ONTVANG Tot 12,50 CASHCOINS ONTVANG Tot 12,50 CASHCOINS

bol.com Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over bol.com

Krijg cashback op entertainment, elektronica, speelgoed, babyartikelen en meer bij bol.com bol.com is een van de grootste webshops met het breedste assortiment. bol.com heeft een assortiment van meer dan 2 miljoen artikelen op het gebied van o.a. boeken, muziek, dvd, games, speelgoed, baby, mooi & gezond, koken & tafelen, elektronica en computer. Naast de vele artikelen van top merken biedt bol.com ook andere vele voordelen zoals veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen! bol.com is bomvol voordeel in de vorm van actieprijzen, prijsvragen en kortingen maar ook bomvol service! Snel besteld & snel in huis, dat is bol.com!

bol.com Beoordelingen

Dirk-pieter Schalkwijk  | 21/06/21  12:54:15 | Winkelbeoordeling :
hele fijne website met groot assortiment en gratis verzending. Ook tweedehands aanbod is beschikbaar en dat is prettig en draagt bij aan duurzaamheid. Blij mee dus! Ik zal deze website zeker aanbevelen aan familie en vrienden.
Josette Ligtvoet  | 22/06/21  14:58:50 | Winkelbeoordeling :
De Royal Canin die ik besteld had is mega vlug geleverd. En geen verzendkosten hoeven te betalen. Bestel honden eten altijd bij Bol.Com dan hoef ik niet te schouwen met 6 kilo honden voer Helemaal top.
Marijke  | 22/06/21  11:30:22 | Winkelbeoordeling :
Goede website, snelle levering, veel keuze uit producten. Vaak geen verzendkosten, wat erg prettig is. Snelle reactie bij het stellen van vragen. Ook als een product niet is aangekomen, doen ze niet moeilijk en sturen ze het vaak dezelfde dag nog op.
ger hindriks  | 22/06/21  15:55:34 | Winkelbeoordeling :
bol.com, een heerlijke webshop. Je kunt het niet bedenken of via bol.com kun je het wel bestellen. Een ander groot voordeel is dat de levering ook nog lekker snel is. Vanuit je luie stoel bestellen en bol.com doet de rest. Een aanrader.
kimberley jennings  | 19/06/21  20:57:01 | Winkelbeoordeling :
Een top winkel. Ik koop er vaak. Met select erbij super service. Nooit verzendkosten. Super snel geleverd. Een aanrader als je snel je producten wil hebben. Ze bezorgen ook in het weekend en in de avond.
Serena Hermsen  | 20/06/21  12:23:42 | Winkelbeoordeling :
bol.com is erg betrouwbaar snel met verzenden en heeft goede goedkope aanbiedingen. Daarnaast kan je alles op bol.com vinden in plaats van dat je meerdere winkels af moet. nadeel is wel dat ze soms iets een brievenbuspakketje maken wat eigenlijk niet door een brievenbus past
Evi Peters  | 16/06/21  11:45:51 | Winkelbeoordeling :
Topshop. Ik kan niet anders zeggen hierover. Ik ben ook Select lid geworden en dan krijg naast mijn cashback ook nog gratis verzending én soms zelfs ook avondverzending. Dat is ook fijn. Goede webshop hoor
Hanneke Gijsbertsen  | 15/06/21  21:49:26 | Winkelbeoordeling :
Goed. soms bizar snel, soms iets langzamer maar dat ligt denk ik aan de verkoper. Klantenservice is netjes en neemt zijn verantwoordelijkheid. 1x een refund gehad bij een tijdelijk niet leverbaar product, daar werd netjes contact over opgenomen en ik kreeg de keuze te wachten of de koop te annuleren.
Lily Cordewener  | 14/06/21  13:49:51 | Winkelbeoordeling :
Zeer goed snel bezorgd. Fijn om te winkelen. Goede prijzen. Grote uit waal in producten. Zeer tevreden goede contacten als er wat is. Altijd goede beoordeling. Fijn om daar tekopen. Geen verzendkosten via een malig select.
Kelly Ruygrok  | 14/06/21  15:25:42 | Winkelbeoordeling :
Super snel en goede service! Ook de vergoeding is leuk om te krijgen. Door de optie select heb je maar voor €10 het hele jaar leuke kortingen en gratis verzending op alles. Bol.Com is een van mijn favoriete websites om van alles te kopen.
Christina Braam  | 14/06/21  22:38:13 | Winkelbeoordeling :
Hun bezorging is goed. Ook leveren ze goede producten. Ik heb eigenlijk nergens iets op aan te merken.
anita Tijsen-schmidt  | 12/06/21  06:17:38 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is best een goede webshop ze hebben daar bijna alles wat je nodig hebt. Van sport tot aan onderbroeken. Van speelgoed tot aan je gezondheid. Ze leveren snel en nettjes. Dus ik ben dol op bol.com.
piet puk  | 08/06/21  06:39:56 | Winkelbeoordeling :
Meerdere malen bestellingen gedaan bij Bol.com. Altijd ging alles prima. Altijd vooruit betalen. Keurig email ontvangen over de koop, Altijd correct en op tijd ontvangen. Ook eens een 2e hands dvd-box gekocht: zag er werkelijk als nieuw uit!
Miranda Luster  | 06/06/21  23:10:49 | Winkelbeoordeling :
Wat je ook maar nodig hebt,is te vinden bij jullie.. Altijd super tevreden,al veel besteld .. Komt meestal precies op de dag aan wat aangegeven word aan bezorgdag.. Ik heb van vlondertegels tot klemmen voor een tafel al besteld ..super tevreden!!
Kees Kivits  | 04/06/21  18:17:50 | Winkelbeoordeling :
Deze week weer een bestelling gedaan bij Bol.com n.l een afstandbediening voor de tv ,ook de prijs is meestal oke.Na 2 dagen had ik hem ontvangen via de post en kan ik weer genieten wat er op de tv komt.
Roy Hilvers  | 02/06/21  12:49:59 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden over Bol.com. Bestel hier al voor een langere periode producten. Overzichtelijke website, goede service mbt tot producten die toch niet werken zoals jezelf had bedacht. Er is een onwijs groot aanbod van producten. Goede toevoeging is de tweede hands producten, ga zo door!
Carla de Jong  | 31/05/21  15:04:55 | Winkelbeoordeling :
Supersnelle leveringen en goede klantenservice. Altijd bereikbaar voor vragen en zeer oplossingsgericht. Vorige week had ik een probleem met mijn levering, de klantenservice is hier gelijk achteraan gegaan en het was binnen een uur opgelost! Ik zal zeker vaker bestellen bij bol.com
sofie  | 29/05/21  14:05:15 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een heel erg handige webshop. Je vindt er alles wat je nodig hebt. Voor zowel groot als klein budget. Ook wanneer je een probleem hebt, helpt de klantendienst jou heel graag verder. Ik koop heel regelmatig iets op deze aangename website.
Gauke Reitsma  | 30/05/21  15:02:40 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede webshop met zeer veel producten. Van kwalitatief lagere producten tot zeer hoge kwaliteit, alles met relatief goede prijzen. Veel betaalkeuzes en snelle verzending. Al tientallen keren producten besteld zonder problemen.
Toon Gesink  | 27/05/21  16:43:16 | Winkelbeoordeling :
Bol.com. Al jaren bestel ik bij bol.com spullen die ik nodig heb, Iets niet goed, retour en een nieuw product of geld terug. Service is gewoon top. Bellen voor info; totaal geen probleem. Is er iets mis, en dat gebeurt maar zelden, wordt t tot op de bodem uitgezocht. Klant is daar echt koning !
Stella Haaij  | 27/05/21  13:37:56 | Winkelbeoordeling :
Fantastische webshop, niet alles komt even snel aan, maar zeker geen scam. Bol is natuurlijk wel bekend bij veel mensen en veel goede recensies. Het is veilig om bij bol te bestellen, wel altijd ff checken waar het producht vandaan komt
Jim Pouwels  | 26/05/21  13:29:30 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is DE plaats om snel producten te bestellen. Ik gebruik bol.com voor allerlei soorten producten: Nieuwe producten, maar ook tweedehands producten. Op basis van reviews van andere kopers weet je of je een betrouwbare verkoper te pakken hebt.
Jetje  | 23/05/21  18:56:48 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel regelmatig iets bij Bol.com. Ook als het bij een andere winkel goedkoper is, kies ik toch vaak voor Bol. Ik kies voor bol voor de snelle service, goede klantenservice en kwaliteit van de producten.
Nasim Stolker  | 22/05/21  22:51:37 | Winkelbeoordeling :
Bij bol.com kun je altijd wel slagen en iets vinden naar je smaak! Zelf heb ik daar altijd veel cd's gekocht en pas nog een koffer met trekstang en met 4 wielen. Die heb ik nodig voor als ik op vakantie ga.
Lissa  | 22/05/21  21:28:56 | Winkelbeoordeling :
Levering tot aan huis is top, goed verzorgd zonder te veel verzendkosten te betalen. Klantenservice is goed geregeld, vooral bij moeilijkheden is het belangrijk zo gauw mogelijk in contact te komen. Mijn pakket is bezorgd binnen de gegeven dag en tijd.
Charlotte Niks  | 24/05/21  08:47:46 | Winkelbeoordeling :
Een betrouwbare, uitgebreide,bekende webshop met ruim assortiment Verschillende betaalmethodes, zoals Ideal, AfterPay, acceptgiro etc Verzending vanaf 20€, maar Vele producten ook gratis verzending, het is overzichtelijk en ook de app is erg handig
Yvonne Nell  | 21/05/21  08:49:48 | Winkelbeoordeling :
Bestel al lang bij bol.com, vind de site steeds beter worden, makkelijker de goede producten te vinden, prijzen worden ook beter. Makkelijk om te betalen, ook achteraf en je kan ook op een ander adres en tijd laten bezorgen.
Alice In t hout  | 19/05/21  11:06:53 | Winkelbeoordeling :
Ik vind bol.com geweldig om producten te bestellen omdat ze een ruim aanbod hebben, snelle verzending en een goede service. Mochten er problemen zijn met je pakketje, kan je deze zonder problemen retour zenden, en heb je dezelfde week nog je geld terug.
Vanessa De Penningen  | 19/05/21  09:33:06 | Winkelbeoordeling :
En Happy Bol.com klant. Altijd is elke bestelling op tijd of zelfs eerder in huis. Mijn bestellingen zijn altijd netje verpakt, ben ook erg blij met hun service van info waar je bestelling is en wanneer deze binnen komt. En of het door de bus kan of je het afgeven aan de deur! Top
Pieter Nell  | 18/05/21  15:09:25 | Winkelbeoordeling :
Laatst iets besteld bij Bol.com hier had ik nog graag wat aanvullende informatie over willen hebben. Na de klantenservice te hebben gesproken van Bol.com hebben ze mij netjes en duidelijk van alle informatie voorzien. Bol.com is goed bezig!!
Nicole Donegan  | 11/05/21  18:24:12 | Winkelbeoordeling :
ideale shop om online te winkelen. of het nu om zaken gaat die je echt nodig hebt tot verjaardagscadeau. ze hebben het allemaal. genoeg keuze en ook de prijsklasse is divers. verzending verloopt probleemloos en je wordt goed op de hoogte gehouden. ik ben fan!
Iris de Voigt  | 12/05/21  11:30:25 | Winkelbeoordeling :
Altijd fijn om te winkelen via bol.com. Het aanbod is gigantisch, ook het kopen via lokale aanbieders zorgt dat je toch de lokale markt nog wat kan stimuleren. In combinatie met Select zijn alle bezorgopties beschikbaar!
Amira Ejupovic  | 11/05/21  13:15:56 | Winkelbeoordeling :
De meeste online aankopen doe ik bij bol.com, dit komt omdat ik alleen maar positieve ervaringen heb. Een keer ging er wat mis met mijn bestelling, nadat ik dit had doorgegeven was het binnen een uur opgelost.
Rosa Foppen  | 10/05/21  18:20:47 | Winkelbeoordeling :
Altijd zeer tevreden over de producten en klantenservice van Bol.com. Ben daar een terugkerende koper! Bestel er regelmatig wat en ben altijd tevreden, ook als de producten via bol.com door een andere winkel worden toegestuurd.
Leroy Hamilton  | 10/05/21  19:59:00 | Winkelbeoordeling :
Producten die Bol.com zelf verkoopt zijn altijd goed, maar bij andere verkopers gaat het soms wel mis. Wanneer dit voorkomt is de klantenservice gelukkig altijd heel behulpzaam. Ik ben en blijf zeker vaste klant van Bol.com.
Jolanda Geneuglijk  | 08/05/21  18:15:58 | Winkelbeoordeling :
Fijne site waar echt van alles te verkrijgen is. Wel is het vaak net wat duurder dan andere sites. Maar als ik drie dingen nodig heb die ik allen samen bij Bol kan bestellen in plaats van op drie verschillende sites dan kies ik toch voor een iets hogere prijs bij Bol.
Lenie Reintjes  | 08/05/21  18:32:42 | Winkelbeoordeling :
Fijne website..groot assortiment..snelle levering..misschien ietsjes duurder dan elders..maar je heb de bestelde spullen vlot in huis..met een betrouwbare vervoerder...post .n..l...ons bestelde kabeltje voldeed aan al onze eisen..
Anna Kournikova  | 09/05/21  13:26:23 | Winkelbeoordeling :
Koop geregeld bij Bol.com en voor zo'n groot bedrijf hebben ze een zeer persoonlijke goede service. Krijg je het niet goed opgelost met een partner, dan gaan zij bellen. Kom je er niet uit, proberen ze het op te lossen, ik heb nog nooit wat te klagen gehad bij Bol.com!
Dino Kasanrawi  | 06/05/21  15:26:49 | Winkelbeoordeling :
Top website. Bol.com is zeker een aanrader. Je leven zonder bol.comis zeker niet compleet. Op bol.com vind je van schoenen, tot kleren, tot huishoudelijke spullen. Schoenen en en keukengerei niet te vergeten.
Els Oosterkamp  | 06/05/21  08:48:34 | Winkelbeoordeling :
Bij bol.com heb je altijd prijs , het is een leuke webwinkel niks is er eigenlijk niet te koop, wat je ook zoekt ze hebben het vaak altijd wel en als het er niet meer is dan vind ik dat t product er toch snel is. Ben er erg tevreden over .Het is mijn webwinkel goede service en betaalbare prijs.
Annemieke Heuperman Derriks  | 06/05/21  01:13:09 | Winkelbeoordeling :
Dat ik zeer te vreden ben met Bol.Com. de produkten die ik bestel zijn ook dat wat ik bestel. De prijs is redelijk. En de klantensurvice is ook goed. Nette mensen aan de lijn, die ook weten waar ze het over hebbwn.
BARBARA van weelden  | 04/05/21  13:38:49 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over bol.com ondanks de drukte van covid werken ze een slag in de rondte en lukt het toch eigenlijk altijd wel om het de volgende dag geleverd te krijgen. Ze zijn altijd vriendelijk aan de telefoon
Cedric Faerber  | 04/05/21  11:03:47 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een leuk online winkel waar ik inspiratie doe en altijd vind wat ik zoek. Het is overzichtelijk en heel gebruiks vriendelijk om door heen te swipen. Bedenkt 't en je kunt het vinden. Klantenservice is heel professioneel en vriendelijk. Ik raad het iedereen aan.
Mevrouw de Vries  | 02/05/21  09:27:28 | Winkelbeoordeling :
Ontzettend fijne webshop! Altijd op tijd bezorgd en een uitstekende service mocht er onverhoopt iets niet goed gegaan zijn. Wij hebben een keer een artikel dubbel geleverd gekregen, eerlijk gemeld en kregen een fantastische waardebon als dank. Top webshop!
Ron Bolder  | 03/05/21  17:37:31 | Winkelbeoordeling :
Gebruikersvriendelijke webshop met veel keus en keus in allerlei prijsklassen.Het bestelde wordt zeer snel verstuurd en bezorgd ,en als er problemen zich voordoen wordt dit vriendelijk en snel opgelost.
Mir Eekels  | 01/05/21  01:18:14 | Winkelbeoordeling :
Top, altijd snel geleverd je wordt op de hoogte gehouden ivm de bestelling. Met select zelfs avond en zondag geleverd. Als een product je niet bevalt, stuk is,of van slechte kwaliteit dan kun je het zo weer terug sturen zonder problemen
Jeanette Karzijn  | 29/04/21  11:16:11 | Winkelbeoordeling :
In de afgelopen tijd heb ik veel via Bol.com besteld. Ze hebben een ruime keuze .Wel behoorlijk wat prijsverschil som voor het zelfde artikel.het is dus de moeite waard om even alles na te kijken. en ze verzenden snel
Anja Heijkoop  | 02/05/21  07:30:30 | Winkelbeoordeling :
Ik koop regelmatig bij bol com, voordat ik iets wil kopen kijk ik eerst op Bol.com, hele fijne webwinkel hebben er van alles. Prima klantenservice en de prijzen zijn fair, zeker omdat je geen verzendkosten betaald als je selectlid bent.
Vincent Van Beek  | 28/04/21  14:55:26 | Winkelbeoordeling :
Jullie leveren snel. Met de extra service zelfs op avonden en in het weekend. Daarbij een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook vind ik het fijn dat er gerelateerde producten worden aangeboden. Tot slot heeft de klantenservice genoeg mogelijkheden zoals chat en bellen.
amydamain2016@gmail.com Hazewinkel  | 28/04/21  01:41:45 | Winkelbeoordeling :
Bol. Com is een leuke handel site, vooral zeer betrouwbaar. Ook bij uw online aankopen is het een heel goed idee om eerst even op bol. Com te kijken daarbij herben ze snelle levering en klantvriendelijkheid
Martin  | 28/04/21  19:05:44 | Winkelbeoordeling :
Bij bol.com is het altijd leuk shoppen, je kunt er bijna alles wel krijgen. De webshop is overzichtelijke en gemakkelijk te bedienen. Als een product je niet bevalt, stuk is,of van slechte kwaliteit dan kun je het zo weer terug sturen zonder problemen
M. Vos  | 28/04/21  09:01:03 | Winkelbeoordeling :
Via cashbackkorting heb ik op de site van bol.com diverse bestellingen gedaan en dit was super geregeld! De bestelling kwam keurig op tijd binnen en ik heb ook nog wat extra verdiend via cashbackkorting. Kortom ik kan iedereen aanraden om het ook op deze manier te doen!
Isabelle  | 24/04/21  15:30:28 | Winkelbeoordeling :
Heel erg tevreden. Snelle correcte levering, levertijd is meestal correct. Gratis levering van product boven de 20euro. Bij afwezigheid duidelijke boodschap bij welke buur het afgeleverd werd. duidelijke communicatie via mail
Shan M.  | 25/04/21  10:52:33 | Winkelbeoordeling :
Erg snelle bezorging en geen verzendkosten , klinkt bijna te mooi om waar te zijn maar bij bol.com kan het. Het product wat ik heb besteld ben ik ook zeer tevreden mee. Zeker een aanrader aangezien je bij bol.com bijna alles kan bestellen.
truus vdberg  | 22/04/21  18:56:18 | Winkelbeoordeling :
bij bol.com bestel ik veel heeft goede spullen leuke kleding en de verzendkosten zijn gratis of een klein beetje, ik ben blij dat bol.com er is besteld en binnen n paar dagen thuis. blijf zeker klant bij bol.com.
Susanna Zeeman  | 21/04/21  09:14:21 | Winkelbeoordeling :
Wow Bol.com is echt een geweldige webshop. Zoveel te koop. Van baby tot kind,man ,vrouw. Maar ook lekkere geurtjes en chocolade. Echt van allles onder 1 dak,super handig! De lever tijd is lekker snel,zodat je snel je bestelde artikelen in huis heeft
Michiel Van Leeuwen  | 22/04/21  11:19:32 | Winkelbeoordeling :
een zeer fijne webshop, ontzettend veel keus en snel geleverd. bij problemen helpen ze je altijd ontzettend goed. ik zou zeggen bestel allemaal bij bol.com weant dan weet je zeker dat alles helemaal goed zal komen.
Jos Thi  | 22/04/21  10:15:46 | Winkelbeoordeling :
Ik heb vorige week een hoesje besteld, en ben er echt mega blij mee! Bol.com levert altijd echt heel snel, dus als je het koopt krijg je het meestal de volgende werkdag al in huis! Echt een top service van Bol.com.
Amber Lea  | 22/04/21  10:14:44 | Winkelbeoordeling :
Love BOL.com ! Elke keer wanneer ik nog heel snel een cadeautje nodig heb, is dit mijn redder in nood. Heel veel producten worden de volgende dag of max 2 dagen later geleverd. Ook mijn schoonheidsproducten bestel ik hierop, zo handig!
Hhhhhh  | 21/04/21  15:27:36 | Winkelbeoordeling :
Prettige online winkel. Veel keus en goede prijs/kwaliteit verhouding. Goede en snelle levering. Gaat er een keer iets fout en je neemt contact op met de klantenservice, dan wordt het altijd netjes opgelost! Ik ben een tevreden klant!
astrid  | 19/04/21  20:36:17 | Winkelbeoordeling :
Goede webwinkel met veel keus en groot assortiment. Fijn dat je aankoopbewijzen en alle aanvullende informatie over betalingen etc in je account terug kunt vinden. Goede klantenservice die snel reageert.
Rieni van Ingen  | 19/04/21  18:49:21 | Winkelbeoordeling :
Wat ik tot op heden hebt besteld bij Bol.com is buiten gewoon perfect van kwaliteit en de levering was ook uitstekend ik ben daarom ontzettend tevreden over bol.com ik hoop dat ik heel lang bij bol.com kan bestellen/kopen.
Miranda Neeleman  | 18/04/21  10:01:48 | Winkelbeoordeling :
Ik heb altijd goede ervaringen gehad met Bol.com. Ze leveren heel snel en de producten die ze leveren zijn van goede kwaliteit. Bij Bol.com krijg je wat je besteld hebt en het is altijd zeer goed verpakt. Echt super, ik hou van Bol.com.
Nynke Van Houten  | 15/04/21  19:09:09 | Winkelbeoordeling :
Ik ben altijd heel content met mijn aankopen via bol.com. Snelle levering, nooit geen problemen. Vooral als select lid, ideaal!
Astrid Gelsing  | 15/04/21  12:17:10 | Winkelbeoordeling :
top bijna altijd op de afgesproken dag de levering gekregen. makkelijk vanuit huis bestellen en in deze tijd niet naar de winkel. een echte aanrader voor iedereen. Bijna alles wat je zoekt is hier tekoop.
Willem Boele  | 14/04/21  14:23:28 | Winkelbeoordeling :
Er is nog niks geweest wat ik zocht wat niet bij Bol te krijgen was. Snelle levering, goeie betaalmogelijkheden en een perfecte klantenservice. Van boeken, cd's huishoudelijke producten dierenbenodigdheden enz. Gewoon super!!
Bernd Maylander  | 15/04/21  07:15:27 | Winkelbeoordeling :
Erg fijn om gebruik te maken van het select plan. Ik keer elke week weer terug om wat te bestellen en dit soms zelfs de zelfde dag te mogen ontvangen, altijd een snelle levering, zelfs al zou het bij Bol.com wat duurder zijn dan elders vind ik het toch de moeite waard om bij Bol.com te shoppen!
Francisca Johanna de Graaf  | 14/04/21  19:57:57 | Winkelbeoordeling :
Ik winkel graag bij bol.com.Hier kun je echt alles vinden en ook nog voordelig. Geregeld hebben ze aanbiedingen en dat is mooi meegenomen. Of het nu huishoudelijke artikelen betreft of voer en andere dingen voor kat of hond ze hebben veel.
joop van vliet  | 13/04/21  12:46:58 | Winkelbeoordeling :
Het is altijd goed bestellen, bij BOL.COM, altijd lol, de winkel is altijd wel goed voorzien en dus ook vol. Heb ik iets nodig en ga ik aldaar op zoek, vind ik het wel van luxe dingen tot aan een boek !
Henk Wouters  | 13/04/21  12:21:07 | Winkelbeoordeling :
een betrouwbare winkel, snelle afhandeling, snelle ontvangst van goederen, goede klantenservice, direct ,betrouwbaar. Vriendelijk personeel in voorkomende gevallen. Grote sortering van producten. Kortom een winkel die ik kan aanraden.
Delano Van De Berg  | 12/04/21  07:38:03 | Winkelbeoordeling :
Top service en kwaliteiten letterlijk de winkel van ons allemaal. Klantenservice zowel de website zijn overduidelijk goed en duidelijk aangegeven indien je er zelf niet uit mag komen, kortom een 9 als je het mij vraagt !
Christini Induzzi Lopes  | 11/04/21  16:19:27 | Winkelbeoordeling :
Ik shop al twee jaar online bij Bol. En ik ben zeer tevreden over de producten, kwaliteit en goede service van deze online winkel. Ik heb sinds de corona meer aankopen gedaan dan vorig jaar. Ik vind super leuk.
Richard Welling  | 10/04/21  21:27:37 | Winkelbeoordeling :
Super fijne winkel ben er altijd super te vrede mee Als je iets besteld wordt het snel geleverd en als je iets niet oke vind kan je altijd bellen en dna wordt er altijd een oplossing gevonden of je kan iets opsturen en je krijgt je geld terug
Afke Aardema  | 09/04/21  10:06:10 | Winkelbeoordeling :
Ik mag graag winkelen bij Bol.com. Goede service en retourbeleid. Je kunt Bol.com telefonisch bereiken, maar ook via de chat functie. Je wordt snel geholpen. Al een paar keer gehad dat er iets stuk ging binnen de garantie tijd. Een snelle oplossing.
Piet Dekker  | 08/04/21  11:02:21 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Bol.com de beste website om goede kwalitatieve producten te kopen tegen een betaalbare prijs. Je vind hier vele leuke aanbiedingen en de producten worden meestal de volgende da al thuis bezorgd. Je betaalt geen verzendkosten boven de 20 euro en je kan het product gratis retourneren.
Colinde Kersten-Veenendaal  | 07/04/21  08:56:06 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel, makkelijk menu om je artikel snel te vinden Groot assortiment,van boeken tot kleding, tot parfum, snelle levering. Vriendelijke klantenservice. Via track and trace kan je je bestelling ook heel makkelijk volgen
Anoniem  | 06/04/21  15:52:07 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het een redelijk dure winkel... Ze hebben wel een ruim aanbod aan spullen, dus dat is zeer handig! Misschien vaker acties inzetten...? Of gewoon de prijzen een paar euro omlaag gooien. Alvast bedankt voor de goede moeite!
Marita Tuk  | 07/04/21  21:06:01 | Winkelbeoordeling :
Mijn favo webshop! Ben zelfs select klant geworden. Het aanbod is heel groot en divers, door select veel kortingen en ook veel bezorg opties, de klanten service werkt ook heel goed, geen bepaalde tijden en ook word ik altijd netjes geholpen!
India  | 05/04/21  08:58:15 | Winkelbeoordeling :
Ik vind bol.com een goede website waar je veel kan kopen! Altijd een goede service en veel keuze. Bijna nooit dure verzendkosten. Soms mag het wel iets goedkoper Bol.com heeft meestal wel goedkope producten maar niet altijd is het goedkoper dan bij andere sites
Gert.  | 05/04/21  08:31:32 | Winkelbeoordeling :
Ze hebben werkelijk (bijna) alles. Het minimum bestelbedrag om gratis verzending te krijgen is lekker laag en ook nog een gratis retourneren als er iets mis is. Toen een radiator die ik bij Bol gekocht had na een jaar stuk ging werd ook de garantie snel afgehandeld en kreeg ik een nieuwe opgestuurd.
Jose Stokkum  | 03/04/21  13:42:54 | Winkelbeoordeling :
goede service en je wordt vriendelijk te woord gestaan ze zijn wel iets duurder als in de winkel maar soms zit er ook iets goedkoper tussen en het fijnste is wel je hoeft nu niet na de winkel en je in te schrijven om te komen winkelen op een bepaald tijdstip
Gerlinde Kleinjan  | 04/04/21  11:43:25 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering. En ze hebben erg veel keuze in verschillende producten. AL vind ik veel producten aanzienlijk duurder dan in de winkel of andere sites. Erg jammer, dat maakt dat ik eerst ga vergelijken voor ik iets koop.
gjalt scheepstra  | 04/04/21  10:59:28 | Winkelbeoordeling :
Kwalititief goede site. Hij is volledig functioneel alleen zijn de producten op de site niet top. Er kan gedropshipt worden via bol.com en daarom zijn de producten aan de dure kant en vaak slechte kwaliteit.
Antonius Mulder  | 03/04/21  10:10:23 | Winkelbeoordeling :
Bol.com heeft de meeste artikelen van Nederland met altijd leuke aanbiedingen. Je krijgt je producten snel thuisbezorgd bij aankoop van een product van 20 euro of meer. Je kan altijd makkelijk retourneren en geld terug krijgen. Bol.com is echt een top webshop voor iedereen.
Souad Loumari  | 02/04/21  09:25:19 | Winkelbeoordeling :
Ik ben altijd tevreden over bol.nl geen verzendkosten goede prijzen en goed Communicatie een je kan altijd en je Account kijken als je wil je bon kijken of printen. Bij bol.nl kan je alles vinden wat je zoekt.
Loise Hamilton  | 04/04/21  14:39:32 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Bol.com een hele prettige en veelzijdige webwinkel en met select krijg je ook nog veel voordeel voor 9,99€. Ik heb dit jaar al meer dan 10€ teruggekregen omdat producten niet op tijd zijn geleverd maar dat zijn wel bestellingen die niet zelf van Bol.com waren!
Kim Martinez  | 04/04/21  08:31:52 | Winkelbeoordeling :
Super fijne webshop, enorm aanbod van verschillende producten! Top klantenservice, altijd bereikbaar. Retourneren super simpel en altijd mogelijk ook als de verpakking bijv geopened is, erg netjes. Eerlijke prijzen, ik bestel veel bij bol omdat ik altijd weet dat het goed zit, super betrouwbaar.
Ester  | 02/04/21  15:45:39 | Winkelbeoordeling :
Meestal snelle levering en breed assortiment producten. Contact met klantenservice verloopt prettig. Nadeel vind ik dat het contact niet altijd rechtstreeks met bol.com loopt maar soms via de wederverkoper.
W.e. Boer  | 01/04/21  08:42:26 | Winkelbeoordeling :
Bol. Wie kent nou niet Bol? Geweldige winkel die écht alles heeft! Goede helpdesk, ook erg prettig. Retourneren nooit een probleem, meedenken ook niet.... Bol staat standaard in mijn favorieten en zou ook in jouw favorieten moeten staan
mikail simsek  | 31/03/21  19:45:20 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is de beste webwinkel van heel Nederland altijd snel en het is veilig en betrouwbaar. en de laagste prijzen vind je ook op bol.com ik ben zeer tevreden over Bol.com ik denk dat heel Nederland het zelfde als mij denkt.
Desiree  | 31/03/21  00:34:30 | Winkelbeoordeling :
super fijne website, en er is een enorm aanbodt. dus voor iedereen is er wel iets te halen! de prijzen zijn goed, en ze betalen ook snel de geretourneerde artikelen terug. super goede service, en altijd goed bereikbaar
Savana Binsbergen  | 30/03/21  09:58:50 | Winkelbeoordeling :
ik bestel best vaak bij bol.com ik heb zelf super goeie ervaring mee aangezien ik best veel koop bij hun snelle levering en als iets niet klopt bij jou bestelde procducht dat wordt dan super snel opgelost gewoon top een te vrede klant ben ik
Jos Verstappen  | 30/03/21  08:32:59 | Winkelbeoordeling :
Bestel al jaren via Bol.com, eigenlijk nooit echte problemen gehad. 1 keer via Bol een artikel besteld bij een ander bedrijf, artikel bleek defect, maar het bedrijf reageerde niet op mail en telefoon. Bol.com gebeld en die hebben alles geregeld en ik kreeg de volgende dag een nieuw artikel binnen.
Kim Geertjes  | 25/03/21  17:58:54 | Winkelbeoordeling :
Altijd wanneer me iets te binnen schiet om te bestellen, is Bol.com het eerste wat in me opkomt. Bol.com is een webshop net een breed en divers assortiment. Daarnaast is Bol.com transparant over leveringen, waardoor je altijd weet waar je aan toe bent. Een fijne winkel voor iedereen.
Bart Aarts  | 28/03/21  06:54:59 | Winkelbeoordeling :
Super fijne webwinkel, hebben alles. Produkten zijn van goede kwaliteit en een zeer snelle levertijd. de site is overzichtelijk met een duidelijk omschrijving. ik raad Bol.com zeker aan iedereen aan
Wilma Bakkum  | 28/03/21  14:13:51 | Winkelbeoordeling :
bol.com levert heel snel en daar kan je prettig winkelen voor alles wat je nodig hebt. Betalen kan je gemakkelijk met verschillende mogelijkheden wat het een betrouwbare site maakt en waar veel mensen gebruik van maken.
Dirk Kamminga  | 23/03/21  14:35:43 | Winkelbeoordeling :
Regelmatig kopen wij wel iets bij Bol.com en altijd is alles goed geregeld, nu met Corona kan het wel soms een dagje langer duren maar daar hebben wij geen probleem mee. En daarom wij Bol.com onze 4 sterren. Ga zo door en misschien maken wij er vijf sterren van.
R.C. van Nesch  | 23/03/21  14:53:48 | Winkelbeoordeling :
Bij bol + com. Is het devies: What you see is what you get. Klantenservice is goed bereikbaar en heeft behulpzaam personeel. Betaling kan ook achteraf, leuke bijkomstigheid. Snelle afhandeling van gedane orders
joke Brouwer  | 22/03/21  18:32:14 | Winkelbeoordeling :
wat een fijne winkel is bol.com ze hebben haast alles wel op voorraad, had zelf iets nodig om onkruid te verwijderen en ja hoor bol.com had het op voorraad. en dan nog een helmpje er bij en mijn outfit is kompleet
Deborah Sharon Renes  | 18/03/21  09:39:46 | Winkelbeoordeling :
Ik vind bol.com een hele fijne online webshop. Ik.kan der werkelijk alles vinden als ik echt wat nodig heb. Zelf benodigheden voor de diertjes am mijn dochter. Speelgoed voor de kleintjes. Levertijd is ook altijd heel snel en dat vind ik erg fijn.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG Tot 12,50 CASHCOINS ONTVANG Tot 12,50 CASHCOINS
visit register click click