ONTVANG 1,50% CASHCOINS Dell

Greetz.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Greetz.nl

Verras iemand op een unieke en persoonlijke manier met Greetz.nl

Er is niks leuker dan het ontvangen of versturen van een verrassing. Wie ga jij verrassen? Maak het extra persoonlijk en verras iemand met Greetz.nl. Je vindt hier verrassingen voor oud & jong, zowel grote als kleine verrassingen en voor iedere gelegenheid. Kies direct jouw verrassing uit zoals een kaart, boeket, ballon, chocolade of ander cadeau.

Greetz.nl Beoordelingen

Naomi Kainama  | 15/09/21  10:42:06 | Winkelbeoordeling :
Fijne app die ervoor zorgt dat ik niet vergeet om een kaart te sturen
laura Munoz-Gonzalez  | 12/09/21  17:56:14 | Winkelbeoordeling :
Greetz is handig bv als je vergeten bent dat iemand jarig en nog meer categorieën, en je kunt er een kado bij doen, je kunt het zo duur maken als je zelf wilt. En elke keer als je een bestelling hebt geplaatst spaar je ook weer voor korting!
Vladimir Bepnikov  | 06/09/21  20:18:41 | Winkelbeoordeling :
Kaarten en cadeaus zijn van goede kwaliteit en de bezorging is altijd volgens afspraak, ik ben zo blij dat deze website bestaat! Het maakt niet uit voor wie je een cadeautje zoekt of voor een verjaardag of gewoon voor het gebaar. Bij Greetz moet je dan zijn!
Tom Dumoulin  | 05/09/21  13:08:01 | Winkelbeoordeling :
Greetz is gemakkelijk, snel ,overzichtelijk en genoeg keuze, ik maak er dankbaar gebruik van en het is altijd leuk weer iemand blij te maken met een verrassing op wat voor moment dan ook even laten weten dat je aan ze denkt!
Johan Schoofs  | 05/09/21  09:08:38 | Winkelbeoordeling :
Via greetz kun je voor alle leuke en minder leuke aanleidingen een kaart vinden. De keuze is enorm groot dus er zit altijd wel een leuke kaart tussen. Als extraatje kun je er een cadeautje aan toe laten voegen.
Trijntje Ludema  | 02/09/21  07:06:22 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk en duidelijke site... Tijdens de corona periode veel gebruikt om anderen te laten weten dat je aan ze denkt. Daarbij spaar je stampz en dan kan je gratis een kaart uitzoeken.. Vooral als je werkt kan je zo via de app een kaartje sturen
Kim Wolf  | 29/08/21  19:02:15 | Winkelbeoordeling :
Super leuke webwinkel. Al vele malen kaarten besteld. Af en toe met een cadeautje erbij voor de jarige. Is aan de prijs maar is het vaak wel waard. Klanten service ook vriendelijk wat natuurlijk helemaal een plus is.
Har Her  | 26/08/21  11:04:36 | Winkelbeoordeling :
Via Greetz een bestelling gedaan. 10 stuks rozen aan de hoge kant qua prijs. Wel kon er gelijk de volgende dag geleverd worden. Je krijgt een e-mail met hierop het tijdslot wanneer levering plaats gaat vinden. Ze hadden de tijd om tot 17:00 uur te leveren. 16:45 was het er.
els jonker  | 17/08/21  07:11:07 | Winkelbeoordeling :
Even een leuk kaartje sturen voor een gelegenheid van vrienden of familie, nog nooit zo makkelijk geweest. Greetz heeft een grote keuze aan allerlei soorten kaarten. Je vindt er dus altijd wel eentje naar jouw keuze. Lekker makkelijk dus.
Elise Eijnde  | 11/08/21  10:03:32 | Winkelbeoordeling :
Greetz, wat geweldig makkelijk is dat. De keus voor ieder feestje is zo groot, Zo moeilijk om een keuze te maken. Ik vind het altijd leuk om een kaart met foto te nemen. Het maken is echt heel eenvoudig. Zelf inplannen wanneer de kaart aan moet komen. Je kunt geen feestje meer missen.
Mendy  | 03/08/21  06:24:15 | Winkelbeoordeling :
Ruime keus in kaartjes om snel iemand te kunnen verrassen met een leuke, mooie kaart. Ze hebben vaak leuke kortingen op kaarten, cadeaus of gratis postzegel. Ook spaar je automatisch voor een gratis kaart.
Nicole  | 01/08/21  05:46:07 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne service, duidelijk, overzichtelijk. Mogelijkheid om de dag van versturen zelfs in de toekomst te plannen/bestellen. Ruime keuze, diverse extra mogelijkheiden om de kaart nog persoonlijker te maken.
Pascalle Hollanders  | 01/08/21  13:22:50 | Winkelbeoordeling :
Fijn website met heel erg veel verschillende soorten kaarten. Ook kun je er cadeautjes bij kiezen. Soms heb je er nog extra leuke acties bij, zoals gratis postzegels of je kaart geheel gratis. Ook is het fijn dat je zelf je teks kunt schrijven in je eigen kleur.
Mandy van B.  | 27/07/21  13:26:59 | Winkelbeoordeling :
Een zeer aan te raden website. Ik heb hier meerdere malen kaarten en cadeautjes laten versturen naar mijn kinderen. Die vonden het prachtig. Leuk ingepakt en netjes op tijd bezorgd. Qua prijs verhouding valt het ook goed te doen. Brede aanbod op de site waaruit je kunt kiezen. Hier bestel ik vaker.
carla triepels  | 27/07/21  10:50:55 | Winkelbeoordeling :
Leuke kaarten, leuke kadootjes om eraan toe te voegen, snelle levering, komt afspraken na. Ik krijg altijd hele leuke reacties van de personen waar ik een kaart (al dan niet met verrassing) naar toe heb gestuurd! Vooral de ballon in een doos is een hele leuke verrassing!
Will Rondhuis  | 17/07/21  13:37:14 | Winkelbeoordeling :
Fijne klantvriendelijke webshop, met een uitgebreide collectie aan kaarten, bloemen, ballonnen en wat je nog meer aan cadeau artikelen kunt bedenken! De indeling van de webpagina is naar mijn mening heel Jip & Janneke (dus heel gebruikers vriendelijk!)
Kirsten De Jong  | 15/07/21  14:58:50 | Winkelbeoordeling :
Op het laatste moment nog bedacht dat ik een kaart met bloemen wilde versturen en dacht ik zal wel te laat zijn met regelen. Maar nee hoor...Ik heb s avonds besteld en de volgende dag werden de bloemen met de kaart al bezorgd.Super fijne en snelle service. top!
Miranda Hendriks  | 13/07/21  16:41:42 | Winkelbeoordeling :
Ik vind greetz.nl een top website om leuke kaarten of verjaardag artikelen te kopen. Het assortiment is overweldigend en ze hebben redelijke prijzen. Ik vind altijd wel wat passends op deze website om als cadeau te sturen aan vrienden of familie.
aagje Hogerheide  | 08/07/21  13:24:05 | Winkelbeoordeling :
Een kaartje sturen met Greetz.nl ben je nooit te laat. Veel keuze en mooie en leuke kaarten. Zelf een kaart maken is zo voor elkaar. Wordt netjes verstuurd en altijd op tijd in de bus? Dus voor een kaartje ga naar Greetz.nl
Vanessa Schouten  | 07/07/21  07:38:43 | Winkelbeoordeling :
Super klantvriendelijk! Ik wilde 2 dezelfde bekers bestellen maar met verschillende namen. Normaal zou je dan 2x verzendkosten moeten betalen maar na contact met Greetz werd het aangepast. Echt goede service. De bekers zijn ook mooi en blijven goed in de vaatwasser.
Jack Beverloo  | 06/07/21  08:21:46 | Winkelbeoordeling :
Greetz.nl is een fantastische website waar je op een gemakkelijke manier een kaartje kunt sturen naar mensen die het verdienen. Al vele keren gebruik van gemaakt en altijd was de bezorging picobello. Ook naar het buitenland verloopt alles probleemloos.
Gerda STRINGA Dodde  | 05/07/21  13:22:46 | Winkelbeoordeling :
Ik hou van greetz echt een topwebsute, echt check ken die website voor leuke grrassingen en gezellige traktaties voor iedereen, echt leuk om eens te kijken op greetz, echt doen hoor, echt toppie, dus doen.
Floortje Hack  | 02/07/21  10:08:22 | Winkelbeoordeling :
Gemakkelijk en snel een kaartje sturen naar iemand die jarig of ziek is. Bij greetz kies je uit honderden kaarten, schrijf je eigen persoonlijke tekst en een dag later ligt de kaart al in de bus. En met de agenda vergeet je nooit meer een verjaardag. Ideaal!
Ulrike julia Hanninger holzmann  | 25/06/21  21:17:41 | Winkelbeoordeling :
Greetz is een online winkel waar u kan iemand op elk moment van de dag verrassen met een kaartje of bloemen. Jij kan het zelf ontwerpen en davoor werden de groetjes ook echt persoonlijk. Een mooie manier om een persoonlijke boodschap an iemand te sturen of leuk verrassen.
Annette Blok  | 12/06/21  13:48:00 | Winkelbeoordeling :
Wil je iemand verrassen met een mooie of persoonlijke kaart, kijk dan eens bij Greetz! Hier vind je kaarten met allerlei onderwerpen en je kunt het aanvullen met een bos bloemen , cosmetica of een ander leuk cadeau!
Rob van Schooten  | 03/06/21  10:15:30 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een mooie verjaardagskaart gestuurd via Greetz.nl. De ontvangers waren verrast, mooie kaart, echte kleuren en stevig kwaliteitspapier. Met het programma kies je met gemak een kaart uit de gekozen categorie, tekst erop, betalen en versturen maar!
Mirjam Kooman  | 24/05/21  07:00:32 | Winkelbeoordeling :
Leuke site veel keuze en duidelijk en overzichtelijk makkelijker kan gewoon niet zo is er voor iedereen wel een leuk grappig bijzonder speciaal ontworpen kaart en niet duur super leuk en handig
Vero Nica  | 18/05/21  14:58:11 | Winkelbeoordeling :
Alles ging heel makkelijk bij deze overzichtelijke site, mooie sortering kaarten met een ruime keuze aan kaarten, en cadeautjes met veel opties, mijn bestelling werd netjes op tijd bezorgd, Greetz is zeker een aanrader!
Denise Rietvelt  | 16/05/21  18:18:50 | Winkelbeoordeling :
Ik ben erg te spreken over Greetz. Ze hebben een ruim aanbod van kaarten tot leuke persoonlijke cadeautje. Voor elke gelegenheid hebben ze wel iets leuks. Een snelle service en de prijs is prima te doen.
Sandra Stolker  | 11/05/21  09:39:26 | Winkelbeoordeling :
Bij Greetz kun je zelf de leukste kaarten ontwerpen! ik kreeg van een vriendin een leuke verjaardagskaart van Greetz en ik heb zelf inmiddels ook al een leuke verjaardagkaart laten ontwerpen bij Greetz en laten versturen.
Roy Hilvers  | 06/05/21  20:21:02 | Winkelbeoordeling :
Super service! Eergisteren om 21.30 een kaartje besteld, gistermiddag gewoon met de postNL in de brievenbus. Zeer gebruiksvriendelijke website om kaartjes te maken, enorm aanbod. Daarnaast hebben ze ook een leuk voordeel met het gratis sparen van Stampz.
Marion Nijenstein  | 05/05/21  10:15:54 | Winkelbeoordeling :
Mooie kaarten die ook nog zelf aan te passen zijn naar je wensen. Voor alle momenten hebben ze wel een kaart in het assortiment. Goede en nette levering met eigen keuze van bezorgdatum. Ik ben heel tevreden over Greetz
Thomas Koster  | 03/05/21  12:57:38 | Winkelbeoordeling :
Wil je je vrienden of familie verrassen met leuke kaarten of geschenken, dan is Greetz.nl de juiste website. Ze hebben ook alles om een verjaardag te doen slagen. Je vindt hier de beste producten van: kaarten tot en met taarten. Ze leveren uitstekende service en hebben de beste prijzen.
Danielle Maas  | 02/05/21  11:03:24 | Winkelbeoordeling :
Een leuke en vooral makkelijke manier om ieman te verrassen met een kaartje. zo kun je zeker in deze rare tijd iemand zijn dag helemaal goed maken. super makkelijke site met zat keuze voor iedereen en iedere gelegenheid!
Lieke Raaijmakers  | 03/05/21  22:07:57 | Winkelbeoordeling :
Fijne overzichtelijke website met voor ieder moment een leuke verrassing of gewoon een kaartje. Door te sparen kans op korting, vaak nog de volgende dag geleverd en bijna altijd op tijd afgeleverd. Ideaal dat je adressen en datums kunt opslaan.
Loise Hamilton  | 20/04/21  10:11:28 | Winkelbeoordeling :
Ruim aanbod aan leuke en/of stijlvolle kaarten. Altijd van mooie kwaliteit. Keuze van een envelop naar smaak toe te voegen vind ik een fijne optie. Na de bestelling te hebben geplaatst verloopt alles op rolletjes van de bevestiging tot (bij een account) de opslag en bezorging, super!
Anke Plomp  | 17/04/21  08:08:50 | Winkelbeoordeling :
Heel goed, altijd makkelijk als je geen gepast kaartje in huis hebt om via Greetz een kaartje te versturen. Je kunt je kaartje ook volgen via je email. Zeer goed geregeld allemaal, zeker een aanrader!
Froukje Rooy  | 16/04/21  08:51:28 | Winkelbeoordeling :
Regelmatig ontvang ik bloemen en kaarten via de website van GREETZ.De advertenties zijn op zich al een mooi cadeau.Foto’s en teksten zijn zorgvuldig gekozen.
Mirella Hopman-oud  | 10/04/21  20:22:05 | Winkelbeoordeling :
Greetz is Top een verjaardagskalender aangemaakt zodat ik voortaan op tijd ben met een kaart versturen. En soms leuk versierd en altijd netjes geprinte tekst en verstuurd en bezorgd op tijd.
Richard Van leeuwen  | 06/04/21  17:02:23 | Winkelbeoordeling :
Greetz.nl is de leukste website om een verjaardag te organiseren. Ze hebben van alles om een een verjaardag te doen slagen. Met mooie ballonnen, veel keus in dranken en natuurlijk, hele mooie verjaardagstaarten. Je vind hier altijd de beste prijs en het wordt netjes thuis bezorgd.
Willemijn Galesloot  | 05/04/21  12:03:23 | Winkelbeoordeling :
Makkelijke website en app. Je kan je creativiteit kwijt in het ontwerpen van persoonlijke kaarten. En leuke cadeaus erbij selecteren. Verzending altijd goed op tijd en mooi product
Anoniem  | 03/04/21  08:59:23 | Winkelbeoordeling :
Veel keuze van kaarten, kan makkelijk online kiezen en daarna laten bezorgen (inclusief poistzegel). Nu heb je ook meer keuze van extra cadeaus, bloemen of chocolade of ballonen kunnen ook bezorgd worden.
Nicole Donegan  | 02/04/21  21:08:17 | Winkelbeoordeling :
Super om op deze manier iemand te verrassen of te verblijden met iets persoonlijke. Goede service, prijs en kwaliteit is prima. En je wordt goed op de hoogte gehouden na een bestelling te hebben geplaatst. Fijn om te weten dat het aangekomen is.
Susanna Zeeman  | 02/04/21  07:19:24 | Winkelbeoordeling :
Greetz Wow wat is dat toch een goeie en leuke site. Ze hebben echt van alles. Van verjaardag tot bruiloft en alles wat er tussen zit. Je kan ook cadeautjes erbij bestellen,maakt de verassing compleet
Mirelle Molenaar  | 02/04/21  19:36:30 | Winkelbeoordeling :
super handig en veel leuke kaarten en kadootjes.. Mogelijkheid om tijd uit te kiezen en na een jaar weer een herinnering aan de gebeurtenis, maak er vaak gebruik van. Meer dan tevreden dus over greetz
Marion Nijenstein  | 01/04/21  08:01:32 | Winkelbeoordeling :
2 kaarten besteld. Ze waren op tijd bezorgd, op de datum die we hadden aangegeven. De kaarten zagen er heel mooi en netjes uit. Ik vind het super dat je elke kaart helemaal zelf kunt aanpassen met teksten overal.
E postma  | 26/02/21  20:32:24 | Winkelbeoordeling :
Bestel regelmatig kaarten via greetz. Een leuke site met heel veel keuze uit kaarten. Om bv iemand sterkte te wensen of te feliciteren met iets.altijd snel verstuurd tot nu toe. Blijf zeker kaarten bij greetz bestellen.
Sandra Domburg-Kuhn  | 11/02/21  13:06:59 | Winkelbeoordeling :
Ik heb pas een paar dagen geleden een Account aangemaakt op Greetz. En Verjaardagen ingevuld. Ik vind het Supergaaf dat je zelf een kaart uitzoekt en passend naar de Jarige kunt afmaken. En dan wordt die op een eigen gekozen dag/Verjaardag verstuurd.. Ik heb er nu 1 gemaakt voor een jongenman die 21 jaar wordt. Heel blij en tevreden met deze Webshop!!
Dagmar van den Bogert  | 30/01/21  13:57:00 | Winkelbeoordeling :
een speciale kaart kan je makkelijk vinden ;je zoekt op onderwerp in de zoekbalk en meteen worden er heel veel kaarten getoond, dat maakt de keuze nog moeilijk , maar leuk dat er zoveel is , een aanrader!
Liz Bruinsma  | 30/01/21  09:06:20 | Winkelbeoordeling :
kaarten kopen en ook helemaal naar eigen creativiteit een persoonlijke kaart maken. Leuk cadeautjes om te versturen, maakt het nu makkelijk. Gewoon aan de keukentafel een blijk geven dat je aan iemand denkt.
Sylvia Lenting  | 30/01/21  14:44:32 | Winkelbeoordeling :
Deze site is erg makkelijk zeker in deze tijd. Je besteld online een kaart of andere verrassing en het wordt door Greetz Verzonden naar het door jou aangegeven adres. Je kunt je eigen tekst invoeren. Het kaartje wordt keurig op tijd bezorgd
Monique Meeuwissen  | 27/01/21  10:43:24 | Winkelbeoordeling :
leuke site om mooie en leuke kaarten te versturen. je kan voor iedere gelegenheid een kaart uitzoeken of zelf maken. tevens worden de kaarten altijd optijd bezorgd. ook hebben ze regelmatig leuke acties.
Jill Foreman  | 18/01/21  05:25:49 | Winkelbeoordeling :
Heb al een aantal keren een kaartje mogen ontvangen en versturen. Ze hebben genoeg keuze uit verschillende stijlen, doelgroepen en ook erg originele designs. Goede service en de kaartjes zijn kwalitatief ook helemaal top.
Roy Poster  | 13/01/21  01:47:26 | Winkelbeoordeling :
Superhandig en elke keer op juiste tijd afgeleverd voor verjaardagen. Waarbij leuke kaarten en kado’s uit te kiezen zijn
Jesse James  | 13/01/21  18:30:54 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk zoeken naar kaarten en cadeaus, Greetz doen wel wat je beloofd word, snelle service. Ik ben altijd tevreden over Greetz. Het zou wel fijn zijn als de mogelijkheid bestond om meerdere kaarten/cadeaus aan één bestelling toe te voegen.
Antonius Mulder  | 02/01/21  15:17:27 | Winkelbeoordeling :
Een erg leuke website voor al je verjaardag artikelen. Met een ruime keuze uit: kaarten, ballonnen, bloemen, chocolade, dranken, taarten, gebak en cadeaubonnen. Met zeven dagen per week bezorgd en altijd unieke en persoonlijke producten.
Thea Yuin  | 19/12/20  00:58:04 | Winkelbeoordeling :
superhandig je hoef er de deur niet voor uit gewoon vanuit je luie stoel een kaartje maken en versturen eventueel een bosje bloemen of je kies voor chocolade het is zo geregeld met Greetz.nl en je betaald op een veilige manier super makkelijk geregeld met Greetz.nl
Geertje Holtrop  | 16/12/20  18:59:30 | Winkelbeoordeling :
Super handige site om makkelijk een kaartje te versturen! Leuke kaartjes en altijd op tijd verstuurd. Ik vergat altijd om een kaartje mee te nemen, maar heb nu geen excuus meer! Als je een account aanmaakt werkt het helemaal reuze easy
Edith de Boom  | 03/12/20  15:55:46 | Winkelbeoordeling :
ik heb weer een leuke kaart mijn mijn eigen tekst en een leuk cadeau erbij besteld. Wordt ook direct naar de geadresseerde verstuurt . je kan je bestelling ook helemaal nakijken of het goed is , ik kon alleen niet zien of de naam op cadeau stond even gechat en netjes nagekeken
Marìs van den Bovenkamp  | 04/11/20  14:52:56 | Winkelbeoordeling :
Greetz is de laatste jaren enorm uitgebreid geworden, waar ze vroeger alleen kaarten verkochten, hebben ze nu veel meer. Het is altijd leuk om een kaart te krijgen over versturen via Greetz, want dat is nog steeds mijn keuze! Fijne webshop!
Wendeline Cleven  | 03/11/20  15:45:31 | Winkelbeoordeling :
Greetz heeft een mooie website. Vooral in de tijd waar in we nu leven de moeite waard om er een blik op te werpen en van hun diensten gebruik te maken. Goede bezorging. Leuke keuze in kadootjes , die vrij snel aankomen.
Elisabeth Schoonhoven  | 28/10/20  20:31:24 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop, goed werkende app. Kalender met reminders is heel prettig. Gebruiksvriendelijk en dat vind ik belangrijk. No nonsens. Veel keuze, snel geleverd en leuke cadeaus kun je verzenden. De cadeaus vind ik trouwens te duur, maar bij nood voeg ik ze wel vis greetz toe aan de kaart.
Kees van Beest  | 15/10/20  08:21:25 | Winkelbeoordeling :
Perfecte Acties van Greetz waar je gratis een code krijgt om iemand een kaart te sturen die normaal € 2,95 kost en waarbij je nu alleen de postzegel hoeft te betalen voor verzending. Ook mensen met een klein budget kunnen hier gebruik van maken.
Sharm Bhol  | 05/10/20  09:51:58 | Winkelbeoordeling :
Ben heel tevreden met met Greetz.nl. Altijd leuke cadeau ideeën voor als je niet weet wat te kopen. Laatst nog een leuk ballon met een foto erop gekocht. Was hier heel blij mee en de ontvanger van de ballon ook. Leuke webshop en mijn favoriet!
Maaike Van Den Bosch  | 23/09/20  09:36:49 | Winkelbeoordeling :
Super veel keuze in kaarten vaak leuke acties met korting via greetz. snel voor gratis kaarten sparen gaat automatisch snelle cashback en altijd op tijd bij diegene thuis wat niet overal zo is helaas
Cindy Bergmans  | 11/09/20  08:51:52 | Winkelbeoordeling :
gisteren voor het eerst Greetz gebruikt om iemand een kaartje te sturen als steuntje en bedankje. had ook nog eens code voor gratis postzegel dus deze grote kaart kostte eigenlijk redelijk weinig en de verrassing was uiteraard ook groot. dus uitstekende site die het waarmaakt.
Agnes Tuinenburg  | 10/09/20  19:12:10 | Winkelbeoordeling :
Goede ervaringen mee. Diverse kaarten verstuurd de laatste tijd. Altijd mooi op tijd. Wat ook zo leuk is dat je sommige kaarten zelf kunt maken. Door middel van een foto of tekst.De verzendkosten zijn net zo hoog als een reguliere kaart bij de post.nl. De prijs is ook goed.
Diona Kohlbrugge  | 29/08/20  18:29:35 | Winkelbeoordeling :
voor een vriendin een leuke kaart online uitgezocht en deze samen met een cadeau dat ik kon uitzoeken laten opsturen naar haar. allemaal uitstekend gegaan en voor herhaling vatbaar om voor iemand te doen
Jordy Rikhof  | 24/08/20  14:30:01 | Winkelbeoordeling :
Als je gebruikt maakt van de aanbiedingen (zijn er regelmatig) kun je vrij goedkoop een hele mooie zelfgemaakte kaart versturen. Het is zo gemakkelijk en je hoeft er zelfs niet de deur voor uit. Bestel altijd een kaart via Greetz.nl
Karen van Rossum  | 24/08/20  23:07:26 | Winkelbeoordeling :
Altijd weer kom ik bij Greetz uit als ik een kaart wil versturen. Het maken gaat super makkelijk, verzending (ook in de toekomst) gaat altijd perfekt. De kaartrn zijn mooi!
Brenda Peters  | 25/08/20  18:13:24 | Winkelbeoordeling :
Greetz.nl is de leukste website met geweldige artikelen om iemand te verrassen. Met een ruim assortiment in de volgen producten: ballonnen, kaarten, bloemen, drank, chocolade & gebak en cadeaubonnen & boeken. Nu tijdelijk een mooie vaas gratis bij aankoop van een boeket.
Marike Brakband  | 03/08/20  07:11:59 | Winkelbeoordeling :
Geweldige site met ontzettend leuke kaartjes en cadeaus! Elke keer weer wordt er keurig meegedeeld wanneer je bestelling wordt bezorgd. Het maken van je eigen fotokaart vind ik keer op keer leuk om te doen. Zo krijgt je kaart een leuk persoonlijk karakter en het is makkelijk te maken. Top!
Jonno Fijn  | 02/08/20  15:14:55 | Winkelbeoordeling :
Op Greetz.nl vind je ongelooflijk veel mogelijkheden om iemand te verrassen, veel meer dan alleen door het sturen van een kaartje. De website werkt gemakkelijk, betalen gaat gemakkelijk online en de bezorging vindt snel plaats.
Yolanda Sam tjoe  | 31/07/20  07:36:25 | Winkelbeoordeling :
Bij de website van Greetz is het erg aantrekkelijk om een eigen kaart te ontwerpen en te verzenden zonder dat je de deur uit hoeft. Ze verzenden snel en de website is heel helder . Ik heb vaker gebruik ervan gemaakt en ben zeer tevreden daarom raad ik deze site aan.
Joey Druppers  | 25/07/20  01:52:29 | Winkelbeoordeling :
Ze hebben vaak acties waarbij een postzegel gratis is of zelfs de hele kaart. Heb toevallig gisteren 2 kaartjes besteld en komen vandaag binnen! Altijd een goede service.
Miranda Modderkolk  | 22/07/20  23:15:17 | Winkelbeoordeling :
Dit is een handige en leuke website. Zo kun je digitaal een echte kaartje of kado versturen. Ze hebben leuke verjaardag's en beterschap kaartjes. Klantenservice is goed te bereiken en ze zijn erg vriendelijk.
Germaine de Groot  | 22/07/20  14:15:47 | Winkelbeoordeling :
Leuke website met een groot aanbod voor wat je kunt versturen. De website is mooi, het zoekmenu werkt handig goed en snel. En dan het belangrijkste, ze zijn niet duur en ze bezorgen erg snel. Hier zal ik vaker bestellen.
Sandra van Corstanje  | 10/07/20  10:41:10 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne site met veel mogelijkheden. Snelle bezorging en heel fijn dat je eventueel op het laatste moment nog een kaartje of cadeautje kan versturen. Goede prijs/kwaliteit verhouding en goede service.
Louise  | 28/06/20  10:30:34 | Winkelbeoordeling :
greetz gebruik ik vaak om een persoonlijke fotokaart vanaf mijn vakantieadres te sturen naar familie en/of vrienden. Dit gaat eigenlijk heel eenvoudig, foto's uploaden, leuke tekst erbij en je bent klaar!
Wendy Te Hennepe  | 23/06/20  10:04:17 | Winkelbeoordeling :
Heel handig als je last-minute nog een kaartje met of zonder cadeau nodig hebt. Erg tevreden over de snelle service
Robin van den Herik  | 22/06/20  09:46:17 | Winkelbeoordeling :
Ben zo blij dat deze website bestaat! Het maakt niet uit voor wie je een cadeautje zoekt of voor een verjaardag of gewoon voor het gebaar. Hier moet je dan zijn! Iedereen is altijd tevreden en super blij na het ontvangen van het cadeau.
Jannie Matser  | 22/06/20  15:25:07 | Winkelbeoordeling :
Geweldig aanbod van kaarten en cadeau's. Leuke aanbiedingen en vaak wel kortingen van bijvoorbeeld 2de kaart of postzegel gratis. Echt een aanrader. Is geweldig makkelijk om van huis uit iemand te verblijden. Kaarten zijn niet duurder dan in de winkel en postzegel betaal je overal.
Bart Aarts  | 22/06/20  07:27:49 | Winkelbeoordeling :
Fijn dat men bij Greetz ook kadootjes kan bestellen, Het is prijzig maar ontzettend makkelijk voor als men geen tijd heeft om iets te kopen. Heb er zeer goede ervaringen mee. Komt in 9 van de 10 gevallen op tijd aan
Lesley Bollemeijer  | 18/06/20  15:32:25 | Winkelbeoordeling :
Bij greetz kun je altijd makkelijk een kaart of bloemen versturen,of iets anders. Er staan veel leuke verschillende mogelijkheden. Mijn favoriet is een beker waar jezelf een foto op kan zetten.
Hennie Loriaux  | 15/06/20  06:45:25 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met Greetz.nlLeuke boeketten om naar een bekende te sturen enthousiaste reactie ontvangen. Ze hebben ook kaarten, balonnen, chocola of andere kado's. Speciale acties voor moederdag en vaderdag.
Bep Biersteker  | 12/06/20  08:40:32 | Winkelbeoordeling :
Al jaren fan van Greetz. Zal dit ook altijd aanbevelen aan al mijn vrienden. Is niet echt duur maar ook regelmatig zijn er acties. Twee kaarten en dan een betalen. Heel erg goed. Dus zodra ik weer een kaart moet versturen is dit altijd via Greetz.
Danielle Bosch  | 11/06/20  08:08:26 | Winkelbeoordeling :
Altijd op tijd een leuk kaartje kunnen versturen en geleverd. Leuke kaarten keuzes en leuke cadeaus die je kunt laten mee bezorgen. Ook fijn dat je stampz kunt sparen met het versturen van kaarten en daarmee korting kunt krijgen of een gratis kaart.
Petra Krekel  | 05/06/20  05:45:33 | Winkelbeoordeling :
Gebruiksvriendelijke en handige website met veel leuke producten. De mogelijkheid om kaarten te personaliseren is handig en leuk. Tevens een goede klantenservice. Ik heb al meerdere keren wat besteld en ik ben dik tevreden.
Ferry Swinkels  | 01/06/20  10:11:36 | Winkelbeoordeling :
Mijn bestelling is door de jarige op tijd ontvangen. Ze stuurde een foto. Prachtige, kleurige bos en een doos mercietjes erbij. Ben dus tevreden, al weet ik nog niet hoe lang de bloemen zullen blijven staan.
m stam  | 31/05/20  07:36:37 | Winkelbeoordeling :
Een leuke overzichtelijke website, met niet alleen maar erg diverse en vele kaarten, maar ook cadeaus,om je familie of vrienden op een leuke manier te verrassen, normale verzendkosten, met regelmatig leuke acties waarbij je korting, of geen verzendkosten hebt.
Gabriella van Dijk  | 24/05/20  13:13:01 | Winkelbeoordeling :
Het is niet de goedkoopste manier om een kaart te versturen, maar wel gemakkelijk en mooi. De kaarten die ik maak, maak ik persoonlijk door foto's toe te voegen van de ontvanger, en teksten toevoegen kan ook. Door het gemakkelijke programma komt het altijd zo uit de printer als je gehoopt had.
Ramona Hellingh  | 22/05/20  04:45:52 | Winkelbeoordeling :
super leuke actie gratis.postzegel.gelijk.gebruik.van gemaakt. Voor mijn moeders verjaardag.handig in deze corona tijd.nu maar kaartje ipv langskomen..als dank.kreeg ik.nog kortings kode dus.weer een kaartje uitzoeken om.zwangere dochter te feliciteren en keuze is er gelukkig volop..
Peter Tosh  | 20/05/20  20:40:27 | Winkelbeoordeling :
Ik had een heel klein dingetje met bezorgde rozen voor mijn ouders. Keurig opgelost en zeer snel, ik werd tenminste niet als nummer behandeld maar als een gewaardeerde klant. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!
Maurice  | 18/05/20  10:47:37 | Winkelbeoordeling :
Vrij recent via Greetz.nl mijn moeder laten verrassen met een bloemetje en een toepasselijk kaartje er bij. Het ging heel eenvoudig, er is voldoende keuze aan bijv. bloemen en kaartjes en de geleverde bloemen waren super van kwaliteit !
Veronika Kalou  | 17/05/20  16:48:12 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al heel vaak kaarten besteld bij Greetz.nl. en ik ben ook heel tevreden dat de kaarten altijd netjes en op tijd worden bezorgd. De klantenservice van Greetz is ook perfect, zal daarom ook nog menig kaartje versturen van Greetz!
Harry Spotter  | 15/05/20  06:43:38 | Winkelbeoordeling :
Mijn zending werd op tijd geleverd, geheel volgens afspraak Alles zat er bij, kaart, bloemen en volgens de 1 ste feedback die ik hoorde was de kwaliteit wel degelijk aanwezig. Ik zal Greetz zeker nogmaals gaan gebruiken!
Diana Lakerveld  | 13/05/20  18:28:56 | Winkelbeoordeling :
Greetz is een perfecte website voor iedereen die wel eens een ander wil verrassen, maar weinig tijd heeft om te winkelen en/of snel data zoals verjaardagen vergeet. Bij Greetz kun je kaartjes en cadeaus kopen en deze zijn heel erg leuk! Ook heeft Greetz een spaarprogramma die jou korting geeft.
esmee schonewille  | 12/05/20  13:26:45 | Winkelbeoordeling :
Ik heb er nu pas twee keer besteld maar met deze twee keer ben ik al heel erg tevreden, je kan zelf invullen wanneer je wilt dat het word bezorgd en het word ook dan echt op die dag bezorgd. Niets te laat, ze geven optijd aan als er op een bepaalde dag niet kan worden bezorgd. Ik ben heel tevreden!
Anoniem  | 08/05/20  20:09:55 | Winkelbeoordeling :
Goede ervaring met Greetz! Een aantal keren een kaartje en een cadeautje verstuurd en altijd op het aangegeven moment verstuurd en ontvangen door de geadresseerde. Top kwaliteit met producten en diensten. En een ruime keuze voor cadeau soort.
Karin Gerritsen  | 06/05/20  04:59:20 | Winkelbeoordeling :
Super fijne webshop. Even een kaartje sturen of een ander leuk cadeau, gebruik Greetz. Leuk aanbod en leuke aanvullende (en eventueel gepersonaliseerde) producten. Bloemetje, chocolade en nog veel meer. Fijn als je even de deur niet uit wilt of iets anders wilt dan anders
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
2,00% CashCoins
Ontvang een gratis tasje met mini's bij L'Occitane
Code:RENTREE21
ONTVANG 1,50% CASHCOINS Dell
visit register click click