ONTVANG TOT 1,00% CASHCOINS bol.com

Boldking Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Boldking

Scheren zonder gedoe met de mesjes van Boldking

Doordat je scheermes vrijwel dagelijks gebruikt wordt, moet deze in orde zijn en vooral geen flauwekul zijn. Kies daarom voor de scheermesjes van Bolking en ontvang je nieuwe mesjes eenvoudig op de deurmat. Deze flexibele mesjes komen op alle (ook lastige) plekken, bestel je tegen een eerlijke prijs en worden bezorgd wanneer jij nieuwe nodig hebt. Dus wanneer je laatste mesje bot is, liggen nieuwe mesjes alweer op de deurmat te wachten zonder dat jij daar zelf aan hebt moeten denken. Wil jij ook dit gemak ervaren? Sluit dan direct jouw abonnement af.

Boldking Beoordelingen

Klus Klus  | 06/11/20  16:27:07 | Winkelbeoordeling :
Fijne flexibele scheermesjes, heb een complete set besteld, bevalt me prima vooral de scheergel. Handig om in de douche op te hangen. Wel behoorlijk aan de prijs. De extra bestelde travel set met crème en face wash was wel erg klein maar verders prima van Boldking.
Rob Dyrdek  | 12/10/20  18:03:01 | Winkelbeoordeling :
Fijne scheermes houder en mesjes zijn ook prima. Door de flexibiliteit van de houder kan ik beter bewegen tijdens het scheren. Voor mij is Boldking een aanrader ten opzichte van de andere bekende merken.
Lance Hamilton  | 27/09/20  09:58:24 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel geregeld naar alle tevredenheid scheermessen bij Boldking. Goeie kwaliteit en een duidelijke webshop heeft Boldking. Sinds ik Boldking gebruik voor het scheren nooit meer irritatie gehad, ik wil nooit meer anders !!
Berry Stevens  | 26/08/20  21:11:13 | Winkelbeoordeling :
De beste scheermessen ooit gebruikt. In plaats van vier drie messen, dit zorgt dat de stugge baardharen er niet in blijven hangen, snelle levering. Enige puntje is dat als je de mesjes wilt recyclen je het zakje zelf moet kopen, maar dat neemt niet weg dat het perfecte scheermessen zijn.
Jacks Teller  | 24/08/20  08:07:44 | Winkelbeoordeling :
Ik ben sinds een paar maanden gebruiker geworden van de Boldking producten. Deze hebben mij blij verrast. Na jarenlang de producten van andere grote merken te hebben gebruikt ben ik volledig om. De mesjes gaan lang mee en geven een prima scheerresultaat. Kortom een zéér tevreden klant.
Peter Tosh  | 14/08/20  15:20:50 | Winkelbeoordeling :
Prima geregeld allemaal. Snel, efficient en gewoon goede producten. Ik had een vraag over iets en snel netjes antwoord gekregen, gelijk een bestelling geplaatst en 2 dagen later al binnen. Boldking is een echte aanrader!!!!
Freddy Maertens  | 17/08/20  09:34:43 | Winkelbeoordeling :
Geweldige service bij Boldking voor een goede prijs. De verschillende mesjes zijn voor mij erg fijn. Omdat ik vaak last heb van ingegroeide baardharen gebruik ik de sensitieve skin mesjes. De haartjes worden net wat minder kort geschoren waardoor ik veel minder last heb.
Hans Kazan  | 10/08/20  13:37:40 | Winkelbeoordeling :
Boldking, heeft scheermesjes die goed scherp zijn en tijdlang blijven. Over de oneffenheden van mijn kin gaan zonder erin te snijden en dat is erg plezierig, uitstekende kwaliteit dus voor een goede prijs.
Ferry Swinkels  | 03/08/20  08:59:07 | Winkelbeoordeling :
Omdat mijn huid erg gevoelig is, ben ik op zoek gegaan naar goede producten en kwam de site van Boldking tegen. Heb een aantal producten besteld om uit te proberen en ben er super tevreden van. Geen irritatie meer na het scheren, Zou niet meer zonder kunnen. Top producten!!!!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
Tot 3,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 1,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click