ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help

Budget Energie Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Budget Energie

Groene én goedkope stroom bij Budget Energie!

Groen én toch goedkoop, dat is Budget Energie. Bij deze energieleverancier kun je daarnaast kiezen uit 3 pakketten die voor verschillende situaties het voordeligst zijn. Wat alle pakketten in ieder geval met elkaar gemeen hebben zijn: 100% groene stroom, goede service, de overstap wordt geregeld én blijvend lage tarieven. Profiteer ook van Budget Energie!

Budget Energie Beoordelingen

Floortje Hack  | 20/06/23  10:55:24 | Winkelbeoordeling :
Sinds een paar maanden klant van Budget Energie en ben dik tevreden. Geen gedoe met hoge voorschotbedragen, facturatie altijd correct en helder. Klantenservice is goed bereikbaar en geeft goede adviezen.
Harry Spotter  | 19/06/20  06:56:07 | Winkelbeoordeling :
3 jaar klant geweest bij Budget Energie en alles is altijd perfect verlopen. Facturatie altijd correct en geen gedoe met voorschotbedragen. Klantenservice goed bereikbaar en gratis. Goede adviezen. Helaas toch afscheid genomen maar niet vanwege de tarieven.
Piet van Brabant  | 26/06/22  09:47:04 | Winkelbeoordeling :
Iets meer dan een jaar geleden werd ik gebeld in verband met vernieuwing contract. In verband met mogelijke stijgingen kreeg ik het advies om enkele jaren vast te zetten. Nou, ik hoef verder niet uit te leggen hoe verstandig dat bleek te zijn. Ik ben dus een tevreden klant van Budget Energie!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
Tot 1,00% CashCoins
25% korting voor de PUMA FAM
Code:PUMAFAM
ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
visit register click click