ONTVANG TOT 1,00% CASHCOINS bol.com

De Bijenkorf Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over De Bijenkorf

De Bijenkorf is hét toonaangevende warenhuis van Nederland met een ruim assortiment aan topmerken

De Bijenkorf heeft passie voor de klant. Daarom biedt het warenhuis álles aan onder één virtueel dak. Producten voor in en om het huis, kleding voor mannen, vrouwen en kinderen en elektronica bijvoorbeeld. De Bijenkorf verkoopt luxe, populaire merken die bekend zijn in binnen- en buitenland. Guess en UGG Australia zijn namen die je vast bekend in de oren klinken. De Bijenkorf heeft het grootste online aanbod topmerken en een topservice. Bestel je voor 22:00 uur dan wordt het een dag later gratis thuisbezorgd. Je kunt jouw bestelling ook gratis ophalen in één van de vele Bijenkorf winkels.

De Bijenkorf Beoordelingen

Peter Voogt  | 07/10/20  08:55:16 | Winkelbeoordeling :
Bijenkorf heeft een groot aanbod zodat je altijd kunt vinden wat je zoekt. Verzending is bijna altijd gratis en de service is super. Als er onverhoopt iets mis gaat dan herstellen ze dat heel snel. Je kunt zelf je bezorgmoment kiezen.
Mark Webber  | 01/10/20  19:55:13 | Winkelbeoordeling :
Ik ben super blij met De Bijenkorf omdat ik na mijn bestelling gelijk bericht/mail krijg. Ik weet dus dan goed waar ik aan toe ben. Snel geleverd zelfs tijdens deze bizarre drukke tijd dus helemaal niks te klagen over De Bijenkorf !
Samantha Van de merbel  | 21/09/20  16:22:11 | Winkelbeoordeling :
online leuke acties momenteel. Doordat we een nieuwe keuken gaan aanschaffen en hierbij op inductie gaan koken i.p.v. gas, had ik nieuwe pannen nodig. De prijs voor een complete goede pannenset was erg goed. Erg blij mee.
Karel De graaf  | 25/08/20  17:53:40 | Winkelbeoordeling :
deBijenkorf.nl de website met de beste keuze uit kleding tegen betaalbare prijzen. Met een ruime keuze uit kleding en wonen & vrije tijd. Nu met kortingen die wel tot 70% kunnen oplopen en natuurlijk gratis bezorging vanaf 100 euro.
rob groot  | 18/08/20  12:10:16 | Winkelbeoordeling :
prima mooie dyson,s gekocht bij de Bijenkorf en een hele mooie prijs alleen jammer dat het niet altijd goed gaat heb er totaal 3 besteld , 2 voor me zelf en 1 voor me zoon de vergoeding krijg ik maar voor twee en dat is weer jammer
Freddy Maertens  | 20/07/20  19:59:20 | Winkelbeoordeling :
Fijne service, zaterdag besteld en had mijn bestelde producten maandag al in huis. Ik lees veel reviews over bestellingen die later kwamen dan op de website staat vermeld. Nu met corona hield ik er wel rekening mee dat het wat vertraging kon oplopen, maar dat was helemaal niet het geval, Top!
Berry Stevens  | 15/07/20  20:19:49 | Winkelbeoordeling :
Gratis verzending bij de Bijenkorf is onwijs fijn. Ze hebben veel merken. Ik zou willen dat ik een seintje kon instellen voor als mijn favoriete merk/merken in de uitverkoop zou zijn. Ik bestel best wel vaak en nooit een probleem, alles komt op tijd en netjes verpakt!
Jasper Broek  | 11/07/20  10:26:33 | Winkelbeoordeling :
De Bijenkorf heeft altijd een zeer ruim aanbod van kwalitatief uitmuntende producten, of het nou om een kledingstuk of parfum gaat. Top merken, de laatste trends, verrassende collecties - dat is waar ik moet denken bij Bijenkorf. Wel is het zo dat de prijzen wat hoger zijn.
Jacks Teller  | 06/07/20  09:24:18 | Winkelbeoordeling :
Bijenkorf is het enige warenhuis op niveau in NL, ben al decennia vaste klant en bestel en bezoek wekelijks de site en/of fysiek de winkel.Service niveau is uitmuntend,merken aanbod voor NL waanzinnig. Ook de levering en aandacht voor de private members is top.
Peter Tosh  | 12/06/20  16:32:14 | Winkelbeoordeling :
Wij shoppen al jaren bij De Bijenkorf, ze hebben een groot assortiment, vriendelijk personeel en erg mooie winkel met veel keus. Online winkelen is ook heel overzichtelijk. Versturen en retour is gratis en altijd op tijd bezorgd en keurig verpakt!
quinty rrrr  | 13/06/20  20:39:23 | Winkelbeoordeling :
perfecte service! alles was goed geregeld en duiddlijk. ook zijn de mails die je krijgt erg handig en houden je goed op de hoogte voor als er weer eens een keer sale is. en met de sale zijn er hele hoge kortingen
Hennie Loriaux  | 08/06/20  15:32:39 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met De Bijenkorf. Ze hgebben heel veel verschillende artikelen in Dames en Herenmode van veel bekende merken. Ook erg interessante sale met hoge kortingen. Gratis bezorging boven 50 euro
Cindy Kalou  | 07/06/20  10:16:46 | Winkelbeoordeling :
Groot assortiment, vriendelijk personeel en erg mooie winkel met veel keus. Online winkelen heel overzichtelijk. Versturen en retour gratis. Altijd op tijd bezorgd en keurig verpakt. Ik vind dit de mooiste en prettigste winkel van Nederland.
Sjaak Swart  | 29/05/20  16:35:10 | Winkelbeoordeling :
Zonnebril van Michael Kors besteld, volgende dag geleverd. Ik was niet tevreden met het monteur dus dezelfde dag retour gestuurd en een andere bril besteld welke ook de volgende dag werd geleverd. Het bedrag van de eerste bril stond na 7 dagen alweer terug op mijn rekening, prima!
Jeldau Dijkstra  | 27/04/20  10:18:57 | Winkelbeoordeling :
De Bijenkorf is een groot warenhuis met een nog grotere webshop. Je heb hier alle populaire merken in lage maar vaak ook hogere prijsklassen. Je hebt hier een groot assortiment voor dames, heren, kinderen maar ook woonproducten.
Manuela V Renswoude  | 03/03/20  12:53:38 | Winkelbeoordeling :
de bijenkorf vind ik persoonlijk n winkel met een heel ruim assortiment van de luxe dure merk artikelen tot artikelen die voor iedereen betaalbaar zijn..bij mij in de buurt(oss)zit er geen dus wel handig als je t dan gewoon kunt bestellen
Mandy Kramer  | 05/02/20  20:37:42 | Winkelbeoordeling :
De Bijenkorf ,een van mijn favoriete winkels .Bij de Bijenkorf hebben ze echt voor ieder wat wils ,talloze merken en ontzettend groot aanbod van mode ,persoonlijke verzorging en huisraad.Ook hun service is goed al met al een Dikke 9 waard .
Teddy Platteel zuydendorp  | 27/01/20  09:58:22 | Winkelbeoordeling :
Een snelle levering, keurig in vloeipapier in een doos zodat het niet kreukt en de broek was zoals beschreven stevig, lengte was goed en de kleur was een mooie diepe kleur. Ik ben blij verrast door de afhandeling en de broek ja daar ben ik.blij mee.
remond reichwein  | 12/01/20  14:26:08 | Winkelbeoordeling :
de beste merken winkel en web shop van Nederland hier vind je al jou merken van kleding en accessoires schoenen ondergoed sokken er zijn veel winkels in Nederland makkelijk te bestellen online en snel geleverd
 | 12/01/20  16:20:10 | Winkelbeoordeling :
Nederlandse beste winkel en webshop van al uw merk kleding voor mannen en vrouwen van truien tot schoenen horloges sierraden vriendelijke personeel goede hulp makkelijk te bestellen en makkelijk te retouren
Rink Mink  | 22/12/19  01:59:08 | Winkelbeoordeling :
De Bijenkorf, ben ermee opgegroeid vanouds altijd kwaliteit. Nu lekker makkelijk kijken op de website, lekker overzichtelijk en een mooi groot assortiment zoals ik gewend ben van de Beijenkorf, vertrouwd gevoel.
Steelo Brim  | 25/10/19  08:55:49 | Winkelbeoordeling :
Dinsdag iets besteld bij De Bijenkorf, woensdag al geleverd maar helaas te klein. Woensdag direct teruggestuurd en donderdag al een mail dat het verwerkt is en het geld binnen 2 werkdagen retour komt. Dit noem ik pas service! Duidelijke mails, aardig mensen op de chat.
Gerry van der wens  | 19/06/19  03:59:32 | Winkelbeoordeling :
De Bijenkorf wat een mooie dingen hebben ze daar . Allerlei mooie merken van dure tot de goedkopere merken . Ook kun je meteen de schoenen en eventueel een mooie tas bij je kleding kopen . Zo ook sieraden en parfums.
Yvette van Wier  | 15/06/19  10:05:11 | Winkelbeoordeling :
Gelukkig nog een warenhuis dat blijft en het redt, mede dankzij de webshop. Bijenkorf zit niet bij een ieder in de buurt daarom is online shoppen een goede optie. Bijenkorf heeft mooie spullen en veel merkartikelen van hoge kwaliteit.
Wendy van Mansom  | 24/03/19  20:38:01 | Winkelbeoordeling :
Mooie winkel met allemaal verschillende leuke spulletjes, zoals kleding, schoolspullen, etc. Vaak wel beetje prijzig, maar wel leuk. Je kan er ook vaak lekker eten kopen, zoals chocola, taart, bonbons of broodjes.
Petronella smit  | 23/01/19  11:05:22 | Winkelbeoordeling :
De Bijenkorf is één van mijn favorieten winkels, al van kleins af aan vind ik het geweldig om lekker te shoppen en lekker te snuffelen, nieuwe dingen te ontdekken en met goede service, werkelijk een prachtige winkel, top!!!
Betsie Butsers  | 09/11/18  07:36:52 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al reeds meerdere malen besteld bij de Bijenkorf en altijd binnen de beloofde termijn geleverd geweest. Retour artikelen werden altijd zeer snel en correct terugbetaald. De Bijenkorf vind ik daarom een top site hebben!
Miriam Piccini  | 05/10/18  19:54:47 | Winkelbeoordeling :
Hallo de Bijenkorf is mijn favoriete winkel. Ook op de site kijk ik regelmatig en doe ik mijn aankopen. Ze hebben allerlei producten en van een zeer mooie prijs. De vele aanbiedingen spreken voor zich. Ik ben dik tevreden over de Bijenkorf en zal ook iedereen aanbevelen om eens een kijkje te nemen op de website van de Bijenkorf.
Stefanie Gaatjenix  | 21/07/18  22:14:00 | Winkelbeoordeling :
de bijenkorf hier verkopen ze echt alles van tassen van het bijenkorfmerk tot designer tassen van guci en louis vutton.ook hebben zei een eigen kledinglijn met allemaal bekende merken ze hennen een zeer grote collectie ook kan je der online dingen kopen via de webschop als je klaar bent met shoppen kan je in hun restaurant heerlijk wat eten en drinken
Tilly  | 11/03/18  08:34:35 | Winkelbeoordeling :
Heerlijke site, lekker snuffelen. Heel gebruiksvriendelijk. Producten makkelijk te vinden en te bestellen. De bijenkorf Magazine leuk om inspiratie op te doen. Winkel is leuk om rond te kijken, maar site doet daar niet voor onder
Yvonne Kooij  | 13/02/18  15:27:30 | Winkelbeoordeling :
Als ik naar rotterdam naar de stad gaat moet ik altijd effe bij de bijenkorf naar binnen wat een prachtige winkel vind ik dat ik kijk altijd hier mijn ogen uit ik dacht dat het altijd een winkel was waar je een heel goed gevulde portomonee voor moest hebben maar het tegendeel juist voor iedereen is er wat leuks te vinden bij de bijenkorf ze hebben duren merken maar ook spullen en kleding voor mensen die niet van duren merken houden of niet kunnen betalen ik vind de bijenkorf een mooie en fijne winkel
Olivier  | 04/02/18  21:10:11 | Winkelbeoordeling :
De Bijenkorf biedt het grootste assortiment dames-, heren- en kinderkleding. Wat een enorme keus uit de collectie van bekende merken als Stella McCartney, Gucci en Kenzo. Jouw bestelling wordt snel verzonden en je hebt 14 dagen de tijd om te retourneren of te ruilen. Mooie webshop én mooie winkels!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
VakantieVeilingen.nl
visit register click click