prettige winkel, waar eigen producten besteld kunnen worden. Uitgebreid assortiment en bijna alles wat je zoekt kan je hier vinden. van ondergoed tot pennen. Bestellen gaat super makkelijk en ook bezorgen gebeurt op het afgesproken moment.
Floortje Hack  | 11/06/20  10:43:39 | Winkelbeoordeling :
Groot en divers assortiment met hele leuke prijzen! Bestel regelmatig bij de Hema en laat het dan thuisbezorgen of pik het zelf snel op in de winkel. Vooral fan van de woonspullen en baby- en kinderkleding!
Koopmans  | 10/06/20  19:15:21 | Winkelbeoordeling :
De HEMA is een super fijne webshop! Genoeg HEMA’s in de buurt om het op te halen en anders snel thuisbezorgd. Leuke variërende producten, er zit altijd iets leuks bij. Regelmatige ook leuke acties en door middel van het sparen van punten, kan je ze af en toe ook inwisselen
danielle maas  | 09/06/20  11:47:10 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop. Makkelijk en overzichtelijk. Soms is het niet in de winkel aanwezig en dan kan ik het alsnog g via de webshop bestellen. Zeker een aanrader. Levertijd en service zijn prima. Maar ben niet anders gewend van hema.
M Stam  | 31/05/20  07:18:48 | Winkelbeoordeling :
Heel diverse webshop, van potten en pannen tot kleding. Back to school shopping, en dat alles voor hele redelijke prijzen, en goede kwaliteit. Snel met verzenden, goede verpakking,en normale verzendkosten.
angelique en jessie  | 26/05/20  09:03:47 | Winkelbeoordeling :
Zeer fijne webshop met een hele prettige en snelle klantenservice. Ik had een fotolijst besteld, daar bleek het glas van kapot. Ik zou het geld terug krijgen, en kreeg een code voor de verzendkosten van de nieuwe die ik ging bestellen. Heb de oude niet eens te hoeven retourneren.
Chris Jacobs  | 23/05/20  10:29:37 | Winkelbeoordeling :
Telkens als ik bij HEMA besteld, wordt er snel en proper geleverd. Je kan ook goede deals doen met hun combinatie promoties! Er is bijvoorbeeld regelmatig de promo 3+2 gratis. Als je goed combineert kan je best wel wat geld besparen.
Marco Vd lee  | 25/05/20  10:38:50 | Winkelbeoordeling :
Makkelijke en duidelijke webshop, onze bestelling werd snel geleverd ondanks de covid-19 crisis. Je zit op zich snel aan de 25 euro om in aanmerking te komen voor de gratis verzendkosten. 1 item was niet in de juiste maat en kon makkelijk retour in de winkel.
Peter Van Gessel  | 25/05/20  10:37:08 | Winkelbeoordeling :
Veelzijdige (web) winkel, die de bestelde producten snel bezorgd. Als het niet goed is kan dit gemakkelijk terug gestuurd worden of omgeruild in de winkel. Daarnaast ben en ze regelmatig leuke aanbieding.
Ed Heinsius  | 21/05/20  10:49:49 | Winkelbeoordeling :
met de regels kunnen ze mee omgaan en de service is op orde, waar ik voor kwam hebben ze op voorraad / het personeel waren correct tegen de klanten, dus het blijft een vertrouwde winkel om je boodchappen te doen
Bianca Zuijdam  | 19/05/20  21:02:04 | Winkelbeoordeling :
Goede service, snelle levering van de producten. Op Enqueteclub ook snel het tegoed te zien in het account. Ik ben zeer tevreden met de aankoop en ik zou het iedereen aanbevelen. Goede mode voor een betaalbare prijs.
Gert Reinders  | 19/05/20  21:25:16 | Winkelbeoordeling :
Nooit problemen gehad met een bestelling, vaak is afhalen bij een lokale vestiging ook mogelijk, scheelt weer verzendkosten bij een kleine bestelling. Fijne webshop en zoals altijd bij de Hema goed geprijsd.
Kelly Ruygrok  | 19/05/20  15:33:25 | Winkelbeoordeling :
Vertrouwd met bezorgen en een fijne winkel. Als ik iets online bestel haal ik het vaak op in de winkel 1/2 dagen later. Als iets niet goed is is het terug te brengen bij de Hema in jouw buurt. Geld heb je snel weer terug ontvangen en ze denken mee in oplossingen Goede service
Sam van Haalen  | 17/05/20  04:42:43 | Winkelbeoordeling :
Bij hema.nl kun je op een snelle en makkelijke wijze aan diverse producten komen zonder daar al te veel moeite voor te hoeven doen. Het bespaart je veel tijd omdat je thuis op je gemak je keuze kunt maken in plaats van naar een drukke winkel gegaan.
Hans Kazan  | 16/05/20  17:18:05 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel altijd alles online bij de HEMA, het heeft een perfecte webshop, alles wat je nodig hebt, hebben ze, de voorraad is net iets groter als in de winkel en ze laten weten hoeveel ze van iets op voorraad hebben. Ik haal het altijd op in de winkel. Dan hoef ik ook niet thuis te blijven!
Erika  | 15/05/20  10:06:07 | Winkelbeoordeling :
De HEMA online is een fijne en betrouwbare webwinkel. Elk jaar bestel ik gepersonaliseerde taarten voor de verjaardag van onze zoon en deze zijn altijd goed uitgebroed en lekker van smaak. Ook voor kleding, ondergoed en prullaria in huis, kan ik bij der HEMA goed slagen!
Evelien  | 15/05/20  07:55:22 | Winkelbeoordeling :
Een keer een bestelling gedaan (t-shirts). Maar bij ontvangst thuis bleek dit niet de goede maat te zijn. Het retourproces van de Hema is goed ingericht waardoor gemakkelijk de spullen kon retourneren.
A.v.d.G  | 13/05/20  10:16:57 | Winkelbeoordeling :
Duidelijk opgezette webshop met leuke artikelen. Producten bij HEMA zijn soms vrij prijzig, maar door de vele leuke acties kan er vaak een leuk item voor een goedkoper bedrag gescoord worden! Een nadeel: webshop is soms traag met inladen.
Clint Eastwood  | 08/05/20  20:03:42 | Winkelbeoordeling :
Ik heb weer heerlijke koffie pads besteld bij Hema en ook nog 50% korting op het tweede pak koffie van 46 pads en ook nog de volgende dag bezorgd,,wij hebben inmiddels diversen koffiepads mogen proeven, maar deze van de Hema komen er als beste uit!
Margje Kroes  | 06/05/20  20:06:29 | Winkelbeoordeling :
De bestelling elling was 3 dagen later vanwege COVID19 maar dat was duidelijk vermeld. En vond dit nog op tijd. Alles was verder in orde. Bij de fotoservice was de kwaliteit van de canvas die we hebben laten maken echt goed.
JelllieB  | 06/05/20  08:23:43 | Winkelbeoordeling :
Hema heeft een leuke webshop. Ze hebben veel producten beschikbaar en je kunt zien wat de voorraad is bij de winkels. Het is veelal niet mogelijk om online te betalen met je cadeaubon, dat is wel heel jammer.
Liesbeth De Jel  | 03/05/20  09:17:19 | Winkelbeoordeling :
Goed werkend webshop, paar maal wijn en wat andere losse dingen besteld. Keurig op tijd afgeleverd geen breuk. Alles leuk geprijsd , Ik wacht wel vaak op de aanbiedingen Alles goed verpakt in niet overdreven grote dozen.
Marco Remijnse  | 02/05/20  09:52:42 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede winkel ouderwetse hollandse kwaliteit voor een lage prijs en tevens ook inruilbaar in het geval het niet goed is krijg je gewoon je geld terug dus zeer goed en netrouwbaar en kwaliteit en service
Beata Bobek  | 24/04/20  18:45:19 | Winkelbeoordeling :
HEMA heeft online grote assortiment, maar ook vaak een SALE! De webshop is overzichtelijk en duidelijk waardoor het makkelijk is om snel de gewenste product te vinden. Er kan ook gekozen worden tussen verzending naar huis of Gratis ophalen bij de winkel in de buurt.
Marijke Blok  | 25/04/20  14:41:57 | Winkelbeoordeling :
Bestelling geplaatst en opgehaald in de winkel. Bij het terugbrengen in d winkel is dat geen enkel probleem. Je krijgt het geld contant terug. En ook de verwerkingskosten. Dezelfde dag een bevestiging per mail dat je retour verwerkt is.
marieke  | 27/04/20  21:32:29 | Winkelbeoordeling :
Bij Hema.nl vind je echt van alles, van keukengerei tot bedtextiel en van leuke kadootjes tot kleding (dames/heren/kinder). Ze hebben sinds een tijdje hun artikelen een update gegeven, waardoor ze nu meer de huidige trends volgen. Ik kijk regelmatig op de site en vind altijd wel iets leuks!
Ben Thuis  | 22/04/20  09:54:05 | Winkelbeoordeling :
Bij een grote paasbestelling had ik ook een bubbelsap en een fles wijn besteld, maar die 2 waren helaas niet meebezorgd. Zag het gelijk al aan de grootte van de doos, Na berichten hierover heb ik mijn geld al terug gekregen maar ze hebben alsnog de 2 flessen nabezorgd(!) Nette service dus!
RaoulVC  | 20/04/20  20:03:58 | Winkelbeoordeling :
Dezer dagen koop ik regelmatig bij HEMA. Je kunt kiezen tussen ophalen en bezorgen. Bezorgkosten spelen nauwelijks een rol aangezien de minimumbedragen laag zijn. M.n. Witte wijnen in de aanbieding kunnen aantrekkelijk zijn.
Christina  | 20/04/20  08:22:32 | Winkelbeoordeling :
De webshop van de HEMA biedt soms aardige aanbiedingen naast hun vaste assortiment. In deze coranatijd kun je daarom op een praktische manier winkelen zonder daar al te veel moeite voor te hoeven doen.
Peter Faber  | 17/04/20  15:40:53 | Winkelbeoordeling :
Bestelling van de HEMA was nu 2 dagen later binnen vanwege COVID19 maar dat was dan ook duidelijk vermeld. HEMA is een fijne winkel, goed assortiment overzichtelijk en prijs/kwaliteit is oké. Personeel in de winkel is ook erg behulpzaam en prettig in de omgang.
Maaike Ploeg  | 20/04/20  10:27:35 | Winkelbeoordeling :
De Hema is ideaal voor online bestellingen en prachtige (foto) taarten, leuke aanbiedingen voor tickets (pannenkoekenrestaurant, uitjes of vakantie) en nog veel meer. Kadootjes voor kinderen zijn er al voor een minimale prijs en bij kleine bestellingen betaal je slechts weinig verzendkosten.
Ellie Van Den Heuvel  | 18/04/20  17:26:46 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dit fysiek en online een fijne winkel die ik bij iedereen kan aanraden. Het is er niet duur en de kwaliteit is gewoon goed. Kort gezegd een prima prijs kwaliteit verhouding. Ook de klanten service is erg goed .Dus een aanrader
Miranda Kuiper  | 13/04/20  19:29:40 | Winkelbeoordeling :
Goede en snelle levering, fijne artikelen.Vooral leuk als je de aanbiedingen in de gaten houdt. Rondom Pasen kregen we bij onze bestelling een zakje paaseitjes, lekker en altijd goed! De bestelling was netjes verpakt en compleet.
Peter Tosh  | 10/04/20  10:49:57 | Winkelbeoordeling :
Fantastische winkel! Maandag 6 april een online bestelling gedaan en werd 7 april al geleverd. Mooi verpakt en nog gratis een zak paaseitjes gekregen, altijd wel iets leuks voor een schappelijke prijs. Verzenden, retouren, het personeel, de winkels.. Niets is een probleem - alles netjes!
Nathasja  | 07/04/20  15:20:48 | Winkelbeoordeling :
Mooie overzichtelijke website. Alles is gemakkelijk te vinden en geen verrassingen aan het einde. Er blij om via de website van de hema te bestellen. Plus het kan worden thuis vezorgd maar het kan ook worden afgehaald in de winkel.
Nancy Rijneveld  | 04/04/20  20:44:33 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop die netjes en snel levert wat je besteld. Je kunt het evt afhalen in de dichtsbijzijnde HEMA. Vooral handig voor de plaatsen waar een kleine HEMA is met een klein assortiment. Je kunt dan meer dingen bestellen dan er in je eigen HEMA zijn.
Freddy Maertens  | 06/04/20  08:00:47 | Winkelbeoordeling :
De HEMA heeft een leuke en overzichtelijke webshop! Ik bestel hier graag! Je vind alles gemakkelijk terug en het wordt snel geleverd. Vorige keer dat ik er bestelde, was er geen enkel probleem. Het pakketje was bij mij thuis wanneer ik het nodig had. Heel tevreden over de service van de HEMA.
Anita de Pijper  | 02/04/20  12:36:14 | Winkelbeoordeling :
supergoed, wij hebben kleine tompoezen besteld voor ons huwelijksfeest en alles was tot in de puntjes verzorgd, lekker zag er goed uit en niet duur. Kon makkelijk online alles invullen, vooruit betalen en op de ingevoerde dag en filiaal alles zo ophalen
Bianca  | 03/04/20  08:41:50 | Winkelbeoordeling :
De webshop van de HEMA biedt in de coranatijd nog de mogelijkheid om op je gemak thuis te bekijken of er een artikel is wat je nodig hebt. Er is keuze genoeg dus dat is handig genoeg om onnodig risico te lopen.
Mark Oosterhof  | 02/04/20  09:06:03 | Winkelbeoordeling :
Hema heeft een prima service en snelle levering en dit in samenwerken met cashback van Enqeuteclub maakt dat ik hier regelmatig mijn dagelijkse spullen bestel en laat bezorgen. Op deze manier spaar ik ongemerkt een leuk bedrag bij elkaar. Zou het iedereen aanraden.
Remond Reichwein  | 25/03/20  07:01:56 | Winkelbeoordeling :
de beste web site en winkel keten van heel Nederland voor huis houdelijke spullen elektronica en witgoed erotiek keuken kunst en antiek motoren en scooters muziek en films vriendelijk behulpzaam personeel bezorg je zo thuis
J Dijkstra  | 22/03/20  11:10:04 | Winkelbeoordeling :
Leuke webshop met producten voor het hele gezin. De producten zijn niet duur en ook van zeer goede kwaliteit. Je kunt de producten ophalen bij de dichtsbijzijnde winkel zodat je geen verzendkosten hebt.
Skye Moerdijk  | 23/03/20  06:58:08 | Winkelbeoordeling :
Ze hebben leuke en handige producten. De service is er goed. De app en de website zijn duidelijk en overzichtelijk en je krijgt er een betrouwbaar gevoel van. De kwaliteit van de producten verschilt, sommige producten zijn niet fantastisch maar sommige zijn ook heel goed.
Fatima  | 12/03/20  11:32:35 | Winkelbeoordeling :
Een dag voor de verjaardag van mijn dochter een taart besteld. Ik kreeg de volgende ochtend een mail om deze op te halen. Super snelle service, smaak was goed. Al met al top webshop! Wij zullen hier zeker vaker bestellen.
Aisha Van Der Hurk  | 06/03/20  07:19:06 | Winkelbeoordeling :
Wat is de Hema toch een heerlijke webshop. Online en in de gewone winkel vind ik het altijd leuk om lekker te snuffelen. Ze hebben vaak de leukste koopjes en eigenlijk kan je er voor van alles terecht!
Gerard Van Der Leeuw  | 05/03/20  03:57:06 | Winkelbeoordeling :
EEN. PRIMA SITE, Makkelijk in het gebruik, overzichtelijk en snel. Veel keuze, betaalbaar en alles van degelijke kwaliteit. Een aanrader.. Van de verzendmogelijk maak ik geen gebruik: je krijgt jeuïg gericht als e.e.a. klaar ligt in de winkel. Giedkoper en veel leuker.
Wendy Smeets  | 05/03/20  10:06:14 | Winkelbeoordeling :
Net enkele rompertjes gekocht . Zeer tevreden, goede kwaliteit, mooi afgewerkt. Ook heel veel keuze uit assortiment. Plus het voordeel was dat je nu 2 kopen en er 1 extra gratis bij mocht kiezen. Ben een zeer tevreden klant die Hema zeker aanbeveelt
Suzanne  | 29/02/20  03:33:32 | Winkelbeoordeling :
De webpagina is duidelijk, goede aanbiedingen en zeker de prijs is een reden om te kopen bij Hema. Een oud vertrouwd merk! Ik heb zelf wel eens besteld via het web en vervolgens het opgehaald in de winkel. Fijn dat dat kan, zodat ik toch het persoonlijke contact kan houden.
Flash Gordon  | 02/03/20  10:39:20 | Winkelbeoordeling :
HEMA heeft een leuke en overzichtelijke webshop! Ik bestel hier graag! Je vind alles gemakkelijk terug en het wordt snel geleverd. Vorige keer dat ik er bestelde, heb ik geen enkele problemen ondervonden. Het pakketje was bij mij thuis wanneer ik het nodig had. Heel tevreden van hun service.
Jeannette Van Gool  | 21/02/20  17:28:51 | Winkelbeoordeling :
Hema een begrip in ons land met een mooi assortiment. Prijs kwaliteit verhouding is prima en je wordt op een prettige manier geholpen. Ik hoop dat deze zaak nog lang mag blijven bestaan er verdwijnen teveel bekende ketens. Erg jammer.
Chantal Kemp  | 15/02/20  19:12:51 | Winkelbeoordeling :
Wat heeft Hema toch een leuke on/offline winkel. Super grote keuze aan handige dingen voor in huis en ook kleding koop ik er tegenwoordig vaak,en altijd van goede kwaliteit. Ben dus heel erg te spreken over de Hema
Jacks Teller  | 17/02/20  17:46:33 | Winkelbeoordeling :
HEMA heeft een perfecte webshop, alles wat je nodig hebt, hebben ze. Ik bestel altijd alles online, de voorraad net iets groter als in de winkel en ze laten weten hoeveel ze van iets op voorraad hebben. Ik haal het altijd op in de winkel. Dan hoef ik niet thuis te blijven.
Anna Hoek  | 09/02/20  14:42:55 | Winkelbeoordeling :
Hema heeft overzichtelijke website met veel keuzes en ook veel lage prijzen c/q aanbiedingen. Prijzen al vanaf 50 cent! En je kunt gelijk sparen voor punten om voor kortingsvouchers in te wisselen. Echt een aanrader! Helemaal top!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
Tot 2,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 7,50 CASHCOINS hollandsnieuwe
visit register click click