ONTVANG TOT 1,13% CASHCOINS HEMA

Beekse Bergen Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Beekse Bergen

Boek met korting jouw vakantie bij vakantiepark Beekse Bergen

Boek jouw vakantie bij Beekse Bergen, want hier komt het Brabantse gezelligheid en Afrikaans avontuur samen. Vakantiepark Beekse Bergen ligt op loopafstand van Safaripark Beekse Bergen met maar liefst 1.250 wilde dieren en Speelland Beekse Bergen, waar volop water- en speelpret te beleven is. In het vakantiepark vindt je kampeerplaatsen, chalets, blokhutten en bungalows met een beestachtig leuke print. Middenin Vakantiepark Beekse Bergen aan het grote Victoriameer met zandstrand ligt de Afrika Club. Hier vind je onder andere een restaurant, het Kruger Café, een snackbar, een uitgebreide supermarkt en het Junglebad met verschillende glijbanen. Boek direct met korting een onbezorgde vakantie met het hele gezin!

Beekse Bergen Beoordelingen

Gerry van der wens  | 06/03/19  03:41:44 | Winkelbeoordeling :
Beekse Bergen Als kind gingen we al daar naar toe een gewone afgraving waar je kon zwemmen en zonnen. Wat een mooi park is het geworden . Mooie huisjes staan er om vakantie te vieren en ook eek mooi safaripark waar de wilde dieren rondlopen .
Arjan Bouman  | 08/04/14  09:34:54 | Winkelbeoordeling :
Dit is een dierenpark die je bezocht moet hebben. Je kunt je eigen auto laten staan. Je gaat met de boot, de bus of wandelend door het park. Het is schitterend om te zien hoe al die dieren leven. En je komt er dichtbij. Duur is het niet, voor wat je ziet.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG TOT 1,13% CASHCOINS HEMA
visit register click click