ONTVANG 1,25% CASHCOINS ONTVANG 1,25% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help

Conrad Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Conrad

Koop met korting je elektronica en gereedschap bij Conrad!

Met een assortiment van ruim 300.000 verschillende producten is Conrad één van de grootste aanbieders van elektronische producten in Europa. Ze verkopen accu's & laders, TV en video apparatuur, computers, GSM's & telefoons, maar ook auto-apparatuur en toebehoren, gereedschap en van alles voor in huis en in de tuin. Het assortiment is ruim; van elektronica voor op kantoor, in de huiskamer, in de auto en buiten de deur tot componenten en bouwpakketten. Het sterkste punt van Conrad is dat ze, naast alle artikelen die ze verkopen, ook de aanverwante artikelen zelf kunnen leveren. Denk hierbij aan kabels, batterijen en reserveonderdelen. Bij Conrad ben je dus in één keer klaar!

Conrad Beoordelingen

Kees Jansma  | 02/11/22  11:11:41 | Winkelbeoordeling :
Wederom een fantastische snelle levering met alle (kleine) onderdelen, in een goede en stevige verpakking. Ben er echt super blij mee! Kan iedereen adviseren om bij Conrad voor je elektronica te gaan shoppen. De keuze in het assortiment is heel breed!
Veronica Veronica  | 17/03/21  08:58:04 | Winkelbeoordeling :
De levering en kwaliteit, alsmede het bestelproces zijn altijd perfect op orde bij Conrad. Altijd netjes verpakt en heb nog nooit iets te kort gekomen, als ik heb besteld heb ik het ook binnen de gestelde tijd binnen. Ben al jaren tevreden klant en hoop dat nog lang te blijven.
Leo Beenplakker  | 03/05/21  10:21:00 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel nu al zo'n 25 jaar bij Conrad, en nog steeds tot grote tevredenheid. soms gaat het wel eens anders dan je gewent bent, je moet wel altijd even de artikelomschrijving lezen, onlangs i.p.v. één kabeltje bleek het dat het er 10 waren. Stond dus niet in de beknopte omschrijving.
Erik van der Linden  | 21/01/21  06:36:18 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop, betrouwbaar, snel, alles prima. Alleen gaat het bij mij ALTIJD fout met de cashback. Ik moet ALTIJD een help-ticket aanmaken. Laatst zelfs een bestelling van € 250, zonder opgave afgekeurd.
Lance Hamilton  | 18/01/21  20:05:11 | Winkelbeoordeling :
90% van de artikelen van Conrad komt binnen een week binnen, 1 deel kwam 3 weken later, maar omdat het ik het nog niet nodig had was dat wel oke. Verder heeft Conrad een heel goed en zeer uitgebreid assortiment. Ze zijn echter wel niet de goedkoopste!
Crash Chenko  | 03/01/21  14:29:18 | Winkelbeoordeling :
Conrad heeft een groot assortiment electro en aanverwante artikelen soms niet van de grote "A" merken maar altijd wel van een goede kwaliteit. Handig zoeken op een overzichtelijke website en bestellingen worden vlot geleverd, tenminste bij mij!
Jesse James  | 23/12/20  17:31:40 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jaren klant en bestel dus regelmatig bij Conrad, super veel artikelen en vind het makkelijk om te bestellen en heb eigenlijk bijna nooit een manco of iets dergelijks meegemaakt. Ik ben dus zeer tevreden over Conrad!
Clint Eastwood  | 06/11/20  16:11:44 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel tevreden over het assortiment en de snelheid van leveren van Conrad, alleen jammer dat je bij het bestellen niet aan kunt geven dat je je bestelling bij een POSTNL afhaalpunt afgeleverd wil hebben want dat komt mij veel beter uit.
Ricky Wamberto  | 21/10/20  18:50:19 | Winkelbeoordeling :
Altijd snelle levering. Ben zeer tevreden met de goederen die door de tijd door Conrad aan mij geleverd zijn. De geleverde artikelen zijn kwalitatief goed. Zeer groot en breed assortiment zo ook op het gebied van onderdelen, ze hebben bijna alles. Kortom, ik ben zeer tevreden met Conrad.
Kees Verhulst  | 22/07/20  13:59:19 | Winkelbeoordeling :
De verzending van de bestellingen gebeurt zeer snel en het wordt correct verpakt. Daarnaast goede communicatie met de klantenservice. De betaalopties kunnen echter niet allemaal worden gebruikt.
Peter Tosh  | 26/02/20  08:40:01 | Winkelbeoordeling :
Bij Conrad heb je heel veel electronica-componenten, daarom bestel ik ze ook hier, Hele vlotte levering met melding over waar, wanneer en door wie bezorgd wordt.Goed verpakt en ook per mail goed geïnformeerd over de kosten en levering van de omvang de bestelling. Conrad is tenminste duidelijk!
Berry Stevens  | 25/12/19  19:02:41 | Winkelbeoordeling :
Conrad is super betrouwbaar en levert conform de opgegeven levertijden. Ik had een gebroken wespenvanger, en deze is netjes kosteloos vervangen. Goede klantenservice ook. Aan mij hebben ze al een jarenlange zeer tevreden klant !
Chrissie Giesenhagen  | 05/12/19  19:34:55 | Winkelbeoordeling :
Conrad hoort mss niet altijd bij de goedkoopste online-winkels maar je krijg wel kwaliteit waar je ook iets mee kan. En vaak vindt je juist bij Conrad ook dingen die je waar anders niet zo makkelijk kan kopen. Dus echt een aanrader.
remond reichwein  | 01/12/19  17:48:18 | Winkelbeoordeling :
een van de beste electronica winkels van Nederland ze hebben er echt van alles tot kleine compenseren tot hifi audio tv slimme apparatuur voor de auto voor huis en voor buiten electronica vriendelijk personeel
Anouska Poets  | 29/11/19  07:30:20 | Winkelbeoordeling :
Drie maal wat besteld bij Conrad, Laatste was afgelopen zondag en die was dinsdag binnen. Dus dat is snel. Verder geen opdringerige mails en verzoek om een review te schrijven. Menig webwinkel kan een voorbeeld nemen aan Conrad. Het kan natuurlijk altijd misgaan, wij blijven bij Conrad bestellen.
Harry Webber  | 28/10/19  12:46:56 | Winkelbeoordeling :
Prima ervaring met Conrad zover, gebruik Conrad voornamelijk om mijn netwerkapparatuur en bedrading aan te schaffen. Het enige wat ik nog wel heel fijn zou vinden is als het mogelijk is om bij netwerkkabels ook iets meer kunt filteren aangezien er zoveel soorten van zijn!
Hans Kazan  | 30/08/19  08:14:44 | Winkelbeoordeling :
De levering is snel en is bijna altijd in voorraad en daarom bestel ik graag bij Conrad. Ik heb al diverse producten bij Conrad besteld en alles was altijd in orde! Via post.nl is te volgen waar het bestelde pakket zich bevindt en je weet dan ook precies wanneer het wordt bezorgd.
dilek duran  | 19/07/19  19:07:29 | Winkelbeoordeling :
Prima service mijn bestelling was zoals beloofd de volgende dag in huis welkomstkorting ontvangen die ik gelijk kon besteden ol mijn eerste bestelling vond ik pre
Dave Donk  | 08/07/19  09:21:57 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel graag bij Conrad, vooral electronische onderdelen voor mijn werk. De levering is snel en is bijna altijd in voorraad. Ik heb al diverse producten bij Conrad besteld en alles was altijd in orde! Via post.nl is te volgen waar het bestelde pakket zich bevindt.
Ferry Swinkels  | 03/07/19  16:10:22 | Winkelbeoordeling :
De ervaring met Conrad is voor mij supergoed, altijd mijn spullen op tijd verzonden en netjes afgewerkt ben al 10 tallen jaren fan van Conrad echt top. Verzending duurt wel iets langer, meestal bij mij 3 dagen, verders prima!
Fred Bonaparte  | 21/06/19  11:46:26 | Winkelbeoordeling :
Goede webwinkel van Conrad!, dat wat ik zocht was makkelijk te vinden. De leveringstijd vanuit Duitsland was sneller dan aangegeven, dus ik ben weer heel tevreden. Conrad heeft een enorm assortiment, en nagenoeg alles daarvan staat op de website, prima!
Ben Thuis  | 20/05/19  09:11:57 | Winkelbeoordeling :
De prima site van Conrad helpt je om specifieke onderdelen te zoeken. Vaak helpt het om de zoekvraag wat anders te formuleren. De helpdesk biedt uitstekende hulp. Als je op de juiste product categorie bent is de keuze erg ruim en volledig. Scherpe prijzen en snelle levering.
Gerry van der wens  | 17/04/19  05:18:53 | Winkelbeoordeling :
Conrad de webshop op elektrisch gebied met een zeer goede service . Of je nu koffiezet apparaat of een mixer nodig hebt je kunt het vinden . Al jaren lang een vertrouwde webshop waar je gerust wat kunt bestellen .
Theo Janssen  | 17/07/22  08:13:36 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke website van Conrad met een heel uitgebreid assortiment, keurige afhandeling van mijn bestelling en snel bezorgd! Misschien had mijn bestelling in een kleinere verpakking gekund dat had weer verpakkings materiaal gescheeld maar Conrad is zeker een aanrader!
Piet van Brabant  | 14/08/22  09:13:19 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een Dockkingstation aangeschaft voor mijn harddisk. Alles volgens afspraak, verzenden, ontvangen, alles prima geregeld en je wordt heel goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en de levering is ook nog eens tegen een gunstige prijs. Kortom: zeer tevreden over Conrad!
Loesje Smit  | 16/06/21  01:43:13 | Winkelbeoordeling :
Conrad is voor mij de ultieme webwinkel op het gebied van techniek! als ik iets nodig heb kijk ik altijd als eerste bij Conrad! Deze hebben niet alleen een gigantisch assortiment, maar zijn ook scherp geprijsd! Daarnaast ook een goede afhandeling en een fijne klantenservice! ik ben er zeer tevreden over en kan het iedereen aanraden!
Rein Weele  | 12/01/20  16:21:57 | Winkelbeoordeling :
Conrad electronic is een fantastische onderneming en fantastische aanbiedingen en deals voor mobiele apparaten en elektrische en elektronische apparaten en machines die niet alleen goed maar ook goed koop is
Flash Gordon  | 23/12/19  18:24:08 | Winkelbeoordeling :
Het electra aanbod van Conrad is super!, de prijzen en de service verdient Conrad ook een dikke tien. Alleen heb ik bij het afrekenen de laatste tijd wat problemen ervaren. Gelukkig wordt er altijd een oplossing gevonden om het tot een goed einde te brengen.
Emi Collins  | 06/10/19  10:27:04 | Winkelbeoordeling :
ik ben toen der tijd zeer fijn op weg geholpen telefonisch toen ik een vraag had. Professionele service met een vriendelijk karakter. Conrad is zeker een aanrader op het gebied van techniek en electronica.
Anne Mulder  | 16/03/18  21:06:39 | Winkelbeoordeling :
Ik heb verschillende keren spullen gekocht bij Conrad,altijd een snelle levering,het aanbod van artikelen is ook zeer groot,Ik ben binnenkort weer aan een nieuwe tv toe,en de kans dat ik dat weer via Conrad doe is natuurlijk zeer groot. 100$ aanrader Conrad
Frits Flinkenfleugel  | 22/01/18  08:32:28 | Winkelbeoordeling :
Conrad heeft een goede informatieve website met bij elk product nuttige achtergrondinformatie. Inmiddels ook een prima verzending van 1 a 2 dagen ipv een week zoals voorheen omdat het toch uit Duitsland verzonden word.
Leo Paans  | 14/10/15  04:10:52 | Winkelbeoordeling :
Al diverse malen heb ik iets gekocht bij de online shop van Conrad. Zij hebben een mooie en overzichtelijke site, en hele gunstige prijzen. Levering vindt als het artikel op voorraad is plaats binnen 2 dagen.
willem de jong  | 26/08/15  20:48:59 | Winkelbeoordeling :
als je gereedschap zoekt en vlug in huis wil hebben zonder de deur uit te gaan moet je hier zijn...klasse shop En er is nog veel meer.....'' kom daarom eens langs Conrad hier hebben we voor iedereen wat..!''
tessy van der burgt  | 25/06/14  08:58:44 | Winkelbeoordeling :
Zeer diverse website waar u veel verschillende producten kunt vinden. Van muziekinstrumenten tot en met gereedschap, alles is hier te vinden. De site is overzichtelijk en de winkel redelijk scherp geprijsd.
Joy Ingram  | 27/01/14  03:21:15 | Winkelbeoordeling :
Heel erg slecht en teleurstellend, Probeer nu al 1 uur een camera te bestellen en het lukt niet.
Jan Metaal  | 05/04/19  19:54:01 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel veel en vaak bij Conrad, vooral elektronische onderdelen voor mijn werk. De levering is snel en is bijna altijd in voorraad. Ik heb al diverse producten bij Conrad besteld en alles was altijd in orde! Via post.nl is te volgen waar het bestelde pakket zich bevindt.
Tim Trabelsi  | 06/07/22  18:22:12 | Winkelbeoordeling :
Topzaak en een prima website van Conrad. Kreeg mijn bestelde spullen 2 dagen eerder dan eerst was vermeld. Alles was netjes verpakt en ik werd goed op de hoogte gehouden waar het pakketje zich bevond, super!
Henk Trabelsi  | 16/05/22  18:13:26 | Winkelbeoordeling :
Nou, als elke webshop zo hun klanten zou informeren, helemaal niks op aan te merken, erg goed! Prima produkten maar waarom stuurt Conrad kleine produkten in een veel te grote verpakkking terwijl een brievenbus levering veel goedkoper is, hoef je niet voor thuis te blijven en beter voor het milieu!
Frans van Dusschoten  | 09/05/22  16:15:23 | Winkelbeoordeling :
Ik heb bij Conrad een raam thermometer besteld met als levertijd van ca 5 dagen en met een nette prijs. Binnen 2 dagen geleverd met duidelijke handleiding en niet te grote verpakking. Het product ziet er mooi uit, nu ervaren of hij ook nog goed blijft, prima service van Conrad!
Lara Norris  | 02/03/22  08:04:03 | Winkelbeoordeling :
Helaas is er iets fout gegaan met mijn bestelling van Conrad. één telefoontje met de helpdesk was voldoende om e.e.a. opgelost te krijgen. Dit was op een vrijdag en de maandag erop had ik mijn product al in huis. Ga zo door Conrad, dit geeft echt vertrouwen!
John Wayn  | 17/01/22  10:11:49 | Winkelbeoordeling :
Wederom een erg fijne ervaring van Conrad. Ontzettend veel keuze, overzichtelijke site, prima prijzen, prettige en snelle communicatie, snelle bezorging.. kan er niks meer van maken, chapeau, Conrad is zeker een aanrader!!
Frank de Boer  | 15/11/21  10:55:22 | Winkelbeoordeling :
Ik heb bij Conrad een centrifuge gekocht. Kende het bedrijf niet maar alles verliep uitstekend, prijs kwaliteit verhouding was goed. Communicatie is uitstekend, de klantenservice werkt echt. Ik had contact met een echt persoon en niet met een robot, beveel het bedrijf bij iedereen aan!
Xantippe de Wit  | 20/10/21  18:33:49 | Winkelbeoordeling :
Conrad heeft een geweldig assortiment. Wat ik ook nodig heb, ik kijk eerst even of Conrad dit kan leveren. Producten worden snel verzonden en zijn altijd veilig en keurig verpakt. Zelfs als een product niet meer leverbaar blijkt te zijn, wordt het reeds betaalde bedrag keurig teruggeboekt.
Leroy Hamilton  | 29/09/21  16:46:48 | Winkelbeoordeling :
Ik ben echt tevreden over Conrad, zeker over leveringen tijd, precies wat ze aangeven en zo hoort het te zijn. Ik had nog nooit wat gekocht bij Conrad en dit was mijn eerste keer en ik zal zeker een keer weer wat bij Conrad bestellen!!
Anna Kournikova  | 13/09/21  17:34:40 | Winkelbeoordeling :
Enorm uitgebreid aanbod van producten, snelle en verzorgde levering. Ik ben al jaren klant van Conrad, Professionele levering en keurig op tijd, alles ook goed verpakt, prijs kwaliteit is ook zeer goed!
Anouska Bepnikova  | 28/06/21  16:01:49 | Winkelbeoordeling :
Het alarm-klokje dat ik besteld had werd binnen twee dagen bezorgd: netjes verpakt, inclusief batterij en handleidinkje: alles dus helemaal compleet - keurig, ik heb al verschillende producten besteld in de afgelopen jaren en tot op heden is alles altijd netjes en op tijd geleverd.
Leo Paans  | 14/06/15  05:20:36 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al diverse malen besteld bij Conrad, met name onderdelen en accesoires voor mijn laptop, en altijd werd het binnen 2 dagen geleverd en ook de mogelijkheid de artikelen gratis te retourneren. Prima site en goede service
Ricky Wamboso  | 26/01/18  09:12:09 | Winkelbeoordeling :
Bij Conrad heb je een heel compleet assortiment, duidelijke website, snelle levering en alles goed verpakt. Bij een verkeerd besteld apparaat door eigen schuld, totaal geen problemen met terug zenden daarvan en het snel terug storten van het betaalde bedrag, TOPPY!
michael peters  | 22/01/18  20:55:13 | Winkelbeoordeling :
geweldige shop ik vind alles op het gebied van elektronica en modelbouw onderdelen ik raak niet uitgekeken is elektronica je ding je vindt het bij conrad ik hou van techniek en ik heb bij conrad mijn ideale webshop gevonden
Tante Truus  | 25/09/17  08:41:28 | Winkelbeoordeling :
Bestel graag bij Conrad, vooral electronische onderdelen voor mijn werk. De levering is snel en is bijna altijd in voorraad. Ik heb al diverse producten bij Conrad besteld en alles was altijd in orde! Via post.nl is te volgen waar het bestelde pakket zich bevindt.
raymond hofstede  | 20/01/17  17:38:15 | Winkelbeoordeling :
groot assortiment elektronica componenten tegen concurrerende prijzen, snelle levering en gratis boven 35 euri, 10+
Marianne Hiemstra  | 29/10/16  22:21:05 | Winkelbeoordeling :
Een ideale site als je op zoek bent naar een apparaat zoals koelkast, vriezer, wasmachine, etc. Veel keus, handige site, snel geleverd en prima service. Ik heb er al 2 apparaten besteld naar grote tevredenheid
Elly Stöver  | 13/10/16  08:40:00 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop waarbij de prijzen niet verkeerd zijn. ze zijn soms net wat goedkoper dan de concurrent. Ook een voordeel is dat verzenden eerder gratis is, als je via Ideal betaald. De levering is ook keurig en als het niet bevalt, mag je het kosteloos terugsturen.
Johan van Uffelen  | 17/09/16  13:59:47 | Winkelbeoordeling :
Conrad heeft een zeer uitgebreid assortiment in electronica. De kwaliteit van de artikelen is prima en de service is goed. Vragen over het artikel worden snel en deskundig beantwoord. Als ik op zoek ben naar electronica zoek ik als eerste bij Conrad.
Siedo Henstra  | 16/05/16  16:31:43 | Winkelbeoordeling :
Goede service ook na aankoop van het produkt ontzettend ruime keuze met goede kwaliteitsproducten tegen een aantrekkelijke prijs. Al enige ervaring en zal hier zeker vaker terugkomen. Met bonus via deze site helemaal een succes.
Wim Burggraaf  | 18/01/16  10:38:54 | Winkelbeoordeling :
Conrad is voor mij één van de beste online bestelshop voor mijn elektronica en nog vele andere artikelen zoals telefoons smartfone, en niet te vergeten vele aanbiedingen voor de auto zoals gereedschappen . Dus conclusie voor mij is er geen betere.
Mark Dengerink  | 26/09/15  14:30:40 | Winkelbeoordeling :
Heeft artikelen die waarvan je dacht dat die niet zouden hebben en dan toch in het assortiment zoals artikelen voor verbinding van glasvezel van utp naar glasvezel en aan de andere kant van glasvezel terug naar utp
Cindy Kalou  | 28/01/18  15:57:43 | Winkelbeoordeling :
Mijn man heeft al vaak bestellingen gedaan bij Conrad.nl en hebben derhalve hele goede ervaringen opgedaan van Conrad.nl, ze zijn betrouwbaar en de materialen zijn van goede kwaliteit. Bestelling zijn nog altijd bij ons op tijd geleverd.
Anke Plomp  | 16/06/14  18:41:41 | Winkelbeoordeling :
Conrad is een fijne goedkope site voor allerlei dingen op gebied van computer, spelcomputer etc. Ik bestel er altijd spellen voor de p.c., en voor de playstation. Ze zijn goedkoop en de verzending is snel, en de service is goed.
Bart De Langhe  | 03/02/14  12:29:13 | Winkelbeoordeling :
0,36% icons is mischien niet veel, maar op deze site vind je alles wat je zoekt als je reparatiewerken wilt uitvoeren, voor als je graag overal met je vingers tussen zit.
Jeroen van Lieshout  | 05/02/16  12:27:26 | Winkelbeoordeling :
Conrad staat voornamelijk bekend om elektronica en techniek, maar ze verkopen nog veel meer. Als je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je een mail met Track & Trace gegevens. Hiermee kun je precies zien op welke dag en hoe laat je bestelling wordt geleverd.
Leo Paans  | 14/10/15  03:36:25 | Winkelbeoordeling :
Al diverse malen heb ik iets gekocht bij de online shop van Conrad. Zij hebben een mooie en overzichtelijke site, en hele gunstige prijzen. Levering vindt als het artikel op voorraad is plaats binnen 2 dagen.
Mariska sylvana  | 09/09/15  13:22:36 | Winkelbeoordeling :
Hele duidelijke en fijne webshop waar je van alles en nog wat kan bestellen. Vanaf €25,- geen verzendkosten en een snelle levering. Bestel via deze website en je krijgt er nog een leuke vergoeding voor ook!
Frank Gijsbers  | 28/10/14  12:26:24 | Winkelbeoordeling :
ik wist wat ik moest hebben, maar zoveel keus. in elke prijs klasse. na wat mailtjes wisselen met Conrad. heb ik een beslissing genomen. kan niet anders zeggen dat zeer goed advies. en ruilen is nooit een probleem
Daniel Lock  | 18/06/14  06:33:51 | Winkelbeoordeling :
Uitstekende webshop met leuke, uitgebreide en goede artikelen, die bij anderen aanbieders soms moeilijk leverbaar zijn. Daarnaast hebben ze fantastische prijzen en een uitstekende service. Kortom: aanrader!
Frans Koek  | 02/03/14  09:07:40 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel graag bij Conrad. De levering is snel en is bijna altijd in voorraad. Ik heb al diverse producten bij Conrad besteld en alles was altijd in orde! Via post.nl is te volgen waar het bestelde pakket zich bevindt en je weet dan ook precies wanneer het wordt bezorgd.
Tamara van der Steen  | 10/06/13  13:46:07 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel. Heb er eens pennen besteld. Snelle levering en kreeg ook nog korting door een nieuwsbrief aanmelding. Leuke site en erg tevreden.
Chris Beekman  | 15/03/13  21:03:38 | Winkelbeoordeling :
Conrad is een Topwinkel. Er gaat wel eens wat fout. Bv een lampje die kapot is aangekomen. Een foto daarvan opsturen was voldoende voor een nieuwe lamp die binnen twee dagen bezorg werd. Conrad is een goede winkel met producten voor vaak mooie prijsjes!
Jan Stolk  | 15/04/18  07:22:03 | Winkelbeoordeling :
Vlotte levering en vooral een goede service. Een zeer betrouwbaar bedrijf. Ik koop al jaren bij Conrad en ben nog steeds zeer tevreden. De verzendkosten zijn bij betaling via ideal gratis. Bovendien is het assortiment onuitputtelijk van auto spullen tot computer apparatuur.
Bert Visser  | 27/02/19  09:47:07 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel geregeld bij Conrad, vooral elektronische onderdelen voor mijn werk. De levering is snel en is bijna altijd in voorraad. Ik heb al diverse producten bij Conrad besteld en alles was altijd in orde! Via post.nl is te volgen waar het bestelde pakket zich bevindt.
Freddy Maertens  | 20/02/19  11:09:39 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Conrad een goede informatieve website met bij elk product nuttige achtergrondinformatie. Inmiddels ook een prima verzending van 1 a 2 dagen ipv een week zoals voorheen omdat het toch allemaal uit Duitsland verzonden werd.
Fred Gasselich  | 25/01/19  17:50:34 | Winkelbeoordeling :
Conrad staat bekend om elektronica en techniek, maar ze verkopen nog veel meer. Als je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je een mail met Track & Trace gegevens. Hiermee kun je precies zien op welke dag en hoe laat je bestelling wordt geleverd, al veel besteld en nooit een probleem!
Piet Bander  | 11/01/19  11:36:32 | Winkelbeoordeling :
Bij Conrad heb je een hele goede kwaliteit, groot assortiment met goede prijs/kwaliteit verhouding, prima dus! De levering is goed en zeker op tijd, Ik bestel hier al minstens 15 jaar en nog nooit een probleem ervaren en dat zegt ook veel over Conrad!
Kluk Kluk  | 26/09/18  08:56:45 | Winkelbeoordeling :
Het bestellen en afrekenen van artikelen bij Conrad verloopt uiterst simpel, daardoor is het makkelijk en plezierig shoppen bij Conrad, daarnaast heeft Conrad een uitgebreid assortiment en een prima kwaliteit, vlot geleverd tegen een scherpe prijs, prima dus!
Janny Sterling  | 17/09/18  07:21:59 | Winkelbeoordeling :
Na ruim een jaar functioneerde mijn Voltcraft LCR-400 niet meer, bleek dat er 2 jaar garantie is op Volcraft producten, aangemeld bij Conrad voor ivm garantie en kosteloos retour gezonden. Na 7 dagen kreeg ik mail dat het apparaat niet hersteld kon worden en dat ik een nieuwe kreeg, echt TOP!
Harry Nak  | 10/09/18  07:58:17 | Winkelbeoordeling :
Een defecte powerbank PB-9 teruggestuurd (garantie). Helaas werkte de website van Conrad niet goed, waardoor telefonisch contact noodzakelijk was. (opvragen originele factuur en aanmaken RMA). Het verwerken nam wel enige tijd in beslag maar ik heb intussen wel een nieuwe PB-9 mogen ontvangen.
Buddie Spencer  | 03/09/18  09:11:53 | Winkelbeoordeling :
Zoals altijd is Conrad heel betrouwbaar en levert conform de opgegeven levertijden. Ik had een gebroken wespenvanger, en deze is netjes kosteloos vervangen. Goede klantenservice ook. Aan mij hebben ze een al jarenlange zeer tevreden klant.
Rob Dyrdek  | 01/08/18  06:41:10 | Winkelbeoordeling :
Wat betreft het aanbod, de prijzen en de service verdient Conrad een dikke tien. Alleen heb ik bij het afrekenen de laatste tijd wat problemen ervaren. Dit geautomatiseerde proces loopt nog niet op rolletjes. Gelukkig wordt er altijd een oplossing gevonden om het tot een goed einde te brengen.
Veronique Bam  | 21/05/18  08:58:16 | Winkelbeoordeling :
Ik had een buitenthermometer besteld. Snelle levering. Product was netjes verpakt en werkte normaal. Na een paar dagen was deze kapot gegaan. Oorzaak onbekend maar ik kon er niks meer mee. Contact gehad met Conrad en hierbij werd ik goed geholpen, ze hebben gewoon een nieuwe toegezonden!
Jacks Teller  | 01/04/19  07:47:58 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al verschillende keren wat besteld bij Conrad. Zij hebben een mooie en overzichtelijke site met hele gunstige prijzen, de leveringen vinden mits het artikel op voorraad meestal binnen 2 werkdagen plaats.
Assumar Gellis  | 14/04/18  13:05:57 | Winkelbeoordeling :
wij kopen al jaren bij Conrad, eerst in de winkel, nu via de website, wij zijn dan ook zeer tevreden over de artikelen en over de service ingeval een artikel net niet naar wens is of niet voldoet. Levering is altijd conform de aangegeven tijd. Kortom: Conrad is top!
Chanel West Coast  | 13/04/18  09:10:22 | Winkelbeoordeling :
Conrad is een betrouwbaar bedrijf, bij niet tevreden is ruilen geen probleem en je geld terug binnen 1 week. Mijn man koopt hier al jaren zijn electronica onderdelen en is altijd nog zeer tevreden geweest over Conrad, prima dus!
Pieta Bambergen  | 06/04/18  07:26:49 | Winkelbeoordeling :
Conrad is voor mij één van de beste webwinkels voor mijn broodnodige elektronica spullen en natuurlijk ook nog vele andere artikelen zoals telefoons smartfone, en niet te vergeten vele aanbiedingen voor de auto zoals gereedschappen . Dus volgens mij is er geen betere webwinkel als Conrad!
Jan Buffel  | 19/03/18  08:14:55 | Winkelbeoordeling :
Jammer dat Conrad geen fysieke winkel heeft waar je lekker rond kan neuzen. Want dat vind ik het nadeel van internet. Maar internet Shoppen heeft zo ook wel zijn voordelen. Conrad heeft een super geweldige klanten service. Maar Conrad is één van de beste keuzes voor je electro onderdelen.
Rick Ricciardo  | 21/03/18  09:02:32 | Winkelbeoordeling :
Goede website van Conrad, juiste informatie en prijs kwaliteit is goed en een prima service, mijn laatste bestelling waren 2 knoopcellen, die werden wel in een erg grote A4 doos geleverd(!) misschien kan Conrad zich daar nog wel in verbeteren.
Gio Santana  | 08/03/18  11:42:52 | Winkelbeoordeling :
Ik koop al enige jaren gereedschap en elektronische producten bij Conrad. Wat ik bij Conrad aantrekkelijk vind is de ruime sortering en goede kwaliteit/prijs-verhouding. Ik zoek als hobbyist vaak een stuk goed gereedschap en vind bij Conrad altijd wat ik zoek. Hetzelfde geldt voor onderdelen.
Steelo Brim  | 23/02/18  10:29:07 | Winkelbeoordeling :
Heb laatst ook mogen ervaren hoe ze bij Conrad ermee omgaan mocht een artikel onverwachts defect zijn dit kan heel gemakkelijk via de website afgehandeld worden of zoals in mijn geval het afwijkt van de standaard retour melding zijn ze ook via de whatsapp bereikbaar, wat wel makkelijk is.
Harry van de Sunweb  | 07/02/18  10:34:50 | Winkelbeoordeling :
Bij Conrad heb je veel keus m.b.t. modelspoor. goede kwaliteit en snelle levering. Heb daar nog onlangs o.a. een seinpaal van Viessmann (bouwpakket) gekocht, ik ben daar zeer tevreden over en ben al blij dat Conrad zoiets in zijn assortiment heeft zitten!
Harrie Knarrie  | 05/02/18  09:40:56 | Winkelbeoordeling :
Heb al vaker bestellingen gedaan bij Conrad en heb derhalve goede ervaringen opgedaan. Conrad is betrouwbaar en materialen zijn van goede kwaliteit. Bestelling zijn altijd op tijd geleverd. Naar aanleiding van bovenstaande zal ik Conrad graag bij vrienden en kennissen aanbevelen.
Barney Sledge  | 31/01/18  10:02:45 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel regelmatig iets bij Conrad. Altijd snelle levering en wat nog belangrijker is de goede service. Helaas was, buiten de schuld om van Conrad,een verpakking incompleet, even de klantenservice gebeld en binnen 2 dagen nieuwe verpakking opgestuurd gekregen. Perfect geregeld.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG 1,25% CASHCOINS ONTVANG 1,25% CASHCOINS
visit register click click