ONTVANG Tot 22,50 CASHCOINS ONTVANG Tot 22,50 CASHCOINS

Heine Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Heine

Exclusieve trendmode voor dames en heren evenals buitengewone woonaccessoires.

Het Internet postorderbedrijf Heine biedt exclusieve trendmode voor dames en heren alsook buitengewone woonaccessoires, alles eenvoudig online te bestellen! Je vindt er een selectie van klassieke tot sportief & elegante mode van topkwaliteit.

Heine Beoordelingen

Vladimir Bepnikov  | 31/05/21  11:33:51 | Winkelbeoordeling :
Ik had besteld bij Heine en 10 dagen later alles mogen ontvangen. Volgens afspraak! Mijn retourzending van 1 jeans duurde 14 dagen, maar daarna ook netjes teruggestort. Mooie kwaliteit! Ik ben super tevreden over alles.
Harry Webber  | 29/03/21  08:45:16 | Winkelbeoordeling :
Als iets niet direct leverbaar is door Heine dan staat dat vermeld. Producten die wel leverbaar zijn komen binnen een week. Het enige is dat je geen bericht krijgt dat het vandaag geleverd wordt, het is er dan "opeens". Als het door de brievenbus past is dat geen probleem, maar anders wel.
Lance Hamilton  | 22/03/21  09:47:26 | Winkelbeoordeling :
Ik koop al jaren bij Heine en ik heb altijd een prettige ervaring gehad. De levertijd staat altijd vermeld naast het artikel en de kwaliteit is best goed, levering duurt wel een week ook bij direct leverbaar. Ik koop altijd op rekening en retourneren is gratis en de communicatie is altijd goed.
Crash Chenko  | 31/01/21  08:54:25 | Winkelbeoordeling :
Mooie en kwaliteit van de kleding is goed bij Heine. Snel in levering en goed betaalbare prijzen. Ik heb mijn bestelling in twee keer gekregen met twee weken ertussen. Dat stond ook al bij de gegevens voordat ik bestelde. Ik ben goed tevreden over mijn nieuwe kleding!
Rob Dyrdek  | 07/12/20  18:46:28 | Winkelbeoordeling :
Altijd prima ervaringen met Heine gehad al jaren. Als iets niet direct leverbaar is dan staat dat vermeld, wat wel leverbaar is komt binnen een week. Het enige is dat je geen bericht krijgt dat het vandaag geleverd wordt. Als het door de brievenbuis past is dat natuurlijk geen probleem.
Pieta Bambergen  | 26/09/20  19:14:52 | Winkelbeoordeling :
Een pantalon besteld die veeeel te klein was. Na contact met de klantenservice had ik binnen 4 dagen 2 exemplaren om te passen, zonder extra kosten. De 2 niet passende pantalons gaan terug en de perfect passende en van een mooie kwaliteit geleverde blijft voor de bruiloft hier.
Freddy Maertens  | 29/06/20  07:52:20 | Winkelbeoordeling :
Bestel al jaren kleding bij Heine. Altijd snelle levering. Je wordt netjes en op tijd geinformeerd erover wanneer de bezorging van het pakket plaats zou vinden. Ik koop hier mooie kleding. Klantenservice staat altijd klaar voor je, ik ben heel tevreden over Heine.
Jacks Teller  | 24/06/20  18:08:07 | Winkelbeoordeling :
Dagje langer wachten dan verwacht maar wel blij met mijn bestelling van Heine die pas twee dagen na de verzendbevestiging ontvangen heb. Hiervoor met de klantenservice gebeld en de dame vertelde dat als de bevestiging wordt verstuurd het pakket een dag later aan postnl wordt overgedragen.
Ferry Swinkels  | 22/06/20  16:28:35 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel altijd met veel plezier kleding bij Heine. mooie (merk)kleding, correcte leveringen, naleveringen, terugzendingen. eventueel goed en fijn persoonlijk contact bij eventuele vragen. Heine is zeker een aanrader!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
1,75% CashCoins
Jassen nu met 10% extra korting bij Plutosport
Code:PLJASSEN21
ONTVANG Tot 22,50 CASHCOINS ONTVANG Tot 22,50 CASHCOINS
visit register click click