ONTVANG Tot 12,50 CASHCOINS ONTVANG Tot 12,50 CASHCOINS

Bloem.net Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Bloem.net

De gezondheidsproducten van Bloem.net zijn natuurlijk beter!

Steeds meer mensen kiezen bewust voor een gezonde lifestyle. Daarbij is Bloem.net een perfecte aanvulling! Bloem Natuurprodukten ontwikkelt hoogwaardige natuurlijke gezondheidsproducten en medische hulpmiddelen waarbij kwaliteit en innovatie voorop staan. Heb je last van branderige ogen, ontstekingen of huidproblemen als eczeem, littekens of puistjes? Bloem.net biedt je altijd een passende oplossing. Door gebruik te maken van het goede wat de natuur ons biedt zijn de plantaardige preparaten en voedingssupplementen mild en natuurlijk. Ontdek de kracht van de mix van kruiden en planten, bijvoorbeeld in het reinigende Vital Green Chlorella of Profi4Sun van Bloem.net!

Bloem.net Beoordelingen

Marianne Hiemstra  | 20/09/15  10:25:29 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruik al jaren Bloem produkten en vroeger kocht ik ze altijd in de winkel. Maar sinds ik hun site heb ontdekt doe ik het eigenlijk altijd daar. Heel makkelijk te bestellen. Alles netjes per kwaal gerangschikt en zoveel goede info.
Marianne Konijnendijk  | 23/08/15  12:47:23 | Winkelbeoordeling :
Ze verkopen de hoogste dosering vit. b12 dus die koop ik altijd daar. Goede service ook. Vandaag besteld, morgen in huis. Nette prijzen, goede informatie. En boven de 20 is het al gratis verzending. Goed geregeld.
Nicole L’Espoir  | 06/06/15  13:14:24 | Winkelbeoordeling :
steeds meer mensen kiezen voor n gezonde leefstyl. Vanaf €20 is de verzending gratis als je voor 16u besteld word t dezelfde dag nog verzonden groot aanbod in producten voor mannen en vrouwen prima kwaliteit
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
Tot 2,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG Tot 12,50 CASHCOINS ONTVANG Tot 12,50 CASHCOINS
visit register click click