ONTVANG TOT 1,00% CASHCOINS bol.com

bol.com Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over bol.com

Krijg cashback op entertainment, elektronica, speelgoed, babyartikelen en meer bij bol.com bol.com is een van de grootste webshops met het breedste assortiment. bol.com heeft een assortiment van meer dan 2 miljoen artikelen op het gebied van o.a. boeken, muziek, dvd, games, speelgoed, baby, mooi & gezond, koken & tafelen, elektronica en computer. Naast de vele artikelen van top merken biedt bol.com ook andere vele voordelen zoals veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen! bol.com is bomvol voordeel in de vorm van actieprijzen, prijsvragen en kortingen maar ook bomvol service! Snel besteld & snel in huis, dat is bol.com!

bol.com Beoordelingen

Y.. Goeree  | 22/10/20  10:59:21 | Winkelbeoordeling :
Groot assortiment en goede en snelle bezorging.goede service als je iets van hun zelf koopt. Wel Soms wat problemen met de andere verkopers. Ze proberen het wel op te lossen. Ben al vele jaren een trouwe klant bij Boll.com
Annelies  | 22/10/20  09:34:46 | Winkelbeoordeling :
Bol.com springt er uit als online retailer vanwege het gemak van het bestelproces, levering en retourbeleid. De verscheidenheid aan producten die worden aangeboden maakt dat je nergens anders meer hoeft te shoppen; Bol.com heeft het allemaal in huis!
Liesje  | 21/10/20  21:33:50 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel altijd graag op bol.com, aangezien het een handige site is om alles op te zoeken. Ze hebben veel verschillende producten en vaak zijn de producten er goedkoop. Daarnaast is de bestelling super snel! Kortom ik ben altijd tevreden.
Deetje  | 21/10/20  10:11:05 | Winkelbeoordeling :
Bol is echt mijn nummer 1 webshop. Ze hebben bijna alles en de service is top! Ik betaal ook nooit verzendkosten want ik heb select genomen. De cashback vergoeding staat ook altijd heel snel bijgeschreven.
lisa van den berg  | 20/10/20  15:17:34 | Winkelbeoordeling :
fijne webshop! nooit problemen mee gehad en goeie en verglijkbare prijzen. altijd vriendelijke service en bezorging.bestel regelmatig op bol.com en ook aparaten zoals boxen van jbl en sony zijn altijd goed aangeleverd.
geurt geurts  | 19/10/20  12:44:04 | Winkelbeoordeling :
Bol.com heb ik voor het eerst leren kennen met de verkoop van cd,s en boeken. Nu hebben ze het grootste digitale warenhuis van Nederland. Het is een betrouwbaar en goed bedrijf..Hun pakketten worden verstuur met Post NL en dat maakt zeker het verschil.
Jordy Ketting  | 18/10/20  06:27:04 | Winkelbeoordeling :
Bol.com Ik bestel er zeker al 5 of 6 jaar denk ik. Nooit problemen mee gehad. Alles wordt optijd bezorgd bevalt het product niet. Is het makkelijk het weer terug te sturen naar bol.com Ik zou iedereen dit ook aanraden.
Cameron  | 19/10/20  00:45:10 | Winkelbeoordeling :
prima webshop, fijne spullen. alles komt goed aan altijd. veel soorten dingen te koop. ik ga zeker vaker bestellen
Andrea  | 17/10/20  13:20:54 | Winkelbeoordeling :
Snelle bezorging van mijn Samsung Galaxy Tab S7 Plus, helemaal top!!! Gratis bezorging, vanwege de aankoopprijs. Tevens een harde schijf gekocht, deze kwam ook de volgende dag al aan! Van welke aanbieder ik het gekocht heb, weet ik niet.
Diana  | 16/10/20  16:39:04 | Winkelbeoordeling :
Top webshop! er zijn veel verschillende keuzes dus echt voor ieder wat wils! Ik raad het dan ook zeker aan en maak zelf ook vaak gebruik van Bol.com voor studieboeken maar ook electronica. nogmaals, top!
Marij van Doornum  | 16/10/20  13:09:54 | Winkelbeoordeling :
Goede en duidelijke website. Het aanbod is veelzijdig en er wordt duidelijk informatie gegevens over het product. Ook de bijgevoegde recensies zijn waardevol. Betaalbare prijzen, maar ook de snelle levering van de producten.
Anneke Schoonbeek  | 19/10/20  10:16:32 | Winkelbeoordeling :
hele goed online winkel, grote sortering en altijd netjes op tijd. wat heel prettig is, geen verzendkosten boven de €20,-. DE service is erg goed, zijn er problemen of vragen, kan men persoonlijk met een medewerker spreken en deze helpt je mee om de hele procedure goed te doorlopen.
Tieme  | 18/10/20  15:11:12 | Winkelbeoordeling :
Werkt prima, groot assortiment. Vaker veel spul besteld altijd een goede klantenservice en het pakket wordt optijd vertuurd en goed ontvangen. Je wordt op de hoogte gehouden mooi review systeem zodat alles duidelijk is
Martine Kersten  | 16/10/20  08:34:55 | Winkelbeoordeling :
Super fijne site! Je kunt er alles vinden en het word snel geleverd. Veel is iets duurder dan ergens anders, maar de service is dan ook super. Ik vind het een makkelijke manier om aan alle spullen te komen die ik nodig heb.
Ria Damen  | 15/10/20  14:40:19 | Winkelbeoordeling :
Bol.com laat mij nooit in de steek. Als ik iets nodig heb ga ik altijd eerst bij Bol kijken en kan daar bijna altijd wel slagen. Ze hebben een ook hele goede service, want is er iets niet helemaal in orde dan mag je altijd ruilen.
Edwin Heidema  | 15/10/20  20:04:40 | Winkelbeoordeling :
Erg prettige website. Goede product indeling dus makkelijk om producten te vinden. Door ruime keus in het assortiment kun je voor veel verschillende benodigdheden op een moment en op dezelfde website terecht.
Leah Tijdelijk  | 14/10/20  16:14:33 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop, door het grote aanbod koop ik er al jaren regelmatig! Van dagcrèmes tot studieboeken ;). Ook goede ervaringen met de klantenservice, heel vriendelijk en meedenkend. Kortom: heel tevreden.
Davey Bos  | 14/10/20  13:53:11 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al zolang als ik me kan herinneren klant van bol.com. Ze hebben een ruim assortiment en hebben zo goed als altijd het product waar jij naar op zoek bent. Daarnaast wordt je bestelling in no-time geleverd.
Valeska Van Pie  | 14/10/20  10:33:24 | Winkelbeoordeling :
Deze webshop heeft een snelle bezorging, tevens veel keuze in gevarieerde producten. Een duidelijke website, waar je makkelijk kunt bestellen en de gekozen producten vergelijken. Keuze uit verschillende winkels met verschillende prijzen.
monica kuster  | 12/10/20  12:27:15 | Winkelbeoordeling :
Fijne online winkel, site is duidelijk, makkelijk te vinden wat je zoekt. duidelijke foto's, verkopen van je boeken en dergelijke gaat ook makkelijk. Snelle en nette levering,kortom een fijne winkel voor alles wat je zoekt!
Thalitha Glismeijer  | 12/10/20  02:45:53 | Winkelbeoordeling :
Bestel altijd via bol.com, Altijd op tijd! Klantenservice goed bereikbaar en altijd met een juiste oplossing
albert Koning  | 10/10/20  12:26:38 | Winkelbeoordeling :
Een goede zaak. Je kunt er prima iets bestellen. De service is uitstekend, Voor een tv of computer is deze zaak ook uitstekend. als je iets bestelt dan is het de volgende dag in huis. Dus een prima zaak om zaken mee te doen.
Crash Chenko  | 10/10/20  16:14:32 | Winkelbeoordeling :
Bol.com heeft een zeer ruim aanbod, alles wat ik nodig heb kan ik via hun bestellen. Ik heb het eigenlijk 95% van de bestellingen de volgende dag al in huis en nu met select kan ik vaak kiezen voor de avond levering. Al met al top service, groot aanbod, snelle levering en mooie aanbiedingen.
Henk Lentz  | 06/10/20  20:53:55 | Winkelbeoordeling :
Super winkel. Breed aanbod, prijs gemiddeld, goede service en snelle bezorging! Bestel al jaren bij hun en nog nooit geen problemen gehad. Raad deze winkel menigeen aan. Review van een zeer tevreden klant!
Salma Assekkaj  | 06/10/20  15:12:24 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel. Goede service en ze zijn ook makkelijk te bereiken daarbij ook zeer klantvriendelijk. Voor beide kanten zoeken zij naar de juiste oplossing. Helpen graag mee en bedenken ook mee. Ook is de levering super snel. Binnen één dag kon ik mijn pakket bij een afleverpunt ophalen.
Yvonne Geldhof  | 08/10/20  08:46:40 | Winkelbeoordeling :
Ben normaal gesproken geen fan van webshops maar over Bol.com ben ik erg te spreken. Groot assortiment, snelle levering en betaling achteraf. Bol.com zorgt er voor dat ik wat vaker bij online shops ga neuzen.
Pennings FHW  | 06/10/20  11:07:08 | Winkelbeoordeling :
Bol.com ,een betrouwbare website. Beginperiode 1999 heb ik voor het eerst een bestelling geplaatst.kreeg waarde punten bij de bestelling. Jaren later bestel ik weer wat dat bleek gratis. Geweldig
Daniel de Wit  | 06/10/20  00:10:02 | Winkelbeoordeling :
super goede service en snelle levering ze hebben een uitgebreide collectie en trendy artikelen goede kwaliteit heb tot nu toe geen commentaar op bol.com de website is goed te overzien dus ik zal best wat vaker een artikel gaan bestellen bij hun
Kirsten De Jong  | 05/10/20  14:36:30 | Winkelbeoordeling :
Super snelle levering bij Bol.com en website altijd up to date! Retour gaat ook makkelijk en geeft weinig gedoe. Noem het op en bol.com heeft het! van boeken tot tuinartikelen of lingerie en automaterialen.
Mariska Coenders  | 05/10/20  17:18:53 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is over het algemeen een goede webshop waar je bijna alles kan vinden. Soms moet je de prijs wel goed vergelijken met een andere webwinkel maar vaak kan je alles op Bol.com vinden en daarnaast hebben ze ook een goede service
Chris Setz  | 05/10/20  14:58:21 | Winkelbeoordeling :
Dit is een top bedrijf maak er vaak gebruik van door er dingen te bestellen .en daarbij is het ook een aantal keren mis gegaan dit werd toen uitstekend opgelost .ze zijn erg klantvriendelijk en we kwamen er alle keren met een tevreden gevoel weg
Pauline van Hoof  | 04/10/20  19:46:17 | Winkelbeoordeling :
Bij bol.com vind je vrijwel alles wat je zoekt. Dat vind ik goed aan deze webwinkel. De levering is ook altijd snel en keurig verpakt. Ook retour sturen levert over het algemeen geen probleem en je hebt ook snel je geld weer terug.
Jenny Stark  | 04/10/20  15:08:34 | Winkelbeoordeling :
super fijne winkel snelle service en klantvriendelijk makkelijk contact op te nemen als er iets mis is of defect gratis retour super winkelen bolcom voor ons allemaal producten zijn van goede kwaliteiten mijn winkel
Annette Bouwers  | 05/10/20  09:16:23 | Winkelbeoordeling :
Super online winkel, veel producten en snelle bezorging. Verder een hele goede service als er iets misgaat bij de bestelling! Als lerares heb ik soms snel boeken nodig voor mijn leerlingen en het is dan echt geweldig dat ik deze boeken vaak direct de volgende dag al heb.
L.a. Van Belle  | 03/10/20  08:55:01 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop. Snelle levering en netjes ingepakt. De prijs voor artikelen is wel wat aan de hoge kant. Maar de artikelen worden dan ook bezorgd. Goede service bij eventuele retouren. Die worden netjes afgehandeld
Linsey Van Rijn  | 03/10/20  00:16:31 | Winkelbeoordeling :
prima voor dagelijkse artikelen uit verschillende prijs categorieën, normaliteit ook altijd een snelle levering en goede berichtgeving over de bezorging via de mail gecommuniceerd, een aanrader en snelle levering
Nathalie foekema  | 04/10/20  13:45:17 | Winkelbeoordeling :
top webshop veel aanbod bijna alles wat je zoekt kan je vinden snelle levering goede service en klantenservice. ik raad wel aan te vergelijken met andere webshop kwa prijs en aanbiedingen want bol is wel eens wat aan de dure kant gratis tip maar bol.com is de meest grootste met de beste service
Adriaan Gijsberts  | 02/10/20  14:31:56 | Winkelbeoordeling :
Dit is mijn favoriete winkel, vooral voor het kopen van Lego producten. Want deze zijn op geen enkele site goedkoper dan bij Bol.com. Ik ben altijd tevreden over de snelle levering en ik heb nog nooit iets hoeven terug te sturen.
Aziz Bayram  | 02/10/20  14:22:07 | Winkelbeoordeling :
goeie service, snelle levering, geven volgens de prijs, cashback was heel erg snel , snelle reactie, aardige service, veel goeie en goedkope dingen te koop volgende keer zal ik zeker weer hier een aankoop doen
Tessa  | 02/10/20  09:31:20 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een prima online winkel. Je kan er van alles en nogwat bestellen, zo groot is hun assortiment. Alles wordt altijd binnen 2 dagen bezorgd en die enkele keer dat we iets willen retourneren is nimmer een probleem.
Anita Katuin  | 02/10/20  07:31:07 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering, duidelijke webshop. Achteraf betalen is ook mogelijk en alles wordt keurig verpakt aangeleverd op de afgesproken datum. Zending eenvoudig te volgen via track and trace. Geen verzendkosten bij bestelling boven 20 euro.
Dusty Van Loon  | 02/10/20  04:32:05 | Winkelbeoordeling :
altijd snel en makelijker en goede serves als er dan wat fout ga word het altyd wel goed opgelost of makelijk retour
Sherley Nederveld  | 30/09/20  16:15:20 | Winkelbeoordeling :
Super webshop! Ik koop er regelmatig huishoudelijke artikelen, cosmetica producten, boeken en games. Het is altijd perfect geleverd en als ze vertraging hebben krijg je een update van ze. Al met al een super goede service!
Roos110  | 30/09/20  09:24:15 | Winkelbeoordeling :
Bijna alle producten hebben ze. Ook is alles op voorraad. De levering van de bestellingen van Bol.com zijn goed en snel binnen. Eén keer was er een product kapot. Dit heeft Bol.com snel en goed afgehandeld. Ik ben zeer tevreden over Bol.com!
Sofie de Jong  | 29/09/20  14:13:10 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is de ideale website. Je kan er van alles bestellen wat je wiil. Je kan het afhalen bij iedere AH of ze komen aan huis Ook met feestdagen kan je ongelooflijk veel meer dingen bestellen van jong tot oud, merk dat iedereen ervan geniet :) Bestel bij Bol.com.
bert meijering  | 27/09/20  08:48:19 | Winkelbeoordeling :
Heel veel te koop. en werkelijk bijna alles wat je nodig hebt op voorraad. ook vaak als 2e hands als je wat krap bij kas bent. redelijke prijzen. super snel in huis. als je vandaag voor 12 uur besteld heb je het meestal de volgende dag in huis. met Bol select gratis bezorging zelfs op zondag.
Piet Vettel  | 24/09/20  16:51:59 | Winkelbeoordeling :
Vind Bol.com toch wel een van de beste webshop ervaringen ooit. Ben al heel lang klant bij Bol.com en bestel er echt van alles. Als er ooit problemen zijn met andere verkooppartners worden die ook altijd opgelost, super!
Jos Van Dessel  | 24/09/20  11:36:14 | Winkelbeoordeling :
Ik ben reeds lang klant bij Bol.com en nog nooit problemen gehad. Zal nog lang klant blijven en voor de beste prijzen de beste producten kopen. Ik zou iedereen die Bol.com nog niet kent willen aanraden het zeker te proberen.
Celishje  | 23/09/20  13:53:15 | Winkelbeoordeling :
Top winkel! Je kunt voor alles hier terecht omdat het assortiment zo groot is en zo variërend. En bezorging is vanaf de 20 euro gratis (daar kom je zo), dus dat is ook top! Levering is ook snel, meestal de dag daarna als je op tijd bestelt
Kelvin Masman  | 23/09/20  17:04:26 | Winkelbeoordeling :
Goede service Ruim aanbod Goede kwalitieit spullen Alles voor jong en oud Leuke aanbiedinen Leuke acties Kortom een goed en vriendelijk bedrijf waar ik graag mijn spullen bestel.....................
Elien Rosseel  | 22/09/20  14:12:05 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een zeer betrouwbare site. Indien er problemen zijn, dan kan je de helpdesk gemakkelijk bereiken in tegenstelling tot andere webshops. Ze geven zelfs advies na de aankoop van je producten. Ik zou dus iedereen aanraden om producten te kopen via bol.com.
Bibi I  | 22/09/20  14:03:45 | Winkelbeoordeling :
Dit is naar mijn mening een van de beste platformen om van te bestellen! Snelle en goede service en het wordt zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt op de Bol.com site. Ook is het een heel overzichtelijk platform.
Yoni P  | 22/09/20  18:36:23 | Winkelbeoordeling :
Zeer gebruiksvriendelijke en gemakkelijke website om artikelen op te vinden. Ruim assortiment en de artikelen uit zowel eigen als extern magazijn worden altijd en snel en netjes geleverd. Een enkele keer gebruik moeten maken van de klantenservice en deze wisten mij naar alle tevredenheid te helpen.
Diana De Brabander  | 22/09/20  19:55:49 | Winkelbeoordeling :
super betrouwbare winkel met 24 uur service, goed bereikbaar en vriendelijk personeel, zeker aanbevolen! Leuke aanbiedingen en je vind er bijna altijd wat je zoekt voor een juiste prijs. De site is ook heel overzichtelijk wat het erg fijn maakt. Verzenden is ook erg snel, nooit problemen mee gehad.
yvonne de vlaming  | 20/09/20  07:15:29 | Winkelbeoordeling :
Top leuke webwinkel goede service je kan ook je spullen achteraf betalen, vind ik fijn. als er iets stuk is wordt meteen geregeld. en krijg je het opnieuw toegestuurd. dus ik blijf lekker bestellen.
Eurelia Limes  | 22/09/20  10:29:45 | Winkelbeoordeling :
Super tevreden met bol.com snelle levering en redelijke prijzen. Heb alleen goede ervaringen met bol.com. Je krijgt wat je ziet er zijn geen verassingen top kwaliteiten en snelle levering van bestelde artikelen.
Maria Alejandra  | 18/09/20  15:32:42 | Winkelbeoordeling :
Hoewel het een beetje duur is, maar het maakt het goed met zijn snelle verzending naar uw deur. Ze hebben alles, het is als een heel goede Ali Express, met goede klantenservice, verkoopt al zijn producten tegen goede prijzen, met efficiënte en snelle verzendkosten
Th Hofman  | 21/09/20  12:26:23 | Winkelbeoordeling :
Al heel wat jaren tevreden klant bij de Bol.com. Makkelijk via de zoekfunctie te kijken wat je nodig hebt. Reviews over producten zijn eerlijk en oprecht want ook de slechte reviews over een product blijven er op staan. Snel thuis bezorgd en geen verzendkosten als je boven de 20 euro besteld.
Kitty Meinders  | 21/09/20  06:37:05 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel vaak bij bol. Prima site met veel artikelen. Levering is altijd volgens de afspraak. Nog nooit problemen gehad met bol.com. Niet met leveringen en betalingen. Klantenservice helpt vriendelijk en snel.
elif celikoz  | 17/09/20  21:41:53 | Winkelbeoordeling :
Ik ben een fan van bol.com, ik bestel regelmatig van alles bij bol.com en het is superfijn dat ze zo snel bezorgen. Meestal als ik in de avond bestel is het de volgende ochtend al voor de deur........
anissa afkir  | 17/09/20  22:28:54 | Winkelbeoordeling :
Heb onlangs een bestelling geplaatst bij bol.com. Volgende dag gelijk geleverd. En was super tevreden over het product. Echt top!!
Richard Klupper  | 16/09/20  13:00:07 | Winkelbeoordeling :
Werkt er goed en snelle levering en de meeste dimgen zijn nog betaalbaar ook zoals de school spullen die we nodig hadden ze hebben er echt alles voor ern lage prijs en goedkoop naar je toegestuurt ook op zaterdag
Ruby dekker  | 17/09/20  08:58:14 | Winkelbeoordeling :
Gebruiksvriendelijke webshop, met een enorm aanbod. Bestelling worden vrijwel altijd op tijd geleverd.
Rita Venerius  | 17/09/20  08:41:04 | Winkelbeoordeling :
Top online shop! Uitgebreid assortiment en snelle verzending. Gemakkelijk retourbeleid. Klantenservice is gemakkelijk te bereiken en heel behulpzaam. Bol.com werkt samen met externe bedrijven maar neemt hiervoor zelf verantwoording
monique vink  | 15/09/20  14:01:33 | Winkelbeoordeling :
fijne website, waar je zo n beetje alles kan kopen wat je kan bedenken en vaak leuke aanbiedingen. de kwaliteit is altijd uitstekend en de bezorging super snel. vergeet dus niet je cashback aan te zetten voor deze website
Joost Van der wind  | 16/09/20  00:26:13 | Winkelbeoordeling :
Top webshop, snelle levering en komen afspraken na! Bestel regelmatig zeker een aanrader! Goeie prijs ten opzichte van andere concurrenten. Dikke 5 sterren waard dit bedrijf! Absoluut aanrader! Ik ga vaker bestellen
Kimberly Galjaard  | 14/09/20  19:42:33 | Winkelbeoordeling :
Bol.com blijft ontwikkelen in positieve, met goede services. Hele fijne en overzichtelijke shop, denken mee met bedrijven om te groeien, veel aanbod welke steeds meer wordt uitgebreid, kan eigenlijk alleen maar zeggen ga zo door!
Larissa Lageweg  | 14/09/20  10:36:16 | Winkelbeoordeling :
Super fijne web winkel. Product wordt snel verzonden en komt ook snel binnen. Mocht het kapot of het verkeerde is bezorgd dan wordt er professioneel een oplossing gezocht en er wordt echt tijd voor je gemaakt. Ik voel mij geen nr maar echt een klant
Hannie  | 13/09/20  15:19:18 | Winkelbeoordeling :
Ik heb voornamelijk goede ervaringen met bol.com. Eigenlijk is bijna elk product er wel te vinden. Daarnaast zijn de prijzen niet te hoog en is er een fijne klantenservice als ik eens een vraag heb. Ik ben erg tevreden over bol.com.
Gaby Leguit  | 13/09/20  12:52:30 | Winkelbeoordeling :
Ik shop hier al heel wat jaren naar tevredenheid als er al eens iets verkeerd is gegaan dan wordt dat direct in overleg met de klant opgelost. ik zou het zeker mensen aanraden om hier een aankoop te doen.
Wesley  | 13/09/20  02:08:57 | Winkelbeoordeling :
Hele leuke winkel je kunt er veel leuke spullen kopen heel blij mee alles komt netjes aan en ze zijn super klant vriendelijk dus bestel bij deze winkel waneer u iets nodig bent zeer maar dan ook zeer tevreden klant
Pam W  | 11/09/20  18:56:41 | Winkelbeoordeling :
Bestellingen altijd op tijd thuis ontvangen. Op één keer na. Deze is toen na mijn contact met klantenservice, waar ik niets behalve positief over ben, alsnog z.s.m. mijn kant op gekomen. Vooralsnog ben ik dus tevreden met bol.com en de klantenservice die zij bieden!
Melissa Woolf  | 14/09/20  06:52:32 | Winkelbeoordeling :
Mijn favoriete winkel om online te shoppen door de ruime aanbod van artikelen en lage prijzen vergeleken met andere webshops. Ik heb zelden problemen met leveringen of lange wachttijden. En ook prettig dat de verzending meestal gratis is.
Joey Van de hoek  | 14/09/20  15:41:19 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk te bestellen, uitgebreid assortiment en dat terwijl ik gewoon thuis op de bank zit. Snelle levering en goede klantenservice. Had een probleem met een van mijn aankopen. Maar na contact met de klantenservice werd alles snel geregeld en werd mijn aankoop vergoed.
Alinde de Zwaan  | 13/09/20  09:37:53 | Winkelbeoordeling :
Super snelle service. De keuze is reuze. Klantvriendelijk. Duidelijke website. Overzichtelijk. Duidelijke communicatie over verzendstatus. Fijne app. Veel keuze qua prijsklasse. Duidelijke beschrijvingen van producten.
Larissa Lageweg  | 11/09/20  15:26:16 | Winkelbeoordeling :
hele goede service, als er niet goed of kapot is aangekomen dan wordt je vriendelijk geholpen en nemen ze de tijd om het probleem zo goed mogelijk op te lossen. super vriendelijk personeel! ik ben altijd tevreden ook over de sneller verzending.
Momo Vries  | 14/09/20  18:11:01 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering, goede klantenservice, maar sommige dingen komen naar mijn idee gewoon via Ali. Gelukkig word dit wel snel weer goed gemaakt door het retour sturen en je krijgt snel je geld terug. Maar het is wel goed kijken wat je besteld
Mark Ceelen  | 13/09/20  20:23:33 | Winkelbeoordeling :
Goede prijs, en hele goede service achteraf. Meermaals product kapot gehad en ook na langere tijd ( wel binnen garantie van 1 jaar) gewoon geld terug gekregen of vervangend product. Top webdhop!
nicole wenneker  | 10/09/20  12:09:59 | Winkelbeoordeling :
fijne winkel een goede service overzichtelijk. je kunt al je bestellingen bekijken. klanten service werkt perfect. soms zijn de artikelen iets duurder maar daar krijg je ook de service voor. qij zijn er zeer over te spreken.
 | 10/09/20  11:41:00 | Winkelbeoordeling :
Je kunt hier alles vinden wat je nodig hebt, dat is leuk, maar soms een beetje te duur. Je kunt wel altijd de prijzen op de site vergelijken, zo zie je meerdere dezelfde producten die voor verschillende prijzen worden aangeboden. Dus als je slim bent kijk je goed en kies je de beste prijs en maak je een goede deal.
Andrea Langenacker  | 10/09/20  10:54:42 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is mijn to go shop als ik iets nodig heb. Je kunt er echt daadwerkelijk van alles vinden. Ook heb ik een select abonnement genomen zodat ik extra kortingen krijg, en geen verzendkosten. Dus het maakt niet uit hoeveel ik shop, alles wordt gewoon netjes thuis GRATIS afgeleverd.
Manuela Ruwaard  | 09/09/20  14:12:50 | Winkelbeoordeling :
Prima winkel met heel veel aanbod. Bijna alles wat je wil kun je hier vinden. Je kunt zelf bepalen tot welke prijs je een product wilt aanschaffen en of je dit nieuw wilt of tweedehands. Ideaal. Snelle levering en altijd netjes verpakt.
kelly k.  | 09/09/20  15:13:31 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een leuke webshop waar je veel spullen kan vinden. Soms goed intypen in de zoekbalk wat je zoekt, maar kan het tot nu toe (bijna) altijd vinden wat ik wil. Erg goede winkel. Ook wordt het product (op voorraad) snel verstuurd en bezorgd.
Tijn Schon  | 08/09/20  20:19:55 | Winkelbeoordeling :
Top bedrijf altijd goede levertijd , ik heb er al heel erg veel producten besteld en ik heb er nooit problemen mee gehad het is gewoon het beste bedrijf amazon is er niks bij. mijn schoenen kwamen de zelfde dag nog aan
Iris Veldhuijsen  | 08/09/20  16:40:49 | Winkelbeoordeling :
Goeie betrouwbare web-shop met een uitgebreid assortiment. Is er wat mis met de bestelling, dan is de klantenservice goed bereikbaar en helpen ze met een oplossing. Service is echt super goed. Bestel altijd graag bij bol.com
Sezer  | 08/09/20  15:11:54 | Winkelbeoordeling :
Afgelopen week een reiskoffer besteld via bol. Ondanks de crisis waar we in zitten een goede communicatie gehad met bol. Mijn bestelling moest binnen 2 werkdagen binnen zijn gezien ik deze dringend nodig had voor mijn reis. Zoals afgesproken wist ik deze ook daadwerkelijk op tijd te krijgen!
Lance Hamilton  | 08/09/20  19:57:07 | Winkelbeoordeling :
Ben altijd heel erg tevreden over Bol.com zelf. Vind hun klantenservice erg goed en makkelijk bereikbaar. Wat ik wel merk is dat ik nu al een aantal keer tegen een probleem aangelopen ben met bedrijven waar ze mee samenwerken, dat is wel minder.
Wendeline Cleven  | 08/09/20  12:04:58 | Winkelbeoordeling :
Spullen die bijzonder origineel zijn kun je vrij snel vinden bij bol.com. Moet je heel wat fysieke winkels voor aflopen. Zelfs ten tijde van de coronacrisis werd er bij mij thuis toch nog snel bezorgd. Veel dank.
Irene Poel  | 08/09/20  11:57:37 | Winkelbeoordeling :
goede webshop, verzend snel en vaak gratis verzending. je kunt er bijna alles krijgen, daarom de ideale shop online. ik bestel hier graag omdat het altijd op voorraad is en snel in huis is. daarom beveel ik deze shop aan.
cindy linders  | 03/09/20  19:07:11 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is voor mij lekker makkelijk vanuit je luie stoel winkelen, geen drukke winkels en corona gedoe. Je bestelling is altijd erg snel en scheelt je weer parkeergeld! Is het niet goed stuur je het terug en dit gaat altijd goeg. Geen gezeur en ge-emmer. Ideaal winkelen!
Cindy Bergmans  | 29/08/20  14:38:25 | Winkelbeoordeling :
regelmatig bestel ik hier wat omdat aanbod voor mij gewoon ruim is en ook uiteraard goed geprijsd. vaak gebruik ik de uitverkoop om ook daar nog eens mijn slag te slaan. de klantenservice is voor mij tot nu toe altijd goed en snel
Sandra Halekor chamali  | 27/08/20  09:54:52 | Winkelbeoordeling :
Wat je ook nodig hebt bij Bol. Com vind je het bijna altijd. Snelle verzending en goede sevice. Of het nou een nieuwe lounch set is of een screenprotector voor me mobiel ik ben er altijd dik tevreden mee.
Ceuk Kokkie  | 26/08/20  13:29:31 | Winkelbeoordeling :
Levert netjes op tijd meestal de volgende dag al. spullen zijn netjes verpakt. Na 20 euro gratis verzonden. Op de site heb je een groot assortiment van spullen. Makkelijk op te zoeken eventueel kan je ook 2e hands kopen
Denice Visser  | 21/08/20  14:59:21 | Winkelbeoordeling :
Mijn favoriete website . Heel klant vriendelijk en erg makkelijk en simpel bij t zoeken van retouren gaat erg makkelijk hier heb ik heel weinig poes pas ervaren en dat beviel me erg goed en ik vindt het ook erg prettig dat ze 2de hands spullen hebben
matthieu frankhuisen  | 21/08/20  19:27:06 | Winkelbeoordeling :
zeer aangename webshop/winkel. overzichtelijk, goede producten, goede afhandeling van eventuele klachten en goede levering van producten. doe hier graag mijn inkopen van electronica tot kleding, etc..
C. Van Harn  | 22/08/20  11:21:02 | Winkelbeoordeling :
Fijne webwinkel, alles snel in huis, vaak al de volgende dag. Tot nu toe geen enkele klacht. We hebben er al heel vaak besteld. Zeker handig als je de deur niet uit mag vanwege corona of als het slecht weer is.
Antwan  | 24/08/20  13:12:05 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruik bol.com al heel wat jaren en ik vind het een zeer betrouwbare partij om online te shoppen. Ze hebben een zeer uitgebreid productenpakket en de verzending is zeer snel. Bol.com is daarnaast ook nog vaak de goedkoopste.
Miranda Laaper  | 25/08/20  11:24:04 | Winkelbeoordeling :
Altijd snelle en goede levering. Zeer netjes, en vakkundig verpakt. Je wordt netjes op de hoogte gehouden wanneer je pakket/pakketjes verstuurd zijn. Mocht je ergens een probleem mee hebben, dan doen ze hun best om het op te lossen. In een woord:top
Richard Storm  | 25/08/20  16:01:00 | Winkelbeoordeling :
Zeer betrouwbare webshop. Tussen alle aanbieders van boeken en andere producten is bol.com wat mij betreft ronduit de meest betrouwbare en snel leverende webshop. Laatst nog een boek voor een verjaardag via bol.com besteld. Was gewoon op voorraad en werd snel geleverd.
Kees Kuiper  | 24/08/20  10:36:12 | Winkelbeoordeling :
Heb een scheerapparaat besteld bij bol.com. Deze werd geleverd via een externe verkoper, omdat dit ook een platform is waar iedereen zich kan aanmelden. Alles was prima. Zowel de prijs, de snelheid van leveren en de kwaliteit van het apparaat. Een echte aanrader.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
VakantieVeilingen.nl
visit register click click