ONTVANG 1,50% CASHCOINS Dell

Booking.com Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Booking.com

Boek meer dan 96.000 hotels in meer dan 15.000 bestemmingen wereldwijd met korting bij Booking.com

Bij Booking.com boek je eenvoudig en zeer voordelig online jouw hotel, waar dan ook ter wereld. Kies uit ruim 96.000 hotels in meer dan 15.000 plaatsen over de hele wereld. Van tropisch Manilla tot het romantische Venetië, van het wilde Canada tot de Loosdrechtse Plassen: Booking.com heeft talloze bestemmingen. Bespaar tot wel 75% op jouw hotelboeking als je boekt bij Booking.com. Lees de hotelbeoordelingen, bekijk de foto's en vind gegarandeerd het beste hotel voor de beste prijs bij Booking.com!

Booking.com Beoordelingen

Lucas Smits  | 06/09/21  12:07:15 | Winkelbeoordeling :
Voor een goedkope hotel of een voordelige vlucht of voor leuke betaalbare attracties ga ik altijd naar Booking.com. Booking.com heeft het grootste aanbod in goede hotels en veel goedkope tickets naar bekende vliegbestemmingen en je boek je tickets al binnen een paar minuten.
Loesje Smit  | 28/08/21  23:23:25 | Winkelbeoordeling :
Met Booking.com kun je ten alle tijden een hele voordelige reis afsluiten! Of het nou gaat om een zakelijke reis of een particuliere reis , bij Booking.com kan het allemaal! Ook geen paarse krokodillen o.a. kleine lettertjes! Ik ben er zeer tevreden over en kan het iedereen aanbevelen!
Daniëlle Kruizinga  | 24/08/21  09:57:20 | Winkelbeoordeling :
Ik kijk regelmatig op deze site. Het is een super site vol inspiratie voor de vakantie. Handig in gebruik en werkt snel en is duidelijk. Ook de zoekfilters vind ik erg handig. Zo kun je gericht zoeken
Samantha  | 09/08/21  12:29:14 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een betrouwbare site om een hotel/vakantie te boeken. Ze hebben een groot assortiment en dus voor ieder wat wils. Ook zijn ze veel goedkoper dan andere reisorganisaties. Een toppertje dus!
Astrid Terlouw  | 04/08/21  09:57:27 | Winkelbeoordeling :
Vorig jaar spontaan de weg op gegaan voor een weekje richting België gegaan zonder iets vooraf te regelen. Vriendlief zat achter het stuur en onder het rijden boekte ik leuke hotelletjes met mooie kortingen via Booking.com. Ideale app, met veel selectiemogelijkheden.
Sandra Stolker  | 27/07/21  20:40:48 | Winkelbeoordeling :
Bij Booking.com vindt je de beste hotels voor een leuke prijs! Je hebt er heel veel keuze en aanbiedingen. Zelf heb ik al meerdere keren een hotel geboekt met logies en ontbijt. Ik kan iedereen booking.com aanbevelen!
Roos Stam  | 01/07/21  13:18:57 | Winkelbeoordeling :
Geen fan van booking.com. Ik boek liever mijn overnachtingen bij het hotel zelf zodat zij geen commissie hoeven te betalen aan boeven bedrijven zoals booking.com. Ik gebruik booking.com zelf wel om te kijken wat het aanbod is.
Tessa VAN EYNDHOVEN  | 16/06/21  04:07:47 | Winkelbeoordeling :
ik heb meerdere sites geprobeerd. maar ik kom toch meestal weer hier op uit. je moet wel goed opletten. want niet altijd wordt de juiste volgorde weergegeven als je op prijs selecteert. of de "omgeving" wordt niet het zelfde gesorteerd.
Harry Webber  | 26/04/21  09:39:59 | Winkelbeoordeling :
Zelf gebruiken we Booking.com al meer dan 14 jaar, en nooit problemen gehad. Het hotel was altijd keurig geregeld. 1 Keer meegemaakt dat een hotel was gecancelled ivm een natuurramp, we zijn keurig door ze geinformeerd en direct onze betaling terug gekregen.
Suyin Camacho  | 16/01/21  17:45:59 | Winkelbeoordeling :
Het is heel gemakkelijk om een hotelkamer te boeken via de site. Om de zoekopdracht precies aan te passen naar wat je zoekt. Soms zijn de prijzen behoorlijk aan de prijzige kant. De service is heel goed. Via de site maar ook aan de telefoon zijn ze klaar om je woord te staan en te helpen.
Patrick Roberts  | 01/01/21  14:44:37 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruik deze website altijd voor het boeken van mijn vakantieverblijven (hotels, huisjes en dergelijke). Ontzettend goede website met een enorm aanbod en goede zoekfunctionaliteit. Goede omschrijvingen van de accomodaties en veel en goede foto's. Uitstekende website.
Floortje Hack  | 10/10/20  09:50:50 | Winkelbeoordeling :
Voor elke vakantiebestemming gebruik ik booking.com om te zoeken naar de beste en leukste overnachtingsplekken. Of je nu een chique hotel wilt, gezellige B&B of een verrassend kastel of glamping, op booking vind je het allemaal.
Freddy Maertens  | 17/06/20  15:17:22 | Winkelbeoordeling :
In januari had ik voor juli, augustus een rondreis Amerika geboekt. Verschillende hotels zowel annuleerbaar als niet-annuleerbaar. Alles teruggekregen.Ook het niet-annuleerbaar voor verzoek tot resitutie, richting het hotel, waar ik toelichting kon geven (vlucht geannuleerd en negatief reisadvies).
Nieky De Hoop  | 07/06/20  17:50:20 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk online te boeken betrouwbaar betaalbaar ruim aanbod de beste hotels wereldwijd je kunt er ook n andere accommodaties boeken boek zoals jij t wilt beslist de moeite waard kortingen kunnen oplopen tot 50 %
Gabriella van Dijk  | 24/05/20  13:14:29 | Winkelbeoordeling :
Als Disneyland-fans boeken we ons hotel altijd hier. Boeken gaat gemakkelijk en prijzen vergelijken is simpel. Na meerdere boekingen wordt je korting steeds hoger, dankzij het Genius programma. Leuk en makkelijk!
Ildiko  | 21/05/20  19:40:08 | Winkelbeoordeling :
Booking.com heeft ons nog nooit in de steek gelaten. Prima accommodaties en ook hele betaalbare prijzen. Nadat wij hier een paar keer geboekt hadden, kregen we 50 euro van booking op onze creditcard. Niet om dat ook bij booking te besteden, maar gewoon.... Cash.....
Gioia Huizenga  | 17/05/20  09:54:21 | Winkelbeoordeling :
Helaas is de vakantie geannuleerd vanwege het virus. Ik kreeg het hele bedrag teruggestort, wat altijd prima service isvan Booking.com. ik blijf altijd bij booking.com boeken voor mijn vakanties. Werkelijk top service.
Muzulaiya Colina  | 05/05/20  16:09:20 | Winkelbeoordeling :
Booking vindt ik geweldig .ik krijg verschillende accomodaties te zien. Hangaf wat je wil betalen en je krijgt zeker iets.Je kan verder alles regelen, ontbijt, extra bed, transport etc. Booking geeft ook informatie van het buurt ,dus denk maar aan restaurants, winkelcentra, atracties etc.Dat is Top
Brenda Peters  | 02/05/20  14:11:47 | Winkelbeoordeling :
Ben je opzoek naar een leuke vakantieverblijf of uitje? Dan zit je hier bij booking.com zeker goed! Met een keuze uit: verblijven, vluchten, luchthaven-taxi's, autoverhuur en attracties. Natuurlijk vind je de hotels in wereldwijde top locaties.
Jeldau Dijkstra  | 17/04/20  08:51:45 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is de website als je opzoek bent naar een hotel. Ze proberen je altijd de laagste prijs te garanderen. Het assortiment is enorm dus voor elke prijs is er wel iets te vinden. Boek je vaker via booking.com dan krijg je leuke vriendenvoordelen.
Sabine  | 10/04/20  07:26:04 | Winkelbeoordeling :
Ik boek eigenijk al mijn hotels via booking.com. Het is een ideale zoekmachine met ontzettend veel keuze in diverse prijsklassen. Wat ik vaak ook fijn vind, is de optie om gratis te kunnen annuleren. Zo kan je altijd nog switchen naar een ander hotel of andere plaats.
danielle  | 13/04/20  14:08:33 | Winkelbeoordeling :
Hier vorig jaar vakantie geboekt. Reis was zeker goed geregeld en kregen genoeg informatie. Helaas wat problemen bij aankomst. (Kon dit bedrijf niks aan doen) maar ze hebben ons heel goed geholpen met het oplossen. Kortom, een heel goed bedrijf!
Charlotte Rozel  | 04/04/20  07:00:59 | Winkelbeoordeling :
booking.com is de website die ik altijd als eerste raadpleeg als het gaat om het vinden van een algehele vakantie of alleen een los hotel. prettige site in gebruik en uiteindelijk kom ik altijd op iets goeds uit
Sybje de vries  | 06/04/20  06:37:58 | Winkelbeoordeling :
Afgelopen jaren mijn vakantie geboekt via deze website. Iedere keer na tevredenheid. De website zit goed in elkaar. Maar zoals bij elke site, die slechts een tussenpersoon is, hangt de echte kwaliteit van je verblijf af van de eigenaar van het verblijf.
Laurent Quaden  | 23/09/19  20:19:53 | Winkelbeoordeling :
we zijn al jaren klant van booking .com goed geregelde hotel en we komen altijd uitgerust op het vakantie adres aan dank zij booking .com. ik raad het iedereen aan om uitgerust op vakantie te gaan ,zeer goede voorzieningen en vriendelijk personeel
Bert Visser  | 18/09/19  07:50:05 | Winkelbeoordeling :
Fijne website en makkelijke app. Je kunt gemakkelijk filters instellen die jij belangrijk vindt voor een nachtje weg (of langer uiteraard). Ik heb hotels geboekt in Nederland,maar ook in Egypte heb ik Booking.com gebruikt, dit kunnen trouwens ook appartementen zijn.
Jacks Teller  | 15/09/19  08:11:05 | Winkelbeoordeling :
Booking.com heeft tenminste een praktische site om hotels te zoeken in een bepaalde plaats of omgeving, het boeken gaat heel erg makkelijk en de prijzen zijn niet echt duurder dan rechtstreeks bij het hotel, vaak kun je ook gratis annuleren.
Peter Voogt  | 13/09/19  13:03:13 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is het grootste platform voor hotels en overnachtingen. De voordeligste kamers vind je makkelijk en snel via de handige app op je mobiel of tablet. Na het boeken kun je jouw reservering nog eenvoudig aanpassen zodat het volledig voldoet aan jouw wensen.
Henrie Nak  | 13/09/19  09:01:33 | Winkelbeoordeling :
Ik boek vaak mijn vakanties bij Booking.com, Er is heel veel keuze voor de luxere hotels je kunt natuurlijk ook voor low budget gaan er is altijd wel wat te vinden, ook leuk om te kijken naar stedentrips in de mooiste steden!
Fred Bonaparte  | 02/09/19  10:48:07 | Winkelbeoordeling :
Om een hotel te boeken of te zoeken heb ik al heel vaak Booking.com gebruikt Zeer uitgebreid overal ter wereld en in alle prijzen. Ook vaak appartementen en huizen te huur. Vele met soepele annuleringsvoorwaarden, dus beter dan boeken via een standaard reisorganisatie.
Hendrik Westerhof  | 01/09/19  08:25:04 | Winkelbeoordeling :
Ga eens een hotelletje boeken en doe dat bij Booking.com. Want waarom zou je teveel betalen ? En zoveel keuze, zowel in binnenland als in buitenland. Laat je verrassen en boek jouw reis voortaan bij Booking.com !
Lotus Pijloo  | 26/08/19  23:46:44 | Winkelbeoordeling :
Booking.com de meest uitgebreide site om hotels te boeken. Betalen is vaak achteraf in n het hotel bij aankomst. Mooie aanbiedingen, annuleren is geen probleem Waar ik ook heen ga, zelfs Azië, boek ik bij de enige site booking. Com.
Evert Jansma  | 26/08/19  12:22:11 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een prima website om een hotel of Bed&Breakfest te reserveren. De beoordelingen zijn correct en er is voldoende keuze. Zeker als je last minute iets zoekt voor 1 of 2 nachten gaat dat heel goed via deze site.
Marianne Gommers  | 13/08/19  07:10:59 | Winkelbeoordeling :
Altijd de beste prijs bij Booking.com. Erg goedkoop hotel in Londen geboekt. Goede service midden in het centrum . Plaatje klopte goed wat booking.com schreef geen klachten gehad Ruskin hotel in Londen zou ik iedereen aanraden.
Wouter Dekker  | 12/08/19  11:54:10 | Winkelbeoordeling :
Makkelijke en informatieve website met handige informatie over hotels en appartementen en bed en breakfast huizen. Handig om snel te boeken en te reserveren. leuk dat je goedkoopste hotels eerst kan doen. Toppers
Suzy Van Nauw  | 09/08/19  12:15:17 | Winkelbeoordeling :
Ik kan booking.com zeker aanbevelen. Het is heel gemakkelijk om een gepaste overnaching te boeken. Je geeft je aankomst en vertrekdatum in, je kiest je bestemming en je krijgt een overzicht van alle beschikbare accomodaties. Je kunt ook nog filteren op vb sterren
Everliene Maas  | 06/08/19  13:22:23 | Winkelbeoordeling :
Een hele goede site . Je kunt je daar aanmelden en je vakantie bestemmingen worden bijgehouden. Regelmatig krijg je aanbiedingen. Alles is duidelijk en het is makkelijk boeken via Booking.com. Ik zou zeggen ga aan de slag en profiteer van de mogelijkheden.
Wilfred Bakx  | 06/08/19  14:55:39 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk simpel en snel een hotel huur auto huren. allemaal simpel en goedkoop en snel. Alles in een overzicht zo dat je goed kan vergelijken op prijs en locatie . keus uit veel bestemmingen en hotels. goede service. en makkelijk te boeken.
Jhk Jonker  | 05/08/19  20:01:08 | Winkelbeoordeling :
ik boek hier al jaren mijn vakantie en nog nooit problemen gehad. Site is duidelijk en informatie uitgebreid. Informatie klopt en foto"s duidelijk. Ook informatie over omgeving uitgebreid mbt. winkels, restaurants.
Veronika Kalou  | 29/07/19  20:31:14 | Winkelbeoordeling :
Meestal boek ik mijn hotels altijd bij Booking.com. Het is de perfecte site met de keuze uit duizenden hotels wereldwijd. En ook hebben ze altijd de beste prijs. Alles is altijd zeer goed geregeld. Dus wil je op reis en zoek je een leuk hotel, ga naar booking.com voor de beste deals..
eveline ker  | 24/07/19  17:59:49 | Winkelbeoordeling :
We hebben vaak geboekt via booking.com. Zowel op een plaats van bestemming als voor de vakantie. Het is prettig dat veel kosteloos te annuleren is en sowieso te annuleren is tot kort voor de dag van aankomst.
Sjaak Swart  | 19/07/19  22:19:13 | Winkelbeoordeling :
Booking.com heeft een website met een uitgebreid assortiment aan reizen en verrassende bestemmingen. Altijd up-to-date, storing vrij. Fraaie ("secret") aanbiedingen wereldwijd maar ook gewoon in Nederland! Vlieg/hotel/autohuur deals van topklasse!
Aylin Koca  | 10/07/19  11:12:57 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al heel vaak Booking.com gebruikt om een hotel te boeken of te zoeken. Zeer uitgebreid overal ter wereld en in alle prijzen. Ook vaak appartementen en huizen te huur. Vele met soepele annuleringsvoorwaarden, dus beter dan boeken via een standaard reisorganisatie.
Fred Gasselich  | 05/07/19  10:43:58 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is echt een super handige site, voor mij is dit echt een goede vervanger voor een reisbureau, ik vind het zelfs beter als een reisbureau omdat die bij ons namelijk erg ver weg zijn, en dit kan ik vanaf thuis zonder druk doen.
Gerry van der wens  | 03/07/19  04:16:04 | Winkelbeoordeling :
Booking.com waar boek je de vakantie natuurlijk hier. Zeer grote keuze voor de luxere hotels je kunt natuurlijk ook voor low budget gaan er is altijd wel wat te vinden . leuk om te kijken naar stedentrips in de mooiste steden
Dave Donk  | 24/06/19  08:56:45 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Booking.com een hele leuke site om een leuke, voordelige trip uit te zoeken. De site is overzichtelijk en er is veel aanbod. Kortom ben je op zoek naar een mooie boekingsite met leuke aanbiedingen dan moet je zeker de site van Booking.com bekeken hebben.
Diana Lakerveld  | 19/06/19  19:51:42 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een hele fijne website en app. Je kunt gemakkelijk filters instellen die jij belangrijk vindt voor een nachtje weg (of langer uiteraard). Ik heb hotels geboekt in Nederland,maar ook in Egypte heb ik booking.com gebruikt,. Dit kunnen trouwens ook appartementen zijn.
emma van moorsel  | 17/06/19  12:15:43 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dit een hele praktische site om hotels te zoeken in een bepaalde plaats of omgeving, het boeken gaat heel erg makkelijk en de prijzen zijn niet echt duurder dan rechtstreeks bij het hotel, vaak gratis annuleren.
Danielle Pronk  | 18/06/19  08:00:16 | Winkelbeoordeling :
Hele leuke website met allemaal goede hotels. Er is voor elk wat wils en iedereen kan hier een hotel naar zijn of haar wensen / prijsklasse vinden. Boeken gaat zeer eenvoudig. Wat ook een pluspunt is zijn de scherpe prijzen
Richard Storm  | 14/06/19  11:14:36 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel erg tevreden over booking.com Het is een erg betrouwbare manier om je accommodatie en vlucht te boeken. In ons geval een paar maanden terug een hele fijne accommodatie kunnen vinden. Ook de vluchtdata en mogelijkheden is erg overzichtelijk.
Miranda Grispen  | 03/05/13  08:19:56 | Winkelbeoordeling :
Fijne website met veel zoekmogelijkheden. Makkelijk om een accomodatie te boeken, veel keuze. Ik heb er al vaak gebruik van gemaakt en ben er zeer tevreden over.
Dinie Vrielink  | 27/05/13  16:56:00 | Winkelbeoordeling :
Leuke site die ook nog geld oplevert
SPME Goessens-Toonen  | 17/01/14  07:23:17 | Winkelbeoordeling :
Zeer prettige site om te zoeken en te boeken. We boeken al jaren via Booking.com en hebben nog nooit enig probleem gehad.
RJ Van Geest  | 20/04/14  10:52:52 | Winkelbeoordeling :
Ik heb meerdere keren via deze site een hotel geboekt op Booking.com. Zowel de reservering is altijd probleemloos verlopen. De site werd perfect en als je aan de andere kant van de wereld in het hotel aankomt, klopt alles ook. Als je dan nog vervolgens nog wat geld terug krijgt via Shopbuddie is dat toch weer mooi meegenomen!
Laila Van Krevel  | 08/07/13  11:14:15 | Winkelbeoordeling :
Snel en makkelijk boeken. Tot nu toe alleen nog maar goede ervarigen. Alleen booking.com laat lang op zich wachten met goedkeuring geven van de Cashback.
Lena Terra  | 17/03/14  10:21:17 | Winkelbeoordeling :
Als ik op vakantie ga kijk ik eerst even op de site van booking. Voor een reis naar Lissabon boek ik altijd hetzelfde hotel, lekker makkelijk en achteraf pas betalen. Ik logeer ook bij familie, maar al ik er een paar dagen tussenuit wil boek ik voor die dagen een hoteletje.
Mariska sylvana  | 12/08/14  09:00:28 | Winkelbeoordeling :
Prettige duidelijk website waar je diverse hotels kan boeken. Je ziet meteen hoeveel kamers er nog beschikbaar zijn en wat andere mensen er van vinden. Daarnaast verdien je er een leuk bedrag mee terug wanneer je het via deze website doet.
mrx van x  | 04/10/14  13:01:37 | Winkelbeoordeling :
Voor een leuk reisje kijk je natuurlijk op booking.com. waar de reis ook naar toe gaat of hoelang de reis ook duurt bij booking.com vind je altijd een geschikte reis die bij jou bestemming of budget pas
Diane-Marie Coulet  | 17/11/14  08:30:02 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is my favourite website to book hotels. First of all it always has the cheapest prices. It is fast and easy to use. The more you book through booking.com, the more rewards you can get - Like the secret deals or the *genius* 10% off your next booking. I cannot praise them enough.
Pieter Deckers  | 28/02/15  15:15:48 | Winkelbeoordeling :
Ik boek mijn hotel altijd bij booking.com. Het is de perfecte site met de keuze uit duizenden hotels wereldwijd. En ook hebben ze altijd de beste prijs. Alles is altijd zeer goed geregeld. Dus wil je op reis en zoek je een leuk hotel, ga naar booking.com voor de beste deals..
erik koops  | 09/03/15  10:50:56 | Winkelbeoordeling :
Booking.com heeft regelmatig leuke aanbiedingen, goede deals per accommodatie in niet alleen Nederland, maar ook het buitenland. Vergelijkingen met andere aanbieders wijzen uit dat Booking.com dikwijls de beste aanbiedingen en prijzen heeft. Aanrader dus!
Jeroen van Lieshout  | 07/05/15  17:04:42 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een brede internationale website om een reis te boeken. Er wordt onderscheid gemaakt tussen een zakelijke reis en een vakantie. Daarnaast worden wordt er een lijst met aanbevolen bestemmingen weergegeven en zijn er veel reviews terug te vinden.
Daniel Lock  | 25/05/15  22:54:04 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een uitstekende website om bijvoorbeeld een goedkope hotelovernachting op een bestemming op te zoeken. Ik ben erg blij met deze aanbieder, want ik heb er zelf altijd heel veel aan, als ik op vakantie ga!
Christian Weber  | 26/10/15  14:22:07 | Winkelbeoordeling :
BOOKING.COM heeft een van de betere websites op het internet in Nederland. Altijd met goede en goedkope aanbiedingen. Voor alle vakantiegangers de juiste data en bestemmingen. Dus kijk iedere dag op BOOKING.COM
Johan Wijngaarden  | 28/10/15  21:40:44 | Winkelbeoordeling :
Website met uitgebreid assortiment reizen en verrassende bestemmingen. Altijd up-to-date, storing vrij. Fraaie ("secret") aanbiedingen wereldwijd maar ook gewoon in Nederland! Vlieg/hotel/autohuur deals van topklasse!
Wil Jansen  | 29/10/15  22:07:54 | Winkelbeoordeling :
Op Booking.com vindt je heel makkelijk en snel een goed en betaalbaar hotel/appartement of villa! Het zoeken en boeken gaat heel gemakkelijk! Geschikte deals voor elk budget en iedere dag zijn er nieuwe! Er zijn geen reserveringskosten. Kijk eens op hun site en bespaar zo ook veel geld!
d. bhulai  | 30/10/15  13:50:36 | Winkelbeoordeling :
Booking.com biedt een ruim assortiment aan hotels, vakantieverblijven, enz. Op de site vindt je vele duizenden hotels in Europa tegen goede prijzen. Er zijn vaak leuke aanbiedingen waardoor je kunt besparen.
Berry Wagensveld  | 30/10/15  15:40:41 | Winkelbeoordeling :
Erg leuke website, waar je goede hotels kunt boeken in de hele wereld tegen een lage prijs. En je hebt ook de mogelijkheid om een huis of appartement te huren wat wil je nog meer? En boek nu en betaal pas later.
Lewis Hamilton  | 31/10/15  08:32:33 | Winkelbeoordeling :
Verschillende keren met Booking.com op vakantie geweest en tot nog toe nooit problemen ervaren. maar ook met andere sites hebben we goede ervaringen. het internet helpt je tegenwoordig heel goed om de juiste keuze te maken om een vakantie te boeken.
parsram ramautar  | 02/11/15  12:33:24 | Winkelbeoordeling :
Booking.com biedt heel veel hotels en andere vakantieverblijven aan. Je kunt heel snel zoeken en boeken. Vaak zijn er interessante aanbiedingen en kun je extra voordelig boeken. De site is betrouwbaar.
Debora Cossu  | 03/11/15  06:06:47 | Winkelbeoordeling :
BOOKING.COM is een van de beste internet websites in Nederland. Je vindt er altijd goede en goedkope aanbiedingen. Voor alle vakantiesoorten de juiste bestemmingen voor een goede prijs. Ben je je vakantie aan het plannen, kijk op BOOKING.COM
Henriet van Wieren  | 06/11/15  11:54:53 | Winkelbeoordeling :
Echt een super handige site, voor mij is dit echt een goede vervanger voor een reisbureau, ik vind het zelfs beter als een reisbureau omdat die bij ons namelijk erg ver weg zijn, en dit kan ik vanaf thuis zonder druk doen.
Wim Speelberg  | 10/11/15  16:17:02 | Winkelbeoordeling :
Leuke site waar je voor het goede doel zeker een kijkje moet nemen. Veel verschillende en aantrekkelijke aanbiedingen en voor jong en oud is er wel iets. Zeker een aanrader voor nu en in de toekomst.
Johan Cruijff  | 17/11/15  09:34:57 | Winkelbeoordeling :
Verschillende keren met Booking.com op vakantie geweest en tot nog toe nooit problemen ervaren. maar ook met andere sites hebben we goede ervaringen. het internet helpt je tegenwoordig heel goed om de juiste keuze te maken om een vakantie te boeken.
Johan Van Gasteren  | 17/11/15  20:36:07 | Winkelbeoordeling :
Ik heb bij booking.com snel een vakantie kunnen boeken in de herfst vakantie. Ik vind de site makkelijk met het zoeken met de gewenste voorkeuren. tevens is via de omgevingskaart makkelijk te zien wat er in de omgeving van de gezochte locatie nog meer vrij is.
annie deinum  | 21/11/15  11:00:39 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een internationale website waarop mensen een accommodatie voor op vakantie of op reis kunnen boeken. Booking.com hanteert scherpe concurrerende prijzen, Trap alleen niet in de tekst:we hebben nog maar 1 kamer vrij, dit klopt niet.
wil koster  | 30/11/15  12:43:38 | Winkelbeoordeling :
Op Booking.com vindt je heel makkelijk en snel een goed en betaalbaar hotel/appartement of villa! Het zoeken en boeken gaat heel gemakkelijk! Geschikte deals voor elk budget en iedere dag zijn er nieuwe! Er zijn geen reserveringskosten. Kijk eens op hun site en bespaar zo ook veel geld!
Ramon Spitz  | 02/12/15  06:07:44 | Winkelbeoordeling :
Altijd keurig geregeld !! Kamers zijn altijd op de geboekte dagen beschikbaar en worden conform afspraken opgeleverd ! Voor mij geen andere site meer als booking.com !! Jammer dat je niet bij alle hotels gratis kan annuleren verder Top !
Foeke Kuiper  | 10/12/15  12:18:45 | Winkelbeoordeling :
Gezellige site met allemaal prachtige foto's van grote steden zoals Londen, Berlijn, Barcelona en ook Amsterdam. Binnen een paar klikken heb je een goede hoteldeal. Het is wel even zoeken als je niet in een hostel wilt bijvoorbeeld om een goed hotel.
Shalini Bhulai  | 14/12/15  23:28:48 | Winkelbeoordeling :
Als je een vlucht of hotel/vakantieveblijf wilt boeken, vindt je een ruim assortiment op Booking.com. Je keunt heel snel en gemakkelijk zoeken op de site en krijgt een aantal opties te zien. Vaak hebben ze ook leuke aanbiedingen.
judica wansink  | 18/12/15  23:32:50 | Winkelbeoordeling :
Bij booking.com kun je online mooie reizen boeken voor de beste deals. Ze hebben hier vaak mooie aanbiedingen en de website is overzichtelijk. Elke dag zijn er weer nieuwe deals te vinden. De klantenservice is altijd bereikbaar.
Alma Selimovic  | 20/12/15  14:10:15 | Winkelbeoordeling :
Slecht ervaring met appartement/omgeving. Alles vooruit betaald. Te plaatse wil niet toe geven, wij hebben bewijs, maar booking.com (na de zo veel person van het service afd) Kan ons niet helpen !! Mw. van appartement heeft hard gesproken en tel opgehangen! Foto,s klopt niet van omgeving
Ilona Konink  | 27/12/15  12:45:02 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een website waar je heel erg makkelijk een goedkoop weekendje weg, of een vakantie kint boeken. Voer in waar je graag heen wilt, en Booking.com zoekt de goedkoopste adressen bij elkaar.
Wilfred Verbakel  | 28/12/15  09:13:22 | Winkelbeoordeling :
Verschillende keren met Booking.com op vakantie geweest en tot nog toe nooit problemen ervaren. maar ook met andere sites hebben we goede ervaringen. het internet helpt je tegenwoordig heel goed om de juiste keuze te maken om een vakantie te boeken.
Estella Smits  | 04/01/16  17:21:32 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke en overzichtelijke website. Het is makkelijk dat je op zoveel dingen kan filteren (aantal sterren, en locaties van accommodaties) maar ook sorteren (prijs, relevantie etc.) Bij booking.com weet je wel dat je echt altijd de goedkoopste prijs hebt!
Mootje  | 05/01/16  15:08:44 | Winkelbeoordeling :
Dit is mijn favoriete booking site om een leuk hotel of Bed en Breakfast te zoeken. Als je iets hebt gevonden is het heel makkelijk om je boeking vast te leggen. Je ziet meteen de beste prijs, en betalen kan meestal op lokatie.
Raoul Cruysberg  | 07/01/16  03:37:10 | Winkelbeoordeling :
Ook al begrijp ik de klachten van de hoteliers, als ik snel iets moet boeken dan is booking.com een uitkomst. Je vindt snel een geschikt logement zowel voor ouderen als voor jongeren. Rekening houdend met je prijsklasse.
Bob Stukart  | 18/01/16  18:56:53 | Winkelbeoordeling :
Booking.com heeft een overzichtelijke website met een zeer ruim aanbod aan voornamelijk hotelkamers. Over het algemeen heb ik ondervonden dat de prijs aan de goede is. Betalen gaat verder heel soepel en tot nu toe heb ik nog nooit problemen ondervonden met mijn boekingen.
W Trouwborst  | 23/01/16  13:38:05 | Winkelbeoordeling :
Mijn ervaring met Booking.com is positief!!. Het is een heldere en frisse site, makkelijk te navigeren en alles is in een oogopslag duidelijk. Je kunt je eigen wensen intypen en je krijgt precies te zien wat het voordeligst is of wat er beschikbaar is. Toppie..
Love Hartje  | 23/01/16  14:25:04 | Winkelbeoordeling :
Een superleuk bedrijf waar je de leukste tickets kunt kopen! De tickets zijn vaak niet duur en daarom is het extra leuk om bij dit bedrijf eens een kijkje te nemen. Met dit bedrijf ondek je de mooiste plaatsten ter wereld!
Thierry Vermeer  | 25/01/16  13:26:23 | Winkelbeoordeling :
Ben je opzoek naar een hotel ergens op deze aardbol? Booking.com helpt je hier bij, mij heeft het altijd geholpen met het vinden van de goedkoopste maar voor al praktische hotels dicht bij mijn locaties.
Fijko Vos  | 26/01/16  22:31:50 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een leuke site om een leuke, voordelige trip uit te zoeken. De site is overzichtelijk en er is veel aanbod. Kortom ben je op zoek naar een mooie boekingsite met leuke aanbiedingen dan moet je zeker de site van Booking.com bekeken hebben.
din bhulai  | 27/01/16  22:54:34 | Winkelbeoordeling :
Op Booking.com tref je heel veel hotels, vakantieverblijven, tickets, enz. aan. De prijzen zijn redelijk en met last minute acties zijn deze goed. Je kunt gemakkelijk zoeken en boeken en binnen enkele dagen heb je je stukken.
Avanka Besten  | 28/01/16  19:55:46 | Winkelbeoordeling :
De homepage van Booking.com vindt ik vrij druk. Als je de beste deals wilt vinden moet je wel weten waar je heen wilt anders wordt 't lastig zoeken. Je kunt dan kijken onder "bestemmingen die reizigers fantastisch vinden, kun je ideeën opdoen". Zeer goed!
Bianca Saalbrink  | 30/01/16  10:53:37 | Winkelbeoordeling :
Heb hier diverse hotels geboekt voor mijn laatste vakantiereis en ik ben zeer tevreden. De prijs bij Booking.com is bijna altijd onder de prijs op de website van het hotel. Ik vrag me alleen af hoeveel het hotel er nog aan verdient.
Marcel Reynen  | 30/01/16  11:11:01 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruik booking.com altijd als ik een hotel wil boeken, waar dan ook ter wereld. Altijd de laagste prijs, heel gemakkelijk en 100% betrouwbaar. En heel gemakkelijk zijn de reviews van andere bezoekers van de hotels: zo weet je waar je boekt.
Kenneth Snel  | 01/02/16  12:57:54 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een hele fijne betrouwbare site om een hotel/vakantie te boeken. Ze hebben een groot assortiment en dus voor ieder wat wils. Ook zijn ze doorgaans veel goedkoper dan dat je het een reisorganisatie laat doen bijvoorbeeld. Een toppertje dus!
Johan Dijkstra  | 02/02/16  16:14:30 | Winkelbeoordeling :
Eenvoudig en snel. Duidelijk overzicht hoe en wat je kunt boeken. . Reactie van Booking.com is snel ook snel en duidelijk!! Fijn om op hun site boekingen te doen. Binnen 10 minuten is alles geregeld.
Erik Geldermann  | 27/02/16  08:32:22 | Winkelbeoordeling :
De keuze is reuze. Het assortiment is gigantisch en de prijs prestatie verhouding is zeer goed. Je kunt op deze site alles kopen wat je maar kunt bedenken. De verzending is ook goed geregeld. Als je vandaag besteld heb je het in de meeste gevallen morgen thuis.
Latoya Merken  | 27/02/16  12:20:40 | Winkelbeoordeling :
Al jaren boek ik via booking.com. Goede prijzen, veel keuze, duidelijke uitleg en vele eerlijke hotel reviews. Ook ben ik lid van hun ledenpagina, waardoor je toegang krijgt tot de zgn. secretdeals. Hiermee liggen de prijzen vaak nog eens 5-10% lager. Ga zo door!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
2,50% CashCoins
Dubbele korting bij Zeewijn
Code:double
ONTVANG 1,50% CASHCOINS Dell
visit register click click