ONTVANG 1,50% CASHCOINS Dell

Banggood.com Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Banggood.com

De leukste gifts en gadgets shop je voordelig bij Banggood.com

Een leuke cadeautje nodig? Zoek niet verder en shop online bij Banggood.com. De grappigste en leukste gifts en gadgets scoor je voordelig nu bij Banggood.com! De webshop is constant bezig met het uitbreiden van het assortiment en opzoek naar nieuwe producten. Momenteel worden er bij Banggood.com meer dan 70.000 leuke en grappige gadgets aangeboden. Bekijk het aanbod online en laat je verrassen!

Banggood.com Beoordelingen

Elly Stover  | 29/11/16  07:34:40 | Winkelbeoordeling :
Een prima website met heel erg veel keus en vooral goede prijzen. Ook de levertijd valt ruimschoots binnen de 30 dagen die ze er voor hebben staan. Je krijgt een mailtje dat het verstuurt wordt en binnen 1 week had ik daarna het artikel in huis.
Lena Terra  | 15/08/15  19:43:40 | Winkelbeoordeling :
De chinezen weten van geen ophouden. Voor het eerst deze site gezien, dus ik ben benieuwd of het aanslaat. Ikzelf ben niet van plan iets te kopen en het lijkt me moeilijk als je iets moet terugsturen.
erik koops  | 28/09/14  09:21:30 | Winkelbeoordeling :
Kortgeleden de website Banggood ontdekt. Deze website verkoopt allerlei leuke gadgets voor telefoons, internet, maar ook aardige modeartikelen en kleding. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar een leuk kadootje!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
1,75% CashCoins
Tops & Pants nu met 10% extra korting bij Plutosport
Code:TPSPT21NL
ONTVANG 1,50% CASHCOINS Dell
visit register click click